Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες Ελληνικές ομάδες V

Θέματα που αφορούν την αθλητική επικαιρότητα, άλλες ομάδες και όχι μόνο!
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Re: Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες V

Δημοσίευση από Sick Bastard »

Μα αυτό λέω. Ρεαλισμός είναι δεν είναι κωλοφαρδία.
Κωλοφαρδία είναι μία όχι πέντε και μάλιστα συνεχόμενες.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Odi έγραψε:
Sick Bastard έγραψε:Πρώτα είχε ο βάζελος κωλοφαρδία, τώρα και η κούλα.
Πέντε σερί νίκες και 10-1 τέρματα η κούλα σε κανένα βιβλίο δεν είναι κωλοφαρδία βέβαια.
Δεν έχει τίποτα να της ζηλεύει κανείς σαν ομάδα, ίσως μόνο τον Γιόχανσον, αλλά του πούστη, δεν μπορεί κάτι καλό θα κάνουν. Το θέμα είναι να τους ρίξουμε 2-3 μπαλάκια την Κυριακή να ηρεμήσουν λίγο.
Εντάξει και εμείς έχουμε από την 9η αγωνιστική να χάσουμε και κερδίσαμε και μια Ντόρτμουντ..Αυτό που κάνει ο Πογιέτ είναι ο ορισμός του ρεαλισμού.Ξέρει τι έχει και μ αυτό παλεύει.Αν είχαν μπει τα πέναλτυ του ΠΑΣ και της Ξάνθης θα ήταν πολύ διαφορετικά τα πράγματα.Είναι και να σε θέλει λίγο η μπάλα.
Έτσι ακριβώς

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Jeremy4

Δημοσίευση από Jeremy4 »

Έχω την υποψία ότι ο γαύρος δε χαλάστηκε πολύ που σταμάτησε το "σερί" του. Είχε τραβήξει πολύ προσοχή από τα ξένα μέσα που, εννοείται, το συνδυάζουν και με την εγκληματική οργάνωση, κάτι το οποίο δεν είναι καλό για τα "αφεντικά" της.
Εφόσον δεν πάει για πρωτάθλημα μόνο με νίκες, πλέον δε θα πουλάει πολύ η ιστορία στο εξωτερικό.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Πολύ σωστή προσέγγιση ξεκάρφωμα το χ

TheCursed

Δημοσίευση από TheCursed »

Ενα ευχαριστω στο γαυρο εγω να πω γιατι με πληρωσε ημουν σιγουρος οτι θα ρθει χ απο τη παρασκευη περσυ ο πλατανιας σωθηκε για 1 βαθμο που τον πηρε στο χ με το γαυρο εβαλα τα 15ευρω μ εβγαλα το μεροκαματο μου 72ευρω κ 1 μερουλα αραζω κ δν δουλευω...
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Οι παίκτες του gay, που είναι 99% ξένοι, δεν έκαναν δηλώσεις στην Nova γιατί δεν έκανε "σωστή περιγραφή" , κατά την άποψη τους...

Και πως κατάλαβαν την περιγραφή;
Γελάνε και τα μανταλάκια

SM-G920F
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

KOSTAS54 έγραψε:Ο αιώνιος αθάνατος Έλληνας ΠΑΟΚτσής
.
Αν το λες για μένα Κώστα (το πιθανότερο, αφού το ποστάρισες κάτω ακριβώς απ το δικό μου), ειρωνέψου με όσο θέλεις, δεν με "αγγίζει" καν η ειρωνεία σου... :(

"Τιμή μου και καμάρι μου" (για τα δύο τελευταία, μιας και αιώνιος κι αθάνατος δεν είμαι με τίποτα) φίλε μου που είμαι και τέτοιος Έλληνας και τέτοιος Π.Α.Ο.Κ.τσής που είμαι... :o

Άκουσε Κώστα μου, με όλον τον σεβασμό που τρέφω απέναντι σε κάθε άτομο που δεν γνωρίζω, για οποιαδήποτε άποψη του, όσο κι αν διαφωνώ με αυτήν, αν και πρέπει να είσαι τουλάχιστον παρόμοιας ηλικίας με μένα, κάνεις σαν να μην ξέρεις πως λειτουργεί "το σύστημα" και στον Π.Α.Ο.Κ. και στην Ελλάδα γενικότερα :oops: ...Αυτό είναι δικαίωμα σου φίλε μου, όχι όμως ότι είναι απαραίτητα και αποδεκτό από όλους... 8-)

Προσωπικά δεν μου αρέσει να εθελοτυφλώ, ούτε σαν Π.Α.Ο.Κ.τσής, ούτε σαν Έλληνας, γι αυτό γράφω όσα γράφω, όσα εύκολα καταλαβαίνω για όποια "στρεβλή" κατάσταση έκανε τον Π.Α.Ο.Κ. να μένει για πολλά χρόνια "στάσιμος"...Δεν θα κάνω ποτέ, καμία "έκπτωση", σε καμία "τροχοπέδη" του Π.Α.Ο.Κ. όλων μας... :o

Υ.Γ. Τον αγώνα Π.Α.Ο.Κ. - Βέροια τον :shock: είδες σε βίντεο με περιγραφή Nova; Δεν μου απάντησες... :?
Αν τον δεις λοιπόν κι ακούσεις τα τουλάχιστον υπερβολικά επαναλαμβανόμενα "γλυφτροσχόλια" αυτού του αρδ ευγένη δαδακάτι για τον Γ.Χ.-"Μουρίνιο" και τον "τέλειο" τρόπο που "έστησε" την Βέροια για να "εκμεταλλεύεται τους χώρους" (αλήθεια μήπως εσύ είδες κανένα "μαεστρικό στήσιμο" που δεν είδα εγώ;), ίσως καταλάβεις (αν και δεν πιστεύω ότι δεν γνωρίζεις) πως χτίζονται οι καριέρες και στον Π.Α.Ο.Κ. και στην Ελλάδα γενικότερα, μιας και το ελληνικό ποδόσφαιρο είναι μία μικρογραφία της κοινωνίας μας... :oops:
Όσο κι αν θέλουμε να το κρύβουμε και να μην το παραδεχόμαστε, ο καθένας για τους δικούς του προσωπικούς λόγους... :(

Υ.Γ. 2...Sorry απ όλους για το "εν μέρει" off topic...
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

http://www.zougla.gr/sports/podosfero/o ... iakos-live

επισης δεν ειδα κανεναν απο τους εδω.......προφεσορες.......που οταν ακουνε ρουυυυμπερτουυυυυυυυυ

δακριζουν.....

ολοι κανουν λαθη που κοστιζουν

αληθινο παιχνιδι ειναι και οχι βιντεο γκειμ

ακομη δεν ειρθε και τον φαγαμε τον τερματα

στο πρωτο λαθος που θα κανει θα ηθελα καποιος απο εδω μεσα να μου πει τι θα εκανε εαν ηταν στην θεση του....

και αυτο που ακουγετε .....να βαλει το κεφαλι κατω να δουλεψει.....ειναι παπαριες με την μεντολα

πραγματικα θελω καποιος που εχει κατσει κατω απο δοκαρια να βγει και να πει ποσο μα ποσο βλαχοι ειμαστε
KOSTAS54

Δημοσίευση από KOSTAS54 »

goran 64
Το έγραψα με συμπάθεια, που έχω ειδικά προς εσένα, αλλά ελαττώματα και κοληματα έχουμε όλοι.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Το πρώτο το κατάλαβα και το τελευταίο το γνωρίζω (για :roll: όλους όμως) Κώστα μου...Ευχαριστώ για την συμπάθεια, είναι αμοιβαία... ;)

Υ.Γ. 'Ενα "θεματάκι" είναι ότι δεν απαντάς όσον αφορά την "ταμπακέρα" αλλά...τέσπα... 8-)
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Ο κοντονης έβαλε λουκέτο στην 13... Η απόφαση δεν ισχύει για πλέι οφ και κύπελλο Χαχαχαχα Χαχαχαχα Χαχαχαχα

Φαντάζομαι θα βάλει λουκέτο και στο γήπεδο του πλατανια άμεσα, μετά τα αίσχη που φώναζαν χτες οι Κρητικοί

Υγ του χρόνου με διαρκείας στην4, θα βλέπετε ματς από σουίτα!
Ποιος τη χάρη σας. ;)

SM-G920F
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Και που ισχύει ρε πιλοτε; στα φιλικά ?

Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

eorptol έγραψε:Και που ισχύει ρε πιλοτε; στα φιλικά ?

Έλα ντε;;; μιλάμε για εξόντωση...
Όταν την φάμε εμείς, θα μετρά και στην Ευρώπη και στα εκτός της Ευρώπης...

SM-G920F
Άβαταρ μέλους
potamda
Bet Guru 2023

Δημοσίευση από potamda »

Γιατί δεν υπάρχουν αγώνες πρωταθλήματος;

Πάντως ρε παιδιά είναι απίστευτο ένας υπουργός να έχει τη δυνατότητα να τιμωρεί μια ομάδα κατά το δοκούν. Δε γίνεται να είναι υπεράνω νόμων και κανόνων. Δε γίνονται πουθενά αυτά...
Και όπως σωστά λέτε δεν υπάρχει περίπτωση να μην έρθει και η σειρά μας!
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Που ζούμε και ένας υπουργός επιβάλει ποινές σαν να είναι ο κιμ της βόρειας Κορέας

Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Αθλητικά-Αγωνιστικά”