MANIAKOS έγραψε:Ειναι και παλαβός ο λουκας το καλοκαίρι μπορει να τους κανει νερά και να γυρίσει δανεικός σε μας
Μεταγραφές Χειμώνα 2015-2016
Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2015-2016
- efthimis_paok
-
john4serres
Σωστό το Π.Α.Ο.Κ.(τσά)κιpaoki_ έγραψε:Η αναδειξη του Λουκας ειναι αυτην την στιγμη οτι καλυτερο εχει συμβει για την φημη του ΠΑΟΚ στους κυκλους των ποδοσφαιριστων. Οταν κανει την μεγαλη μεταγραφη θα μπορει να χρησιμοποιηθει ως επειχηρημα για το πως ο ΠΑΟΚ μπορει να φταξει την καριερα οποιουδηποτε παιχτη, ακομα και ενος ξεχασμενου ισπανου. Νομιζω οτι αυτο ειναι πιο σημαντικο απο το να μαντρωνεις ενα παιχτη με το ζορυ ελπιζοντας πως θα συνεχισει να παιζει και δεν θα μεινει ελευθερος. Βαζεις και την μεταπωληση μεσα και το deal δεν θα μπορουσε να αφησει τον ΠΑΟΚ σε καλυτερη κατασταση. Αφου δεν μπορεσες να δωσεις υπεραξια στον παιχτη, αφηνεις καποιους αλλους να το κανουν και εσυ απλα απολαμβανεις τα αποτελεσματα.spyretto έγραψε:Τους λυπηθήκαμε γιατί το έπαιξαν μπατίρηδες κι ως γνωστόν είμαστε άπλες και μεγαλόκαρδοι.
- Kostas_Peraia4
Εξηγησεις για τα...κιλα του VDV
http://www.estadiodeportivo.com/betis/2 ... 60733.htmlBefore ending his appearance, Juan Merino has also alluded to Van der Vaart, who not long ago confessed to being in its worst form. Whatever the case, Merino said that is not guided by name or copper so each player, which only sends performance. "I see myself as a player template. They have not told me the money you make one or the other years of the contract or what prospects has signed him to everyone. I look at training and try to be honest and clear with the squad. I is the same as a player is called Rafa Ruben Joaquín, try to choose the best for the starting eleven for the call. Nobody tells me you have players who should have certain privileges. In this section I have total freedom and I decide without any fear, otherwise I would not be sitting here. The player is always recoverable, "he confessed, to explain your particular case.
"Juan Merino was not cast because Betis, but because I did not compete and would retire because he had many problems in the ankle. Merino weighed 76 kilos then and compete weighed 6 years after 70. You can extend the football career, although supplies spark is lost more weight lost every year. I want to give veteran players as competitiveness, "he argued.
Nevertheless, Merino wanted to make clear that the weight issue did not refer directly to Van der Vaart: "This has nothing to do with Rafa's on your weight and that is very important to what a professional.".
Είδε κανείς ότι στο PAOK FC WIKIPEDIA αλλά και στο Mbark Boussoufa wikipedia, αναφέρεται ότι πλέον είναι παίκτης του ΠΑΟΚ, έχει υπογράψει για 2,5 χρόνια και θα φοράει το Νο 40...? Άντε παλικάρι μου, έλα να μας τρελάνεις...!!!
- buffalobill4
Στο wiki και τον λσμπριακο μπορω μα φέρω
Αντε το δεκαρ ερχεται
3.4 στη Μίλαν Ζαπάτα ελεύθερο και δανεικό με οψιον Τζούρισιτ και βερδου
Αντε το δεκαρ ερχεται
3.4 στη Μίλαν Ζαπάτα ελεύθερο και δανεικό με οψιον Τζούρισιτ και βερδου
- ace79grpaok
Libra Κυβρακιδδης πολύ καλή λύση και πάντα εναντίον μας ξεσκιζεται.Αντε ρε βνβ έλα στην ΠΑΟΚαρα να βαρέσεις κανα στημένο γιατί με πελκα δεν την παλεύουμε αλλο.
Δε βάζετε το Μαρινάκη λεω εγω ´φυλακή στο γουικι
Αν και κατι μου λεει θα χει φραγή
το εχει ο Δελληγιανίδης.efthimis_paok έγραψε:Το 23 είναι ελεύθερο;
Σωστά του βαζελου είναι σε πολύ φθίνουσα πορείαK_geo έγραψε:μμμ... αν αναλογιστεί ότι τουλάχιστον οι δικοί μας ήρθαν σε ανοδική πορεία και σε νουμερα και σε τιμή ενώ της ζέλας είναι σε φθίνουσα, τότε μπόρεί κανείς να διαφωνήσει με αυτό.
υγ: ναι σπυρεττο για ενα εξαμηνο.
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
θα σε βρουν και θα σου καψουν το πληκτρολογιο.MANIAKOS έγραψε:Δε βάζετε το Μαρινάκη λεω εγω ´φυλακή στο γουικι