Μεταγραφές Χειμώνα 2015-2016

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2015-2016

Δημοσίευση από kataramenos5 »

-Ελα Μπανε τι χαμπαρια ,θα το παρουμε το ματσακι σημερα?
-Καλα ρε Βανια αλλα εχουν δυνατη ομαδα.Λιγο δυσκολα.Αμα ομως μαζευτει ο κοσμος κατι θα γινει..
-Κοσμος εε,χμμ για περιμενε λιγο να δω τι μπορω να κανω.Κλεισε.

-Ελα Φρανκ
-Προσκυνω αφεντικο.Πως ηταν η μερα σας πολυχρονεμενε?
-Ε χμμ καλα ,καλα.Ακου, σε πηρα γιατι το μπασκετακι χρειαζεται κοσμο σημερα..
-Καλα εφεντημ να μαζευτουμε τοτε..Ο κυρ Νικος πηγε για κατι εξετασεις Dna,ο Τζακ να ποτισει τη φασολια,ο..
-Οχι αλλο λεω.Να φερουμε κοσμο στο παλατακι, οχι να παμε μεις
-Δηλαδη?
-Παρε το χρηστοβασιλη και πες του οτι συμφωνουμε για βελιδη,ειδοποιησε και τον Πετροτετοιο να το βγαλει πρωτος, κριμα ειναι το παιδι .Τοσα χρονια...
-Μα..
-Δεν εχει μα και ξεμα.Το μπασκετ χρειαζεται κοσμο σημερα.Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠ ΟΛΑ Φρανκι, ακομα δε το καταλαβες?
;)
Άβαταρ μέλους
thanos-xanthi

Δημοσίευση από thanos-xanthi »

σατανικο μυαλο :twisted: :twisted: ;)
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

kataramenos5 έγραψε:-Ελα Μπανε τι χαμπαρια ,θα το παρουμε το ματσακι σημερα?
-Καλα ρε Βανια αλλα εχουν δυνατη ομαδα.Λιγο δυσκολα.Αμα ομως μαζευτει ο κοσμος κατι θα γινει..
-Κοσμος εε,χμμ για περιμενε λιγο να δω τι μπορω να κανω.Κλεισε.

-Ελα Φρανκ
-Προσκυνω αφεντικο.Πως ηταν η μερα σας πολυχρονεμενε?
-Ε χμμ καλα ,καλα.Ακου, σε πηρα γιατι το μπασκετακι χρειαζεται κοσμο σημερα..
-Καλα εφεντημ να μαζευτουμε τοτε..Ο κυρ Νικος πηγε για κατι εξετασεις Dna,ο Τζακ να ποτισει τη φασολια,ο..
-Οχι αλλο λεω.Να φερουμε κοσμο στο παλατακι, οχι να παμε μεις
-Δηλαδη?
-Παρε το χρηστοβασιλη και πες του οτι συμφωνουμε για βελιδη,ειδοποιησε και τον Πετροτετοιο να το βγαλει πρωτος, κριμα ειναι το παιδι .Τοσα χρονια...
-Μα..
-Δεν εχει μα και ξεμα.Το μπασκετ χρειαζεται κοσμο σημερα.Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠ ΟΛΑ Φρανκι, ακομα δε το καταλαβες?
;)
:lol: :lol: :lol: Τελικά ρε συ Κατ σίγουρα δεν είναι αυτό το 2ο nickname σου, με 1ο το Georgedoulk2008; :?
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Lacedaemonian έγραψε:Δεν με πειθει αλλα αφου ηρθε του ευχομαι τα καλυτερα
Παντως( και για να κλεισει η τρυπα που εχουμε λογω του τραυματισμου του Γλυκου)τερμα επρεπε να παρουμε.Βελλιδης λοιπον και καλωσηλθε
Συμφωνώ μακάρι να προσφέρει το εύχομαι ολόψυχα

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

ποτε θα ξεκλειδωσει επιτελους το τοπικ του παιχταρα
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

μεχρι και οι ισπανοι μεταγραφικο παπα στους ΠΑΟΚσηδες πουλανε :lol: :lol: :lol:

http://www.paokmania.gr/stiles/mme/9807 ... i-atletiko
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Αναρωτηθηκε ενας φιλος γιατι μιλησα για πρωτη απογοητευση σε υποθεση που διαχειριστηκε ο Αρνεσεν.Πολυ απλα απογοητευση γιατι στην περιπτωση Βελλιδη παραβιαζεται καθε ποδοσφαιρικη λογικη στην περιπτωση που αποκτηθει με αγορα,πρωτον γιατι δεν υπαρχει ομαδα στον πλανητη ακομα και απο τις πλουσιοτερες που να διατηρουν στο ροστερ 3 περιπου ισαξιους και περιπου ιδιου κοστους τερματοφυλακες και δευτερον και πιο σημαντικο γιατι οταν οπως εγραψαν οι περισσοτεροι προκυπτει ξαφνικη αναγκη στο ροστερ κατα την περιοδο του γεναρη οταν και δεν υπαρχει χρονος για να μελετηθει και να αντιμετωπιστει αυτη η προφανης και μονη λυση ειναι ΔΑΝΕΙΣΜΟΣ εκτος βεβαια και αν εχεις ετοιμη την υπερβαση.Εγω δεν μπορω να πιστεψω οτι ο Αρνεσεν δεν το κατανοει αυτο και ειμαι σιγουρος οτι ειναι και αυτος που επιμενει για δανεισμο και δεν εχει κλεισει το ντιλ,αν ομως τελικα δεν περασει και γινει αγορα θα μιλαμε για το ανεκδοτο του αιωνα,να δω με τι μουτρα θα πανε στον Σαββιδη το καλοκαιρι αν τελικα αυτη η βιαστικη μεταγραφη,αυτο το μπαλωμα οπως λενε καποιοι δεν προσφερει τα αναμενομενα να του πουν ξερεις υπογραψαμε 3 συμβολαια τερματοφυλακων σε 1 χρονο αλλα πρεπει να παρουμε και αλλον.
Άβαταρ μέλους
WestBlock4

Δημοσίευση από WestBlock4 »

Λοιπον. για μεταγραφη βελλιδη η αποψη μου ειναι καλος αλλα για 6 μηνες εκτος αν διωξεις γλυκο το καλοκαιρι κ μεινει 2ος. επειδη τυγχανει να τον ξερω προσωπικα μιας κ ειναι απο καστορια εργατικος πολυ ειναι , δεν ηταν ποτε οπαδος αλλα απο μικρος ειναι βαζελος, στον αρη ειχε ασχημες εμπειριες μιας κ εχασε πολλα λεφτα οποτε γελαω οταν ακουω απο κατι σαιτ να τον βαφτιζουν σκουλικι.. ελπιζω μονο να μη μπλεξει με νυχτα γιατι θα του τα κοψω τα ποδια..
τωρα για van de vart νομιζω δεν τον χρειαζεται ο ΠΑΟΚ.. ειναι στη χειροτερη κατασταση και θα προτιμουσα καποιον μικροτερο ονομα αλλα να εχει καλη χρονια κ οχι τραυματισμους
Sfinas

Δημοσίευση από Sfinas »

goran 64 έγραψε:
Sfinas έγραψε:...δεν παίζει ρολο τόσο το ύψος, δεν είναι μπάσκετ,έχει να κάνει και με την αλτικότητα. πχ ο vitor που λες ειναι κοντός, κεφαλια δεν χάνει με τίποτα.......
Μα...στο 1ο γκολ που "τρώμε" απ τον καράφλα :shock: με κεφαλιά μέσα στην Λέσβο, στο 3ο λεπτό...νομίζω :roll: ότι :roll: ... ο Vit... :?
ειπαμε ειναι καλος στον αερα, δεν ειπα ειναι αλανθανστος. όταν λέμε παίχτης δεν χάνει κεφαλια μιλάμε όταν πηδάει σώμα με σώμα με τον αντίπαλο , για δες καλά το video...

https://www.youtube.com/watch?v=9ViWkuNl9u4
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

Νομίζω, ξαναλέω, νομίζω ότι αν κανείς κοιτάξει τα συμβόλαια των τερματοφυλάκων, αν βάλει την πιθανότητα φυγής του Όλσεν και ότι εν τέλει μπορεί να μην μιλάμε για 2,5 χρόνια ή πχ για 1,5 τότε έχει μια λογική βάση. Άσε δε που αμα σκεφτούμε το τί είπε για τον Μακ ο Άρνεσεν, ότι πχ επειδή λήγει το 17 το συμβόλαιο του μπορεί να χρειαστεί να πωληθεί το καλοκαίρι αν δεν συμφωνήσει σε ανανέωση, τότε γιατί να μην ισχύει το ίδιο για γλύκο. οκ θα μου πεις που τι πως και γιατί, αλλά θα μπορείς να τον δώσεις κάπου ώστε να μείνεις πάλι με ενα τέρμα ή δυο αν πουμε οτι ο Όλσεν παει σε δανεισμό και γυρνάει οκ. Γενικά, αν δεν δούμε την κατάληξη στο θέμα Βελλίδη (αλλά και του Σουηδού) δεν μπορούμε θεωρώ να κρίνουμε με ασφάλεια ή ακόμα και να υποθέσουμε το όλο σκεπτικό των αρμοδίων... :roll:
Άβαταρ μέλους
goran 64

Lacedaemonian έγραψε:Γκιτσιουδης(μολις τωρα)ο Βελλιδης ειναι καλος για τα... Γιαννενα.Για τον ΠΑΟΚ θα δουμε....Σε 6 μηνες θα πρεπει να παρουμε τερματα παλι.
Ωχ ωχ ωχ..."Παλαιμάχων" η συνέχεια... :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

θα κατεβασει ρολα στο οακα και μετα ελατε ολοι απο δω για κολοτουμπα ομαδικη
Demir

Δημοσίευση από Demir »

goran 64 έγραψε:
Lacedaemonian έγραψε:Γκιτσιουδης(μολις τωρα)ο Βελλιδης ειναι καλος για τα... Γιαννενα.Για τον ΠΑΟΚ θα δουμε....Σε 6 μηνες θα πρεπει να παρουμε τερματα παλι.
σε λιγο 8α βγει ο μητσιας και ο στρατηγος...
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

goran 64 έγραψε:
Οι ξερολες παλαί-μαχοι

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
goran 64

Sfinas έγραψε:
goran 64 έγραψε:
Sfinas έγραψε:...δεν παίζει ρολο τόσο το ύψος, δεν είναι μπάσκετ,έχει να κάνει και με την αλτικότητα. πχ ο vitor που λες ειναι κοντός, κεφαλια δεν χάνει με τίποτα.......
Μα...στο 1ο γκολ που "τρώμε" απ τον καράφλα :shock: με κεφαλιά μέσα στην Λέσβο, στο 3ο λεπτό...νομίζω :roll: ότι :roll: ... ο Vit... :?
ειπαμε ειναι καλος στον αερα, δεν ειπα ειναι αλανθανστος. όταν λέμε παίχτης δεν χάνει κεφαλια μιλάμε όταν πηδάει σώμα με σώμα με τον αντίπαλο , για δες καλά το video...

https://www.youtube.com/watch?v=9ViWkuNl9u4
Όταν όμως λέμε "δεν χάνει κεφαλιά με τίποτα", νομίζω ότι εννοούμε (με όλο τον σεβασμό) ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ !!! Το έχω δει 15 φορές το video καρντάση μου... ;)
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”