Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
τσιριγώτης έγραψε:Η ομάδα πετάει. Κατσε 20 χρόνια, ευχαριστημένος ο κόσμος αφού είμαστε πρώτοι στις πασες. Πρώτοι στη βαθμολογία πότε θα είμαστε όμως;αλλά ξέρει ο ιγκορ
Μεγάλη μπαλαδόφατσα πρέπει να είναι κάποιος για να κρίνει προπονητή σε μισό χρόνο.
ΓΧ έλα πίσω ο μίζερος ΠΑΟΚτσης εσένα θέλει,για να κράζει.
Εμένα προπονητής ο οποίος ζητάει πριν και πάνω από όλα δεξί μπακ στην συγκεκριμένη ομάδα, μια χαρά μου κάνει. Δεν ξέρω αν νογάει από ΠΑΟΚ αλλά σίγουρα νοιώθει από μπάλα. Ειδικά εάν (όπως ακούστηκε) ζήτησε δεξί μπακ πριν ακόμα τον τραυματισμό του Κωνσταντινίδη. Την έλλειψη δεξιού μπακ την πληρώσαμε και προχθές επειδή ο Στέλιος πέταγε αετό και δώσαμε κόρνερ στο 91.
Του την πέφτουμε επειδή άλλαξε, λέει, σύστημα. Φυσικα ξεχνάμε ότι με το 3-5-2 βάλαμε στα δίχτυα κάτι ομάδες από Κροατία και Δανία (μικρές μεν και άμπαλες αλλά το κάναμε) και ότι νικήσαμε εύκολα και δίκαια βάλεο και αεΚ. Φυσικά δεν βλέπει κανείς ότι το 4-2-3-1 που παίζουμε (ή 4-3-3) το παίζουμε με τελείως διαφορετικούς παίκτες στο κέντρο από την αρχή της σεζόν.
Για τράβα να παίξεις 4-2-3-1 και το 2 να είναι Τζιόλης και Κάτσε. Ποιος θα κάνει παιχνίδι και πως θα φτάνει η μπάλα μπροστά αφού ο Πέλκας δεν μπορεί να πάρει πάνω του το παιχνίδι. Ο Τζιόλης είναι πολύ αργός και η ποιότητα (τεχνικές ικανότητες στο πιο σικ) του Κάτσε δεν του επιτρέπει να κάνει κάτι τέτοιο και να προωθήσει την μπάλα όπως ο Τσίμιροτ και ο Χαρίσης (μεγάλο ταλέντο).
Συνεπώς, ο Τούντορ άλλαξε το σύστημα, καταλαβαίνοντας ότι έπρεπε να κάνει αυτό (γρήγορα; αργα; να το συζητήσουμε αυτό) όταν μπορούσε να το αλλάξει. Τι να κάνουμε ρε παιδιά. Μέχρι να μπορούν οι Τσίμιροτ και Χαρίσης, αυτή η στάνη αυτό το γάλα μπορούσε να βγάλει και εγώ λέω ότι μια χαρά το έβγαλε.
Όποιος λέει άμπαλο τον Τούντορ να το κοιτάξει. Άπειρος; ναι. Παρορμητικός; ναι. Κάνει λάθη; Ναι. Ποιος δεν κάνει. Το θέμα είναι να μαθαίνει από αυτά που κάνει. Στα δικά μου τα μάτια δείχνει ότι μαθαίνει και κάνει ότι μπορεί για να διορθώσει πράγματα. Μου κάνει καλή εντύπωση ότι ενώ καταλαβαίνει το λάθος να βάλει Τζιόλη στόπερ και τον Σάμπο αριστερό εξτρέμ εντούτοις περιμένει το ημίχρονο (θέλετε επειδή προηγούμαστε; οκ, το ποδόσφαιρο είναι παιχνίδι συγκυριών δεν είναι σκάκι) για να κάνει αλλαγή χωρίς να ακυρώσει κανέναν παίκτη του ψυχολογικά.
Εγώ όταν βλέπω τον Τούντορ στον πάγκο βλέπω έναν άνθρωπο που ζει το παιχνίδι και συμμετέχει όσο και όπως μπορεί. Τα μοναδικά που του καταλογίζω πραγματικά είναι ο άκομψος τρόπος με τον οποίον συμπεριφέρθηκε στον Όλσεν και το ότι δεν έχει καταφέρει να εκμεταλλευθεί την αναμφισβήτητη ποιότητα του Μπερμπάτωφ.
Όποιος πιστεύει ότι με άλλον προπονητή θα είμασταν πιο ψηλά, θα χτυπούσαμε πρωτάθλημα ή θα παίζαμε καλύτερα νομίζω ότι έχει υπερικτιμήσει την δυναμική της ομάδας. Η ομάδα πάσχει ξεκάθαρα από έλλειψη ποιότητας σε συγκεκριμένες θέσεις και όπου υπάρχει ποιότητα συνοδεύεται από ποδοσφαιρική απειρία. Το ποδόσφαιρο είναι συνδυαστικό παιχνίδι. Όλα απαιτούνται. Και το ταλέντο και η ποιότητα και η εμπειρία αλλά και άλλοι αστάθμητοι παράγοντες (όπως η τύχη, οι συνθήκες ενός αγώνα κλπ, βαριέμαι να τους απαριθμήσω όλους).
Συμπερασματικά, θεωρώ ότι είμαστε στα κυβικά μας την δεδομένη χρονική στιγμή και ότι ο Τούντορ ταιριάζει με τα χαρακτηριστικά της ομάδας αφενός ενώ αφετέρου έχει κίνητρο να εργαστεί. Ας κάτσει μέχρι το τέλος της σεζόν, να του φέρουν τους τρεις παίκτες που χρειάζεται η ομάδα άμεσα και να κριθεί τι έχει καταφέρει το καλοκαίρι.
Εμένα προπονητής ο οποίος ζητάει πριν και πάνω από όλα δεξί μπακ στην συγκεκριμένη ομάδα, μια χαρά μου κάνει. Δεν ξέρω αν νογάει από ΠΑΟΚ αλλά σίγουρα νοιώθει από μπάλα. Ειδικά εάν (όπως ακούστηκε) ζήτησε δεξί μπακ πριν ακόμα τον τραυματισμό του Κωνσταντινίδη. Την έλλειψη δεξιού μπακ την πληρώσαμε και προχθές επειδή ο Στέλιος πέταγε αετό και δώσαμε κόρνερ στο 91.
Του την πέφτουμε επειδή άλλαξε, λέει, σύστημα. Φυσικα ξεχνάμε ότι με το 3-5-2 βάλαμε στα δίχτυα κάτι ομάδες από Κροατία και Δανία (μικρές μεν και άμπαλες αλλά το κάναμε) και ότι νικήσαμε εύκολα και δίκαια βάλεο και αεΚ. Φυσικά δεν βλέπει κανείς ότι το 4-2-3-1 που παίζουμε (ή 4-3-3) το παίζουμε με τελείως διαφορετικούς παίκτες στο κέντρο από την αρχή της σεζόν.
Για τράβα να παίξεις 4-2-3-1 και το 2 να είναι Τζιόλης και Κάτσε. Ποιος θα κάνει παιχνίδι και πως θα φτάνει η μπάλα μπροστά αφού ο Πέλκας δεν μπορεί να πάρει πάνω του το παιχνίδι. Ο Τζιόλης είναι πολύ αργός και η ποιότητα (τεχνικές ικανότητες στο πιο σικ) του Κάτσε δεν του επιτρέπει να κάνει κάτι τέτοιο και να προωθήσει την μπάλα όπως ο Τσίμιροτ και ο Χαρίσης (μεγάλο ταλέντο).
Συνεπώς, ο Τούντορ άλλαξε το σύστημα, καταλαβαίνοντας ότι έπρεπε να κάνει αυτό (γρήγορα; αργα; να το συζητήσουμε αυτό) όταν μπορούσε να το αλλάξει. Τι να κάνουμε ρε παιδιά. Μέχρι να μπορούν οι Τσίμιροτ και Χαρίσης, αυτή η στάνη αυτό το γάλα μπορούσε να βγάλει και εγώ λέω ότι μια χαρά το έβγαλε.
Όποιος λέει άμπαλο τον Τούντορ να το κοιτάξει. Άπειρος; ναι. Παρορμητικός; ναι. Κάνει λάθη; Ναι. Ποιος δεν κάνει. Το θέμα είναι να μαθαίνει από αυτά που κάνει. Στα δικά μου τα μάτια δείχνει ότι μαθαίνει και κάνει ότι μπορεί για να διορθώσει πράγματα. Μου κάνει καλή εντύπωση ότι ενώ καταλαβαίνει το λάθος να βάλει Τζιόλη στόπερ και τον Σάμπο αριστερό εξτρέμ εντούτοις περιμένει το ημίχρονο (θέλετε επειδή προηγούμαστε; οκ, το ποδόσφαιρο είναι παιχνίδι συγκυριών δεν είναι σκάκι) για να κάνει αλλαγή χωρίς να ακυρώσει κανέναν παίκτη του ψυχολογικά.
Εγώ όταν βλέπω τον Τούντορ στον πάγκο βλέπω έναν άνθρωπο που ζει το παιχνίδι και συμμετέχει όσο και όπως μπορεί. Τα μοναδικά που του καταλογίζω πραγματικά είναι ο άκομψος τρόπος με τον οποίον συμπεριφέρθηκε στον Όλσεν και το ότι δεν έχει καταφέρει να εκμεταλλευθεί την αναμφισβήτητη ποιότητα του Μπερμπάτωφ.
Όποιος πιστεύει ότι με άλλον προπονητή θα είμασταν πιο ψηλά, θα χτυπούσαμε πρωτάθλημα ή θα παίζαμε καλύτερα νομίζω ότι έχει υπερικτιμήσει την δυναμική της ομάδας. Η ομάδα πάσχει ξεκάθαρα από έλλειψη ποιότητας σε συγκεκριμένες θέσεις και όπου υπάρχει ποιότητα συνοδεύεται από ποδοσφαιρική απειρία. Το ποδόσφαιρο είναι συνδυαστικό παιχνίδι. Όλα απαιτούνται. Και το ταλέντο και η ποιότητα και η εμπειρία αλλά και άλλοι αστάθμητοι παράγοντες (όπως η τύχη, οι συνθήκες ενός αγώνα κλπ, βαριέμαι να τους απαριθμήσω όλους).
Συμπερασματικά, θεωρώ ότι είμαστε στα κυβικά μας την δεδομένη χρονική στιγμή και ότι ο Τούντορ ταιριάζει με τα χαρακτηριστικά της ομάδας αφενός ενώ αφετέρου έχει κίνητρο να εργαστεί. Ας κάτσει μέχρι το τέλος της σεζόν, να του φέρουν τους τρεις παίκτες που χρειάζεται η ομάδα άμεσα και να κριθεί τι έχει καταφέρει το καλοκαίρι.
aoratos έγραψε:Τσιργιώτη το ψόφισες. Μόνος σου δημιουργείς αφορμές για να πεις τα δικά σου και να εκτονώσεις την μίρλα σου.
Όσο για τον προπονητή μας, κριτική δέχετε μπόλικη και δικαιολογημένη αλλά καλοπροαίρετη απο όσους πονανε πραγματικά τον ΠΑΟΚ. Απο εκεί και πέρα πούστικη κριτική από τους αποτυχημένους που οι προπονητές τους δεν βγάλανε ούτε παρέλαση απλώς δεν ανέχομαι.
Έτσι
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
aoratos έγραψε:Πρέπει να τους κάνουμε σμπαράλια όπως στην Τούμπα. Αν πας μια βόλτα από τα φόρουμ τους η πλειοψηφεία των οπαδών τους ζητά επιτεκτικά να μην επαναληφθεί η εμφάνιση μικρής ομάδας της Τούμπας που ο ΠΑΟΚ φανταζε θηρίο μπροστά τους. Σκάστους στο τρέξιμο την Κυριακή και φύγε με το διπλό που θα τους κάνει κομπλεξικούς. Το νου σου Κροάτη, παίζουμε μάτς κλειδί.
Και τότε αν θυμάσε ήρθαν με τεράστια αλαζονεία όπως το κάνουν και τώρα
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αυτο που δε μπορω να καταλαβω κι εγω παντως ειναι το ΕΠΙΠΕΔΟ του κραξιματος και της μιρλας μερικων. Οταν φτανεις στο σημειο μεχρι κα να μιλας για διωξιμο του προπονητη, σημαινει οτι θεωρεις και απαιτεις οτι θα επρεπε να περνεις πρωταθλημα.
Δεν ειπαμε οτι ειμαστε και οκ με το να βγουμε τελευταιοι στα πλαυ οφφ παλι. Αλλα ρε πουστη, τι ακριβως "χανουμε" και σκουζουμε ετσι? Επειδη περνουμε καθε χρονο πρωταθλημα και το απαιτουμε? Επειδη εχουμε καλυτερο ροστερ απο το γαυρο? Τι ακριβως απαιτειτε ρε παιδια. Και μη μου πειτε οτι ειναι το οτι δεν ειμαστε ανετα δευτεροι για εσεις κραζετε σαν να χανουμε το σιγουρο πρωταθλημα.
Ο ντεσπε νομιζω ελεγε κατι περι "κουλας που προερχετε απο τη Β εθνικη". Και? Η ΑΕΚ εβαζε βασεις για ομαδα χρονια τωρα. Ο ΠΑΟΚ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΡΕ? ΤΟ ΠΕΡΣΙΝΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΧΕΙΡΩΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΕΡΧΕΣΕ ΑΠΟ Β ΕΘΝΙΚΗ?
Γιατι ρε γαμοτο ξεχναμε συνεχεια οτι υποφερουμε γιατι καθε χρονο αντι να βαλουμε βασεις εμεις τα κανουμε σκατα. Το εχω πει ποσες φορες, δεν ειμασταν φετος ετοιμοι να κανουμε ολοκληρωμενη ομαδα, γιατι ΤΟΣΟ σκατα τα καναμε τα προηγουμενα χρονια.
Επισης το αλλο...δε καταλαβα, εριξε ο Ιβαν 30 μυρια το καλοκαιρι και δε το προσεξα? Αρα γιατι απαιτειτε πρωταθλητισμος απο τον Τουντορ? Χτιζουμε ομαδα υποτιθετε.
Και για να κλισω, επαναλαμβανω. Μη μου πειτε "δεν απαιτουμε πρωταθλημα, πανω απο κουλα απαιτουμε" γιατι το κραξιμο και η μιρλα δεν ειναι τετοια.
τσιριγώτης έγραψε:Η ομάδα πετάει. Κατσε 20 χρόνια, ευχαριστημένος ο κόσμος αφού είμαστε πρώτοι στις πασες. Πρώτοι στη βαθμολογία πότε θα είμαστε όμως;αλλά ξέρει ο ιγκορ
Μεγάλη μπαλαδόφατσα πρέπει να είναι κάποιος για να κρίνει προπονητή σε μισό χρόνο.
ΓΧ έλα πίσω ο μίζερος ΠΑΟΚτσης εσένα θέλει,για να κράζει.
Σοβαρευτείτε με τον Τούντορ ορισμένοι.
ε
Έχεις μάτι εσύ. Εμείς μες στην μιζέρια δεν μπορούμε να δούμε ότι η ομάδα πάει τρένο. Ο γχ πόσο έκατσε στον ΠΑΟΚ; Πάνω από εξάμηνο; γιατί τότε τον Διώξαμε αφού είναι λίγος ο χρόνος για να κριθεί μπαλαδοφατσα μου;
Σε αυτή την γη μόνο ο γχ υπάρχει για εναλλακτική; καραμέλα το κάνετε ορισμένοι
Odi έγραψε:Από την 9η αγωνιστική έχει να χάσει η ομάδα.
Ο ΓΧ όλοι ξέρουμε με ποιον τρόπο ήταν προπονητής.
Οσο για το μάτι,όποιος βλέπει ξέρει οτι γίνεται προσπάθεια φέτος,άσχετα με το τι αποδίδει μέχρι τώρα.
Βέβαια κ εγώ κάθομαι και μιλάω με άνθρωπο που μετά το διπλό στην Γερμανία έγραψε "μεγάλη νίκη,μπράβο".
Ο καθένας τα συμπεράσματα του.
Τι να γράψω; πως ήταν μικρή;βέβαια τώρα εγώ κάθομαι και μιλάω με κάποιον που μετά από αυτή την νίκη νομιζε πως τελείωσαν όλα. Αντιθέτως για μένα αυτές τις νίκες τις κοιτάω με ρεαλισμό, δεν πήρα και πρωτάθλημα. .όταν σταματήσουμε να πανηγυριζουμε για ένα διπλό το οποίο κάποτε πρέπει να μας γίνει συνήθεια, ίσως μεγαλώσουν και οι απαιτήσεις μας.