Μεταγραφές Χειμώνα 2015-2016
Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2015-2016
Υπαρκτό το ενδιαφέρον για Verdu, το επιβεβαίωσε ο ατζέντης του.
Απλά, η Φιορεντίνα θέλει να βγάλει από την μύγα, ξύγκι και δεν του λύνει το συμβόλαιο.
Απλά, η Φιορεντίνα θέλει να βγάλει από την μύγα, ξύγκι και δεν του λύνει το συμβόλαιο.
Να δώσουμε τον Μακ όταν ο Αρνεσεν τις προάλες δήλωσε ότι δεν θα αφήσουμε να φύγουν παίκτες που χρειαζόμαστε;
Από την άλλη αν θέλει να φύγει ξέρει αυτός...κάνει τον Λούκας...δεν μποροείς να κρατήσεις κάποιον που δεν θέλει να μείνει,,, δεν είναι σκλαβοπάζαρο, επαγγελματικό ποδόσφαιρο είναι.
Από την άλλη αν θέλει να φύγει ξέρει αυτός...κάνει τον Λούκας...δεν μποροείς να κρατήσεις κάποιον που δεν θέλει να μείνει,,, δεν είναι σκλαβοπάζαρο, επαγγελματικό ποδόσφαιρο είναι.
- Kostas_Peraia4
Με τον Βελλιδη τι γινεται ρε γαμωτο?Ανυπομωνω για παρουσιαση στην Τουμπα αλα Berbatov
Να ρωτήσω εγω κατι
Παίχτη που τον πήραμε με 300 χιλιαρικα πριν ενάμιση χρονο αν μας δώσουν τωρα 5 χαρτιά η 4 δεν τον πουλάμε
Ο μόνος που δεν πωλείται ειναι ο μαραντονα και τέτοιος δεν υπαρχει
Παίχτη που τον πήραμε με 300 χιλιαρικα πριν ενάμιση χρονο αν μας δώσουν τωρα 5 χαρτιά η 4 δεν τον πουλάμε
Ο μόνος που δεν πωλείται ειναι ο μαραντονα και τέτοιος δεν υπαρχει
-
Αν ο Μακ όμως κάνει φανταστικό Ευρο και του το ανανεώσεις πριν θα βγάλεις ακομα περισσότερα...αν βέβαια ανανεώσει !
- john4serres
- GiorgosAtha
Με 5 του βάζω κορδέλα και τον στέλνω...
και επειδή είμαι Frank του βάζω και ένα ποσοστό μεταπώλησης βλ. Lucas
Αν είναι να πληρώσουμε για τον Verdu... 1000 φορές ελεύθερο VdV και ας είναι αγκυροβολημένος στο κέντρο σαν το ποδοσφαιράκι με τα ελατήρια!

Αν είναι να πληρώσουμε για τον Verdu... 1000 φορές ελεύθερο VdV και ας είναι αγκυροβολημένος στο κέντρο σαν το ποδοσφαιράκι με τα ελατήρια!
- ace79grpaok
Συγνώμη τι περίμενατε να πει ο αρνεσεν ? Πουλαμε το ν Μακ ελάτε κόσμε?αν ο Μακ δεν θέλει να ανανεώσει δεν πρέπει να τον δωσει τώρα ?Αν μπορεί να πάρει 4 χαρτιά από Μακ και κανένα ν παίκτη θα ήταν μια χαρά ντιλ.
ΑΝ ανανεώσει όπως λες.Black_White_Heart έγραψε:Αν ο Μακ όμως κάνει φανταστικό Ευρο και του το ανανεώσεις πριν θα βγάλεις ακομα περισσότερα...αν βέβαια ανανεώσει !
Επίσης, ο Μακ μπορεί αντί να κάνει ένα φανταστικό Euro είτε να τακα τακα για τα νούμερά του εάν ακόμα ψάχνει μεταγραφή ή - φτου φτου - να φάει μια κλωτσά από κανα ταγάρι του ρδελομπου εδώ και να σου μείνει αμανάτι. Ή ακόμα και να πάει εκεί και να ΜΗΝ κάνει καλά ματς, και από 4 να πάρεις τα μισά.
Εγώ είμαι της άποψης στη βράση κολάει το σίδερο, πάρτα και φύγε.
Πρώτο σκόρερ κλπ, δυστυχώς δεν είμαστε σε θέση ούτε 2οι ούτε κύπελλο, άρα ο Μακ δεν θα κάνει τη διαφορά σε αυτά.
ρε αγορι μου ρωσσε,εχεις και απαιτησεις για τν εικονα τς ομαδας..οσα χρονια εισαι στον ΠΑΟΚ η ομαδα δν εχει στοπερ και 10αρι,στοπερ παιζει ο καθε τυχαρπαστος απλα για να μν ειναι εκτος 11αδας..και 10αρι περιμενουμε να παει 15 φεβρουαριου για να ερθει κανας υποπτος για διακοπες 3 μηνες...καλα ειναι τα ταλεντακια και η χρυσες μετριοτητες...αλλα μν εχεις πολλες απαιτησεις,ΜΕΤΑ ΤΟΝ CONTRERAS ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΣΤΟΠΕΡ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ ΗΜΑΡΤΟΝ!!!!!!!!!!!!!!
-
Ο Μακ ειναι ο πιο αξιοπιστος σκορερ μας φετος. Αν φυγει τωρα, κ δε μιλαω για το αν καποια ιμαδα πληρωσει τη ρητρα κ δεν μπορεις ν κανεις τπτα, ειναι χασιμο. Γιατι ειτε θα πας να παρεις αλλον με υπεραξια, βιαστικα ή δεν θα παρεις κανεναν κ θα δωσεις στον προπονητη σ δικαιολογια να αποτυχει. Θα λεει παλι οτι εχασε τον καλυτερο παικτη του οπως ελεγε για το Λουκας, κ στατιστικα θα εχει δικιο.
Ιδανικα ανανεωση κ μεγαλυτερη ρητρα. Αλλιως πωληση το καλοκαιρι με πολλες επιλιγες κ λογικες τιμες για αντικατασταη του.
Μηπως κατι ξερει ο Τουντορ κ δοκιμαζει Σαμπο ως εναλλακτικη στα εξτρεμ;
Λεω εγω τωρα..
Ιδανικα ανανεωση κ μεγαλυτερη ρητρα. Αλλιως πωληση το καλοκαιρι με πολλες επιλιγες κ λογικες τιμες για αντικατασταη του.
Μηπως κατι ξερει ο Τουντορ κ δοκιμαζει Σαμπο ως εναλλακτικη στα εξτρεμ;
Λεω εγω τωρα..
Πρωτα να φτιαξει ομαδα ο Ιβαν και μετα να πουλησει τους καλυτερους παιχτες μας.
Πουληθηκε ο Λουκας τσαμπα,πιστευω οτι ειναι αρκετο αυτο.
Αν ο Μακ θελει να φυγει ας φερει ενα ταληρακι και τοτε δεν μπορει κανενας να του το αρνηθει.
Πουληθηκε ο Λουκας τσαμπα,πιστευω οτι ειναι αρκετο αυτο.
Αν ο Μακ θελει να φυγει ας φερει ενα ταληρακι και τοτε δεν μπορει κανενας να του το αρνηθει.
- ace79grpaok
Το μόνο που λέει που να μας ενδιαφέρει είναι:
"Ο Ολλανδός μέσος Van der Vaart έχει πει ότι είναι ευχαριστημένος από την παραμονή του στην πόλη της Σεβίλλης, αλλά δεν διευκρίνησε κάτι για το άμεσο μέλλον του μετά την είδηση ότι προέκυψαν πιθανές προσφορές από την Ελλάδα και την Τουρκία... Τέλος, ο πρώην άσσος τηε Ρεάλ Μαδρίτης μίλησε για το άμεσο μέλλον του. "Είμαι μαχητής και θέλω να παίζω, αλλά δεν θα αρνηθω ότι τα χρήματα είναι σημαντικά για μένα. Εδώ έχω ένα καλό συμβόλαιο."
Αν έχουν μπει μέσα και Τουρκικές ομάδες ξεχάστε τον...και προτιμά να μην παίζει και να μείνει στο συμβόλαιό του; Α καλα.
"Ο Ολλανδός μέσος Van der Vaart έχει πει ότι είναι ευχαριστημένος από την παραμονή του στην πόλη της Σεβίλλης, αλλά δεν διευκρίνησε κάτι για το άμεσο μέλλον του μετά την είδηση ότι προέκυψαν πιθανές προσφορές από την Ελλάδα και την Τουρκία... Τέλος, ο πρώην άσσος τηε Ρεάλ Μαδρίτης μίλησε για το άμεσο μέλλον του. "Είμαι μαχητής και θέλω να παίζω, αλλά δεν θα αρνηθω ότι τα χρήματα είναι σημαντικά για μένα. Εδώ έχω ένα καλό συμβόλαιο."
Αν έχουν μπει μέσα και Τουρκικές ομάδες ξεχάστε τον...και προτιμά να μην παίζει και να μείνει στο συμβόλαιό του; Α καλα.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος spyretto την Πέμ 21 Ιαν 2016, 13:02, έχει επεξεργασθεί 4 φορές συνολικά.
- Sick Bastard