Skoda Ξάνθη-Π.Α.Ο.Κ 1-1,MVP,Σχόλια & Παραλειπόμενα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Superleague και όλων των παραλειπομένων...

MVP

Όλσεν
83
73%
Τζιόλης
2
2%
Τζαβέλας
4
4%
Κίτσιου
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Κοροβέσης
5
4%
Τσίμιροτ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Χαρίσης
1
1%
Σάμπο
2
2%
Μυστακίδης
15
13%
Πέλκας
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Κλάους
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Βίτορ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Ροντρίγκεζ
1
1%
Ζάιρο
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι

Σύνολο ψήφων: 113

Άβαταρ μέλους
cellophan

Re: Skoda Ξάνθη-Π.Α.Ο.Κ 1-1,MVP,Σχόλια & Παραλειπόμενα

Δημοσίευση από cellophan »

Οι 2 βαθμοί χάθηκαν στην ευκαιρία του Αθανασιάδη. Όσο το σκορ είναι στο ένα γκολ διαφορά shit might happen. Η διαιτησία κακή αλλά μετά τα περσινά απίστευτα πράγματα, αυτά μου φαίνονται κλάιν. Δε χάσαμε από τον Λαμπρόπουλο.

Με ανησυχεί λίγο η εικόνα του Garry.....μυρίζομαι υποτροπούλα και απουσία από ΑΕΚ. Κατά τα άλλα, MVP Τζαβέλας και στη συνέχεια Όλσεν. Καλά Σάμπο, ότι και να λέμε για τη θέση που τον έβαλε, το παιδί είναι πολύ αγγούρι ρε παιδάκι μου. Κρύο πράγμα. Δε ξέρω. 10 million dollar body, one dollar heart μου κάνει.

:pano:
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

aoratos έγραψε:Γελοία η κριτική στον Τουντορ επειδή δεν εβαλε τον 35χρονο Μπέρμπα για δεύτερο συνεχόμενο 90λεπτο μέσα σε τρεις μέρες και ενώ την Κυριακή έχουμε ντέρμπυ.
Έλα ντε πραγματικά

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
hasio_john

Δημοσίευση από hasio_john »

aoratos έγραψε:Γελοία η κριτική στον Τουντορ επειδή δεν εβαλε τον 35χρονο Μπέρμπα για δεύτερο συνεχόμενο 90λεπτο μέσα σε τρεις μέρες και ενώ την Κυριακή έχουμε ντέρμπυ.
Ενώ η χρήση του γοργοπόδαρου νεανία Κλάους, τίναξε την μπάνγκα στον αέρα σήμερα!
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

ΕΛΑ ΡΕ ΜΛΚ...

Ματς του Χ, που πας να το κλέψεις επειδή το παλτό σου θυμήθηκε να παίξει :mrgreen: , με το κοράκι να κάνει τα απίστευτα (αυτό το φαουλ και κάρτα στο Γκάρυ που φεύγει ΜΟΝΟΣ για το 0-2 θα την βλέπουν στο εξωτερικό και θα γελάνε 10 ΧΡΟΝΙΙΑ), χανεις τη συγκέντρωση σου στο 90 γ@μωτο;

Τεσπα, διπλό μεσα στο ΟΑΚΑ το θεωρώ σίγουρο οπότε την επόμενη αγωνιστικη φτάνουμε την κούλα.

Παρατηρήσεις:

-Κακοί σήμερα οι διόσκουροι και φάνηκε το "παλτό" ο Τζιόλης πόσο σημαντικός είναι και τι ηρεμία προσδίδει στο κέντρο ειδικά όταν χρειάζεται να αμυνθείς
-Κακός Κλάους και τη φάση στο κόρνερ κανονικά την έχει για πρωινό.
-Κακός, κάκιστος Κίτσιου. Ίσως τελικά, δεξί μπακ θέλουμε περισσότερο απο τέρμα, ε;
-Θυμάμαι ενα ποστ που ελεγε ότι όσο και να τους εκθέτει ο προπονητής, μερικοί πρέπει όταν χρειάζεται να παίζουν στο 110%. Ελπίζω σήμερα να πουν και ενα μπράβο... :roll:

τεσπα. συνεχίζουμε. Διπλό μεσα στο ΟΑΚΑ το θεωρώ ΣΙΓΟΥΡΟ.

υγ: μια χαρά οι αλλαγές του Τούντορα. και είδε ότι ο Τζιόλης σεντερ μπακ ΔΕΝ τραβάει όταν παίζεις ψηλά και αυτούς που έπρεπε να βάλει ΚΑΙ για να μαρκάρουν αλλά ΚΑΙ για να φύγουν κόντρα έβαλε. Μη πυροβολάτε τον πιανίστα.

υγ2: Θα ηθελα κάποιος να μου εξηγήσει γιατί 5 λεπτά καθυστερήσεις. Επίσης, αυτό το παπαρι που κανει σκαρια στη μαπα και χερι στην ιδια φαση, που μετά στο β σκαει αγκωνιά στον Κοροβέση, είναι αυτός που μας έβαλε το γκολ. Αυτό και τίποτα άλλο.
ABALAEA2 έγραψε:Ρε σκάστε δεν παίζεστε, σαν αγάμητες γκόμενες κάνετε!! Είναι δυνατόν να βάλει Μπερμπάτοφ στο 70 όταν η ομάδα πρέπει να αμυνθεί?? Μήπως χάναμε?? Και που δεν γαμ@τε ο Τούντορ θα φταίει...
δεν διαφωνώ, ούτε καν. αλλά λίγο πιο συνετά ρε μαν.
Άβαταρ μέλους
nothu

Δημοσίευση από nothu »

Χειρότερος παίχτης σήμερα ο Τσιμιροτ κι απο κοντά Πέλκας και Κλάους.
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

pgetsos έγραψε:
ABALAEA2 έγραψε:Ρε σκάστε δεν παίζεστε, σαν αγάμητες γκόμενες κάνετε!! Είναι δυνατόν να βάλει Μπερμπάτοφ στο 70 όταν η ομάδα πρέπει να αμυνθεί?? Μήπως χάναμε?? Και που δεν γαμ@τε ο Τούντορ θα φταίει...
Πραγματικα!

Και εν τω μεταξυ, σε 4 μερες παιζουμε. Αν νικησουμε, ειμαστε δευτεροι. Ειναι παιχνιδι 6 ποντων εκείνο! 1000 φορες το προτιμω να μη ρισκαρε σημερα Μαλεζα, Μακ, Γκαρι, Μπερμπατοφ (απο την αρχη εννοω) και να τους εχουμε με ΑΕΚ που με νικη περναμε ΔΕΥΤΕΡΟΙ!

Αν τυχον και τον εβαζε σημερα στο 70' και χαναμε, κοβω το κεφαλι μου ολοι εδω θα λεγαν τι τον εβαλε ενω παιζαμε αμυνα κτλ. Δεν αντεχεστε
Εγώ επίσης κόβω το κεφάλι μου ότι αν είχα μιλήσει έτσι υπερασπιζόμενος την αντίθετη άποψη, θα δεχόμουν συστάσεις και όχι επαίνους.
Άβαταρ μέλους
Moko

Δημοσίευση από Moko »

Βαρέθηκα να κάνουμε τους υπεράνω με την παλιοδιαιτησία πια. Όχι ρε δεν θα το παίξω εγώ υπεράνω με πειράζει που τρώς σφαγή σε κάθε κρίσιμο ματς και όχι μόνο. Ρε τον ροντρίγκες πίσω απ το κέντρο ρε οφσαιτ, μα καλά να σε σφυρίζει έτσι με το τσατσάκι του κόκκινου την ξανθούλα είναι εξοργιστικό. Αναλογικά δηλαδή με πρασινοκιτρινοκοκκινοσκατί θα σε πάει 200-0. ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΠΙΑ..
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Moko την Τετ 20 Ιαν 2016, 21:53, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

Τελικα δικιο ειχαν καποιοι... Ειμαστε πολυ μπροστα απο τους γαυροβαζεκους :lol: :lol: :lol:

Οσο για τον προπονητη μας ειμαι πολυ περιεργος αν τον καναν τεστ iq τι βαθμο θα επιανε

Υγ τουλαχιστον τσιμπισαμε τον βαθμο

Υγ2 Ιβαν τζαμπα γεννήθηκες στην τσαλκα
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Ο σολτανι είναι πολύ βρώμικος παίκτης και πάντα κάνει φάουλ στα όρια της κόκκινης

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Κόσμο είχαμε στις κερκίδες;
Άβαταρ μέλους
Indio

Δημοσίευση από Indio »

H αποψη μου σε γενικες γραμμες ειναι η εξης:
1)Δεν ασχολουμαι τοσο με το αποτελεσμα γιατι οπως είπα και πριν το παιχνιδι με ενδιαφερει να δω σταθερη αποδοση απο καποιους παικτες παρα το ιδιο το αποτελεσμα που ειναι και ασημαντο οποτε δε σκαω για τη γκελα γιατι στα play off ειμαστε ηδη μεσα.
2)Οσον αφορα την αποδοση κραταω Τσιμιροτ (Α μερους ) και Χαριση που ναι μεν ειδα ελπιδιφορα πραγματα απο αυτους αλλα απο την αλλη δε μπορεσαμε να κρατησουμε το κεντρο (πλην ολιγων λεπτων) απεναντι σε μια μετρια ομαδα και απο τη στιγμη που αυτοι ειναι το κεντρο της ομαδας μας τοτε για μενα απετυχαν εκ του αποτελεσματος.Επισης κραταω Μυστακιδη.
Για τους υπολοιπους τι να πω,Κλαους θυμισε 14, αδικει τον εαυτο του γιατι αν το βαζε κλειδωναμε νικη και εκεινος ανεβαζε αυτοπεποιθηση στα υψη.Για αμυνα δε θα σχολιασω καν γιατι αυτοι που παιζαν stopers δεν ειναι αμυντικοι οποτε ας το αφησουμε....
3)Τα της διοικησης που ναι το Α και το Ω της ολης αρρωστης καταστασης σε αλλο ποστ για να μην κουραζω.
Άβαταρ μέλους
ABALAEA2

Δημοσίευση από ABALAEA2 »

Έχουν δίκιο αυτοί που κράζουν για το ύφος μου, sorry. Απλά σκεφτείτε λίγο ρε μάγκες τι θα γινόταν εδώ μέσα αν έβαζε στο 70 τον Μπερμπατοφ για άμυνα και τρώγαμε γκολ στο 90...
Άβαταρ μέλους
hasio_john

Δημοσίευση από hasio_john »

Γυρνά κάποιος από την δουλειά και δεν έχει δει τον αγώνα!
Βλέπει στην κεντρική σελίδα για αλχημείες του προπονητή ...
Μετά μπαίνει στο φόρουμ και βλέπει επαίνους σε αυτούς που συμφωνούν με τις αλχημείες!
Μετά πάει για ύπνο και ακούει στ' αυτιά συνεχώς : τελικά τι έγινε ρε π@υστη μου!! :roll:
Γιατί ... ΠΑΟΚ είσαι!!! :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
painkiller4

Δημοσίευση από painkiller4 »

Moko έγραψε:Βαρέθηκα να κάνουμε τους υπεράνω με την παλιοδιαιτησία πια. Όχι ρε δεν θα το παίξω εγώ υπεράνω με πειράζει που τρώς σφαγή σε κάθε κρίσιμο ματς και όχι μόνο. Ρε τον ροντρίγκες πίσω απ το κέντρο ρε οφσαιτ, μα καλά να σε σφυρίζει έτσι με το τσατσάκι του κόκκινου την ξανθούλα είναι εξοργιστικό. Αναλογικά δηλαδή με πρασινοκιτρινοκοκκινοσκατί θα σε πάει 200-0. ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΠΙΑ..
Πες τα ρε φιλε αλλιως γινομαστε γκρινιαρηδες μιρλες και τα γνωστα νισαφι πια
Άβαταρ μέλους
DimitrisS

Δημοσίευση από DimitrisS »

Ρε παιδια ποιες αλχημειες Τουντορ; Δηλαδη ενταξει...το ματς παει ακριβως οπως περιμενα, εγω τουλαχιστον, εκτος απο το πρωτο 20 λεπτο που η ομαδα εκανε πολλα ατομικα λαθη ειδικα στο κεντρο.Επειτα απο συνεχομενα παιχνιδια με κουραση κτλ. Μπαινει ο Λαμπροπουλος και σε παιζει 90-10 στο δευτερο, (να μην το πουμε δηλαδη; καθε φαουλ καρτα για εμας ) σε βαζει συνεχως μεσα στην περιοχη σου και τρως γκολ. Τελος. Σε καθε ισοπαλια ή ηττα δεν ειναι αναγκαιο να φταιει παντα ο προπονητης. Για μενα η ομαδα οσο μπορουσε σημερα επαιξε πραγματικα, κι αν εμπαινε το αχαστο του Κλαους θα λεγαμε αλλα τωρα....

Υ.Γ. Καρτα για ενα απλο τραβηγμα σε επιθετικη ενεργεια, απο τον επιθετικο πρωτη φορα βλεπω....
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”