Μεταγραφές Χειμώνα 2015-2016

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
joshua

Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2015-2016

Δημοσίευση από joshua »

Εγω παντως εχω την αισθηση οτι ο Ποντιος τα εχει παρει κρανιο με ολους,με το ζορι κρατιεται να μην τους διωξει ολους και αυτο λογω του φιασκου των προηγουμενων ετων και δεν προκειται να δωσει φραγκο εκτος αν ο ιδιος βρει κατι που να γουσταρει αλα Βουκιτς.Κατα πασα πιθανοτητα θα μεινουμε ετσι, παιζοντας την χρονια στα ζαρια και το καλοκαιρι φτου και απο την αρχη οταν και θα θελουμε παλυ 7-8 παικτες και ισως οχι μονο παικτες.
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

αν ειναι ετσι, τοτε θα συμφωνησω με τον ομπανεμπανε.
Άβαταρ μέλους
Kostas_Peraia4

Δημοσίευση από Kostas_Peraia4 »

joshua έγραψε:Εγω παντως εχω την αισθηση οτι ο Ποντιος τα εχει παρει κρανιο με ολους,με το ζορι κρατιεται να μην τους διωξει ολους και αυτο λογω του φιασκου των προηγουμενων ετων και δεν προκειται να δωσει φραγκο εκτος αν ο ιδιος βρει κατι που να γουσταρει αλα Βουκιτς.Κατα πασα πιθανοτητα θα μεινουμε ετσι, παιζοντας την χρονια στα ζαρια και το καλοκαιρι φτου και απο την αρχη οταν και θα θελουμε παλυ 7-8 παικτες και ισως οχι μονο παικτες.
Αυτο σκεφτομουν το μεσημερι δυστυχως.....
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

joshua έγραψε:Εγω παντως εχω την αισθηση οτι ο Ποντιος τα εχει παρει κρανιο με ολους,με το ζορι κρατιεται να μην τους διωξει ολους και αυτο λογω του φιασκου των προηγουμενων ετων και δεν προκειται να δωσει φραγκο εκτος αν ο ιδιος βρει κατι που να γουσταρει αλα Βουκιτς.Κατα πασα πιθανοτητα θα μεινουμε ετσι, παιζοντας την χρονια στα ζαρια και το καλοκαιρι φτου και απο την αρχη οταν και θα θελουμε παλυ 7-8 παικτες και ισως οχι μονο παικτες.

Αν ειναι ετσι καλυτερα να διωξει τον εαυτο του,οχι τιποτα αλλο αλλα να σταματησουμε και εμεις να περιμενουμε απο τον χοσαδα και να δουμε τι θα κανουμε.
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Δημοσίευση από buffalobill4 »

Ε καλα αν θελει να ειναι στο γηπεδο αυτος τα παιδια του και η γυναικα του που εκλαιγε με λυγμους (sic) ας τους διωξει ολους
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Τι να σου πω ρε Μπανε ειναι πολυ ψυχοφθορο αυτο που ζουμε,ας κανουμε λιγες μερες υπομονη,το τελος της μεταγραφικης περιοδου θα δωσει απαντησεις,δικαιολογιες παντως του στυλ δεν βρεθηκαν παικτες δεν υπαρχουν, ειναι για μικρα παιδια.
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

βεβαια, δεν θα πω ονομα σαϊτ, εχει βγαλει καπακια δυο αρθρα σλουρπ σλουρπ στο Βεζυρτζή (που λεει είχε την ιδέα για τις β' ομάδες! :o :lol: ) και χώσιμο άγριο στο άλλο σε Άρνεσεν και Τούντορ...
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

joshua έγραψε:Τι να σου πω ρε Μπανε ειναι πολυ ψυχοφθορο αυτο που ζουμε,ας κανουμε λιγες μερες υπομονη,το τελος της μεταγραφικης περιοδου θα δωσει απαντησεις,δικαιολογιες παντως του στυλ δεν βρεθηκαν παικτες δεν υπαρχουν, ειναι για μικρα παιδια.
αααα.,...άλλο αυτό...

αν είναι να κρίνουμε απο το αν κάποιος του έκανε ή όχι, με τα λεφτά που δίνει (ή όχι) ο Ιβάν τότε πρώτα απο όλα, δεν θα εχει ορθή βάση η κριτική μας.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Εκανε σε ποιον?
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Ρε συ sourme, μακάρι να γινόταν η ανανέωση (όπως είπε και κάποιος παραπάνω κατά τον περασμένο Σεπτέμβρη ήταν η καταλληλότερη εποχή - εκ του αποτελέσματος, τώρα πλέον - που θα είχαμε εμείς το "πάνω χέρι"), να του είχαμε ανεβάσει τις αποδοχές στα 600 και την ρήτρα στα 7-8 μύρια, πριν να εμφανιστεί (αν ισχύει δηλαδή, μιας και υπάρχουν και τα μανατζερικά παιχνίδια κι αυτά των κ@λοάρδ φυσικά) τόσο δυνατός "παίχτης" (Μίλαν) στην υπόθεση του... :(

Πιστεύεις για έναν παίχτη σαν τον Μακ, έτσι όπως τον βλέπουμε στο χορτάρι (με τα μυαλά που κουβαλάει και) με τα + και τα - του, να σκεφτόταν έστω και για μια στιγμή σαν δέλεαρ μία "πιθανή" συμμετοχή του με εμάς στο C.L. και να έβαζε την πρόταση της Μίλαν "στον πάγο"; Εγώ πάντως μόνο γελάω σ αυτήν την σκέψη... :D

Όπως και να έχει πάντως, αν έχει μπει στο παιχνίδι η Μίλαν ή όποια άλλη πολύ δυνατή οικονομικά ομάδα, τώρα δεν μπορούμε να πάρουμε περισσότερα απ τα χρήματα της ρήτρας του... :oops:

Γι αυτόν ακριβώς τον λόγο, όπως έγραψα σε προηγούμενο post μου, η καλύτερη λύση θα είναι να τον πουλήσουμε τώρα, κρατώντας τον σαν δανεικό μέχρι το καλοκαίρι, και για να έχει αυτός παιχνίδια στα πόδια του εν όψει Euro το καλοκαίρι (αν πάει σε πολύ μεγάλη ομάδα δεν νομίζω να παίξει εντεκαδάτος άμεσα) και να μας βοηθήσει κι εμάς (με μπόλικη όρεξη και δίχως να έχει το μυαλό του στην μεταγραφή του) όσο μπορεί στην επίτευξη των στόχων μας... 8-)

Ελπίζω πλέον να κατανοούμαστε και να συμφωνούμε φίλε sourme... ;)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Παρ 22 Ιαν 2016, 20:26, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
PAOKhead

Δημοσίευση από PAOKhead »

Εντάξει μια τέτοια περίπτωση (που δεν είναι καθόλου απίθανη) σημαίνει ότι ο Ιβαν κάνει πράξη από μόνος αυτό που είχε δηλώσει ότι θέλει να αποφύγει. Δηλαδή να ρίχνει λεφτά σε κουβά χωρίς πάτο. Καταστρέφει από μόνος του την επένδυση που έχει κάνει μέχρι στιγμής.

Αν όντως έτσι είναι τα πράγματα το μόνο που μένει είναι να παρακαλάμε η ομάδα, (από το πρώτο μέχρι το τελευταίο στέλεχος), να δείξει σθένος και χωρίς καμία ενίσχυση και με όλους τους εξωτερικούς παράγοντες κόντρα, να πείσει έναν ιδιοκτήτη που δεν την πιστεύει.

Γ@μ@ τα με κεφαλαια γραμματα με λιγα λόγια.
Άβαταρ μέλους
efthimis_paok

Δημοσίευση από efthimis_paok »

K_geo έγραψε:βεβαια, δεν θα πω ονομα σαϊτ, εχει βγαλει καπακια δυο αρθρα σλουρπ σλουρπ στο Βεζυρτζή (που λεει είχε την ιδέα για τις β' ομάδες! :o :lol: ) και χώσιμο άγριο στο άλλο σε Άρνεσεν και Τούντορ...
Για μάτι μάλλον από εκεί θα εχει πληροφορίες από "μέσα".
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

διαβαζω πως πηρε Τινο Κοστα η Φιορε , οποτε ισως μεινει ελευθερος ο Βερδού.
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Δημοσίευση από buffalobill4 »

Καλα αν φτασουμε να συζηταμε σοβαρα για αποχωρηση αρνεσεν μετα απο 6 μηνες ας ανοιξουμε και θεμα για αποχωρηση του σαββιδη.

Γιατι σε αγωνιστικο επιπεδο θα εχει αποτυχει παταγωδως κ εκκωφαντικα
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

spyretto έγραψε:Εκτός τόπου και χρόνου goran
Ξέρω ξέρω...Για πλάκα τα λες ε; :? ... :mrgreen:

Βάλε και καμιά φατσούλα τότε ρε spyretto να καταλαβαίνουμε κι εμείς οι "εκτός τόπου και χρόνου"... :?

Γιατί τις τσιγγουνεύεσαι; :? ...Τζάμπα πράμα είναι... :roll: :roll: :roll:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”