Μεταγραφές Χειμώνα 2015-2016

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
ace79grpaok

Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2015-2016

Δημοσίευση από ace79grpaok »

nothu έγραψε:Ο παλιός καλός ace. Ποιος σε είχε χακάρει τόσο καιρό ?

Εντάξει ολα πανε καλά και εγώ είμαι ο προβληματικος,έγινε κύριε μου.καλοφορετος ο μαρκοςνκαι σε εσενα
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

παοκαρα23 έγραψε:
Ακάλυπτος έγραψε:Απορώ με εσάς που ζητάτε δεξί μπακ, όταν έχουμε ήδη τρία.
Σέντερ μπακ δεν έχουμε, δεκάρι δεύτερο δεν έχουμε.
Ας πάρουμε λέω'γω και ένα ακόμα οχτάρι, να βρίσκεται..
Γαμησε τα :lol:
Άρα απορείτε και με Άρνεσεν-Τούντορ που το έθεσαν δημόσια.
Άβαταρ μέλους
GiorgosAtha

Δημοσίευση από GiorgosAtha »

Ace... χαλάρωσε λίγο. Δεν ξέρω αν γ@μιώμαστε αλλά ξέρω ότι μας έχεις γ@μήσει με την ασταμάτητη "κριτική" σου.
Εκτός αν το κάνεις για γούρι.
Αλλά καταντάει κουραστικό...
Άβαταρ μέλους
ace79grpaok

GiorgosAtha έγραψε:Ace... χαλάρωσε λίγο. Δεν ξέρω αν γ@μιώμαστε αλλά ξέρω ότι μας έχεις γ@μήσει με την ασταμάτητη "κριτική" σου.
Εκτός αν το κάνεις για γούρι.
Αλλά καταντάει κουραστικό...
Κανε με ignore
Άβαταρ μέλους
nothu

Δημοσίευση από nothu »

ace79grpaok έγραψε:

Εντάξει ολα πανε καλά και εγώ είμαι ο προβληματικος,έγινε κύριε μου.καλοφορετος ο μαρκοςνκαι σε εσενα
Πραγματικά ρε φίλε. Τι σκατά κερδίζεις με την ασταμάτητη κλάψα ? Μπαίνω να διαβάσω για μεταγραφές και κάθε 3 ποστ διαβάζω ακριβώς το ίδιο δικό σου να μιρλιάζεις. Έλεος ....
παοκαρα23

Δημοσίευση από παοκαρα23 »

Mīngus έγραψε:
παοκαρα23 έγραψε:
Γαμησε τα :lol:
Άρα απορείτε και με Άρνεσεν-Τούντορ που το έθεσαν δημόσια.
Κανεις δεν είναι υπεράνω κριτικής.
Pablito

Δημοσίευση από Pablito »

Παιδια ο Παοκτσης εχει ντοκτορα στη μιρλα και στην γκρινια!
Άβαταρ μέλους
aoratos

Δημοσίευση από aoratos »

παοκαρα23 έγραψε:Minguus στο φόρουμ αναφέρομαι.ο Κιτσιου μια χαρά παικτης είναι όπως κι ο Σκονδρας.είναι παραλογισμος να ασχολείσαι με τα μπακ ενω εχεις τέτοιες ελλείψεις στον άξονα που αν τις καλύψεις μπορεί ν αλλάξει εντελώς την εικόνα της ομαδας,ειναι παραλογισμος να περιμένεις μια ζωή τα μπαΚ να κανουν την διάφορα.
Ας καλυπτουν οι κύριες ελλείψεις και μετα αφού επιτέλους καταλήξει ο κόουτς σ ενα συστημα βλέπουμε τ άλλο χρειάζεται.
Αορατε νομιζω με το παραπανω σε καλυψα.όσο για τον κιτσιου στην αρχή της σεζόν πετουσε .δεν θα τον βγάλουμε άχρηστο μ ενα κακό ματς.
Ποιος έβγαλε τον Κίτσιου άχρηστο;;; Και ο Πέλκας στην αρχή πετούσε και τώρα είναι σκια του ευατού του. ΄Όσο βγαίνει η χρονιά με τον Πελκα βασικό στο δέκα άλλο τόσο βγαίνει με τον Κίτσιου δεξί μπακ. Όλες οι θέσεις στο ποδοσφαιρο είναι εξίσου σημαντικές ;)
Άβαταρ μέλους
GiorgosAtha

Δημοσίευση από GiorgosAtha »

Ace... δεν κάνω ignore γιατί απλά το θεωρώ ένα είδος λογοκρισίας. Θέλω να διαβάζω γνώμες και κριτικές ακόμα και αυτές που είναι αντίθετες με τις δικές μου. Το θέμα όμως είναι ότι έχεις κουράσει.
Πες την γνώμη σου και τέλος. Δεν έχω κανένα πρόβλημα με αυτό.
Εσύ όμως από τα 10 post στα 9 λες το ίδιο πράγμα. Αυτό δεν είναι κριτική... είναι γκρίνια και ειρωνεία. Ήμαρτον!
Άβαταρ μέλους
ace79grpaok

nothu έγραψε:
ace79grpaok έγραψε:

Πραγματικά ρε φίλε. Τι σκατά κερδίζεις με την ασταμάτητη κλάψα ? Μπαίνω να διαβάσω για μεταγραφές και κάθε 3 ποστ διαβάζω ακριβώς το ίδιο δικό σου να μιρλιάζεις. Έλεος ....
Δεν μπορώ να με περνάνε για βλακα κάποιοι (εκτος φορουμ)και εγώ ν λεω τι ωραίο ειναι το σανό.Απλα απάντησα σε εσένα ,τον τσε και τον αθα .Κανε με ignore να υσηχασω και εφω και εσυ.Εγω δεν ξεκίνησα τίποτα ο τσε το ξεκίνησε που είπε ότι έχασα στον ξερόλα ,εγω ούτε ασχοληθηκα
Άβαταρ μέλους
aoratos

Δημοσίευση από aoratos »

Δηλαδή αυτή την στιγμή το τρίτο μάχιμο σέντερ μπακ είναι ο Κωνσταντινίδης με τους χιαστους???
Απορώ με τα μαθηματικά σου! Με την ίδια λογική που στο μυαλό σου είναι αξιόπιστη επιλογή ο Σκόνδρας για δεύτερος μπακ είναι για μένα ο Μπερμπα και ο Μυστακίδης για δεκάρι. 'Η ο Άντονις και ο Σάμπο σε πιο συμπαγές σχήμα..
Λείπει μια πρώτης γραμμής λύση και στις δύο θέσεις.
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

@παοκαρα23
Κανείς δεν είναι υπεράνω κριτικής, δε διαφωνώ.
Κι εγώ δεν νομίζω ότι χρειάζεται 4ος τερματοφύλακας αλλά δεν μπορώ να έχω την ψευδαίσθηση ότι γνωρίζω καλύτερα από τον Τούντορ και τον Άρνεσεν τις ανάγκες του ρόστερ.
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Οχι αλλο σκονδρα και Κιτσιου. Φέρτε δεξί μπακ
Άβαταρ μέλους
Kostas_Peraia4

Δημοσίευση από Kostas_Peraia4 »

Ανοιξτε το λαιμαι.Δεν αντεχουμε!!!!
Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 ανακοινώνει τη μεταγραφή του διεθνή τερματοφύλακα της ομάδας Μάρκου Βελλίδη στον ΠΑΟΚ.

Μετά από 2,5 χρόνια μαζί μας, ο Μάρκος κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του κι εμείς από τη μεριά μας εκφράζουμε τις θερμές μας ευχαριστίες για όλα όσα έκανε για την ομάδα μας.

Ο Μάρκος Βελλίδης μετά την υπογραφή του συμβολαίου του με τον ΠΑΟΚ δήλωσε στο pasgiannina.gr τα εξής: "Θέλω να ευχαριστήσω την οικογένεια του ΠΑΣ για όσα έζησα τα τελευταία δυόμιση χρόνια. Ευχαριστώ τον Πρόεδρο κ. Χριστοβασίλη και την οικογένεια του, τους προπονητές μου και ιδιαίτερα τον κ. Τσελιόπουλο, στον οποίο χρωστάω πολλά, τους συμπαίχτες μου γιατί χωρίς αυτούς δε θα είχα φτάσει εδώ που έφτασα και όλους τους ανθρώπους στα γραφεία της ΠΑΕ. Τέλος ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στον Διευθυντή του ποδοσφαιρικού τμήματος, κ. Δημήτρη Νιαρχάκο, που ήταν πάντα δίπλα μου και ήταν αυτός ο οποίος από την πρώτη στιγμή της καριέρας μου πίστεψε σε μένα. Δεν θα ξεχάσω ποτέ ούτε τα Γιάννενα ούτε τον κόσμο της Ηπείρου για την αγάπη που μου έδειξαν και που μου δείχνουν. Ήταν τιμή μου που αγωνίστηκα σε αυτή την ομάδα."

Μάρκο να είσαι πάντα καλά και σου ευχόμαστε επιτυχίες με την καινούργια ομάδα σου και υγεία και ευτυχία στην προσωπική σου ζωή.
http://www.pasgiannina.gr/articles/anak ... na_1966_60
Άβαταρ μέλους
nothu

Δημοσίευση από nothu »

ace79grpaok έγραψε:Δεν μπορώ να με περνάνε για βλακα κάποιοι (εκτος φορουμ)και εγώ ν λεω τι ωραίο ειναι το σανό.Απλα απάντησα σε εσένα ,τον τσε και τον αθα .Κανε με ignore να υσηχασω και εφω και εσυ.Εγω δεν ξεκίνησα τίποτα ο τσε το ξεκίνησε που είπε ότι έχασα στον ξερόλα ,εγω ούτε ασχοληθηκα
Μεταγραφές Χειμώνα 2015-2016 λεει το τοπικ. Οχι Μίρλα Χειμώνα 2015-2016.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”