Igor Tudor
- ΑποστόληςΑ
- abc_o_ karpouzas
Re: Igor Tudor
εγω ενα εχω να πω
εαν ολοι εσεις που κανετε κριτικη στον τουντορα για την διαχειρηση του δυναμικου ....
για ψυχολογιες....
για την στηριξη ....
για τα μικρα παιδια.....
για τα μπειμπιλινο....
για ....για.....για....
εαν εισασταν προπονητες με αυτες τις σκεψεις σε επαγγελματικο επιπεδο τις κατηγοριες θα τις μετρουσατε προς τα...........κατω.......
εαν ολοι εσεις που κανετε κριτικη στον τουντορα για την διαχειρηση του δυναμικου ....
για ψυχολογιες....
για την στηριξη ....
για τα μικρα παιδια.....
για τα μπειμπιλινο....
για ....για.....για....
εαν εισασταν προπονητες με αυτες τις σκεψεις σε επαγγελματικο επιπεδο τις κατηγοριες θα τις μετρουσατε προς τα...........κατω.......
Όχι απαραίτητα...έχω απλά αυτήν την προαίσθηση από χθες το απόγευμα...Bagheera έγραψε:Ή μήπως "θέλω να τ' ακούω" ;
Όταν διάβασα ότι οι καραμπερδεμένοι κ@λοάρδ τον "δίνουν" για υπογραφή, άλλοι σήμερα κι άλλοι αύριο, σκέφτηκα "δεν υπάρχει καν πιθανότητα να ξέρουν πραγματικά τι γίνεται" γι αυτό "πιέζουν" την κατάσταση...
Αυτό και μόνο μου έφτανε, μιας και την κρίνω πανομοιότυπη περίπτωση με του Γκαλίτσιου...
Ίδωμεν όμως...
-
theo-drama
- Mr Ξερόλας 2019
+++Ετσι.ΑποστόληςΑ έγραψε:Το έκανε αυτό που ήθελες ο ΦΑ και σου πήρε τερματοφύλακα! Αυτό βέβαια είναι εις βάρος κάποιας άλλης μεταγραφής και θα φανεί στο τέλος τι κερδίσαμε και τι χάσαμε. Θέλω σήμερα ο Olsen (που τον πιστεύω) να πιάσει τα άπιαστα, όχι για να δικαιωθώ εγώ ή για να χαλαστείς εσύ, αλλά για το καλό του ΠΑΟΚ μας γιατί δεν μ' αρέσει να βλέπω έναν διεθνή εξελίξιμο 26χρονο τερματοφύλακα να απαξιώνεται.
- sourmenetes
- Moderator
Συμφωνω...desperando έγραψε:μονο στην ελλαδα υπαρχει αυτο το παραχαιδεμα στους παικτες
στο εξωτερικο βγαινουν προπονητες και μιλανε αρνητικα ακομα και για αστερες της ομαδας
δεν καταλαβα δηλαδη γιατι δεν μπορει ο προπονητης να κρινει δημοσιως τον καθε ολσενκαι τον καθε σκονδρα?
οταν αμειβεσαι πλουσιοπαροχα για αυτο που κανεις θα πρεπει να μαθεςι να δεχεσαι και σκληρη κριτικη
και οποιος δεν μπορει τοτε σιγουρα δεν κανει γι αυτο το επιπεδο και αρα και γι αυτα τα λεφτα
ο καθε ολσεν,γλυκος ,μελισσας,σκονδρας κ.ο.κ ειναι υποχρεωμενοι αν αυριο τους χρειαστει η ομαδα να μπουν και να δωσουν το 110% απο αυτο που μπορουν και να μην κανουν σαν θλιμμενες γκομενες
- kataramenos5
επικινδυνος πλεον για την ομαδα και το υλικο της και δυστυχως ειναι πολυ δυσκολο το διλημμα αν πρεπει να απομακρυνθει αμεσα για να μειωθει η χασουρα (αλλα να ξεφτυλιστουμε που για ακομη μια φορα ο προπονητης δεν μενει μεχρι τελους) ή να μεινει απλα για το θεαθηναι οτι κρατησαμε προπονητη για ολοκληρη τη χρονια...
υγ αναψε και στον σουηδο καμα λαμπαδα :ugeek:
υγ αναψε και στον σουηδο καμα λαμπαδα :ugeek:
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Οδηγίες Τούντορ ημίχρονο αφού τα έχει κάνει ταναπού ήδη....
[youtube]cEEpmzA5baQ[/youtube]
[youtube]cEEpmzA5baQ[/youtube]
Ωραια θα τανεkataramenos5 έγραψε:Δανεικος Ο Τουντορ αναλαμβανει ο Ολσεν.
Νομιζω είδικα με τον κλαους να κανει μια σωστή παςα σε καθε ματς ειναι αστειο να ναι βασικος μονο για να μαρκάρει έλεος ιγκορ
- Kostomanolis
Τουλαχιστον ειχε τα @@@ να πει οτι καναμε κακη εμφανιση σημερα. Ελπιζω να εχει τα @@@ να πει οτι εκανε λαθος με τον Ολσεν και τον Κοροβεση...
Στάλθηκε από το LG-P710 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το LG-P710 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk