Μεταγραφές Χειμώνα 2015-2016

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
spyretto

Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2015-2016

Δημοσίευση από spyretto »

Οχι ρε γμτ

Ερχεσαι από δουλειά και περιμένειες να διαβάσεις για το δεκαρι και διαβάζεις ότι τα βρήκαν με τον...Βελλίδη.

Ελεος
Άβαταρ μέλους
potamda
Bet Guru 2023

Δημοσίευση από potamda »

eorptol έγραψε:
goran 64 έγραψε:
Lacedaemonian έγραψε:Γκιτσιουδης(μολις τωρα)ο Βελλιδης ειναι καλος για τα... Γιαννενα.Για τον ΠΑΟΚ θα δουμε....Σε 6 μηνες θα πρεπει να παρουμε τερματα παλι.
Ωχ ωχ ωχ..."Παλαιμάχων" η συνέχεια... :mrgreen:
Οι ξερολες παλαί-μαχοι

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δε νομίζω ότι ο Γκιτσιούδης λέει κάτι παραπάνω από την κοινή λογική.
Ποιος νιώθει σιγουριά του χρόνου, που υποτίθεται πας για κάτι καλύτερο, με τριάδα τερματοφυλάκων: Γλύκο, Βελλίδη, Όλσεν;
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

συμφωνησα με κγεο χθες με νιτσε μετα το βραδυ με ντεσπε .... και το χειροτερο τωρα πρεπει να συμφωνησω 100 % με το γκοραν :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

προσεχετε τι γραφετε δεν αντεχω αλλο να συμφωνω μαυτους :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

ο.,..επιμένων...νικά... :) :) :)

[youtube]Kydsiyxf9cU[/youtube]
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

ace79grpaok έγραψε:Για γέλια και για κλαμματα .Τον κλείσατε τον νοιερ της ηπείρου η θα μείνουμε με την αγωνία?ξαναγυρνάω στην ληθη

το παλικαρι ειναι απο καστορια και δευτερον τι να δειξει το γατακι ο νοιερ μπροστα του

δεν πειραζει εις μαζι θα πανηγυριζουμε για τους βαθμους που θα μας δωσει ο γιγαντας μαρκος
Άβαταρ μέλους
ace79grpaok

Δημοσίευση από ace79grpaok »

http://www.voetbalzone.nl/doc.asp?uid=267364

Ανέβηκε πριν από 15 λεπτα,ενα τρανσλειτ επειδή ειμαι απο κινητό.Ηρθε ο νοιερ της ηπείρου,ο κασιγιας των ζωσιμαδων και ο ντασαεφ της λίμνης .Ουαουυυυυυυυυυυ κλαυσίγελος το θέμα,έχει και -3 σημερα οτι πρέπει το παλτό.
Άβαταρ μέλους
ace79grpaok

che4 έγραψε:
ace79grpaok έγραψε:Για γέλια και για κλαμματα .Τον κλείσατε τον νοιερ της ηπείρου η θα μείνουμε με την αγωνία?ξαναγυρνάω στην ληθη

το παλικαρι ειναι απο καστορια και δευτερον τι να δειξει το γατακι ο νοιερ μπροστα του

δεν πειραζει εις μαζι θα πανηγυριζουμε για τους βαθμους που θα μας δωσει ο γιγαντας μαρκος
Γίγαντας ?γιγανταςςςςς?μπουαχαααααααααααααΑααα
paokpantou

Δημοσίευση από paokpantou »

Δεκεμβριο μήνα ο ΠΑΟΚ ψαχνει από τώρα για δεκαρια αρχές Ιανουαρίου ο ΠΑΟΚ ψαχνει και δεξί μπακ διότι υπάρχει πρόβλημα σε αυτήν την θέση...19ιανουαριου παίρνουμε τον βελλιδη και η πρώτη μας μεταγραφή είναι τερματοφύλακας :o :o :o και έχουμε και έναν τυχαίο τερματοφυλακα στο ροσστερ ο οποιος είναι δεύτερος στην εθνική Σουηδίας.... παραγκωνισμενος πλέον.....στο τέλος ούτε δεκαρι θα έρθει ούτε δεξί μπακ..ο Ντε φααρτ θα πάει Τουρκία ο μπούσουφα στο βελγιο δεν θα βρούμε κανέναν άλλον καθώς κάναμε τις προσπάθειες μας και δεν βρήκαμε καλυτερο από τον πέλκα!!!δεξι μπακ??? το καλοκαίρι .....τώρα δεν εχει καλούς στην αγορά....κατά τα αλλα είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα...ελπιζω να βγω εντελώς λάθος σε αυτά που γράφω και σκέφτομαι ότι θα γίνουν.υγ....αστειο να μην θέλετε κάποιοι τον Ολλανδό.
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

ace79grpaok έγραψε:http://www.voetbalzone.nl/doc.asp?uid=267364

Ανέβηκε πριν από 15 λεπτα,ενα τρανσλειτ επειδή ειμαι απο κινητό.Ηρθε ο νοιερ της ηπείρου,ο κασιγιας των ζωσιμαδων και ο ντασαεφ της λίμνης .Ουαουυυυυυυυυυυ κλαυσίγελος το θέμα,έχει και -3 σημερα οτι πρέπει το παλτό.

γραφει οτι δεν παει τουρκια και μαλλον ερχεται ελλαδα για τον ΠΑΟΚ
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

ace, ή το κοβεις, ή σε κοβω. δεν θα αρχίσεις παλι τα 25 ποστ με το ιδιο πραμα. έλεος και ήρεμα.
PAOKhead

Δημοσίευση από PAOKhead »

Μην το γελάς ace. Η Καστορια ανεκαθεν έβγαζε γίγαντες.
Αυτους που τους κάνεις στο φούρνο για άλλους δεν ξέρω
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

che4 έγραψε:

Ούτε ο Πετρωτός τέτοια παρανόηση.
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

paokpantou έγραψε:Δεκεμβριο μήνα ο ΠΑΟΚ ψαχνει από τώρα για δεκαρια αρχές Ιανουαρίου ο ΠΑΟΚ ψαχνει και δεξί μπακ διότι υπάρχει πρόβλημα σε αυτήν την θέση...19ιανουαριου παίρνουμε τον βελλιδη και η πρώτη μας μεταγραφή είναι τερματοφύλακας :o :o :o και έχουμε και έναν τυχαίο τερματοφυλακα στο ροσστερ ο οποιος είναι δεύτερος στην εθνική Σουηδίας.... παραγκωνισμενος πλέον.....στο τέλος ούτε δεκαρι θα έρθει ούτε δεξί μπακ..ο Ντε φααρτ θα πάει Τουρκία ο μπούσουφα στο βελγιο δεν θα βρούμε κανέναν άλλον καθώς κάναμε τις προσπάθειες μας και δεν βρήκαμε καλυτερο από τον πέλκα!!!δεξι μπακ??? το καλοκαίρι .....τώρα δεν εχει καλούς στην αγορά....κατά τα αλλα είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα...ελπιζω να βγω εντελώς λάθος σε αυτά που γράφω και σκέφτομαι ότι θα γίνουν.υγ....αστειο να μην θέλετε κάποιοι τον Ολλανδό.

οχι αστειο δεν καταλαβαινουν οτι η ομαδα πεταει και θελει απλα μια πινελια που μπορει να ειναι ο φαν ντερ φααρτ η καποιος αλλος αλλα αν ειναι ο ολλανδος θα ειναι οτι καλυτερο για αυτο που θελουμε να δεσουμε
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

Mīngus έγραψε:
che4 έγραψε:

Ούτε ο Πετρωτός τέτοια παρανόηση.
το τρανσλειτ αδερφε .... εμενα μου βγαλε οτι ηταν για ανταλια αλλα τωρα πλεον ειναι φαβορι να παει στον ΠΑΟΚ θες να βαλω ολο το αρθρο απο κινητο ειναι ο αλλος και ζηταεο απο τρανσλειτ δημοσιογραφικη πληροφορια ολλανδων

για πες μας εσυ που ξερεις ολλανδικα τι λεει και ασε τις εξυπναδες
Άβαταρ μέλους
ace79grpaok

PAOKhead έγραψε:Μην το γελάς ace. Η Καστορια ανεκαθεν έβγαζε γίγαντες.
Αυτους που τους κάνεις στο φούρνο για άλλους δεν ξέρω

Το ξέρω όταν ήμουν μικρός πήγαιναμε με έναν θείο μου που έκανε εμπόριο οσπρίων για φασόλια σε εκείνες τις περιοχές .Τελικά τι λέει ρε παιδια το άρθρο?ερχεται η όχι?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ace79grpaok την Τρί 19 Ιαν 2016, 15:34, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”