Frank Arnesen

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
K_geo

Re: Frank Arnesen

Δημοσίευση από K_geo »

gergeo4 έγραψε:ωρε ξυσιμο..1 μυριο κ καθισιο..αχ τι ωραιο πραγμα..
η εύκολη κριτική, ειδικά όταν είναι διαποτισμένη με τεράστιες δόσεις άγνοιας, είναι ότι χειρότερο σαν στάση κατα την άποψη μου. Ακόμα χειρότερα δε, ποτέ, μα ποτέ, δεν οδηγεί σε κάτι θετικό. έστω μη αρνητικό.
Άβαταρ μέλους
anekfrastos

Δημοσίευση από anekfrastos »

Στη συνέντευξη στον Κόλκα ανέφερε κάποια στιγμή ότι τις μεταγραφές τις ζητάει ο προπονητής από αυτόν και μετα αυτός συνεννοείται με τον Τζακ, που είναι πολύ σημαντικός ο ρόλος του, κλπ κλπ και τέλος τα κάνει πενηνταράκια στον Ιβάν...

Τελικά ο Τζάκ τι κάνει μαζί με Βεζυρτζή και Μίχελς; Ο Μάκης Γκαγκάτσης υπάρχει;

έχω χάσει τη μπάλα... :D
PAOKhead

Δημοσίευση από PAOKhead »

anekfrastos έγραψε:συνεννοείται με τον Τζακ, που είναι πολύ σημαντικός ο ρόλος του, κλπ κλπ και τέλος τα κάνει πενηνταράκια στον Ιβάν...
Μάλλον εννοεί τον Jack Daniels. Ο Τουντορ λέει τι παίχτες θέλει και μετά ο Φρανκ κατεβάζει 5-6 Jack για να τα βγάλει πέρα και να συνεννοηθεί με τους υπόλοιπους και κυρίως τον Ιβαν.

Γι'αυτό και ο ρόλος του Jack (Daniels) είναι πολύ σημαντικός...
johnys999

Δημοσίευση από johnys999 »

Ο Άρνεσεν ή οποιοσδήποτε ήταν Τ.Δ. στην ομάδα, τέτοια εποχή έπρεπε να έχει:
- Την έμπρακτη στήριξη της διοίκησης που θα έβαζε τέλος στα σενάρια αποχώρησής του το καλοκαίρι εφόσον αυτά δεν ισχύουν.
- Προστασία από τους αρδ που έχουν λυσάξει με την πάρτη του από τη μέρα που πάτησε Θεσσαλονίκη.
- Το μπάτζετ της επόμενης χρονιάς ή το μεγαλύτερο μέρος του ώστε να μπορεί από τώρα να διαπραγματεύεται συμφωνίες ποιοτικών ελεύθερων για το καλοκαίρι.
- Τους στόχους της επόμενης χρονιάς, γιατί αυτό είναι σε άμεση συνάρτηση με το προηγούμενο.
- Το μπάτζετ του Γενάρη καθορισμένο τουλάχιστον από αρχές Δεκέμβρη.
- Κανέναν κεχαγιά πάνω από το κεφάλι του να του εγκρίνει ή να του κόβει μεταγραφές.
- Το ελεύθερο να φέρει όποιο ταλέντο γουστάρει, φτηνό ή ακριβό σε λογικά πλαίσια, εφόσον έχει αποδειχτεί μετρ σε τέτοιου είδους μεταγραφές.
- Σε ιδανικές συνθήκες, καλό θα ήταν να ξέρει και τον προπονητή της επόμενης χρονιάς, αλλά ας μη ζητάμε και πολλά.

Έχει κάτι απ αυτά ο ΤΔ για να κάνει σωστά τη δουλειά του? Αναρωτιέμαι...
Άβαταρ μέλους
painkiller4

Δημοσίευση από painkiller4 »

PAOKhead έγραψε:
anekfrastos έγραψε:συνεννοείται με τον Τζακ, που είναι πολύ σημαντικός ο ρόλος του, κλπ κλπ και τέλος τα κάνει πενηνταράκια στον Ιβάν...
Μάλλον εννοεί τον Jack Daniels. Ο Τουντορ λέει τι παίχτες θέλει και μετά ο Φρανκ κατεβάζει 5-6 Jack για να τα βγάλει πέρα και να συνεννοηθεί με τους υπόλοιπους και κυρίως τον Ιβαν.

Γι'αυτό και ο ρόλος του Jack (Daniels) είναι πολύ σημαντικός...
:lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Bagheera

Δημοσίευση από Bagheera »

:lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

Εισαι τυχερος που δεν σε λενε ζηση
1.5 εκατομυριο Τ.Δ για να κυνηγαει την κουλα της β εθνικης και να φερνει βελιδιδες και γκαλιτσιους για να κανει πραγματικοτητα το ονειρο του Ιβαν
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

2 εκκατομύρια. :mrgreen:

παντως τι έχεις να πεις οτι αυτή τη στιγμή, απο τα δεξιά μπακ χωρίς ομάδα, ο πιο υψηλά κοστολογημένος είναι ο Γκαλίτσιος;

επίσης, αν όντως ισχύει η συμφωνία με το Βελλίδη δλδ περι δυνατότητας επιστροφής και χαμηλού συμβολαίου, ποιά η γνώμη σου;
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δηλαδή για να καταλαβω αυτο ειναι αντεπιχείρημα?
Δηλαδη επειδη αναμεσα σε 10 αμπαλους που δεν καταφεραν να βρουν ομαδα εδω και 9 μηνες αυτος με την μεγαλυτερη αξια στο τρανσφερμαρκτ ειναι ο γκαλιτσιος παει μα πει οτι ειναι παικτης για τον ΠΑΟΚ?
Τα βλεπουμε λιγο διαφορετικά τα πραγματα
Μπορεις να πας και να πανηγυριζεις στο τοπικ του μαρκου αλλα δυστυχως εγω αβουλος χειροκροτητης δεν θα γινω κανενος
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

βαριές εκφράσεις με μεγάλη άνεση, ξανά. και ναι ξερω, εγω ειρωνεύομαι με τη γαυρονοοτροπία μου κτλ κτλ...

οχι, δεν ειναι αντεπιχείρημα. είναι ερωτήματα. αλλά μάλλον τα απαντάς χωρίς να προσφέρεις εναλλακτική.

τεσπα.
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

K_geo έγραψε:βαριές εκφράσεις με μεγάλη άνεση, ξανά. και ναι ξερω, εγω ειρωνεύομαι με τη γαυρονοοτροπία μου κτλ κτλ...

οχι, δεν ειναι αντεπιχείρημα. είναι ερωτήματα. αλλά μάλλον τα απαντάς χωρίς να προσφέρεις εναλλακτική.

τεσπα.
Δεν βλεπω να σου ειπα καμια βαρια εκφραση
Αν παρεξηγηθηκες που σου ειπα πανε πανηγυρισε στο τοπικ του μαρκου οκ το παιρνω πισω.

Οσο για τις εναλλακτικες που δεν προτείνω μπορεις να με κατακρινεις γι αυτο οταν θα πληρώνομαι και θα ειναι δουλεια μου να δινω λυσεις και εναλλακτικες

Αλλα να φανταστω εισαι του δογματος δωνη... Αν δεν εχεις πτυχιο προπονητη δεν μπορεις να κρινεις τον προπονητη
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

φαντασια. οπως το λες. και δεν αναφερόμουν στο τοπικ του Βελλιδη για τον οποίο άλλωστε έχω εκφράσει πολλάκις την άποψη μου. κατα τα άλλα, αν σου απαντούσα στο υφος σου θα άρχιζες τα "κυριε μοντ" και "μαζεφτε τον", "γαυρονοοτροπίες" κτλ κτλ, κάτι που πολλάκις έχεις κάνει αλλά δεν πειράζει... είμαι λίγο άπλας και δεν δίνω σημασία σε μικρότητες. 8-)

κατα τα άλλα, το να κριτικάρεις μονο, χωρίς να προσφέρεις εναλλακτική ή έστω να δομείς την κριτική σου πάνω σε συγκεκριμένες θέσεις, είναι το πλέον εύκολο.

και επειδή είπαμε, ότι τα εύκολα δεν μου αρέσουν δεν θεωρώ ότι μου απαντάς.

edit : και ρωτάω ακόμα πιο συγκεκριμένα, μπας και το κάνω πιο απλό και εύκολο.

- ξέρεις το μπατζετ που εχει να διαχειριστεί;
- ξέρεις τις προτεραιότητες που έχουν θέσει, πχ μετά τον μακροχρόνιο τραυματισμό κων.νίδη και τη αναζήτηση απο τον προπονητή ενός ακόμα τ.φ μετά και τον τραυματισμό γλύκου;
- ξέρεις τι παίχτες έχουν συζητηθεί για άλλες θέσεις, έχουν γίνει προτάσεις;
- ξέρεις τί παίχτες πιθανόν κυνηγάνε για το καλοκαίρι;
- ξέρεις τι μέλλει γενέσθαι με τις ανανεώσεις όσων λήγουν τα συμβόλαια;
- ξέρεις ποιες ειναι οι εργομετρικές εξετάσεις των παιχτών και κατα πόσο πιστεύουν ότι μπορούν να αποδώσουν σε συνεχόμενα παιχνίδια;
- ξέρεις αν το μπατζετ καθορίζεται/θα καθοριστεί απο την επίτευξη στόχων και αν αυτό επηρεάζει το σχεδιασμό όχι μονο για το χειμώνα αλλά και το καλοκαίρι;
- ξέρεις αν προτίμησαν να μην πανε σε δανεισμό πχ για δεξι μπακ γιατί ουσιαστικά θα έπρεπε να δώσεις λεφτα και σε κάποια ομάδα, ποσό που μπορεί να ανέβαζε το συνολικό κόστος;
- ξέρεις αν όντως πχ μέτρησε η γνώμη του τεχνικού τιμ για τον γκαλίτσιο και η πίστη ότι επειδή ξέρουν καλύτερα τα συν και τα πλήν του θα μπορούσαν πιο εύκολα και γρήγορα να τον προσαρμόσουν στην ομάδα;
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

δεν καταλαβαινω τι ακριβως ζητας?
δηλαδη για σενα πρεπει μετα απο καθε ποστ με κριτικη να υπαρχει και μια προτεινομενη λυση?

το μονο ευκολο ειναι αυτο για μενα ...να σου λεω απο πανω οτι προτεινω και λυση και να εχω την καβαντζα οτι η οποια αποψη μου ειναι θεωρητικη και δεν θα μπορει να αποδειχτει αν ειναι σωστη ή λαθος
το ιδιο συμβαινει και με τους παικτες και τα παιχνιδια,το μονο ευκολο ειναι να πεις οτι αν πχ ο σαμπο επαιζε εχθες 10αρι και οχι εξτρεμ θα εβγαζε ματια

θεωριτικη αποψη με αδυναμια αποδειξης
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

desperando έγραψε:Εισαι τυχερος που δεν σε λενε ζηση
1.5 εκατομυριο Τ.Δ για να κυνηγαει την κουλα της β εθνικης και να φερνει βελιδιδες και γκαλιτσιους για να κανει πραγματικοτητα το ονειρο του Ιβαν
εγώ αυτό ξέρω, αυτό είδα, αυτό διάβασα.

και για εμένα τουλάχιστον, είναι κάτι που ξεπερνάει τα όρια της υπερβολής και φτάνει στη λοιδορία.
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

K_geo
μπορεις να μην κανεις συνεχεια επεξεργασια στα ποστ σου, γιατι η απαντησεις που ακολουθουν ειναι πραγματικα σα να ειναι αλλα λογια...

μπορεις καλλιστα να κανεις ενα εντιτ και να προσθεσεις αυτα που επιπλεον θελεις,αλλα οχι να σβηνεις το μισο σου το ποστ και να γραφεις αλλα.
το κανεις συνεχεια

ακομα δεν μου ειπες ομως που παρεξηγηθηκες?
δεν βλεπω να σου εγραψα κατι μεμπτο
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”