Skoda Ξάνθη-Π.Α.Ο.Κ 1-1,MVP,Σχόλια & Παραλειπόμενα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Superleague και όλων των παραλειπομένων...

MVP

Όλσεν
83
73%
Τζιόλης
2
2%
Τζαβέλας
4
4%
Κίτσιου
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Κοροβέσης
5
4%
Τσίμιροτ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Χαρίσης
1
1%
Σάμπο
2
2%
Μυστακίδης
15
13%
Πέλκας
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Κλάους
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Βίτορ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Ροντρίγκεζ
1
1%
Ζάιρο
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι

Σύνολο ψήφων: 113

Άβαταρ μέλους
aoratos

Re: Skoda Ξάνθη-Π.Α.Ο.Κ 1-1,MVP,Σχόλια & Παραλειπόμενα

Δημοσίευση από aoratos »

hasio_john έγραψε:
aoratos έγραψε:Γελοία η κριτική στον Τουντορ επειδή δεν εβαλε τον 35χρονο Μπέρμπα για δεύτερο συνεχόμενο 90λεπτο μέσα σε τρεις μέρες και ενώ την Κυριακή έχουμε ντέρμπυ.
Ενώ η χρήση του γοργοπόδαρου νεανία Κλάους, τίναξε την μπάνγκα στον αέρα σήμερα!
Γράφεις επιπόλαια γιατί πρόβλημα κατανόησης δεν έχεις. Ξαναδιαβασε τι γράφω.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος aoratos την Τετ 20 Ιαν 2016, 21:58, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Δεν χρειάζεται να παίξεις άμυνα στο 70 μπροστά. Στενεύεις τις γραμμές σου, τις πας πιο πίσω και ψάχνεις μια γαμημένη αντεπίθεση!!! Σαν αυτές που σου βγάζουν όλες οι ομάδες και εσύ δεν μπορείς

SM-G920F
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

Για να καταλάβω, γιατί μπερδεύτηκα.
Τέρμα έχουμε τελικά ή όχι;
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

Και επισης περι "αλχημειων"

35χρονος Μπερμπατοφ δεν ξεκιναει μετα απο 90λεπτο :!: και ενω σε 4 μερες εχεις ΝΤΕΡΜΠΙ υψιστης σημασιας
Ο Σαμπο σαν εξτρεμ, ενω ειναι γνωστο οτι δεξι χαφ παιζει και στην εθνικη και στην Τρναβα επαιζε, και ενω δεν εχεις καποιον για εκει εκτος Ζαιρο ο οποιος επαιξε 70', μπηκε αλλαγη σημερα και την Κυριακη θα παιξει παλι λογικα!
Και ο Τζιολης σαν σεντερ μπακ, για τον οποιο δεν εχω κριτικη

βεβαια οταν χαθηκε το ματς ο Τζιολης επαιζε μιση ωρα+στη θεση του, ο Βιτορ ειχε μπει και ο Σαμπο ειχε βγει.... :roll:

Χανω κατι;
Mīngus έγραψε: Εγώ επίσης κόβω το κεφάλι μου ότι αν είχα μιλήσει έτσι υπερασπιζόμενος την αντίθετη άποψη, θα δεχόμουν συστάσεις και όχι επαίνους.
Θα το κοψεις τωρα η να ψαξω παρομοια ποστ απο την... σκοτεινη πλευρα; :lol:
Άβαταρ μέλους
ABALAEA2

Δημοσίευση από ABALAEA2 »

Επίσης, ενώ του έχω σούρει τόσα, πιστεύω ότι αν ήμουν Τούντορ θα έκανα ακριβώς τα ίδια πράγματα σήμερα, ίδια σύνθεση, ίδιες αλλαγές. Ίσως απλά να ξεκινούσα Ζάιρο αντί Σάμπο, αλλά ίσως σκέφτηκε το ενδεχόμενο να μην είναι καλά ο Μακ την Κυριακή και να είναι φρέσκος ο Βραζιλιάνος.

Γι' αυτό διαφωνώ κάθετα με τον τίτλο στην κεντρική!!
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

hasio_john έγραψε:Γυρνά κάποιος από την δουλειά και δεν έχει δει τον αγώνα!
Βλέπει στην κεντρική σελίδα για αλχημείες του προπονητή ...
Μετά μπαίνει στο φόρουμ και βλέπει επαίνους σε αυτούς που συμφωνούν με τις αλχημείες!
Μετά πάει για ύπνο και ακούει στ' αυτιά συνεχώς : τελικά τι έγινε ρε π@υστη μου!! :roll:
Γιατί ... ΠΑΟΚ είσαι!!! :mrgreen:
εγώ διαφωνώ κάθετα με τον τίτλο της κεντρικής. Ο Ζάιρο είχε 3 ενενηντάλεπτα, Λέοβατς, Κων.νίδης απουσίες, ο Γκάρυ και ο Βίτορ απο τραυματισμό.

Λάθος τίτλος για εμένα.
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

pgetsos έγραψε:Και επισης περι "αλχημειων"

35χρονος Μπερμπατοφ δεν ξεκιναει μετα απο 90λεπτο :!: και ενω σε 4 μερες εχεις ΝΤΕΡΜΠΙ υψιστης σημασιας
Ο Σαμπο σαν εξτρεμ, ενω ειναι γνωστο οτι δεξι χαφ παιζει και στην εθνικη και στην Τρναβα επαιζε, και ενω δεν εχεις καποιον για εκει εκτος Ζαιρο ο οποιος επαιξε 70', μπηκε αλλαγη σημερα και την Κυριακη θα παιξει παλι λογικα!

βεβαια οταν χαθηκε το ματς ο Τζιολης επαιζε μιση ωρα+στη θεση του, ο Βιτορ ειχε μπει και ο Σαμπο ειχε βγει.... :roll:

Χανω κατι;
Mīngus έγραψε: Εγώ επίσης κόβω το κεφάλι μου ότι αν είχα μιλήσει έτσι υπερασπιζόμενος την αντίθετη άποψη, θα δεχόμουν συστάσεις και όχι επαίνους.
Ναι χάνεις, ότι η Ξάνθη έκανε τόσες τελικές απόψε, όσες είχε κάνει μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα.

SM-G920F
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Με εξαίρεση την έμπνευση "Σάμπο αριστερά" και "Τζιόλη στόπερ",τις οποίες σωστά διόρθωσε στο ημίχρονο ο Τούντορ,η υπόλοιπη ομάδα κατέβηκε έτσι,γιατί έρχονται κρίσιμα ματς με ΑΕΚ και Πανιώνιο.

Παρόλα αυτά,έπρεπε να βάλει Μπερμπάτοφ εννοείται και Ζάιρο πιο νωρίς.Κλάους σόρρυ,αλλά είσαι χώμα.

Λαμπρόπουλε κακό ψόφο.
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

pilotos έγραψε:Δεν χρειάζεται να παίξεις άμυνα στο 70 μπροστά. Στενεύεις τις γραμμές σου, τις πας πιο πίσω και ψάχνεις μια γαμημένη αντεπίθεση!!! Σαν αυτές που σου βγάζουν όλες οι ομάδες και εσύ δεν μπορείς

SM-G920F
και που εβγαλες τι έγινε; περνάει ο παίχτης σου, πέφτει ο αντίπαλος και δινει φαουλ και..κίτρινη... :shock: :shock: :shock: :lol: :lol: :twisted: :twisted: :twisted:

και στην τελική δεν μπορείς να κατηγροήσεις τον τούντορ ότι δεν άλλαξε ότι είδε ότι δεν του έκατσε όπως περίμενε. ίσα ίσα.
Άβαταρ μέλους
gvpaok89

Δημοσίευση από gvpaok89 »

pgetsos έγραψε:Και επισης περι "αλχημειων"

Χανω κατι;
Δεν λέμε να ξεκινήσει βασικός ο Μπερμπάτοφ, να μπει στο 70'.
Για τα υπολοιπα συμφωνώ
Άβαταρ μέλους
hasio_john

Δημοσίευση από hasio_john »

ABALAEA2 έγραψε:Έχουν δίκιο αυτοί που κράζουν για το ύφος μου, sorry. Απλά σκεφτείτε λίγο ρε μάγκες τι θα γινόταν εδώ μέσα αν έβαζε στο 70 τον Μπερμπατοφ για άμυνα και τρώγαμε γκολ στο 90...
Αδερφέ, τον Μπέρμπα θα τον έβαζε για να παίζαμε με 11 παίχτες αντί για 10!
Θα τον έβαζε γιατί θα κράταγε λίγο την μπάλα, θα έδινε και καμιά κοφτή μπαλιά, θα κέρδιζε φάουλ, θα έλεγε στους άλλους τι να κάνουν και γενικά θα έβαζε μια τάξη! Με την Ξάνθη παίζαμε και όχι με τον Κισσαμικό!
Ποιος σας είπε εσάς ότι η ΑΕΚ είναι καλύτερη από την Ξάνθη!
ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΜΑΤΣ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ οι μαέστροι! Οι βαθμοί που χάθηκαν ήταν σημαντικότατοι..
Τέλος πάντων! Μην με παρεξηγείς, απλά λέω την γνώμη μου και σέβομαι απόλυτα την δική σου! ;)
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

desperando έγραψε: Οσο για τον προπονητη μας ειμαι πολυ περιεργος αν τον καναν τεστ iq τι βαθμο θα επιανε
μεγαλυτερο απο πολλους εδω μεσα ;)
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Και πάλι αυτή δεν ήταν για γκολ. Πόσες φορές βγήκαν αυτοί κανονική αντεπίθεση από λάθη μέσων και του τζιολη στο πρώτο;

SM-G920F
Άβαταρ μέλους
spyretto

Δημοσίευση από spyretto »

pgetsos έγραψε:
ABALAEA2 έγραψε:Ρε σκάστε δεν παίζεστε, σαν αγάμητες γκόμενες κάνετε!! Είναι δυνατόν να βάλει Μπερμπάτοφ στο 70 όταν η ομάδα πρέπει να αμυνθεί?? Μήπως χάναμε?? Και που δεν γαμ@τε ο Τούντορ θα φταίει...
Πραγματικα!

Και εν τω μεταξυ, σε 4 μερες παιζουμε. Αν νικησουμε, ειμαστε δευτεροι. Ειναι παιχνιδι 6 ποντων εκείνο! 1000 φορες το προτιμω να μη ρισκαρε σημερα Μαλεζα, Μακ, Γκαρι, Μπερμπατοφ (απο την αρχη εννοω) και να τους εχουμε με ΑΕΚ που με νικη περναμε ΔΕΥΤΕΡΟΙ!

Αν τυχον και τον εβαζε σημερα στο 70' και χαναμε, κοβω το κεφαλι μου ολοι εδω θα λεγαν τι τον εβαλε ενω παιζαμε αμυνα κτλ. Δεν αντεχεστε

Λεπτομέρειες, ο Τούντορ το έχασε το ματς, τέλος. Μην τους βάζεις δύσκολα σε βάθος χρόνου περισσότερο από 24ωρο γιατί βραχυκυκλώνουν.
Άβαταρ μέλους
thanos-xanthi

Δημοσίευση από thanos-xanthi »

πολυ κριμα κι αδικο ρε γαμωτο
οχι ετσι
ματς που σκοραρεις κοντρα στη ροη του αγωνα
ματς που πας να το καθαρισεις και ο Κλαους ξαναχανει το αχαστο
να το φερνουν Χ στο 90, πικραα
μπραβο ρε Ολσεν για σημερα
με τον βελλιδακο θα ειχε γραψει τριμπαλο στο πρωτο 25λεπτο
Κλειδωμένο