Μεταγραφές Χειμώνα 2015-2016
- painkiller4
Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2015-2016
Αν δεν γινουν τουλαχιστον 2 καλες προσθηκες μια σε αμυνα και μια στα χαφ,δευτεροι δεν βγαινουμε.Ειναι παρανοικο να βλεπεις αυτη την ομαδα και να ξερεις οτι τρεχαμε 3 μερες σαν τρελοι γιατι απο ολα τα κενα επρεπε πρωτα να κλεισουμε μεταγραφη τερματοφυλακα.
στα στόπερ αναμένω και την επιστροφή κοστα, παρόλες τις αντιδράσεις που ξερω οτι θα έχετε που λεω κατι τετοιο.
το καλοκαίρι πάντως, και με τη λογική φυγή του γιατί δεν νομίζω να συμφωνήσει σε 50-60-70% μείωση αποδοχών, δυο σεντερ μπακ είναι εκ των ουκ ανευ.
αλλα δεξι μπακ, αφού ο κων.νιδης του χρόνου και 10αρ, σίγουρα.
για να ειμαι ειλικρινής, δεξι μπακ σίγουρα...
:ugeek:

αλλα δεξι μπακ, αφού ο κων.νιδης του χρόνου και 10αρ, σίγουρα.
για να ειμαι ειλικρινής, δεξι μπακ σίγουρα...

- ace79grpaok
O guru next generation είπε μεταγραφές μετά που θα ξανάρθει ο σαββιδης.αν περιμένουν και το παιχνίδι με τον νιονιο για να δουν αν θα πάρουν παίκτες ειναι απλά απαράδεκτοι
Δεξί μπακ Μπαϊάνο και δεκάρι Μαεζόνο Μασακίγιο.MANIAKOS έγραψε:Δεξί Μπακ να μας βρει ο Λίνο εναν σισινιο και δεκάρι Ιάπωνα θελω
Και ανάποδα δεν με χαλάει. Δεξί μπακ Ιάπωνα και δεκάρι Βραζιλιάνο.

Fixed.ace79grpaok έγραψε:O guru next generation μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα ειναι απλά απαράδεκτοι
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος stephanos την Τετ 20 Ιαν 2016, 23:14, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Εγώ λέω ξανά...
Κλειδώστε το, τζάμπα χαλιόμαστε.
Κι αν έρθει κάποιος, πλέον δεν ξέρω αν έχει αξία.
Το σύστημα σήμερα σου έδειξε, ότι έχεις ταβάνι.
Αυτό δεν το καταλάβατε με την εμφάνιση λαμπροπουλου;;;
SM-G920F
Κλειδώστε το, τζάμπα χαλιόμαστε.
Κι αν έρθει κάποιος, πλέον δεν ξέρω αν έχει αξία.
Το σύστημα σήμερα σου έδειξε, ότι έχεις ταβάνι.
Αυτό δεν το καταλάβατε με την εμφάνιση λαμπροπουλου;;;
SM-G920F
- kataramenos5
Τι μεταγραφες και μλκιες .Ολα αυτα δεν εχουν καμια σημασια.Στην επομενη στραβη (κουλα,ζελος,γαυρος κλπ) παλι ΓΧ θα εχουμε.Η ευθηνη θα πεσει στο Φρανκ για την αποτυχια κλπ κλπ.Αποφασισμενο ειναι.
- ace79grpaok
Αν ξαναέρθει γχ εγω θα γινω γαυρος δεν παλεύεται αλλο αυτό το πραγμα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ace79grpaok την Τετ 20 Ιαν 2016, 23:20, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Επειδή ο Φρανκ δεν πρόκειται να διώξει έτσι αέρα-πατέρα τον προπονητή, ας τους διώξει σούμπιτους ο Ιβάν κι ας αναλάβει ο ίδιος με βοηθό τον ΓΧ. Οι εντολές μέσω σκάιπ.
Θα υποβιβαστεί ο ΓΧ σε βοηθό τώρα γιατί δεν τα κατάφερε καλά στη Βέροια.
Θα υποβιβαστεί ο ΓΧ σε βοηθό τώρα γιατί δεν τα κατάφερε καλά στη Βέροια.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος spyretto την Τετ 20 Ιαν 2016, 23:22, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.