Thank's...τελικά όμως δεν γίνεται αφού ο Τζάβε...εκτίει...ποινή...αφού...Bagheera έγραψε:Εξαιρετική προσέγγιση goran

Πιθανά τότε θα σου αρέσει κι η άλλη μου για το 10άρι που "θέλω", εκείνη που ανέβασα στο topic των μεταγραφών για τον Βερντου...

Thank's...τελικά όμως δεν γίνεται αφού ο Τζάβε...εκτίει...ποινή...αφού...Bagheera έγραψε:Εξαιρετική προσέγγιση goran
Μέχρι και τα εικονίδιαgoran 64 έγραψε:Thank's...τελικά όμως δεν γίνεται αφού ο Τζάβε...εκτίει...ποινή...αφού...Bagheera έγραψε:Εξαιρετική προσέγγιση goran
Μάλλον τότε θα σου αρέσει κι η άλλη μου για το 10άρι που "θέλω" που ανέβασα στο topic των μεταγραφών για τον Βερντου...
αφου σε λεει οτι παιζουν καπακι με γαυρο αλλα αυτο ειναι το ματς κλειδι για αυτους. τι δεν καταλαβαινεις;PAOKpanta έγραψε:Στην ξανθη ο αγωνιστικος ΠΑΟΚ αποδεικνυει κάθε φορα που έχει κρισιμο ματς γιατι ειναι μακρια απο το πρωταθλημα εδω και 30 χρονια (χαρακτηριστικο παραδειγμα το περσινο).
9-6-11 σε εδρα Β. Ελλαδας που ειναι ΤΟΥΜΠΑ σχεδον καθε φορα.....
το ΠΟΚ οποτε εχει αναγκη περναει παντα τρενο με τη φανελα (και με τη συνδρομη εξωγενων παραγοντων σε καποιες περιπτωσεις)
ΠΑΟΚ νικη
Συμφωνω, με μονη αλλαγη λογω του οτι θα ειναι βαρυ το τερεν στην Ξανθη,να ξεκινησει τον Αθανασιαδη αντι του Μπερμπατοφ,που πριν 3 μερες εβγαλε ολοκληρο 90λεπτο,να μπει αλλαγη.Και ενας ακομη λογος που δεν θα θελα ειναι λογω του αγωνα της Κυριακης με τη χανουμισα,που τον θεωρω πιο δυσκολο και ισως σε καλυτερο τερεν και με πιο πολυ ξεκουραση,να τον ξεκινησει.ΑποστόληςΑ έγραψε:Με Μαλεζά και Μακ εκτός, περισσότερο για προληπτικούς λόγους, τους Κων/νιδη, Γλύκο, Leovac τραυματίες και τον Costa ανέτοιμο εγώ θα κατέβαζα σήμερα την εξής σύνθεση:
Olsen
Κίτσιου - Τζιόλης - Vitor - Τζαβέλλας
Χαρίσης - Cimirot
Jairo - Sabo - Μυστακίδης
Berbatov
o πελκας θα παιξει πλαγια ο σαμπο 10αριspyretto έγραψε:olsen korovesis, kitsiou tziolis tzavellas, charisis , cimirot, sabo extrem anti zairo, mystakidis, athanasiadis
βγήκε η ενδεκάδα.