"Μαύρα μαντάτα για Κοκε"
(προφανώς λόγω τραυματισμου)
Και από κάτω σχόλια...

image upload
Σε τι κοσμο θα φερουμε τα παιδια μας Νικο Τσιαμτσικα?K_geo έγραψε:το σημερινό παραμυθάκι για να κοιμηθεί το..ταλιμπανάκι μου περιελάμβανε τον σκουλικάρη που περιοδεύει απο χωράφι σε χωράφι με το τρακτέρ του (για να βρει γαλα -αλλά το γάλα το βάζω σε όλες τις ιστορίες) και -για να μην τα πολυλογώ- "σώθηκε" όταν βρήκε τον Δικέφαλο Αετό που του έδινε καθημερινά το δικό του, παχύ και λευκό γάλα...
![]()
![]()
ειπα να το μοιραστώ μαζί σας με την ευκαιρία...
K_geo έγραψε:το σημερινό παραμυθάκι για να κοιμηθεί το..ταλιμπανάκι μου περιελάμβανε τον σκουλικάρη που περιοδεύει απο χωράφι σε χωράφι με το τρακτέρ του (για να βρει γαλα -αλλά το γάλα το βάζω σε όλες τις ιστορίες) και -για να μην τα πολυλογώ- "σώθηκε" όταν βρήκε τον Δικέφαλο Αετό που του έδινε καθημερινά το δικό του, παχύ και λευκό γάλα...
![]()
![]()
ειπα να το μοιραστώ μαζί σας με την ευκαιρία...
έτσι. όνειρα γλυκά που λενε...ABOLEYTOI έγραψε:ε, μετά από κάνα δυο αμπαλαέα, θα κοιμήθηκε
Οικογενειακή γαλουχηση που έλεγε κάποτε το δίδυμο σαουριδη Νέγρη. ...χαχα που τους θυμήθηκαK_geo έγραψε:ααα. παιδιά περιλαμβάνουμε μεγάλο ρεπερτόριο στα παραμύθια μας. πρώτα απο όλα, μια παρένθεση. είναι Η ταλιμπανού... ήρθε στο φως την ημέρα που ήρθε ο Μπίμπρας στον ΠΑΟΚ, με τον αναισθησιολόγο να ρωτάει τη γυναίκα μου αν έμαθε τπτ για τη μεταγραφή και αν τον κλείσαμε. Το πρώτο που είδε, ήταν ένας τύπος με...σκουφάκι ΠΑΟΚ... (νοσοκομείο Γιαννιτσών)![]()
![]()
κατα τα άλλα, αγαπημένο μας είναι με τον Βασιλιά Μπερμπάτοφ απο τη Βουλγαρία που μοιράζει και αυτός το...γάλα του στους υπηκόους τουκαι δεύτερο αγαπημένο με τον Δικέφαλο Αετό που έψαχνε να φάει και τελικά βρήκε μια θάλασσα γεμάτη γαύρους στο λιμάνι...
κάποια στιγμή μπορεί να γράψω...τα άπαντα μου...![]()
![]()
![]()
έτσι. όνειρα γλυκά που λενε...ABOLEYTOI έγραψε:ε, μετά από κάνα δυο αμπαλαέα, θα κοιμήθηκε