Μεταγραφές Χειμώνα 2015-2016
- ΑποστόληςΑ
- Kostas_Peraia4
Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2015-2016
Κοιτα αν το συμβολαιο ειναι με 150-200 χιλιαρικα τον χρονο,δεν νομιζω να πεσαμε τοσο εξω απο τα δικα μας θελω
E ναι το θέμα είναι αυτό. Ο Βελλίδης είναι ένας οκ τερματοφύλακας αλλά δεν είναι για 1ος στον ΠΑΟΚ.
- john4serres
με γλυκο 4 μηνες εξω δεν τον βαζουμε και ενα πωλητηριο ? (+ βιντεο απο το Ντορτμουντ 0-1 ΠΑΟΚ )
Αν σε εκθέτει η άμυνα και το δίχτυ να βάλουμε μπροστά από την εστία, πάλι θα εκτεθεί, όπως και να τον λένε
SM-G920F
SM-G920F
Παλίκαρε επίτρεψε μου να σε υπενθυμίσω την περίπτωση τουchrisg4 έγραψε:Όσον αφορά τον Dominquez εγω θυμαμε φωτογραφία του οταν ηρθε στον Ολυμπιακο με μπυροκοιλια και να γελάει ο κόσμος. Επίσης να ξαναπώ οτι οταν συζητάμε για ονόματα επιπεδου VDV ο Dominguez δεν ειναι ενα απο αυτά. Δε εκανε ποτε καριέρα πριν ερθει στον Ολυμπιακο. Αυτο ομως ίσως και να έπαιξε καταλυτικό ρόλο στο να βρει το κίνητρο να παιξει μπαλα γιατι ηρθε πεινασμένος....

Πιστεύω ότι περισσότερο είναι θέμα χαρακτήρα και επαγγελματικής ευσυνειδησίας του παίχτη, το αν έρθει για "τα τελευταία ένσημα" ή για να παίξει μπάλα προσφέροντας...

Υ.Γ. Όσο για τα "μπυροκοίλια" του "τσόρυ" που είχε όταν ήρθε και μετά "πέσανε", ξεχνάς μάλλον ότι έχουν

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Τρί 19 Ιαν 2016, 12:33, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- thanos-xanthi
και εκτος αυτου μαλλον παει για πωληση γλυκου το καλοκαιρι?
γιατι το συμβολαιο του ληγει του χρονου το καλοκαιρι
αρα αν πας για μεταγραφή βασικου τερματα καλου με δευτερο τον βελλιδη (απο τη στιγμη που του κανεις 2,5 χρονια συμβολαιο), περισσευει ο γλυκος
ολα ειναι υποθετικη συζητηση βεβαια, μεχρι να εχουμε ανακοινωση επισημη
γιατι το συμβολαιο του ληγει του χρονου το καλοκαιρι
αρα αν πας για μεταγραφή βασικου τερματα καλου με δευτερο τον βελλιδη (απο τη στιγμη που του κανεις 2,5 χρονια συμβολαιο), περισσευει ο γλυκος
ολα ειναι υποθετικη συζητηση βεβαια, μεχρι να εχουμε ανακοινωση επισημη
Ρε παιδια ειλικρινα δε μπορω να καταλαβω ποιο ειναι το προβλημα σας με το Βελλιδη και τι κολλημα ειναι αυτο που εχετε φαει με τους τερματοφυλακες.
Ο ΠΑΟΚ αυτη τη στιγμη για το μελλον εχει ΜΗΔΕΝ τερματοφυλακες. Ο Ολσεν ως γνωστον τελειωμενος απο καιρο, ο Γλυκος μελλον στον ΠΑΟΚ δεν εχει ιδιαιτερο και ο μικρος ειναι τριτος το πολυ ετσι κι αλλιως.
Και χρειαζωταν και τεερματοφυλακας τωρα. Αναλογα πως σου βγαινει τους επομενους μηνες ο Βελλιδης, βλεπεις αν τον κρατας για βασικο και εναν απο τους αλλους για δευτερο, η πας για πρωτο και εχεις το Βελλιδη για δευτερο.
ΠΡΟΦΑΝΩΣ δεν λεω οτι συμφωνω με το πως φτασαμε στην παρων κατασταση με τους τερματοφυλακες...αλλα εδω που ειμαστε δε καταλαβαινω γιατι θεωρειτε τοσο περιεργη η κινηση Βελλιδη.
Ο ΠΑΟΚ αυτη τη στιγμη για το μελλον εχει ΜΗΔΕΝ τερματοφυλακες. Ο Ολσεν ως γνωστον τελειωμενος απο καιρο, ο Γλυκος μελλον στον ΠΑΟΚ δεν εχει ιδιαιτερο και ο μικρος ειναι τριτος το πολυ ετσι κι αλλιως.
Και χρειαζωταν και τεερματοφυλακας τωρα. Αναλογα πως σου βγαινει τους επομενους μηνες ο Βελλιδης, βλεπεις αν τον κρατας για βασικο και εναν απο τους αλλους για δευτερο, η πας για πρωτο και εχεις το Βελλιδη για δευτερο.
ΠΡΟΦΑΝΩΣ δεν λεω οτι συμφωνω με το πως φτασαμε στην παρων κατασταση με τους τερματοφυλακες...αλλα εδω που ειμαστε δε καταλαβαινω γιατι θεωρειτε τοσο περιεργη η κινηση Βελλιδη.
Εχουμε εναν ελληνα τερματοφυλακα τον Γλυκο,μετριο κατω απο το γκολποστ,μετριο στις εξοδους,γρηγορο και καλο με την μπαλα στα ποδια,εχουμε εναν ξενο διμετρο,εξαιρετικο κατω απο τα γκολποστ,κακο στις εξοδους,νεοτερο απο ολους και με την καλυτερη προοπτικη και παιρνουμε αλλον ενα ελληνα,μετριο σε ΟΛΑ.Τι ακριβως προσθετει στα χαρακτηριστικα των υπαρχοντων δεν ξερω.Ενας κοντος,χοντρος τερματοφυλακας εν ετη 2016.Ας δει καποιος τις φασις με κουλα,σεντρα που περναει απο μπροστα του την παρακολουθει,τρωει γκολ ορθιος και εχει και 3 εξοδους που του φευγει η μπαλα απο τα χερια.Δεν θα ηθελα να ειμαι ο Ολσεν.
Ρε σεις δεν σας λεω να μην εχετε αντιρρησεις για μια επιλογη της ομαδας. Προφανως και θα εχετε/εχουμε. Αλλα ελπιζω να καταλαβαινετε οτι ειναι ασχημο να κραζουμε εναν παικτη πριν καν ερθει! Και να λεμε παλι τερματοφυλακα θα ψαχνουμε και τα λοιπα...ας τον αφησουμε να δουμε τι θα δειξει!
2,5 και οχι 6μηνος δανεισμος. Ενταξει προφανως εμας μας συνεφερε ενας εξαμηνος δανεισμος αλλα οκ για τον ποδοσφαιριστη και την ομαδα του ηταν σιγουρα κακη επιλογη. Θα μπορουσε για παραδειγμα να ερθει ο Βελλιδης και με την επιστροφη του Γλυκου να ηταν παγκο. Τι θα κερδιζε; Ενα εξαμηνο απραξιας.
Τελος παντων καλη επιτυχια στον Βελλιδη, ΕΦΟΣΟΝ τελικα κλεισει γιατι ενταξει ΠΑΟΚ εισαι.
2,5 και οχι 6μηνος δανεισμος. Ενταξει προφανως εμας μας συνεφερε ενας εξαμηνος δανεισμος αλλα οκ για τον ποδοσφαιριστη και την ομαδα του ηταν σιγουρα κακη επιλογη. Θα μπορουσε για παραδειγμα να ερθει ο Βελλιδης και με την επιστροφη του Γλυκου να ηταν παγκο. Τι θα κερδιζε; Ενα εξαμηνο απραξιας.
Τελος παντων καλη επιτυχια στον Βελλιδη, ΕΦΟΣΟΝ τελικα κλεισει γιατι ενταξει ΠΑΟΚ εισαι.
Χακομπο,Ιτανζ,Γλυκο,Ολσεν και τωρα Βελιδης,υπολογιστε ποσο μας εχουν κοστισει και τι τερματοφυλακα επαιρνες με αυτα τα λεφτα...
Στις...δηλώσεις τουKOSTAS54 έγραψε:"""joshua έγραψε:Διαβαζωντας την πληρη απομαγνητοφωνηση της συνεντευξης Αρνεσεν πραγματικα τι να πω...Καποιοι πρεπει να ντρεπονται που δηλωνουν δημοσιογραφοι...
Υπάρχει μια ασάφεια επί των μεταγραφικών θεμάτων στην ομάδα, ποιος είναι ο ρόλος σας στα μεταγραφικά, υπάρχει πρόσφατα και η υπόθεση του Γκαλίτσιου, γενικώς είναι θολό το τοπίο στον ΠΑΟΚ...
"Πάντα δέχομαι και μου είναι απολύτως κατανοητό το ότι ο ιδιοκτήτης θέλει να κάνει μια οποιαδήποτε αλλαγή. Σε τελική ανάλυση είναι η ομάδα του, η δική του ομάδα και μπορεί να κάνει ότι πιστεύει για να την κάνει καλύτερη και δεν έχω κανένα πρόβλημα με αυτό. Επίσης πρέπει να τονίσω πως είναι απολύτως ξεκάθαρο ποιος κάνει τι μέσα στην διοίκηση. Αυτό είναι ένα βασικό σημείο. Εγώ από την θέση μου θα συνεχίσω να κάνω αυτό που κάνω το τελευταίο μισό χρόνο, θα συνεχίσω να αξιολογώ πιθανούς παίκτες και να συζητώ για την πρόοδο που κάνει η ομάδα των σκάουτερ γύρω από τις μεταγραφές. Έπειτα πηγαίνω στον προπονητή, του λέω ένα όνομα παίκτη, είναι αυτός κτλ. Αν μου πει ναι, καλώς, αλλιώς αν μου πει όχι είναι ξεκάθαρο ότι δεν τον αγοράζω. Όπως μπορεί να μου προτείνει και εκείνος κάποιον και να του πω όχι εγώ. Πρέπει να υπάρχει και από τους δυο μας το σίγουρο ναι. Το επόμενο βήμα είναι να μιλήσω στον πρόεδρο μας, είναι πολύ σημαντικό για μένα να ξέρω ότι οι τρεις μας είμαστε στην ίδια φιλοσοφία. Ο επόμενος άνθρωπος είναι ο κ.Σαββίδης, στον οποίο παρουσιάζω τα δεδομένα του παίκτη καθώς και οτιδήποτε έχει να κάνει με τα οικονομικά. Και μετά απλά περιμένω το ναι ή το όχι του κ.Σαββίδη. Και αυτός ο τρόπος συνεννόησης με αυτήν την σειρά πιστεύω ότι είναι ο σωστός γιατί όταν έχει φτάσει ένας παίκτης με δύο ναι ως τον κ.Σαββίδη, δεν μπορεί να δημιουργηθεί η παρανόηση του "εγώ είπα ναι, αλλά μήπως εσύ είπες όχι" και αυτό είναι πολύ σημαντικό για να δώσω να καταλάβει ο κ.Σαββίδης τι είναι αυτό που του προτείνω και τότε είτε θα πει "ναι, Φρανκ το κάνουμε αυτό" ή θα μου πει "όχι, μέχρι τόσα μπορώ να δαπανήσω". Πλέον, αυτή είναι η διαδικασία που ακολουθείται και μπορώ να πω ότι είναι η καλύτερη αν και είναι καινούργια για όλους μας". """"
Ο κυρ Νίκος που παρεμβάλεται????

Ας πρόσεχε

Ας μη φαμε και το Βελλιδη πριν καν ερθει παντος
Θα εχει την ευκαιρια να δειξει τι μπορει να κανει. Αν δεν κανει για βασικος θα μηνει δευτερος. No big deal.

Θα εχει την ευκαιρια να δειξει τι μπορει να κανει. Αν δεν κανει για βασικος θα μηνει δευτερος. No big deal.
Τζος χωρις παρεξηγηση ρε συ αλλα εισαι αδικος. Αν παρουμε τα ποστς σου για Βελλιδη θα νομιζει κανεις οτι θα βαλουμε κατω απο τα δοκαρια εναν συνδυασμο Σαλπιγγιδη-Παγκαλου.joshua έγραψε:Εχουμε εναν ελληνα τερματοφυλακα τον Γλυκο,μετριο κατω απο το γκολποστ,μετριο στις εξοδους,γρηγορο και καλο με την μπαλα στα ποδια,εχουμε εναν ξενο διμετρο,εξαιρετικο κατω απο τα γκολποστ,κακο στις εξοδους,νεοτερο απο ολους και με την καλυτερη προοπτικη και παιρνουμε αλλον ενα ελληνα,μετριο σε ΟΛΑ.Τι ακριβως προσθετει στα χαρακτηριστικα των υπαρχοντων δεν ξερω.Ενας κοντος,χοντρος τερματοφυλακας εν ετη 2016.Ας δει καποιος τις φασις με κουλα,σεντρα που περναει απο μπροστα του την παρακολουθει,τρωει γκολ ορθιος και εχει και 3 εξοδους που του φευγει η μπαλα απο τα χερια.Δεν θα ηθελα να ειμαι ο Ολσεν.