Μεταγραφές Χειμώνα 2015-2016
- Duke_Rolson
Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2015-2016
Τα οφέλη από μεταγραφές τέτοιες δεν είναι μόνο αγωνιστικά... Θα παίξει στα ντέρμπυ και στον τελικό, θα το σηκώσει, θα πουλήσει και σαν μαρκετινγκ και καλές διακοπές.... Τι συζητάμε τώρα..
Αναλύσεις επι αναλύσεων, ο χαρακτήρας του, ο σκύλος και η γάτα του, αν του αρέσουν τα σουβλάκια...
Μην πνίγεστε σε μια κουταλιά νερό...
Αναλύσεις επι αναλύσεων, ο χαρακτήρας του, ο σκύλος και η γάτα του, αν του αρέσουν τα σουβλάκια...
Μην πνίγεστε σε μια κουταλιά νερό...
-
Αν γυαλίσει του Σαββίδη - γιατί σίγουρα τον ξέρει - και τα χώσει εγώ τον θέλω.
32 ειναι ρε και ο τσορι στα 32 ηρθε ελλαδαspyretto έγραψε:Παίζει ακόμα μπάλα αυτός;
παντως τα γερμανικα σαιτ τον εχουν για μας
Kostas_Peraia4 έγραψε:Γιατι λετε οτι ειναι περιεργος χαρακτηρας?
γυναικοδουλειες αλλαξο... μη φαω μπαν
επίσης στο συν το ότι θα ήμαστε έξω απο την περιοχή, με χαρίση, τσιμιροτ και φνφ μια πολύ επικίνδυνη ομάδα (και σαμπο). εξαιρετικά πόδια.
- Duke_Rolson
Περιοχή πατάει?K_geo έγραψε:επίσης στο συν το ότι θα ήμαστε έξω απο την περιοχή, με χαρίση, τσιμιροτ και φνφ μια πολύ επικίνδυνη ομάδα (και σαμπο). εξαιρετικά πόδια.

che4 έγραψε:32 ειναι ρε και ο τσορι στα 32 ηρθε ελλαδαspyretto έγραψε:Παίζει ακόμα μπάλα αυτός;
παντως τα γερμανικα σαιτ τον εχουν για μας
Kostas_Peraia4 έγραψε:Γιατι λετε οτι ειναι περιεργος χαρακτηρας?
γυναικοδουλειες αλλαξο... μη φαω μπαν
32 αλλά από τα 30 θυμίζει παλαίμαχο.
Δεν πειράζει, φέρτε τον.
απ''οτι θυμάμαι είχε δημιουργήσει κάποια προβληματάκια στις ομάδες που ήταν γιατί δεν έπαιζε.
Παρεπιπτόντως, από τότε που τον χώρισε η Sylvie, η καριέρα του έχει πάρει την κατιούσα.thanos-xanthi έγραψε:χωρισε απο τη γυναικαρα τη σιλβι, τι να τον κανουμεjohn4serres έγραψε:φαν ντερ φααρτ λενε οι γερμανοι (24)
No Sylvie, no party!

Με Χαρίση Cimirot Μακ και Rοdriguez νομίζω για δεκάρι επιβάλλεται ένας 30+ με εμπειρίες. Το αν κάνει ο Van de Vaart για ΠΑΟΚ και γενικά για Ελλάδα είναι αστείο να το συζητάμε. Το θέμα είναι πρώτον αν όντως ισχύει και δεύτερον αν είναι σε καλή κατάσταση και έχει όρεξη για μπάλα.
Επειδή τον συγκρίνουν πολλοί με τον Dominguez νομίζω έχουν μια πολύ ουσιαστική διαφορα.Ναι μεν ήρθε στην ίδια ηλικία ο Αργεντινος αλλα ο Dominguez δεν έκανε ποτε καριέρα. Ήρθε πεινασμένος στην Ελλάδα. Είχε να δώσει δηλαδή. Ο Ολλανδός πιο χορτασμένος δε γίνετε. Και από καριέρα και από λεφτά. Το αν βρει κίνητρο μετά από Ajax Real και Tottenham να παίξει στη Καλλονή και στον Πλατανια εκεί είναι το ρίσκο που θα πάρουμε ΑΝ το πάρουμε φυσικά.
Επειδή τον συγκρίνουν πολλοί με τον Dominguez νομίζω έχουν μια πολύ ουσιαστική διαφορα.Ναι μεν ήρθε στην ίδια ηλικία ο Αργεντινος αλλα ο Dominguez δεν έκανε ποτε καριέρα. Ήρθε πεινασμένος στην Ελλάδα. Είχε να δώσει δηλαδή. Ο Ολλανδός πιο χορτασμένος δε γίνετε. Και από καριέρα και από λεφτά. Το αν βρει κίνητρο μετά από Ajax Real και Tottenham να παίξει στη Καλλονή και στον Πλατανια εκεί είναι το ρίσκο που θα πάρουμε ΑΝ το πάρουμε φυσικά.
Φέρε μόνο τη Sylvie να γεμίσει το γήπεδο. Μ' αυτήν σηκώνεις τσου λου.
οτι θα μιλουσαμε για vdv στα 32 και θα υπηρχαν συνοπαδοι να τσινανε δεν το περιμενα ποτε
εσεις που διαφωνειτε εχετε δει ποτε ματς του σοβαρα τωρα ... εγω δεν εχω δει τετοιο ηγετη στον ΠΑΟΚ ... παντα παιρνει την ομαδα πανω του πραγμα που εχουν λιγοι παιχτες ... στην ελλαδα αυτη τη στιγμη μονο ενας ο τσορι βεβαια και αυτος μεχρι περσι τωρα στα 35 δεν αλλα στα 32 ...
τον εφαγε η αλλη η μπουλαρουζενα κολλητη της σιλβιε αλλα τη χωρισε το καλοκαιρι....γκοσιπ γιναμε...
εσεις που διαφωνειτε εχετε δει ποτε ματς του σοβαρα τωρα ... εγω δεν εχω δει τετοιο ηγετη στον ΠΑΟΚ ... παντα παιρνει την ομαδα πανω του πραγμα που εχουν λιγοι παιχτες ... στην ελλαδα αυτη τη στιγμη μονο ενας ο τσορι βεβαια και αυτος μεχρι περσι τωρα στα 35 δεν αλλα στα 32 ...
τον εφαγε η αλλη η μπουλαρουζενα κολλητη της σιλβιε αλλα τη χωρισε το καλοκαιρι....γκοσιπ γιναμε...
- kataramenos5
Διακοσιες εικοσι σελιδες
Η χειροτερη μετ. περιοδος ever.Οχι δεν ερχεται, αλλα δεν ακουγεται κι τιποτα της προκοπης.
ΥΓ Ace υπομονη .Εχει ακομα δρομο.

ΥΓ Ace υπομονη .Εχει ακομα δρομο.