Μια χαρα μπορει και θα 'κονομησουμε κιολας.MANIAKOS έγραψε:Δεν τον εχω δει τον γιαννουλη και επειδή ήταν χαφ οταν τον πήραμε θελω να δω αν μπορει

Μια χαρα μπορει και θα 'κονομησουμε κιολας.MANIAKOS έγραψε:Δεν τον εχω δει τον γιαννουλη και επειδή ήταν χαφ οταν τον πήραμε θελω να δω αν μπορει
Ρε τζος βλεπω συνεχιζεις το ιδιο πραγμα με χθες και εξακολουθεις να μην καταλαβαινεις αυτο που σου ειπα, οτι η εκτακτη αυτη αναγκη για ελευση τερματα σε μια βδομαδα μεσα προεκυψε μολις το σαββατο με τον τραυματισμο του γλυκο, λογω του σκαλωματος που εφαγε ο Ιγκορ με ολσεν..joshua έγραψε:Αναρωτηθηκε ενας φιλος γιατι μιλησα για πρωτη απογοητευση σε υποθεση που διαχειριστηκε ο Αρνεσεν.Πολυ απλα απογοητευση γιατι στην περιπτωση Βελλιδη παραβιαζεται καθε ποδοσφαιρικη λογικη στην περιπτωση που αποκτηθει με αγορα,πρωτον γιατι δεν υπαρχει ομαδα στον πλανητη ακομα και απο τις πλουσιοτερες που να διατηρουν στο ροστερ 3 περιπου ισαξιους και περιπου ιδιου κοστους τερματοφυλακες και δευτερον και πιο σημαντικο γιατι οταν οπως εγραψαν οι περισσοτεροι προκυπτει ξαφνικη αναγκη στο ροστερ κατα την περιοδο του γεναρη οταν και δεν υπαρχει χρονος για να μελετηθει και να αντιμετωπιστει αυτη η προφανης και μονη λυση ειναι ΔΑΝΕΙΣΜΟΣ εκτος βεβαια και αν εχεις ετοιμη την υπερβαση.Εγω δεν μπορω να πιστεψω οτι ο Αρνεσεν δεν το κατανοει αυτο και ειμαι σιγουρος οτι ειναι και αυτος που επιμενει για δανεισμο και δεν εχει κλεισει το ντιλ,αν ομως τελικα δεν περασει και γινει αγορα θα μιλαμε για το ανεκδοτο του αιωνα,να δω με τι μουτρα θα πανε στον Σαββιδη το καλοκαιρι αν τελικα αυτη η βιαστικη μεταγραφη,αυτο το μπαλωμα οπως λενε καποιοι δεν προσφερει τα αναμενομενα να του πουν ξερεις υπογραψαμε 3 συμβολαια τερματοφυλακων σε 1 χρονο αλλα πρεπει να παρουμε και αλλον.
Θες να σου παραθεσω καμια 25αρια περιπτωσεις ημι-παλαιμαχων που ηρθαν σε μας και στο ποκ και τι κανανε?joshua έγραψε:Για να καταλαβουμε παντως επιπεδο πρωταθληματος ο Μεστο του βαζελου ανεργος απο Ιουνιο,33 χρονων,πρωην καλος παικτης με λιγοστες συμμετοχες προ διετιας (σε υψηλο ομως επιπεδο) ,ηρθε επαιξε την επομενη σχεδον και ηταν και καλος.Καπως ετσι ο Μοτα παρομοια περιπτωση στα 29 του ισως δεν ειναι κακη περιπτωση,ποσο μαλλον παικτες οπως ο Φαν ντε Φααρ η ο Μπουσουφα οι οποιοι ειναι αξιοσημεωτο οτι παρα τα επαναλαμβανομενα δημοσιευματα δεν εχουν διαψευστει ως ενδιαφερον.
Can't argue with that!!buffalo έγραψε:Και μιας και το πηγα γενικα, φανταστειτε το καλοκαιρι ο Ιβαν, αντι να εδινε 2 μυρια στον Μπερμπατοφ, να ελεγε στο Φρανκ παρε αλλα 2 μυρια να κανεις μεταγραφες. Θα ειχαμε αυτες τις τρυπες τωρα? Δε νομιζω. Οχι αλλο εντυπωσιασμο. Χορτασα 4 χρονια ΟΝΟΜΑΤΑ στα χαρτια και στο γηπεδο αδιαφορους και γατια. Και δεν εννοω τον Μπερμπατοφ στους τελευταιους. Γιατι αυτος ειναι μια κατηγορια μονος του. Η κατηγορια ξερω τοσο ποδοσφαιρο που δεν υπαρχει τροπος να συνεργαστω με ανθρωπους που εχουν μαθει μπαλα.
Οχι πως ειναι το θεμα ή το προβλημα μας, αλλα πιστευεις οτι χαλασε το ντιλ με βιλα οπου θα επαιρνε 1μυριο απ'ο,τι θυμαμαι για ναρθει εδω να παρει κατιτης πανω απο μυριο?K_geo έγραψε: επίσης. ΔΕΝ έδωσε 2 στο μπερμπα. 2 ΘΑ έδινε με μπόνους κτλ που λογικά περιλαμβάναν πρωταθλήματα ή 32 γιουρόπα κτλ κτλ... σύνολο κατιτής πανω απο το μύριο βλέπω να παίρνει. λογικά περιλαμβάνονται και στόχοι όπως 2η θέση σε πλει οφ κτλ κτλ...
1.6 που μπορει να παει κανα 1.7, με το ρεαλιστικο στοχο της 2ης θεσης..The deal will make him one of the highest paid players in the Greek Superleague, with media reports claiming his salary would exceed 1.6 million euro, rising up to two million euro if certain incentive benchmarks are met.
Οκ ρε γκεο. Πες εναμιση. Βασικα πες ενα. Δε θα τα χαλασουμε εκει. Εγω εχω πει, ξαναλεω και θα ξαναλεω... δεν μου αρεσουν τα δωρα του σαββιδη. Η ομαδα ηταν στο επιπεδο 6 με προοπτικη σε 1-2 χρονια να παει στο 7,5-8 και με το που ηρθε ο μπερμπατοφ στα ματια μας εφτασε ηδη στο 9. Δεν ειναι ετσι τα πραγματα.K_geo έγραψε:επίσης. ΔΕΝ έδωσε 2 στο μπερμπα. 2 ΘΑ έδινε με μπόνους κτλ που λογικά περιλαμβάναν πρωταθλήματα ή 32 γιουρόπα κτλ κτλ... σύνολο κατιτής πανω απο το μύριο βλέπω να παίρνει. λογικά περιλαμβάνονται και στόχοι όπως 2η θέση σε πλει οφ κτλ κτλ...
ααα....παιδια εγω ειχα πει πριν τη ληξη των μεταγραφων οτι μπορει στον α γυρο να ειμαστε και 5οι, με καμια 15αρια ποντους διαφορα με τον πρωτο....buffalobill4 έγραψε:Οκ ρε γκεο. Πες εναμιση. Βασικα πες ενα. Δε θα τα χαλασουμε εκει. Εγω εχω πει, ξαναλεω και θα ξαναλεω... δεν μου αρεσουν τα δωρα του σαββιδη. Η ομαδα ηταν στο επιπεδο 6 με προοπτικη σε 1-2 χρονια να παει στο 7,5-8 και με το που ηρθε ο μπερμπατοφ στα ματια μας εφτασε ηδη στο 9. Δεν ειναι ετσι τα πραγματα.K_geo έγραψε:επίσης. ΔΕΝ έδωσε 2 στο μπερμπα. 2 ΘΑ έδινε με μπόνους κτλ που λογικά περιλαμβάναν πρωταθλήματα ή 32 γιουρόπα κτλ κτλ... σύνολο κατιτής πανω απο το μύριο βλέπω να παίρνει. λογικά περιλαμβάνονται και στόχοι όπως 2η θέση σε πλει οφ κτλ κτλ...
Καθε ομαδα πρεπει να εχει ενα πλανο για το τι θες να πετυχεις και πως θα το πετυχεις και να βγαινει ενα κοστολογιο για το τι χρειαζεται για να το πετυχεις. Οσο το αγνοουμε, τοσο θα ξενερωνουμε. Και εμεις και αυτος.