52.Erik Sabo

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
goran 64

Re: 52.Erik Sabo

Δημοσίευση από goran 64 »

Δεν τον απαξιώνουμε τον Γκολάσα βρε simba αλλά, με το σκεπτικό ότι στον τομέα χαφ είμαστε "υπερφορτωμένοι", λέμε απλά ότι επί του παρόντος "είναι ο πιο αδύναμος κρίκος" (μαζί με Σαββίδη)... ;)

Υ.Γ. Sorry για το off topic... :oops:
Άβαταρ μέλους
nothu

Δημοσίευση από nothu »

Αν είχε κανει ο Σάμπο την εμφάνιση που έκανε ο Γκολάσα μέσα στην καλλονή θα είχε γίνει ο πόλεμος των άστρων σ αυτό το τοπικ.
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

Οχι nothu, θα σου πω ακριβως τι θα γινοταν...

Σε αντιστοιχη περιπτωση, με τα ιδια ελαφρυντικα, οποιος ειχε λιγο λογικη και δικαιοσυνη, θα κατεγραφε την κακη αποδοση και that's it..
Και αν γινοταν ροντεο, επειδη τα εζησα, θα γινοταν επειδη καποιοι θα δαιμονοποιουσαν ακομα κ αυτη την κριτικη και ταυτοχρονα θα εβγαζαν και υποφερτο το παιδι γιατι εκανε 5 σωστες πασες ή κινηθηκε καλα στο χωρο ή γιατι "ο πελκας δλδ ηταν καλυτερος?".. True f^#ing stories!

Και για να καταλαβω δλδ, επειδη καποιοι λιγοι μπορει να εγραφαν μηδενιστικους χαρακτηρισμους, το παμε εκδικητικα τωρα για αυτον ενω εχει βοηθησει (παροτι φανερα δε γουσταρουμε), κανοντας τα ιδια και χειροτερα απ'αυτα που κραζαμε??

Εκτος και αν εχεις την εντυπωση οτι μετα απο 1 κακο αγωνα μετα απο αγωνιστικη απραξια 1 μηνα λογω τραυματισμου, υπηρχε περιπτωση να γραφτουν τα παρακατω...
Και εστω οτι γραφονταν, πιστευεις οτι δε θα γινοταν οντως ο πολεμος των αστρων με παρατηρησεις απο mods και κραξιματα αυτων που (κακως) τα εγραψαν απο σενα ή αλλους?
πισω καλυτερα στη σλοβακια
Ο κύριος 0 σε όλα
δυστυχως μονο για κανα 5Χ5 εισαι
Παίκτης της σειράς..
Προσπαθώ να βρω εναν γ@μημεν@ λογο που παιζει στη θέση
οχι αλλο καρβουνο
τι βύσμα έχει ρε;
η υπομονή με το παιδί που είναι σαν γιουβαρλακι με πόδια, έχει τελειώσει.
Αλλα τι να λεμε τωρα, τα ιδια ακριβως δεν εγιναν και με γλυκο? Να σταυρωθει στο πρωτο λαθος ή με το στανιο να βγει τραγικος και να ανακαλυφθουν λαθη, επειδη υπηρχε (καταγεγραμμενη) εμμονη στο προσωπο του και ταση ρεβανσισμου για οσα γραφονταν (κυριως απο αρδ) για ολσεν..
Αλλα εδω εχουν "νομιμοποιηθει" πλεον εκφρασεις οπως γατακι και η επαναληπτικη απαξιωση "παιδακι"...

Ειπαμε λογικη (οπως και ο Ντινος) αγνοειται... :opaokara:

Τεσπα, ας συνεχιστουν τα ιδια, οποιος εχει λιγο κριση και λογικη, καταλαβαινει..

Υ.Γ. φιλε γκοραν σαφως και δεν υπαρχει τπτ το μεμπτο (αν κ σε αντιθετη περιπτωση καποιοι μπορει να το παρουσιαζαν ως μεμπτο γιατι λογω επειδη οι αρδ) για ψυχραιμες κριτικες οπως αυτο που ειπες..
Άβαταρ μέλους
goran 64

Simba χαίρομαι που κάποιος φαίνεται επιτέλους να με καταλαβαίνει...Είχα αρχίσει να αμφιβάλω ακόμα και για τον εαυτό μου καρντάση μου... :roll: Τα άσπρα μαύρα γίνονται εδώ μέσα :shock: ...

:pano: είσαι όμως θα μου πεις... :nairepaok: ...αφού... ;)
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Πιστεύω ότι ο Sabo, όπως και ο Olsen δυσκολεύτηκαν πολύ να προσαρμοστούν στον ΠΑΟΚ και γι' αυτό ακόμη δεν έχουν αποδώσει τα αναμενόμενα. Τους πιστεύω και τους δύο όπως και ότι στο εγγύς μέλλον θα πάνε πολύ καλύτερα. Μιλάμε εξάλλου για δύο διεθνείς παίκτες,
Άβαταρ μέλους
nothu

Δημοσίευση από nothu »

simba έγραψε:Οχι nothu, θα σου πω ακριβως τι θα γινοταν...

Σε αντιστοιχη περιπτωση, με τα ιδια ελαφρυντικα, οποιος ειχε λιγο λογικη και δικαιοσυνη, θα κατεγραφε την κακη αποδοση και that's it..
Και αν γινοταν ροντεο, επειδη τα εζησα, θα γινοταν επειδη καποιοι θα δαιμονοποιουσαν ακομα κ αυτη την κριτικη και ταυτοχρονα θα εβγαζαν και υποφερτο το παιδι γιατι εκανε 5 σωστες πασες ή κινηθηκε καλα στο χωρο ή γιατι "ο πελκας δλδ ηταν καλυτερος?".. True f^#ing stories!

Και για να καταλαβω δλδ, επειδη καποιοι λιγοι μπορει να εγραφαν μηδενιστικους χαρακτηρισμους, το παμε εκδικητικα τωρα για αυτον ενω εχει βοηθησει (παροτι φανερα δε γουσταρουμε), κανοντας τα ιδια και χειροτερα απ'αυτα που κραζαμε??

Εκτος και αν εχεις την εντυπωση οτι μετα απο 1 κακο αγωνα μετα απο αγωνιστικη απραξια 1 μηνα λογω τραυματισμου, υπηρχε περιπτωση να γραφτουν τα παρακατω...
Και εστω οτι γραφονταν, πιστευεις οτι δε θα γινοταν οντως ο πολεμος των αστρων με παρατηρησεις απο mods και κραξιματα αυτων που (κακως) τα εγραψαν απο σενα ή αλλους?
πισω καλυτερα στη σλοβακια
Ο κύριος 0 σε όλα
δυστυχως μονο για κανα 5Χ5 εισαι
Παίκτης της σειράς..
Προσπαθώ να βρω εναν γ@μημεν@ λογο που παιζει στη θέση
οχι αλλο καρβουνο
τι βύσμα έχει ρε;
η υπομονή με το παιδί που είναι σαν γιουβαρλακι με πόδια, έχει τελειώσει.
Αλλα τι να λεμε τωρα, τα ιδια ακριβως δεν εγιναν και με γλυκο? Να σταυρωθει στο πρωτο λαθος ή με το στανιο να βγει τραγικος και να ανακαλυφθουν λαθη, επειδη υπηρχε (καταγεγραμμενη) εμμονη στο προσωπο του και ταση ρεβανσισμου για οσα γραφονταν (κυριως απο αρδ) για ολσεν..
Αλλα εδω εχουν "νομιμοποιηθει" πλεον εκφρασεις οπως γατακι και η επαναληπτικη απαξιωση "παιδακι"...

Ειπαμε λογικη (οπως και ο Ντινος) αγνοειται... :opaokara:

Τεσπα, ας συνεχιστουν τα ιδια, οποιος εχει λιγο κριση και λογικη, καταλαβαινει..

Υ.Γ. φιλε γκοραν σαφως και δεν υπαρχει τπτ το μεμπτο (αν κ σε αντιθετη περιπτωση καποιοι μπορει να το παρουσιαζαν ως μεμπτο γιατι λογω επειδη οι αρδ) για ψυχραιμες κριτικες οπως αυτο που ειπες..
Συγνωμη αλλά τι σχέση έχουν όλα αυτά με αυτό που έγραψα εγώ; Μπορείς να μου πεις ποιο είναι το συμπέρασμα απ όλα αυτά που γραφείς γιατί εγώ δεν το κατάλαβα;
johnys999

Δημοσίευση από johnys999 »

Να πω κι εγώ την άποψή μου για τον Σάμπο, τώρα που έχω καιρό να τον δω να παίζει και μπορώ να εκφράσω πιο σφαιρική άποψη κι όχι μόνο από τον τελευταίο αγώνα του. Σίγουρα είχε και ίσως έχει θέματα προσαρμογής που επηρέασαν και την ψυχολογία του στους αγώνες (μετάβαση από μικρή σε μεγάλη ομάδα, άγνωστο πρωτάθλημα, γλώσσα, έντονη πίεση που σίγουρα δεν είχε στη Σλοβακία, η σύζυγός του έγκυος στην πατρίδα). Σίγουρα δεν έχει δείξει σταθερότητα, έχει κάνει κάποια καλά ματς αλλά στα πρώτα κυρίως που έπαιξε δεν ήταν καλός.
Παρόλα αυτά πιστεύω ότι έχει στοιχεία που δεν βρίσκεις εύκολα στη θέση του (ύψος, δύναμη, σουτ, διασκελισμό) κι αν βελτιώσει την κίνηση, την ντρίπλα και την πάσα του σε μικρούς χώρους ώστε να μπορεί να ξεμαρκάρεται και να ανοίγει το παιχνίδι όταν τον πρεσάρουν δεν θα βγαίνει από την εντεκάδα. Και επειδή τα θετικά του είναι και δυσεύρετα, μπορεί σε 2 χρόνια να φύγει με πολλά λεφτά για καλό πρωτάθλημα. Είμαι αισιόδοξος γι αυτόν γιατί φαίνεται σοβαρό παιδί απ αυτά που βάζουν το κεφάλι κάτω και δουλεύουν. Ακόμα πάντως κι αν δεν φτάσει σε πολύ ψηλό επίπεδο, ο ΠΑΟΚ δεν θα βγει χαμένος απ αυτόν.
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Παλικαρε ήρθες από το πουθενά στο Πανόραμα ναουμε, βάλε τον μικρο για ύπνο, φόρα ωτασπίδες ξεκουράσου, γιατί τελειώνουν οι διακοπές σου. ;)
Και πες στη γυναίκα, να μην σε ξυπνά, όταν ταΐζει τον μικρό, πάτα λίγο πόδι... Άντρας έγινες

[img]https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160114/c1ab2ea741b31c7e67f42f45ebf94d64.jpg[/img]

SM-G920F
Άβαταρ μέλους
Notorious4

Δημοσίευση από Notorious4 »

Απ'οτι φένεται δεν θα πάρει και πολλές ευκαιρίες φέτος.

Ελπίζω το χρονικό διάστημα που θα μείνουν στους περισσότερους αγώνες εκτοσ να δουλέψει σκληρά στις προπονήσεις , να βρεί τη χημεία με τους συμπαίκτες του και να αρπάξει την ευκαιρία απο την επόμενη σεζον.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Πολλα παιχνίδια μένουν τραυματισμοί πολλοι οποτε θα παιξει
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

Δημοσίευση από theo-drama »

Εσυ που εισαι ρε ψυχη;Σαρανταρησε η γυναικα.Αιντε σιγα σιγα να επανερχεσαι με την Ξανθη λεμε,σε δυσκολο κ βαρυ τερεν οτι πρεπει εισαι ακομη κ για δεξι μπακ.Ξεκουραστος εισαι τι περιμενεις.Πιασε την ευκαιρια σου κι εσυ.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Ετοιμάζεται για 10άρι το παλικάρι λέω εγώ...Τελειώνουν όπου νά ναι η γλώσσα και η συνθηματική συνεννόηση με τα χέρια...Τουλάχιστον στα εκτός έδρας με Τσίμιροτ-Χαρίση 6-8άρια, με Γκάρυ-Ζάιρο ή Μακ φτερά και με Κλάους ή Μπέρμπα περιοχάτους θα πάμε καλά, ειδικά στο λεκανοπαίδιο... ;)
northend4

Δημοσίευση από northend4 »

Εγώ, εσένα ρε Τουρέ κ Βιειρά της Σλοβακίας, γιατί σε φαντάζομαι να παίζεις στο κέντρο της άμυνας του ΠΑΟΚ;
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Δεν φταις εσύ. Η φαντασία σου τα φταίει.
Άβαταρ μέλους
Μαυρο Χιονι
Moderator

Δημοσίευση από Μαυρο Χιονι »

Μια από τα ίδια με Πελκας. Σωστά έγινε αλλαγή
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”