Μεταγραφές Χειμώνα 2015-2016
- thanos-xanthi
Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2015-2016
καλα αν πραγματικα ισχυει οτι ζητησε 500 χιλιαρικα ο Χριστοβασιλης, ας του δωσουν καμια Χριστοπαναγια
ελεος με τον καθε περιεργο, που παει να πιασει την καλη με τα φραγκα του Ιβαν
και θελει και να τον ξεφορτωθει με μεταγραφη
ελεος με τον καθε περιεργο, που παει να πιασει την καλη με τα φραγκα του Ιβαν
και θελει και να τον ξεφορτωθει με μεταγραφη
Οχι ο ΝΒ, ο ΚΠ.PaokPatraG4 έγραψε:Τι έγινε ρε παιδιά...ναυάγησε του Μαρκου λένε τώρα οι ΑΡΔ;;;; Αντε πάλι έβαλε το χερακι του ο ΝΒ και τη γλυτωσαμε;;;; Όπως με Γκαλίτσιο;;;;Τελικά άβυσσος το ποδοσφαιρικό τμήμα του Π.Α.Ο.Κ μας έχει γίνει....
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος spyretto την Δευ 18 Ιαν 2016, 19:37, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
αμαν πια με αυτο το φορουμ. δλδ εσυ μενεις μονο στο φορουμ; δεν εκφραζεις αυτα που βλεπεις εξω απο το φορουμ; αυτα που πανε αλυσιδωτα; αυτα που ακους στα ραδια και μετα στα καφενεια στα σαϊτ κτλ κτλ. και πριν μου πεις, οταν λεω εσυ, δεν εννοω ντε και καλα εσενα για να μην πιαστεις απο αυτο.
και βιντεο με αποκρουσεις μπορω να σου βρω και απο τον ολσεν και τον βελλιδη και τον φουφουτο. και με λαθη επισης. το θεμα ειναι η αντιδραση στο καθε ενα.
τεσπα. οποιος καταλαβε καταλαβε δεν ξαναναφερομαι σε αυτο το θεμα.
και βιντεο με αποκρουσεις μπορω να σου βρω και απο τον ολσεν και τον βελλιδη και τον φουφουτο. και με λαθη επισης. το θεμα ειναι η αντιδραση στο καθε ενα.
- ΑποστόληςΑ
- Kostas_Peraia4
Το εχουμε πει πολλες φορες.Φερομενη μεταγραφη που την βγαζει πρωτο το χαζεττα,δεν προκειται να κλεισει ποτε.Τωρα για να μπαλωσουν την λακαμια τους,βαζουν στο παιχνιδι αποκτησης του Βελλιδη και την Στανταρ Λιεγης.Αν ειναι να παρουμε τερματζη,θα παρουμε καποιον που πραγματικα να μας ανεβαζει επιπεδο.Βελλιδηδες,Αθανασιαδηδες,Δαυκους,Τσιντωτες και λοιπους Ελληνες,μονο σαν δευτεροι τερματοφυλακες θα μπορουσαν να ερθουν στον ΠΑΟΚ
Εγω μιλησα ξεκαθαρα για τους οπαδους. ο Αρνενσεν προφανως θα ξερει τον οποιοδηποτε 2ο τερματοφυλακα μιας Ευρωπαικης ομαδας. Το θεμα μου ειναι η νοοτροπια που εχουμε. Οτι δηλαδη απο τον Βελλιδη που τον εχουμε δει και αρχικα δεν καταλαβαινω γιατι βγαινει τοση εμπαθεια, ειναι καλυτερος ενας 2ος μιας ευρωπαικης ομαδας ονοματι ξερω γω Βελλιδιτς που στην ουσια δεν εχει αγωνιστικο ρυθμο ΕΜΕΙΣ ως οπαδοι δεν τον ξερουμε αλλα παρολαυτα τον θελουμε πιο πολυ απο τον Βελλιδη!
- desperando
- Επικοινωνία:
αποσπασματικα παραδειγματα μπορουμε να βρουμε οσα θες απο οποια πλευρα κι αν θεςK_geo έγραψε:εγω ντεσπε, για να κλείνω με αυτό το θέμα, το μόνο που ξερω είναι ότι η Σεβίλλη φέτος έχει κατω απο τα γκολπόστ ένα παλικαράκι ονόματι Sergio Rico που μπήκε απο στην 11αδα απο το παραθυράκι λόγω τραυματισμού του 33χρονου Beto στο γόνατο. 22-23 ετών απο τις ακαδημίες της Σεβίλλης.
Έχει κάνει του κόσμου τις μλκιες. Του κόσμου. Ούτε ο Ρομπέρτο στη Μπενφίκα τέτοιο πράμα, μη πω για τον Όλσεν του ΠΑΟΚ.
ΑΛΛΆ, προχθές (που λεει ο λόγος) που έκανε Άλλη μια, έπαθα πλάκα όταν είδα τους οπαδούς της Σεβίλλης πίσω απο την εστία του να τον χειροκροτούν και να τον εμψυχώνουν.
Αυτός για εμένα, μια μέρα θα πάει σε μεγάλη ομάδα.
Τα ίδια και ο Burki, 25 ετών που πήγε φέτος στη Ντόρτμουντ. Του κόσμου τις μλκιες. Αλλά προχθές (που λέει ο λόγος) όταν έκανε άλλη μια, είδα τους οπαδούς της Ντόρτμουντ πίσω απο την εστία του να τον εμψυχώνουν.
Και το κλείνω εδω γιατί δεν θελω να ξαναπαραθέσω το τι άκουγα για τον Όλσεν στη Βέροια και τη γιούχα που έτρωγε. Άλλωστε, συμφωνούμε απο ότι κατάλαβα ότι είναι σημαντική η ψυχολογία στο τέρμα. Σωστά;
Ελπίζω, όποιος και να έρθει αύριο μεθαύριο είτε τον λένε Βελλίδη είτε Οτσόα είτε Νόϊερ, να μην έχουμε τα ίδια. Και η "πίεση" της Τούμπας και της φανέλας του ΠΑΟΚ για εμένα δεν είναι δικαιολογία. Εμείς δημιουργούμε πίεση, Εμείς δίνουμε στήριξη, Εμείς επιλέγουμε πως θα συμπεριφερθούμε.
και στο ντορτμουντ οι οπαδοι τους (αυτοι οι πολιτισμενοι) οταν χασαν απο μας τους κρατουσαν στο γυπεδο και δεν τους αφηναν να φυγουν.
οσο για την καθε σεβιλη... μη μου ανακατευεις ομαδες χωρις ξεκαθαρους στοχους καθε χρονια.
ομαδες που την μια χρονια πεφτουν και την αλλη βγαινουν ουεφα
αν δεν το εχεις καταλαβει ο ΠΑΟΚ ειναι υποχρεωμενος να πρωταγωνιστει
ο ΠΑΟΚ του σαββιδη αν δεν βγει για αλλη μια χρονια προκριματικα τσου λου θα ειναι αλλη μια αποτυχημενη χρονια
υγ οσο για τις γκελες που εγραψες των τερματαδων απο πανω ειναι σαν τις γκελες του ρομπερτο στον γαυρο
που προσπαθουσες να πεισεις τον κοσμο οτι ειναι χεροτερος και απο τον ολσεν
υγ2 στα @@ τι ακουγες στην βεροια
εδω μεσα θα σχολιαζεις με το τι διαβαζεις εδω μεσα και απο ποιους
και δεν θα τους βαζεις ολους στο ιδιο τσουβαλι
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος desperando την Δευ 18 Ιαν 2016, 19:46, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Ε τα αρδάκια, πάλι την πατήσανε με τα αποκλειστικά όπως αναμενόταν. Αντε τώρα να διαβάζουμε τις εκνευριστικές μαλακιούλες τους πρωί, μεσημέρι, βράδυ και τούμπαλιν σαν αντίποινα για το χουνέρι που έφαγαν από την ΠΑΕ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος spyretto την Δευ 18 Ιαν 2016, 19:43, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- thanos-xanthi
τα μπεκ για το ποτισμα, και το λιπασμα για το χωραφι στους ζωσιμαδες, ευγενικη χορηγια ΙβανΑποστόληςΑ έγραψε:Ο Χριστοβασίλης θα γίνει ο ευεργέτης μας!
αυτοι εχουν παραπανω αναγκη, οχι εμεις
Οχι το καταλαβαινω (αν κ ουτε ραδια ακουω ουτε το καθε μπαρουφοσαιτ διαβαζω), αλλα οχι στο βαθμο που πιστευετε καποιοι οτι συμβαινει...K_geo έγραψε:αμαν πια με αυτο το φορουμ. δλδ εσυ μενεις μονο στο φορουμ; δεν εκφραζεις αυτα που βλεπεις εξω απο το φορουμ; αυτα που πανε αλυσιδωτα; αυτα που ακους στα ραδια και μετα στα καφενεια στα σαϊτ κτλ κτλ. και πριν μου πεις, οταν λεω εσυ, δεν εννοω ντε και καλα εσενα για να μην πιαστεις απο αυτο.
Και εννοειται ι πως ειναι λογικο να δαιμονοποιησω την "κριτικη" που κανει ο αρδ, στοχευμενα ή μη, γιατι δυστυχως επηρρεαζει πολυ κοσμακη που το μεταφερει στο γηπεδο,
αλλα οχι και το τι γραφεται σ'ενα φορουμ, ειδικα αν ειναι στα πλαισια της κριτικης (αντε και με 1-2 χαρακτηρισμους που ολοι κανουν στον εκνευρισμο τους πανω)...
Τωρα για τα βιδεο, για το ρικο εγω μιλησα που ανεφερες, που εχει καταγεγραμμενες αποκρουσαρες, ηταν υποψηφιος για καλυτερη αποκρουση απτην ουεφα και γενικα που εχει δωσει πατημα στον οπαδο να τον πιστεψει και να του συγχωρησει τις 3-4 βλακειες που ΟΛΟΙ οι τερματαδες κανουν...
Τωρα αν πιστευουμε το ιδιο και για τον ολσεν που μονο στη γκαμπαλα εσωσε καταστασεις, νταξ, υπερβολες..
τωρα σοβαρα; εγω φταιω που καθομαι και προσπαθω να κανω διαλογο. τεσπα.desperando έγραψε:αποσπασματικα παραδειγματα μπορουμε να βρουμε οσα θες απο οποια πλευρα κι αν θες
και στο ντορτμουντ οι οπαδοι τους (αυτοι οι πολιτισμενοι) οταν χασαν απο μας τους κρατουσαν στο γυπεδο και δεν τους αφηναν να φυγουν.
οσο για την καθε σεβιλη... μη μου ανακατευεις ομαδες χωρις ξεκαθαρους στοχους καθε χρονια.
ο ΠΑΟΚ του σαββιδη αν δεν βγει για αλλη μια χρονια προκριματικα τσου λου θα ειναι αλλη μια αποτυχημενη χρονια
υγ οσο για τις γκελες που εγραψες των τερματαδων απο πανω ειναι σαν τις γκελες του ρομπερτο στον γαυρο
εχεις δικαιο ρε φιλε και σορρυ που σε επρηξα τοσο καιρο. οκ;
και ενα αυτο καταλαβατε απο το ποστ που εκανα τοτε μονο απογοήτευση μπορώ να δηλώσω.
Ποιους παικτες εχει αυτο το γραφειο; http://www.assistsports.org/ ειδα μια φωτογραφια του ατζεντη στην Τουμπα χθες
- desperando
- Επικοινωνία:
παλι ειρωνια κυριε μοντ?K_geo έγραψε:τωρα σοβαρα; εγω φταιω που καθομαι και προσπαθω να κανω διαλογο. τεσπα.desperando έγραψε:αποσπασματικα παραδειγματα μπορουμε να βρουμε οσα θες απο οποια πλευρα κι αν θες
εχεις δικαιο ρε φιλε και σορρυ που σε επρηξα τοσο καιρο. οκ;
τι ακριβως σας ελεγα ?
και που ακριβως προσπαθω να κερδισω τον τιτλο του σασταλεγακια?
σε ειπα. εχεις δικαιο. και ευχαριστω για τις παραινεσεις θα τις λαβω υποψιν μου.