Μεταγραφές Χειμώνα 2015-2016
- Kostas_Peraia4
Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2015-2016
Μας κοβω να παιρνουμε κατα τισ 28-29 τον vdv και 31 να σκασουν 3 μεταγραφες μαζεμενες(δεξι μπακ,σεντερ μπακ και δεξι εξτρεμ)
Πολύ σωστός...Ίσως μάλιστα αν τον δώσεις τώρα κρατώντας τον και δανεικό έως το τέλος του πρωταθλήματος (όπως ανέφερε ένας άλλος συνφορουμίτης πιο πάνω) για να έχει παιχνίδια στα πόδια του μέχρι το Euro (και φυσικά να σε βοηθήσει να πετύχεις τους στόχους με 2-3 σοβαρές προσθήκες ακόμα) θα είναι ό,τι πιο συμφέρον για την ομάδα...ace79grpaok έγραψε:Αν έρθει πρόταση για Μακ απο μιλαν δεν τον κρατάς τον παίκτη με ΤΙΠΟΤΑ,τον δίνεις και παρνεις τα λεφτά και πας για τον εποΜενο Μακ.Το να πάρεις έναν παίκτη από τα αζητητα της Γερμανίας και σε 2 χρονια να παίζει βασικός στην εθνική του ,που μάλιστα την πήρε απο το χέρι και την πέρασε στο ευρώ και έχει 16 γκολ φετος και είναι έτοιμη να ρπν πάρει η μιλαν ειναι τρομερή επιτυχία και πρέπει να πιστοθει σε αυτόν που τον έφερε.Επισης θα είναι ενα μεγάλο διαπραγματευτικο όπλο όταν θα πας να αγοράσεις τον επόμενο Μακ,θα του πεις "πήρα τον Μακ απο τα αζητητα και τώρα παίζει στην μιλαν ,έλα ν γίνεις ο επομένος "...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Παρ 22 Ιαν 2016, 17:14, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
και στην τελική ρε μπαφαλο, εγω έχασα σε ενα μηνα 14 κιλά, αυτός που θα εχει και τον αρτίκο δεν μπορεί λες;
για να μην...χανόμαστε στη μετάφραση..
για να μην...χανόμαστε στη μετάφραση..
Ε λοιπόν αφού ο Ιβάν δεν δίνει φράγκο έχω την έτοιμη λύση
http://www.transfermarkt.co.uk/joan-sim ... ler/123683
Μας είχε κάνει γιο-γιο αυτός με την αγαπημένη όλων των Ελλήνων
http://www.transfermarkt.co.uk/joan-sim ... ler/123683
Μας είχε κάνει γιο-γιο αυτός με την αγαπημένη όλων των Ελλήνων
- buffalobill4
- Kostas_Peraia4
-
john4serres
- painkiller4
Ένα με τσιγκέλι θα μας το λεςLibra έγραψε:να πω μια ακομα πληροφορια που εχω απο δεξι μπακ αν δεν βρουμε ελευθερους λυσεις?
για ποιον ακουσα; κ μαλιστα απο την λιγδα.. να ειναιδ ηλαδη ετοιμος να ξερει το πρωταθλημα μην περιμενουμε να προσαρμοστει.. (στυλ βελλιδη).. για τα δυσκολα ματς που ερχονται..
Πιο πάνω συμφώνησα με τα γραφόμενα του ace υποθέτοντας αφ' ενός ότι αυτό το σενάριο δεν "προχωράει" κι αφ' ετέρου ότι η Μίλαν ενεργοποιεί την ρήτρα του και τον αγοράζει χωρίς να μπορείς να κάνεις κάτι...K_geo έγραψε:αυτο το παραπάνω.
για αυτό ίσως είναι συνετό, αν μπορούμε βέβαια, να προτείνουμε μια επέκταση για κανα χρόνο, με διπλασιασμό αποδοχών και μια ρήτρα πχ 6-7-8 μύρια ώστε να μπορούμε να κάνουμε πιο άνετα παιχνίδι ΚΑΙ μετά το Γιούρο που θα ειναι βασικούρα και θα βαλει και γκολ(ς).
βέβαια στα λόγια, όλα εύκολα είναι.
Αν είδατε τις φάσεις στο youtube με VdV όταν μπαίνει στην Μπέτις παίρνει πάνω του όλα τα στημένα. Οχι μόνο φάουλ αλλά και κόρνερ. Οπότε σ'αυτόν τον τομέα θα έχουμε μια λύση.
- buffalobill4
α μπραβο. τωρα φτασαμε την κουβεντα σε σωστο επιπεδο.Kostas_Peraia4 έγραψε:Γιατι ο Βιειρινια δεν ειχε κατι μαγουλες σαν τις δικες μου?
εγω δεν ειπα πως επειδη εχει παραπανω κιλα δεν κανει. οπως ειπα και πριν αν θελει να παιξει φυσικα και κανει και τα κιλα ειναι κατι που διορθωνεται.
το θεμα ειναι οτι δεν πειθομαι πως δεν εχει ορεξη να χασει κιλα και να παιξει στην πριμερα και θα πειστει στη σουπερ λιγκ. αυτο λεω.
- ace79grpaok
ποιον λες; εκεινον τον χοντροκωλη;Kostas_Peraia4 έγραψε:Γιατι ο Βιειρινια δεν ειχε κατι μαγουλες σαν τις δικες μου?
@ναι γκοραν,αν δεις στην πορεια της κουβεντα αλλαζει.
παντως το βλεπω το σεναριο ηδη. φερνουμε ΦνΦ και αρχιζουν τα παλαιμαχος, με προγουλια, ο χοντρος και για κανα περιπτερο κτλ κτλ.... ετσι για να βαραμε εκει που πρεπει να βαραμε οπως απο την αρχη...του καλοκαιριου...
@μπαφαλο, σε 10 μερες αλλος ανθρωπος μπορει να ειναι, εγω παντως απο δηλωσεις του κατανοω οτι εχει ορεξη να παιξει μπαλα. και στη σουπερλιγδα του σταρ ντομιγκεζ σιγουρα ο ΦνΦ μπορει να κανει παπαδες, με το 60% μονο αν πιασει των γνωστων του στανταρτς...
@σπυρεττο, ρονυ, δεν ειναι ομως.