Π.Α.Ο.Κ. - Ολυμπιακός 23/02 19:00 Προβλέψεις & σχόλια αγώνα
Τ''Ρ''ΟΥΜΠΑΣ,φίλε...tasoylis30 έγραψε:παιδιά το ματς με τον γαυρο θα το πάρουμε.Πιστεύω θα γίνει όπως το σκουλίκι όταν 8α πάρουν χαμπάρι τι γίνεται 8α είναι 3-0 και τότα 8α είναι αργά για την βρωμοομάδα της τρουμπας
ΚΑΘΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΙΟΣ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΤΟΝ ΠΑΛΙΟΠΟΥΣΤΑΡΑ
ΤΑ ΒΡΑΔΥΑ ΠΟΥ ΚΟΙΜΟΤΑΝΕ Η ΜΑΝΑ ΤΟΥ ΓΑΜΙΟΤΑΝΕ ΜΕΣ ΤΗΣ ΤΟΥΜΠΑΣ ΤΑ ΣΤΕΝΑ ΓΑΜΟ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ
PAOK REEEEEEE...MHN KOLLATE
paok gera gamo on peiraia ton kokkali kai tous roufianous tou
fotis gounelas nea yorkh

fotis gounelas nea yorkh

αδερφια εγω το μονο που θελω να πω για το σαββατο ειναι ΠΡΟΣΟΧΗ!!! οι προκλησεις θα ειναι πολλες το ξερουμε ολοι. αυτο περιμενουν. μην κανουμε καμμια μλκια απο την κερκιδα και κοψουν το παιχνιδι. θα παιζουμε 12 εναντιον 12. ΠΡΟΣΟΧΗ μην χασουμε τον 12ο παιχτη. και να ξερετε ο δικος μας 12ος αξιζει παραπανω απο ολη τους την 11αδα.
-
Re: LES???????
Θέλω μόνο να δω την ομάδα μας να παίζει αντάξια του κόσμου! Ας μη γελιόμαστε το αποτέλεσμα του αγώνα δυστυχώς εξαρτάται και από την απόδοση του γαύρου. Αν παίξουμε όπως παίζουμε τον τελευταίο καιρό και με την κερκίδα να βγάζει φωτιά ΚΑΙ αν ο Παμπορίδης δεν σφυρίζει μακακίες τότε πιστεύω ότι το ματς είναι δικό μας. Όπως και να έχει εμείς θα ήμαστε εκεί δίπλα στην ΠΑΟΚΑΡΑ μας για να συμβάλουμε και εμείς στον αφανισμό των καλομαθημένων παιχτών της ομάδας του δημοσίου
- aspromauri
Σωστοοός !!!dimmisdim έγραψε:αδερφια εγω το μονο που θελω να πω για το σαββατο ειναι ΠΡΟΣΟΧΗ!!! οι προκλησεις θα ειναι πολλες το ξερουμε ολοι. αυτο περιμενουν. μην κανουμε καμμια μλκια απο την κερκιδα και κοψουν το παιχνιδι. θα παιζουμε 12 εναντιον 12. ΠΡΟΣΟΧΗ μην χασουμε τον 12ο παιχτη. και να ξερετε ο δικος μας 12ος αξιζει παραπανω απο ολη τους την 11αδα.
- free_billi
- eptalofitis
- Επικοινωνία:
ΠΑΟΚΑΡΕΣ ΜΟΥ.ΑΝ Η ΟΜΑΔΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΟΠΩΣ ΜΕ ΤΟΝ ΡΟΥΛΗ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΤΡΕΛΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΣΤΙΣ ΕΞΕΔΡΕΣ ΤΗΣ ΤΟΥΜΠΑΣ.ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ 4,ΑΝ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΔΕΝ ΠΑΡΟΥΝ ΕΝΑ ΣΠΡΩΞΙΜΑΤΑΚΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΔΕΝ ΦΩΝΑΖΟΥΝ.SOLD-OUT ΣΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ?
ΑΝΤΕ ΠΑΟΚΑΡΑ ΤΡΕΛΑΝΕ ΜΑΣ ΠΑΛΙ!!!

Καλό θα ήταν για την αισθητική του forum να μην γράφουμε ΚΕΦΑΛΑΙΑ!
Thx, Admin Team
ΑΝΤΕ ΠΑΟΚΑΡΑ ΤΡΕΛΑΝΕ ΜΑΣ ΠΑΛΙ!!!

Καλό θα ήταν για την αισθητική του forum να μην γράφουμε ΚΕΦΑΛΑΙΑ!
Thx, Admin Team
- aspromauri
Να πω κι εγω την ταπεινη μου γνωμη,
Πιστευω οτι αν χασουμε θα χασουμε απο την διαιτησια διαφορετικα
αν μας παιξει κανονικα δεν εχει καμια ελπιδα ο Γαυρος να κερδισει.Δεν ειμαστε ουτε Εργοτελης ουτε Καλαμαρια κι ομως απο την Καλαμαρια εχασε και τον Εργοτελη τον κερδισε με πεναλτυ που μονο οι Γαυροι το βλεπουν για πεναλτυ, οποτε που παν γυμνοι στ αγγουρια?
Πιστευω οτι αν χασουμε θα χασουμε απο την διαιτησια διαφορετικα
αν μας παιξει κανονικα δεν εχει καμια ελπιδα ο Γαυρος να κερδισει.Δεν ειμαστε ουτε Εργοτελης ουτε Καλαμαρια κι ομως απο την Καλαμαρια εχασε και τον Εργοτελη τον κερδισε με πεναλτυ που μονο οι Γαυροι το βλεπουν για πεναλτυ, οποτε που παν γυμνοι στ αγγουρια?
- trelogiatros
Μακάρι, αλλά μην κρίνετε από αυτές τις εμφανήσεις. Ο γαύρος μπορεί να παίξει και καλή μπάλα, όπως π.χ. με τον βάζελο στο κύπελλο, οπότε τα πράγματα μπορεί να αποδειχθούν πολύ δύσκολα.
Όχι όμως ότι αυτό σημαίνει ότι δεν μπορούμε να τους κερδίσουμε! Με πάθος και με την στήριξη του κόσμου ο άσσος είναι πολύ πιθανός!!!

Όχι όμως ότι αυτό σημαίνει ότι δεν μπορούμε να τους κερδίσουμε! Με πάθος και με την στήριξη του κόσμου ο άσσος είναι πολύ πιθανός!!!