Igor Tudor

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
joshua
Δημοσιεύσεις: 26277
Εγγραφή: Σάβ 15 Μάιος 2010, 19:33

Re: Igor Tudor

Δημοσίευση από joshua »

Εχει μεγαλη διαφορα να βγεις και να πεις πχ οτι σημερα ο ταδε παικτης ειχε κακη αποδοση και να πεις οτι εχω ζητησει απο ΤΔ της ομαδας να μου φερει αλλον παικτη,εναν καλο τερματοφυλακα...
Άβαταρ μέλους
desperando
Δημοσιεύσεις: 11915
Εγγραφή: Τρί 12 Μάιος 2009, 13:20
Τοποθεσία: κάπου εκεί έξω
Επικοινωνία:

Re: Igor Tudor

Δημοσίευση από desperando »

ναι εχει διαφορα
αλλα που ειναι το κακο?
και δενκαταλαβαινω γιατι κολλαμε στις λεξεις

δηλαδη μας πειραζει το ΄΄ειπα στον φρανκ να φερει εναν καλο τερματα΄΄ γιατι και καλα με το νουμας ακυρωνει τελειως τον παικτη και δεν βλεπουμε οτι πριν απο οποιαδηποτε δηλωση ο ιδιος ο προπονητης εχει ακυρωσει τον παικτη βαζοντας τον πισω ακομα και απο εναν μετριο νεο παικτη με μυδενικη εμπειρια

γιατι για να πιστευψουμε κατι πρεπει να το ακουσουμε?
δηλαδη αυτα που βλεπουν τα ματακια μας δεν φτανουν?
αλλα μας ενδιαφερει να ψαχνουμε πρωτα δικαιολογιες απο το να δουμε την αληθεια καταματα

οχι λεει δεν τον βαζει στο κυπελο γιατι υπαρχει αυτος ο κανονας με τους 2 μικρους.
αυθυποβαλλομαστε και εθελοτυφλουμε χωρις πραγματικα κανενα λογο
Άβαταρ μέλους
joshua
Δημοσιεύσεις: 26277
Εγγραφή: Σάβ 15 Μάιος 2010, 19:33

Re: Igor Tudor

Δημοσίευση από joshua »

Εγω δεν σταθηκα και δεν αναφερθηκα στις χτεσινες δηλωσεις,τις ανεφερα ως παραδειγμα μεταξυ αλλων για να δειξω την διαφορα του ειμαι αυστηρος απο το ειμαι ......Ειναι συνολικα τραγικος ο τροπος με τον οποιο εχει διαχειριστει καταστασεις στο ροστερ και προφανως το θεμα Ολσεν δεν προεκυψε ξαφνικα και απορω με οσους λενε πως ο Βελλιδης ειναι λυση γιατι προεκυψε εκτακη αναγκη και δεν υπηρχε χρονος.Ο Ολσεν τελειωσε καιρο τωρα και μαλιστα με πολυ ακομψο τροπο ακομα και στις μερες που το παλικαρι περιμενε το παιδι του.
Άβαταρ μέλους
simba
Δημοσιεύσεις: 10160
Εγγραφή: Πέμ 05 Φεβ 2009, 22:34

Re: Igor Tudor

Δημοσίευση από simba »

Τζος, εκτακτη αναγκη προεκυψε με τραματισμο γλυκου..Χωρις αυτον δε θα υπηρχε τετοια πρεμουρα για αναζητηση τερματα..
Νομιζω ειναι σαφες!


Despe, η ακυρωση δεν ηταν στο "ειπα στον φρανκ να φερει εναν καλο τερματα", ειχε προελθει απο καιρο οπως ειπες και συ με τη χρησιμοποιηση του μικρου αλλα και τοτε που τραυματιστηκε ο γλυκος και ο τροπος με τον οποιο αναφερθηκε στη συνεντευξη για ολσεν, οπως ειχα τονισει..


Τωρα για το αλλο π λες για την κριτικη των παικτων δημοσιως, οκ το πιο πιθανον ειναι οτι οντως μπορει να μην αξιζουν για πολλα, αλλα με παρομοια μεταχειριση και με τις ειδικες συνθηκες που ανεφερα (ελλειψει εναλλακτικης ή ευθραυστη ψυχολογια) δεν κερδιζεις κατι..
Ασε που πιστευω οτι αυτα τα πραγματα γενικα λυνονται ή αναφερονται μεσα στα αποδυτηρια..
Δε χρειαζεται να προσθετεις αλλο ενα λογο για να μην αποδωσει καλα ο αλλος οταν τον ξαναχρειαστεις..
Άβαταρ μέλους
joshua
Δημοσιεύσεις: 26277
Εγγραφή: Σάβ 15 Μάιος 2010, 19:33

Re: Igor Tudor

Δημοσίευση από joshua »

Σαφες για σενα ισως...Ο ΠΑΟΚ εχει θεμα τερματοφυλακα φανερα εκφρασμενο απο τον προπονητη εδω και 1 διμηνο.
Άβαταρ μέλους
simba
Δημοσιεύσεις: 10160
Εγγραφή: Πέμ 05 Φεβ 2009, 22:34

Re: Igor Tudor

Δημοσίευση από simba »

Αλλο θεμα βρε ανθρωπε, εννοειται και αλλο εκτακτη αναγκη για αναζητηση και αναπληρωση κενου οπως ανεφερα..
Άβαταρ μέλους
K_geo
Δημοσιεύσεις: 17929
Εγγραφή: Τετ 27 Μάιος 2009, 15:36
Τοποθεσία: 74χλμ απο Τουμπα.

Re: Igor Tudor

Δημοσίευση από K_geo »

εγώ αν εχω ενα θεμα με τις δηλώσεις του δεν ειναι για το πως θα το παρει ο οποιοσδήποτε παίχτης. οκ, ούτε τόσα φραγκα παίρνουν να το χωνέψουν θα πω ούτε παιδιά είναι θέλουν προσοχή. κάπου στο ανάμεσα είμαι σε αυτό το πράμα.

Αλλά ρε Τούντορα, τώρα "όλοι" ξέρουν ότι έχεις ανάγκη και θα σε εκμεταλευτούν. ;)

Για αυτό λίγο διπλωματία ρε μαν σε τέτοια θέματα. 8-)
Dimg4

Re: Igor Tudor

Δημοσίευση από Dimg4 »

Λοιπον. Γραφω σε αυτο το τοπικ γιατι εδω εφαγα μπαν για πρωτη φορα μετα απο πολλα χρονια που ειμαι μελος χωρις να εχω δωσει δικαιωμα. Εφαγα μπαν 14 ΗΜΕΡΩΝ (και εγινε ΧΑΡΙΣΤΙΚΑ 7... :lol: :lol: ) επειδη χρησιμοποιησα την λεξη μαθητευομενος για τον Μουρ.. ε συγνωμη για ιερο τερας που λεγεται Τουντορ. ΧΩΡΙΣ να βρισω, ειπα επιθετικα την γνωμη μου (ειπα την γνωμη μου σε φορουμ οπαδικο... τι λες τωρα!) και ο ODI μου επεβαλλε μπαν. Μου θυμισε τα παιδακια του γυμνασιου, οταν το ενα γινεται απουσιολογος και νιωθει οτι εγινε πρωθυπουργος και κανει οτι θελει. Αλλα δυστυχως επειδη εδω φιλε ODI δεν εχεις να κανεις με παιδακια, ηταν για γελια αυτο που εκανες. Και δεν ηταν για την 1 βδομαδα οσο για την κινηση να μπαναρεις ενα ατομο που στηριζει αυτο το φορουμ πολλα χρονια. Και φυσικα ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΒΡΙΣΕΙ. Παει αυτο.

Δε θα ξαναγραψω σε αυτο το φορουμ και χαρηκα παρα πολυ που συνομιλησα με ολα τα παιδια, ειτε συμφωνησαμε ειτε οχι. Απλα θα γραψω δυο πραγματακια.
Πρωτον για καποιους που οσο ελειπα συνεχισαν να πετανε ειρωνειες περι "μαθητευομενου" (επειδη κερδισε 2 ματς με τους τιτανες της Ευρωπης) κατα τη διαρκεια της 1 βδομαδας μπαν μου, υπο την ανοχη του υπερευαισθητου μοντ ονοματι Odi. Μαγκες, δικαιωθηκατε. Πεταει η ομαδα.

Φιλε ODI δε σε ξερω ουτε θελω να σε μαθω αλλα το να μπαναρεις καποιον χωρις να βρισει και με την δικαιολογια "υποτιμητικα λογια για προπονητη" ειναι απλα καταχρηση των δικαιωματων που εχεις στο σαιτ και δειχνει το ποιον σου. Δεν ανεχομαι απο κανεναν και φυσικα απο σενα να μου στερει το δικαιωμα να γραφω σε ενα φορουμ της αγαπημενης μου ομαδας, στο οποιο ειμαι ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ μελος και εχουμε ανταλλαξει απειρες γνωμες με παλια και νεα μελη. Εχουμε μαλωσει, εχουμε γελασει και εχουμε περασει χαρες και λυπες της ΠΑΟΚΑΡΑΣ μας και εσυ φιλαρακι δεν προκειται να μου το ξαναστερησεις γιατι απλα αποχωρω απο δω μεσα, εχουν αλλαξει τα πραγματα.

Στην διαρκεια της βδομαδας διαβασα ποστ πολυ χειροτερα και ειρωνικα προς παικτες μας αλλα εκει ODI δεν ειδα να εχεις την αναλογη ευαισθησια. Μαλλον εκει βολευε και ταυτιζοταν η αποψη σου οποτε ολα καλα σωστα?

Κλεινοντας, αυτον τον προπονητη δεν τον πιστευω καθολου. Γνωμη μου ειναι αλλα μακαρι να πεσω εξω εντελως και μακαρι να πανε ολα σουπερ με την ομαδα μας. Να βγουμε επιτελους στην πολυποθητη δευτερη θεση και να κατακτησουμε το κυπελλο και στην τελικη γνωμες ειναι, ολοι εχουμε απο μια.
Αυτο που μετραει ειναι ο ΠΑΟΚ. Κανεις αλλος. Ουτε περαστικοι, ουτε "ΠΑΟΚαρχες" εντος και εκτος γηπεδων.
Καληνυχτα και καλη συνεχεια σε ολους
Άβαταρ μέλους
eorptol
Δημοσιεύσεις: 16928
Εγγραφή: Παρ 07 Δεκ 2007, 13:40
Τοποθεσία: ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑ

Re: Igor Tudor

Δημοσίευση από eorptol »

Ε και γράψε την γνώμη σου χωρίς να τον ειρωνεύεσαι η να τον βρίζεις; τόσο δύσκολο είναι ρε dimg4;

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Dimg4

Re: Igor Tudor

Δημοσίευση από Dimg4 »

πτολ εαν ετρωγαν ολοι μπαν για ειρωνεια θα καθοταν μονος του εδω μεσα
Άβαταρ μέλους
K_geo
Δημοσιεύσεις: 17929
Εγγραφή: Τετ 27 Μάιος 2009, 15:36
Τοποθεσία: 74χλμ απο Τουμπα.

Re: Igor Tudor

Δημοσίευση από K_geo »

Επιλογή σου ντιμ, αλλά και δίκαιο πιστεύω είχε ο odi για ότι έκανε, καθώς το είχες...ολίγον παρακάνει και ξέρεις πολύ καλά τι γινόταν τόσα χρόνια σε αυτό το φόρουμ σε συγκεκριμένο τοπικ και πως και εσύ απαιτούσες πράματα.

τεσπα. ελπίζω να ξανασκεφτείς όσα έγραψες.
Άβαταρ μέλους
eorptol
Δημοσιεύσεις: 16928
Εγγραφή: Παρ 07 Δεκ 2007, 13:40
Τοποθεσία: ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑ

Re: Igor Tudor

Δημοσίευση από eorptol »

Έλα τώρα υποτιμητικά μην πω υβριστικά ήταν τα σχόλια για τον προπονητή του ΠΑΟΚ ,λόγω μπερμπατωφ τον σκίζεις σε κάθε μήνυμα

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος eorptol την Τρί 19 Ιαν 2016, 01:13, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
pgetsos
Δημοσιεύσεις: 11577
Εγγραφή: Τετ 27 Απρ 2011, 15:50

Re: Igor Tudor

Δημοσίευση από pgetsos »

Μια παρατήρηση μόνο. Μαθητευόμενος είναι. Η φράση μαθητευόμενος μάγος όμως, είναι τέρμα ειρωνική, κατ'εμέ. Και ειδικά με τον τρόπο χρήσης της
Dimg4

Re: Igor Tudor

Δημοσίευση από Dimg4 »

pgetsos έγραψε:Μια παρατήρηση μόνο. Μαθητευόμενος είναι. Η φράση μαθητευόμενος μάγος όμως, είναι τέρμα ειρωνική, κατ'εμέ. Και ειδικά με τον τρόπο χρήσης της
Και επειδη μια ζωη εγω μιλαω με αποδειξεις. ΒΡΕΣ μου ΕΝΑ ΠΟΣΤ που να λεω την λεξη ΜΑΓΟΣ και οχι σκετο μαθητευομενος. Και για να σου αποδειξω την εμπαθεια του ODI προς εμενα οριστε η ατακα απο αλλο μελος (ατιμωρητη και δικαιοτατα ατιμωρητη) και περιμενω την συγνωμη του για παραδοχη λαθους.

"ace79grpaok έγραψε:
Άντε ιγκορ προλαβαιννεις να αναστησεις και τον Παναιτωλικό γιατί δεν τον βλέπω καλά τελευταία.Ο αρνεσεν στήριξε τον δικό του απλό ειναι εγώ σε έφερα ,που άλλιως ούτε στην δυναμό τιρανων δεν θα ήσουν και τώρα πρέπει να καλύψω τον κωλο μου στηριζοντας σε για να μην φάω εγω το μπινελικι που σε έφερα ,τι δεν καταλαβαίνεις? Δικαίωμα μας να τον στηρίζετε ,δικαίωμα μου να θέλω να φυγει σημερα γιατί πιστευω ότι είναι μαθητευόμενος μαγος"
Dimg4

Re: Igor Tudor

Δημοσίευση από Dimg4 »

stelyk έγραψε:
pr0wler έγραψε:Εικόνα
Πρώτο μου ποστ σε μη μπασκετικό θρεντ, και τελευταίο (γενικότερα).

Δηλαδή, εσείς, οι διαχειριστές της σελίδας σας, ανεβάζετε κείμενο στην κεντρική έτσι στυλ, και μετά κάνετε συστάσεις στα μέλη του φόρουμ σας, για ηρεμίες και ποστς μη εμπρηστικά;

Ώρα καλή σε σας και στο site σας, palok, McCarthy και Buendia, τα λέμε, δεν χανόμαστε ούτως ή άλλως.
++++
Μπραβο ρε αδερφε αυτο πηγα να γραψω, σαν να μπηκα στο μπουληδες24 και τα συναφη, πολυ ξεφτυλλα τιτλος :redcard:

:pano:
Το "μαθητευομενος" πειραξε. Ασε μας ρε ODI
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”