8. Χάρης Χαρίσης
- ΑποστόληςΑ
- zarathustra79
Re: 21. Χάρης Χαρίσης
Μην ξεχναμε κ οτι ειναι 20 χρονων και δεν έχει ούτε ένα μήνα που άρχισε να κάνει συνεχόμενα παιχνίδια στην ομάδα... Είναι πάντως εξαιρετικά σημαντικό οτι ακόμη κ όταν κάνει λάθος δεν τον πέρνει από κάτω, αλλά πεισμώνει περισσότερο και τα δίνει όλα για να διορθώσει το λάθος του!!
- ΑποστόληςΑ
Χόρτασε κλωτσιά απόψε, αυτός και ο διπλανός του. Ειδικά εκείνη του Λισγάρα με τις τάπες και με τα δύο πόδια (πήρε κίτρινη, ενώ ήταν κόκκινη καραμπινάτη), με πόνεσε κι εμένα.
εκείνη τη φάση σχολιάζαμε και λέγαμε ότι ακόμα και στη πρέμιερ που το ξύλο πέφτει σύννεφο, τετοιο παιχνίδι που μπορεί να κόψει καριέρες είναι κόκκινη.
Σκέτο σωσίβιο στο από λάθος στήσιμο πνιγμένο κέντρο μας...Ο μόνος που πάλευε...Συνέχισε έτσι πουλέν μου... 

- Amon Tobin
stephanos έγραψε:Χόρτασε κλωτσιά απόψε, αυτός και ο διπλανός του. Ειδικά εκείνη του Λισγάρα με τις τάπες και με τα δύο πόδια (πήρε κίτρινη, ενώ ήταν κόκκινη καραμπινάτη), με πόνεσε κι εμένα.
- ΑποστόληςΑ
παντως, επειδή το ρώτησες σε άλλο τόπικ, αυτός είναι που χάνει το σολτάνι στη φάση του γκόλ.goran 64 έγραψε:Σκέτο σωσίβιο στο από λάθος στήσιμο πνιγμένο κέντρο μας...Ο μόνος που πάλευε...Συνέχισε έτσι πουλέν μου...
γενικά μέτρια παρουσία για εμένα χθές, σε αντίθεση με όσα μας είχε συνηθίσει.
αλλά αν περιμένουμε απο έναν 21χρονο να είναι τέρας σταθερότητας τότε θα περιμένουμε χρόνια. μην πω αιώνες.
τα ιδια και στο χθεσινοο,τι ειχα σημειωσει στο 1ο του 90λεπτο με Πανθρακα έγραψε: Ο Χαρισης, στο διαστημα που ειδα, ειχε καλες ενεργειες, θρασος, επιθετικη νοοτροπια αλλα και βεβιασμενα λαθη και οχι τοσο καλη αμυντικη συμπεριφορα..
Πρεπει να δουλεψει πολυ, κυριως στο τακτικα αμυντικο κομματι (μην καταληξει σαν τον κατσε που ωρες ωρες τρεχει ασκοπα, να μαθει να καλυπτει σωστα τους χωρους χωρις να γινεται βεγγος) αλλα και στο marking πρεπει να διαχειριστει την ορμη του.. Αλλα σκυλι ειναι και θα το κανει..
παιχταρας ολικης,μονος του πηγε να τους πιασει κοροιδο σημερα ο χαρης.ευγε μικρε!!!!
- thanos-xanthi