Μεταγραφές Χειμώνα 2015-2016

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
markos4

Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2015-2016

Δημοσίευση από markos4 »

Γιατι στις μεταγραφες χειμωνα,αναφερεστε τοσο πολυ στους αρδ;
Νομιζω οτι ειναι τοπικ για παιχτες και οχι για δημοσιογραφους...
Εκτος και αν οι αμπαλοι που ερχονται (ως επι το πλειστον) στην ομαδα μας ειναι επιλογες των αρδ
οποτε παω πασο.
paokpantou

Δημοσίευση από paokpantou »

Ακόμα βλέπω αισιοδοξία σας διακατέχει.μακάρι να δώσει οκ ο ρωσοποντιος αλλα θα κανει το τελείως αντιθετο.παντως θα ήθελα ο Ιβάν να μας χαιρετήσει εντελώς και να βάλει τον γιο του να διαχειρίζεται τα πάντα τουλάχιστον εκείνος λιγο νιώθει από μπάλα γιατί ο μπαμπάς του είναι και ξεροκέφαλος και αμπαλος
Άβαταρ μέλους
korfas

Δημοσίευση από korfas »

Εγώ θα έλεγα να φύγει μια και καλή ο Ρ.Π. :twisted:
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

ωπππ... καινούρια αρχικά; για πες για πες... :lol: :lol: :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
korfas

Δημοσίευση από korfas »

Ρωσοποντ, αναφέρθηκε παραπάνω ;) :x :?
Black_White_Heart

Μεταγραφές Χειμώνα 2015-2016

Δημοσίευση από Black_White_Heart »

Καλα αυτο για το μην Ιβαν δεν αξίζει καν σχόλιο.

Ναι αναφέρομαι στις χειμερινές μεταγραφές. Πιστεύω αυτο που θελουμε περισσότερα από όλα ειναι αμυντικός ο οποίος να τρώει σίδερα και μετα θα δούμε επιτέλους σταθερότητα στο τέρμα και αν δεν φτάνουν (τα λεφτά)για την επίθεση (10) ελπίζω στους Μακ Ροντρίγκες Κλαους μπερμπα και Μυστακίδη! Επίσης αν οι Τσιμιροτ και Χαρίσης πάρουν κι αλλα ματς πιστεύω θα δούμε μπαλαρα. Ειδωμεν
Black_White_Heart

Δημοσίευση από Black_White_Heart »

Εχει τίποτα Twitter mitter αυτός ο Φρανκ;[FACE WITH TEARS OF JOY]
Άβαταρ μέλους
Kostas_Peraia4

Δημοσίευση από Kostas_Peraia4 »

Ενα profile στο twitter εγραψε για ενδιαφερον της Fiorentina για Mak με hashtag #skycalciomercato,αλλα δεν βρηκα καποια ειδηση στο internet

Εdit : Μολις βρηκα τα αρθρα
New name for the future market of Fiorentina: according to reports from SkySport in these minutes, the purple would have set their sights on the attacker Slovak class '91 Robert Mak owned Paok Thessaloniki and with a past within young Manchester City that in Nuremberg.
http://www.firenzeviola.it/news/attacco ... aok-194515
Fiorentina, new idea for the attack is Mak Paok Thessaloniki

Updates, narrated by Sky, come to market Atalanta. Like the tip of the Slovak Paok Thessaloniki, born 1991, Robert Mak. E 'idea to the forward line of Fiorentina, who between Tello, Zarate and the departure of Rossi, is experiencing days full revolution.
http://www.tuttomercatoweb.com/serie-a/ ... cco-782295
Άβαταρ μέλους
Kostas_Peraia4

Δημοσίευση από Kostas_Peraia4 »

Κλεινει ο Van der Vaart?
Betis, Van der Vaart requested in Greece: PAOK also over Dutch

Rafael van der Vaart (32) could soon land in Greece. The former Real Madrid, coming out of the Betis Seville, like AEK Athens and beyond. Sport Stadium reveals that the Dutchman is also finished in the crosshairs of PAOK Thessaloniki.
http://www.tuttomercatoweb.com/europa/b ... ese-782144
Sabri32

Δημοσίευση από Sabri32 »

Απο ολους οσους ακουστηκαν προτιμαω το σερβακι τον Τζουρισιτς. Μου κανει σε καλυτερη εκδοση του Φορτουνη.
Πιστευω θα βγαζαμε πολλα γουστα με αυτον..
giannistoumpa4

Δημοσίευση από giannistoumpa4 »

Kostas_Peraia4 έγραψε:Κλεινει ο Van der Vaart?
Betis, Van der Vaart requested in Greece: PAOK also over Dutch

Rafael van der Vaart (32) could soon land in Greece. The former Real Madrid, coming out of the Betis Seville, like AEK Athens and beyond. Sport Stadium reveals that the Dutchman is also finished in the crosshairs of PAOK Thessaloniki.
http://www.tuttomercatoweb.com/europa/b ... ese-782144
Μπορεις με λιγα λογια να πεις τι λεει?αν μπορεις..σε ευχαριστω..
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

Lacedaemonian έγραψε:
Lacedaemonian έγραψε:ο Μπερμπα ΔΕΝ ειναι 10αρι.Βαλτου ενα "συγχρονο" 10αρι(να μοιραζει ,να παταει περιοχη,να μαρκαρει,να μαμαει γενικα απ το κεντρο και μπροστα) για "σαπορτ" και 2 πλαγιους (πχ Μακ-Μυστα...), "ξεχνα" τον και απλα απολαυσε ποσες π@@@ θα μοιραζει.......
Θελει τα 9/10 (δεν μετραμε το τερμα) της ομαδα να μαρκαρει(και καλα κανει και αν ειναι δυνατο τα 14/11 :mrgreen:)Ξερει ομως οτι αυτο ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΑ δεν μπορει να ισχυσει(σε ολες τις ομαδες ακομα και στη Μπαρτσα )γιατι ο καθεις εχει εκτος απ το ρολο του και τα χαρακτηριστικα του ως παικτης.Οταν ειπε αυτο που ειπε δεν αναφερθηκε(οπως το καταλαβα εγω τουλαχιστον)στον Μπερμπα αποκλειστικα αλλα μαλλον εκρουσε καμπανακι γενικοτερα......Αρα εγω θα ηθελα ενα ...10αρι "μηχανακι" ,για να το πω ετσι,με Μπερμπα μπροστα,με 2 πλαγιους (που για την ωρα- και για τη σουπερλιγδα- τους εχω)καλους στο "1vs1" και "φιλοτιμους" πισω και 2 "γρηγορους-τεχνιτες-"σκυλια αταιγα" για το κεντρο(που επισης τους εχω και θα γραψουν ιστορια στην ομαδα).
Για πιο πισω δε λεω κουβεντα............
Ωραιος ο Λακεδαιμονιος
GiorgosAtha έγραψε: Στο 90% της Σούπας Λίγκας που θα σε παίζουν τακτική "Πούλμαν" ο Garry είναι ταμάμ δεξί μπακ. Και γρήγορος και διεμβολιστής και τακτικά σωστός είναι ώστε να κρατήσει τη θέση του. Και έχεις και το καλοκαίρι να τον δουλέψεις. Πάρε παράδειγμα Βιέρι στη Wolsburg.
+φωνω! Ασε που εχει δειξει και καλη αμυντικη διαγωγη..
desperando έγραψε: Σορρυ ρε συ σιμπα αλλα δεν μπορω να σε ακολουθησω σε αυτα τα ποστ ( τι ποστ δηλαδη...επιστολες καλυτερα)
Δεν μπορουν να γινουν με γραπτο λογο αυτες οι συζητήσεις
Despe, ξερω οτι μπορει ναναι too much, αλλα νομιζω πως δινουν απαντησεις και μια πιο σφαρικη οπτικη στις ευκολες απαξιωσεις ή τυφλες στηριξεις των 5 σειρων ή σε θεματα στα οποια ανακυκλωνομαστε επι ολοκληρες σελιδες..
Anw, ηθελα να δωσω το δικο μου perspective για τα οσα γινανε/γινονται και να δωσω να καταλαβουμε πως τα πραγματα δεν ειναι τοσο απλα ή μονο ασπρο-μαυρο..
Άβαταρ μέλους
spyretto

Δημοσίευση από spyretto »

Εχω μια απορία... Θα πάρουμε παίκτες τελικά ή όχι
Δεν μας έχουν πει ακόμα,,,μπορεί, ίσως αν βρεθεί..μπορεί και όχι

Η Πυθία λιγότερο διφορούμενες απαντήσεις έδινε. Δηλαδή αν κατά λάθος προκύψει κάποιος θα το σκεφτούμε...

Ρε ή χρειάζεσαι παίκτες και παίρνεις ή δεν χρειάζεσαι. Ας μας πουν ότι δεν χρειαζόμαστε για να μην περιμένουμε άδικα 10 μέρες ακόμη.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

obanebane έγραψε:
kataramenos5 έγραψε:Τι μεταγραφες και μλκιες .Ολα αυτα δεν εχουν καμια σημασια.Στην επομενη στραβη (κουλα,ζελος,γαυρος κλπ) παλι ΓΧ θα εχουμε.Η ευθηνη θα πεσει στο Φρανκ για την αποτυχια κλπ κλπ.Αποφασισμενο ειναι.

Αυτο ακριβως,θυμωσε λεει ο Ιβαν :lol:

"Θύμωσε ο Ιβάν... :shock: :shock: :shock:
και το γατί μ' θα κλαν'..." :o :o :o

Κανένα πρόστιμο στα "οικογενειακά" κολλητάρια του να κοιτάξει να ρίξει μήπως και συμμαζευτούν τα ασυμάζευτα, έστω και την τελευταία στιγμή στην κυριολεξία... :ugeek: :ugeek: :ugeek:

Και να ρίξει και κάνα euro μήπως κάνουμε άμυνα με κάνα δύο "κανονικούς" σέντερ μπακ κι όχι με ηθοποιούς που παίζουν τον ρόλο του σέντερ μπακ και "μπαστουνάτους" πρώην διεθνείς ποδοσφαιριστές... :geek: :geek: :geek:

Σκέτη Disneyland ήταν απόψε πάλι η "αεράμυνα" μας... :twisted: :twisted: :twisted:

Οι δε δύο "βαφτισμένοι" "ποιοτικοί" σέντερ μπακ μας, τουλάχιστον στο 1ο 25άλεπτο, δεν μπορούσαν να πασάρουν την μπάλα μέχρι το 6 και το 8 γιατί τους πίεζαν ασφυκτικά ο Σολτάνι κι ο Καπετάνιος...Τυχαίο ή μοιραίο;;; :ugeek:

Γελάνε κι οι καριόκες της Ξάνθης με την καρυδόψυχα τους λλλέέέμμμεεε... :oops: :oops: :oops:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Πέμ 21 Ιαν 2016, 05:05, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

K_geo έγραψε:και εγω, ενα βραζιλιανο να οργωνει τη γραμμη θελω.

Ι Λ Σ Ι Ν Ι Ο ...

Έχει "κ@λο" ο Πόντιος ή μόνο φούμαρα και κολλητιλίκια με τους "γαμπρούς";;;;; :ugeek: :ugeek: :ugeek:

Αν "έχει κ@λο" ας τα ρίξει να τον φέρει... :shock: :shock: :shock:

"Εδώ σε θέλω κάβουρα να περπατάς στα κάρβουνα" που λένε και στο χωριό μου καρντάσια μου... :o :o :o
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”