Καρντασάκο μου "cellophan" καλησπέρα...cellophan έγραψε:goran 64 έγραψε:Το μόνο που αντέχω να σχολιάσω, είναι ότι κάποιοι εδώ μέσα λένε πάνω κάτω![]()
![]()
"να κοιτάμε την ομάδα μας πρώτα και μετά την διαιτησία"...
![]()
![]()
![]()
Θέλω λοιπόν να τους ρωτήσω: Ρε σεις καρντάσια, στον αγώνα με τους σκουληκοερπετούς με διαιτητή τον Σπάθα, που έχει μείνει στην ιστορία γιατί μας έκλεψε ένα πρωτάθλημα, μήπως λέγατετα ίδια που λέτε και τώρα;
![]()
Αν λοιπόν λέγατε τα ίδια, τότε πάω πάσο λέγοντας απλά ότι είστε πολύ "ακαταλαβίστικοι" Π.Α.Ο.Κ.τσήδες...![]()
Αν όμως τότε λέγατε ότι μας "έσφαξε" ο Σπάθας κι ότι μας στέρησε το πρωτάθλημα, σας προτείνω να ξαναδείτε το ματς (όπως έκανα ήδη κι εγώ) και να μας ενημερώσετε κι εμάς τα "γιουβάνια" εδώ μέσα:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ΠΟΣΟ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΙΧΕ Η :ugeek: :ugeek: :ugeek: ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΤΟΥ ΣΠΑΘΑ ΤΟΤΕ![]()
![]()
ΑΠΟ ΤΗΝ :ugeek: :ugeek: :ugeek: ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΤΟΥ (Π@ΥΣΤΟ)ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΥ;;;
...
![]()
![]()
... ΟΡΙΣΤΕΕΕΕΕ;;;
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Όποιος θέλει και μπορεί λοιπόν ας μου απαντήσει![]()
![]()
...Περιμένω με "τιτανοτεράστια" αγωνία... :ugeek: :ugeek: :ugeek:
Goran καλημέρα. Δεν είναι ότι θέλω να απαντήσω αλλά είναι τόσο εύκολη και αυταπόδεικτη η απάντηση που απαντώ χωρίς περαιτέρω δικαιολόγηση. Το να συγκρίνεις Σπάθα στο ΑΡΗΣ- ΠΑΟΚ με το χτεσινό είναι σα να συγκρίνεις serial killer με πορτοφολά. Άστο δε βγαίνει. Μόνο το δίκιο μας χάνουμε με τέτοιες προσεγγίσεις.

Την ολοκληρωτική μου προσέγγιση του χθεσινού αγώνα, μπορείς να την "πάρεις χαμπάρι" αν διαβάσεις και τα posts μου στα topics των παιχτών, του προπονητή και του μεγαλομετόχου μας...

Η ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ όμως στην σύγκριση Σπάθα-(π@υστο)Λαμπρόπουλου και ο παραλληλισμός τους με serial killer και πορτοφολά αντίστοιχα, είναι από "πολύ ελαφριά" έως "ακαταλαβίστικη", δεν την "νιώθω ντιπ" και ΚΑΝΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΚΟ σε ολόκληρο τον οργανισμό μας, ΣΤΟΝ Π.Α.Ο.Κ. μας...

ΚΑΝΕΙ ΚΑΚΟ όπως και κάθε είδους ωχαδερφισμός, ανοχή στις αδικίες, "χαλαρή" υποτέλεια στο κατεστημένο δίχως να κουνάς το δαχτυλάκι σου, μοιρολατρεία, ραγιαδισμός, κάθε σκέψη αδυναμίας αλλά και κάθε παντελής έλλειψη αντίδρασης, του στυλ "σφάξε με αγά μου να αγιάσω" που "έχει να κάνει" με τον Π.Α.Ο.Κ. μας...

Μάλλον θα "μπερδεύεσαι" με το θέμα της διαφοράς κρισιμότητας των 2 αγώνων, τότε και χθες...

Αν πάλι δεν "μπερδεύεσαι" κι αν είσαι όντως Π.Α.Ο.Κ.τσής, τότε μάλλον, αν ζούσες στα χρόνια της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας κι η μοίρα είχε διαλέξει να είσαι δούλος, τότε είμαι τελείως βέβαιος ότι δεν θα ήσουν, ούτε κανένας από τους συντρόφους του, ούτε ο ίδιος ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ...

Δηλαδή ρε συ "παλίκαρε" "cellophan", θέλεις να με πεις ότι:

1...Χθες από τα ψοφοκόρακα δεν πέρασαν "απαρατήρητα" τα σκληρά μαρκαρίσματα των αντιπάλων μας, που κάποια απ αυτά (σκαριά του Σολτάνι στο κεφάλι δικού μας, "δολοφονικό" τάκλιν του Λισγάρα που θα έκοβε την καριέρα του Χαρίση) ήταν μέχρι κόκκινες κάρτες και δεν υπήρξε ούτε καν εκείνη η "μόνιμα κοροϊδευτική για τον κάθε κοινό νου" "νουθεσία", την οποία έχουμε συνηθίσει τόσα χρόνια να βλέπουμε να επαναλαμβάνεται σε όλους τους παίχτες των αντιπάλων του Π.Α.Ο.Κ.;

2...Ότι δεν τιμωρούνταν οι δικοί μας παίχτες ακόμα κι αν μάρκαραν "άγρια" ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ, ότι δεν σε έδωσε κίτρινη στον Γκάρυ για τζαρτζάρισμα που δεν ήταν καν φάουλ κι έφευγε στην αντεπίθεση;

3...Ότι δεν σε σήκωσε την σημαία για ΟΦΣΑΪΤ σε παίχτη σου που ξεκινούσε ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΕΝΤΡΑ και ξεχυνόταν στην αντεπίθεση βγαίνοντας "ΜΑΤΙ" ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΓΚΟΛΚΗΠΕΡ και το 0-2;

4...Ότι δεν "υπέκυπτε" εύκολα στα "θέατρα" των αντιπάλων μας, δίνοντας τους ανύπαρκτα φάουλ και βάζοντας τους μέσα στην περιοχή μας με στημένα, που ξέρει όλος ο κόσμος ότι είναι η "αχίλλειος πτέρνα" της ομάδας μας;

Άμα θέλεις να με πεις λοιπόν εσύ και κάποιοι άλλοι εδώ μέσα, που μας το παίζετε "υπεράνω" με ύφος "χιλίων καρδιναλίων" και ειδικά μόνο μετά από αποτυχίες της ομάδας μας, ότι όλα τα παραπάνω δεν "εμοιαζαν" καταπληκτικά με το ματς του ερπετοσκουληκογήπεδου το 2010, και ότι και τότε και χθες δεν "παίχτηκε" η ίδια ακριβώς "θεατρική παράσταση" με διαφορές όλους τους άλλους, πρωταγωνιστές, συμμετέχοντες, σκηνοθέτες, μέχρι και "κριτικούς θεάτρου", με μοναδικό κοινό τους τον Π.Α.Ο.Κ., που ήταν και είναι ο "άπραγος" θεατής αυτής της κακοστημένης "εγκληματικής" παράστασης, τότε ρε καρντασάκο μου "cellophan"...άντε παράτα μας στον πόνο μας

Να είσαι καλά και συ και όλοι οι "υπεράνω" και καλή τύχη στην ζωή σας γιατί την χρειάζεστε απαραίτητα...

Υ.Γ. "Cellophan" να ξέρεις ότι ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΜΑΣ ΤΟ ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΤΟ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ ΣΘΕΝΑΡΑ, ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ, ΥΠΟΜΟΝΗ, ΕΠΙΜΟΝΗ, ΘΑΡΡΟΣ ΚΑΙ ΠΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ...ΔΥΣΤΥΧΩΣ, ΑΝ ΚΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ, ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΟ "ΧΑΡΙΖΟΥΝ" ΠΟΤΕ

Υ>Γ> 2..."THAT'S LIFE AT THIS MOMENT" my man...unfortunately...