Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Εκτός πάλι οι βασικές προβλέψεις λόγω Μακ αλλά και υψηλές και πάλι οι αποκλίσεις μας. Σταθερές μας ο Τζαβέλας και Τσίμιροτ. Η θέση του τερματοφύλακα μας προβλημάτισε και πάλι πολύ. Να δούμε σε λίγο και τις επιλογές του προπονητή μας. Καλή επιτυχία σε όλους και προπάντων στην ομάδα μας.
Είναι ο δεύτερος συνεχόμενος αγώνας που κερδίζει ο τελευταίος που ποστάρει και θεωρώ ότι αυτό είναι και ικανότητα και σύμπτωση. Ως τώρα όπως φαίνεται και από το hall of fame αυτό δεν επηρέαζε τα αποτελέσματα.
Για να αποφύγουμε όμως και την τρίτη φορά που τότε δεν θα είναι σύμπτωση και επειδή ως δυναμικό παιχνίδι προσαρμοζόμαστε σύμφωνα με τις εξελίξεις να ενημερώσω από τώρα ότι στον επόμενο αγώνα με την κούλα θα λήγουν οι συμμετοχές σε ώρα που θα είναι πριν την ανακοίνωση της αποστολής.
Πάρτε θέσεις έγκαιρα και πιάστε τις εκπλήξεις στην 11αδα που όπως φαίνεται είναι τακτικές σε αυτές ο προπονητής μας.
Το μπόνους των 0 πόντων καταργείται,από εδώ και πέρα θα κλειδώνει το παιχνίδι, δύο ώρες μετά την τελευταία προπόνηση όπου και ανακοινώνεται η αποστολή!οι προπονήσεις το τελευταίο μήνα πραγματοποιούνται στις 12:00 το μεσημέρι,άρα εμείς θα έχουμε όριο της 2 το μεσημέρι(14:00)!Άν κάτι αλλάξει θα βγαίνει ανακοίνωση!
Ο μπούσουλας τής ώρας θά είναι σχεδόν πάντα δύο το μεσημέρι (14:00)!Ακόμη και ενημέρωση να μην έχει πάντα αυτή η ώρα θα είναι σημείο αναφοράς!Τώρα αν η Παε μας ενημερώση για άλλη ώρα θα ανακοινώνεται(δέν παίζει ρόλο πότε,γιατί συνήθως είναι πιό αργά από την ώρα που ξέρουμε!
Ο DC δεν προβλέπει ποτέ.
Ο DC στέλει χαρτάκι στον Τούντορ, το οποίο συνήθως αγνοεί όπως σήμερα.
Του είπα ξεκάθαρα να βάλει Μπέρμπα αλλαγή, δεν με άκουσε και ορίστε το αποτέλεσμα.
Στα του ξερόλα: εμένα δεν με πολυνοιάζει αφού το ξεκίνησα το παιχνίδι ύστερα από 4-5 αγωνιστικές.
Όμως, όπως κάποιοι ρισκάρουν και συμμετέχουν νωρίς, κυνηγώντας μπόνους 30-40 πόντων, έτσι είναι και κάποιοι που το θυσιάζουν. Τα έχω κάνει και τα δύο.
Εχθές έπαιξα ξερόλα στις 5 το πρωί (αν θυμάμαι καλά) διαβάζοντας αυτό:http://www.paokmania.gr/podosfairo/proponisi/98083-i-apostoli-gia-ksanthi αφού α) η κεντρική είναι η ΜΟΝΗ πηγή ενημέρωσής μου και β) η δημοσίευση έγινε κοντά στις 4 το απόγευμα αλλά τα ωράρια εργασίας μου είναι γενικώς για τον πέουλα. Τώρα, πότε έγινε η προπόνηση, ιδέα δεν έχω.
Αν κάνετε τις αλλαγές που λέτε στην μέση και μετά της σεζόν, οι δεύτεροι αδικούνται.
Δικό σας είναι όμως το παιχνίδι, πάλι χαβαλέ θα κάνουμε και ας πικραίνω τον dinoσαυρο.
DC για αυτό έγραψα για ικανότητα και σύμπτωση για την επιτυχία σου
Δεν θέλω να αδικώ κανέναν αλλά νομίζω ότι οι δύο τελευταίοι αγώνες έδειξαν αρκετή εξωστρέφεια του προπονητή στην αποκάλυψη των σχεδίων του με την τελευταία προπόνηση και οφείλουμε να προσαρμοστούμε.