Igor Tudor

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
PAOKhead

Re: Igor Tudor

Δημοσίευση από PAOKhead »

Για ανέκφραστος ωραία άποψη εξέφρασες.
Εγώ τουλάχιστον συμφωνώ.
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

stephanos έγραψε:Dimg, τόση ώρα θα τα είχες μαζέψει τα στοιχεία, αν είχες τη διάθεση πραγματικά να πείσεις τον οποιονδήποτε.

Εντάξει, βαριέσαι, το καταλαβαίνω και περιμένω έναν που δεν βαριέται να προχωρήσει την κουβέντα.

ΥΓ: Κι όσο θυμάμαι που κάποτε καθόμουν κι έβαζα στατιστικά της πρώτης χρονιάς του Σαλπιγγίδη...
:lol: :lol: Ρε στεφανε τι στοιχεια να μαζεψω. Τα ματια σου δεν ειναι αρκετα για να δουν οτι εχει αχρηστεψει τον Μπερμπατοφ και επιμενει στον ανυπαρκτο (εκτος καποιων εκλαμψεων) φετος κλαους? Και μη μου πεταξεις το "δεν αντεχει ο Μπερμπατοφ" γιατι παικτες τετοιου επιπεδου ξερουν να προστατεψουν την αντοχη τους μεσα στο γηπεδο... βλεπε Παμπλο
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

δεν θα σε ελεγα και εντελως..............ανεκφραστο............

αδερφε εισαι 100 χρονια μποστα

Dimg4 συμφωνεις????
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Ασφαλως! Μα εγω ανεφερα ατομικα οτι κανει ολεθρια λαθη, οχι για την γενικη εικονα. Ναι ειναι πειραματικη πρωτη χρονια και σιγουρα η πρωτη χρονια ενος πλανου εχει λαθη, αλλα οταν εχεις στα χερια ενα Θειο δωρο... φροντιζεις να ανοιξεις τα ματια σου και να παρεις το μαξιμουμ
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

stephanos έγραψε:
fossa έγραψε: Ο άνθρωπος τους έχει ξεφτιλίσει όσους δεν ήταν από Άρνεσεν μεριά...
Επιμένει σε κάποιους άλλους γιατί έτσι "πρέπει".
Πλήρη στοιχεία για το παραπάνω.
Ποιούς, πόσο, πότε.
Σιγά πολλά ζητάς λάσπη στον ανεμιστήρα το εύκολο

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Dimg4 έγραψε:Μπερμπατοφ
Ναι τον είπε ο ιβαν να μην τον βάζει

Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Athens έγραψε:απλα επικινδυνος...οσο πιο γρηγορα φυγει σοσο το καλυτερο!!
Τόσο το χειρότερο το πολυ χειροτερο

Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

eorptol έγραψε:
Dimg4 έγραψε:Μπερμπατοφ
Ναι τον είπε ο ιβαν να μην τον βάζει

Συμπατριωτη με τυφλωσε η ειρωνεια ρε :lol: :lol:
τσιριγώτης

Δημοσίευση από τσιριγώτης »

Τουλάχιστον έχεις καλό δικηγόρο ρε ιγκορ. Δεν αφήνει να πέσει τίποτα κάτω
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

:lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

Dimg4 έγραψε:
stephanos έγραψε:Dimg, τόση ώρα θα τα είχες μαζέψει τα στοιχεία, αν είχες τη διάθεση πραγματικά να πείσεις τον οποιονδήποτε.

Εντάξει, βαριέσαι, το καταλαβαίνω και περιμένω έναν που δεν βαριέται να προχωρήσει την κουβέντα.

ΥΓ: Κι όσο θυμάμαι που κάποτε καθόμουν κι έβαζα στατιστικά της πρώτης χρονιάς του Σαλπιγγίδη...
:lol: :lol: Ρε στεφανε τι στοιχεια να μαζεψω. Τα ματια σου δεν ειναι αρκετα για να δουν οτι εχει αχρηστεψει τον Μπερμπατοφ και επιμενει στον ανυπαρκτο (εκτος καποιων εκλαμψεων) φετος κλαους? Και μη μου πεταξεις το "δεν αντεχει ο Μπερμπατοφ" γιατι παικτες τετοιου επιπεδου ξερουν να προστατεψουν την αντοχη τους μεσα στο γηπεδο... βλεπε Παμπλο
Οκ. στοιχεία.

Ο Μπερμπάτοφ ήρθε, χωρίς προετοιμασία, στις 2 Σεπτεμβρίου. Πέρυσι μάλιστα, κοιτώντας κανείς τους αγώνες του με τη Μονακό, βλέπει ότι είχε συνεχόμενα ματς μέχρι 5 όταν και τραυματίστηκε για περίπου ενα μήνα. Μονακό με προετοιμασία και όλα, να μην ξεχνάμε. Μάλιστα τους τελευταίους μήνες έπαιζε όλο και πιο αραιά, λογικό για ένα επιβαρυμένο οργανισμό.

Δεύτερο δεδομένο. Συνέντευξη Άρνεσεν. Ποιος ειναι αυτός θα μου πείτε που όλο δικαιολογίες λένε αφού εμείς ξέρουμε... πέρα απο αυτό, είπε ότι ο Μπερμπάτοφ είναι ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΑΤΟΣ και περιμένουν όταν έρθουν τα ματς που θα καίνε (πλευ- οφφ, κύπελλο) να δώσει αυτό το κάτι παραπάνω. Συνεπώς, μέχρι τότε η διαχείριση του γίνεται με προσοχή και αυτό σημαίνει ότι εξαιρετικά σπάνια θα τον δούμε να παίρνει συνεχόμενα 90λεπτα. Δεν θέλουμε άλλωστε να έχει κάποιο τραυματισμό και να χάσει πχ ενα μήνα, όπως πέρυσι στη Μονακό; ή το θέλουμε;

Τρίτο δεδομένο, Ξάνθη, γιατί δεν μπήκε. Μα φυσικά γιατί ΚΕΡΔΙΖΑΜΕ και θέλαμε κυρίως να κρατήσουμε το σκόρ, να περιορίσουμε τις όποιες σέντρες του αντιπάλου και να χτυπήσουμε στη κόντρα. Για αυτό και μπήκαν αλλαγή τα δυο εξτρέμ που ήταν στον πάγκο που και μεγαλύτερη ταχύτητα έχουν αλλά και πιο πολύ μαρκάρουν, ειδικά στα άκρα.

Αλλά κατα τα άλλα, πετάμε ένα όνομα και μετα λέμε και ΠΑΟΚ πανω απο όλα και όλους...

ε τι να πει κανείς...
Άβαταρ μέλους
pisakaipoupoula

Δημοσίευση από pisakaipoupoula »

ανέκφραστε ωραία τα λες, αλλά ο Παοκτσής θέλει προπονητή με τις γνώσεις του Φέργκιουσον, το ταμπεραμέντο του Μουρίνιο, την οξυδέρκεια του Μπόλονι, κ ένα καφέ σακάκι
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

τσιριγώτης έγραψε:Τουλάχιστον έχεις καλό δικηγόρο ρε ιγκορ. Δεν αφήνει να πέσει τίποτα κάτω
Εσύ είσαι η πολιτική αγωγή :):)

nasos66

Δημοσίευση από nasos66 »

Όταν ο προπονητης κοβει το Μακ για να είναι ξεκούραστος,ενω δε παιζει και ο Κατσε,και παιζει στη Ξανθη με Μπερμπα-Ροντριγγεζ-Ζαιρο και Βιτορ στο πανγκο τοτε η ομαδα εχει μεγαλωση.

Στη Ξανθη είχαμε Ξανθη-λιγο ΠΑΟΚ+Κ20+λιγο δοκιμες και ευκαιριες σε παιχτες=1-1 στο 91.

Τωρα εχουμε ένα δυνατο τεστ με ΑΕΚ(που θα παμε χωρις τα βασικα ακρα,Λεοβατς-Κωσταντινιδης

:pano:
dolophone

Δημοσίευση από dolophone »

Πιστεύω ότι ο Τούντορ μπορεί να σπάσει το ρεκορ επι εποχής Σαββίδη.Να γίνει ο πρώτος προπονητής που θα ολοκληρώσει μια σεζον.Πρέπει να το δοκιμάσουμε και αυτό.Φέτος είναι διαφορετική χρονιά απο τις υπόλοιπες κατα την άποψη μου.Φέτος εχεις Αρνενσεν τεχνικο διευθυντή.Φυσικά ο καθένας μπορεί να εννοεί διαφορετικά την έννοια της υπομονής.Πάντως αν αξίζει να εμπιστευτούμε λίγο τον Αρνενσεν θα δώσουμε περισσοτερο χρόνο και στον Τουντορ.Φυσικά η κριτική πρέπει να υπάρχει. Συμφωνώ στην ανάλυση με τον anekfrastos.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”