Μεταγραφές Χειμώνα 2015-2016

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
eorptol

Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2015-2016

Δημοσίευση από eorptol »

che4 έγραψε:Ο οτσοα ειναι 183 και αυτος δε σας κανει
αυτος και αν ειναι κοντος
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Mīngus έγραψε:
gergeo4 έγραψε:γκιλιερμε ή οτσοα!ΦΤΑΝΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΤΡΙΟΥΣ!ΦΡΑΝΚ συγκεντρωσου...
Φρανκ συγκεντρώσου; Πιστεύεις ότι έχει τη δυνατότητα να διαθέσει κάνα 1+ μυριάκι για τερματά και πάει για Βελλίδη; Με παραδοχή Τούντορ, μόλις προχθές ζητήθηκε γκολκίπερ. Εμείς άνετοι στο καναπεδάκι μας έχουμε ανοίξει το τράνσφερμαρκτ και βρίσκουμε παίκτες.
λες και τα εκατομμύρια ειναι στραγαλια
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Είναι αστείο να συγκρίνουμε Guillermo Ochoa με Βελλίδη!
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

Mīngus έγραψε:
gergeo4 έγραψε:γκιλιερμε ή οτσοα!ΦΤΑΝΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΤΡΙΟΥΣ!ΦΡΑΝΚ συγκεντρωσου...
Φρανκ συγκεντρώσου; Πιστεύεις ότι έχει τη δυνατότητα να διαθέσει κάνα 1+ μυριάκι για τερματά και πάει για Βελλίδη; Με παραδοχή Τούντορ, μόλις προχθές ζητήθηκε γκολκίπερ. Εμείς άνετοι στο καναπεδάκι μας έχουμε ανοίξει το τράνσφερμαρκτ και βρίσκουμε παίκτες.
έστω σε bitcoin τιποτα δεν παίζει; :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

DimitrisS έγραψε:Δηλαδη δανεικος 2ος απο ομαδα εξωτερικου που προφανως δεν θα τον ξερουμε, ειναι καλυτερος απο τον Βελλιδη.

Ο.Κ.
Δεν χρειαζεται να τον ξερεις εσυ,ο Αρνεσεν χρειαζεται,τωρα αν ο Δανος ξερει καλυτερα τον Βελιδη απο τερματοφυλακες που ανηκουν σε ροστερ ομαδων εξωτερικου,τσαμπα τον πληρωνουμε ενα σκασμο λεφτα.
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

Πρώτα απ' όλα περιμένετε να δούμε ποιος τελικά θα είναι ο εκλεκτός.
Δεύτερον, δεν ξέρουμε αν ο Τούντορ τον ζήτησε άμεσα ή μέχρι το τέλος της περιόδου.
Στην 1η περίπτωση και χωρίς προεργασία, το χετε τόσο εύκολο να βρεθεί κελεπούρι;
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

Για κατι που προεκυψε τοσο γρηγορα (τραματισμος γλυκου), η αναγκη καλυψης κενου ειναι επειγουσα (αφου δεν πιστευουν στον ολσεν) και δεν υπηρχε η απαραιτητη προεργασια (ή γενικα διαθεσιμοτητα παικτων), δεν καταλαβαινω γιατι τρελαινομαστε με λυσεις βελλιδη κλπ, οσο μετριες και αν φανταζουν......

Α ρε μιγκους, στο μυαλο μου εισαι :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

DimitrisS έγραψε:Δηλαδη δανεικος 2ος απο ομαδα εξωτερικου που προφανως δεν θα τον ξερουμε, ειναι καλυτερος απο τον Βελλιδη.

Ο.Κ.
με μια προχειρη αναζητηση :

Berisha, Lazio
Carrizo, Inter
Rafael, Napoli
Lindner, Eintracht
Tyton, Stutgartt
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

κοιταξε Τζος. Πάντα υπάρχει η πιθανότητα να τον έχει παρακολουθήσει, να έχει πει ότι οκ, σαν λύση ανάγκης μπορεί να ειναι καλός, ανάλογα πάντα το κομπόδεμα. Συν το ότι είναι Έλληνας που είναι ένα ατού, αν κανείς διαβάσει τις πρόσφατες συνεντεύξεις του. Μην ξεχνάς ότι είμαστε σε ένα πρωτάθλημα που μπορούμε να δηλώνουμε 5 ξένους-μη κοινοτικούς (αν δεν κάνω λάθος) και σαφώς μπορεί ο Βελλίδης να προτιμηθεί απο τον όποιο Οτσόα (που δεν καταννοώ το τόσο μεγάλο πόθο για αυτόν ειδικά στα $$$ που θέλουν) αν είναι το κόστος 5-8χ κάτω.

Εντάξει, ούτε εγώ τη γουστάρω σαν κίνηση αλλά δεν είναι και άχρηστος ρε μαν. Απο το γλύκο μάλιστα καλύτερο τον θεωρώ. τεσπα. Αν μου έλεγαν ότι τον προτιμήσαν για 200 χιλιάρικα λιγότερα απο πχ τον Λουξ (λεμε ένα τυχαίο όνομα :mrgreen: ) τότε εντάξει.

το θέμα είναι, τα εργομετρικά τι είπαν; τα ιατρικά τα πέρασε; οι αρδ τι λένε; :lol:

Και στην τελική, εγώ πιστεύω ότι όπως και το καλοκαίρι, καλό είναι να μην βιαζόμαστε.

υγ: Τζον απο τις Σέρρες, τι σε κάνει να πιστεύεις ότι οι ομάδες τους θέλουν να τους παραχωρήσουν; και αν τραυματιστεί ο πρώτος τους; 8-) Άσε που ο Μπερίσα νομίζω ειναι βασικός.
Dr.Feelgood

Δημοσίευση από Dr.Feelgood »

Δεν μας δινει η Lokomotiv Mosxas τον Guilherme http://www.transfermarkt.com/guilherme/ ... eler/55369 και τον Boussoufa http://www.transfermarkt.com/moubarak-b ... eler/23996 μαζι που ληγουν τα συμβολαια τους με κανα χαρτι? να τα δώσει ο σαββίδης να τελειώνουμε με τερματα κ 10άρι; και μένει να παρουμε δεξι μπακ; που ελευθερος είναι καλή λύση φουλ μπακ o:
Marco Motta
http://www.transfermarkt.co.uk/marco-mo ... eler/30333

και τερμα τον Ochoa; αφου γράφουν για 6μηνο δανεισμο πεφτει στα 300χιλ αν κανουμε κινησει ενω πρωταθηκε στονα ρνεσεν απ τον μανατζερ του; κ με λογικη οωιον αγοράς το καλοκαίρι; http://www.transfermarkt.co.uk/guillerm ... eler/29559

μετά δεν θέλουμε τιποτα αλλο.. ουτε γρκίνια ούτε τίποτα..
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

K_geo έγραψε:
desperando έγραψε:και βγαινει μετα ο χωσαδας προεδρος και ωρυεται γιατι λεει εχει βαλειο ενα σωρο λεφτα και αυτα δεν εχουν πιασει τοπο

φερτε κι αλλους βελιδιδες για να παρει το πρωταθλημα ο ΠΑΟΚ
φερτε κι αλλους αρνεσεν για να φερνουν βελιδιδες και γκαλιτσιους για να γινει ο ΠΑΟΚ ομαδα που θα χτυπαει το πρωταθλημα

απιστευτα πραγματα στο βασιλειο της Τουμπας
γιατί; τον όλσεν που σου έφερε δεν τον ξέσκισες στην πρώτη ευκαιρία;
η κριτικη σε παικτη του ΠΑΟΚ δεν ειναι ξεσκισμα,αυτα αλλου.
τον εκρινα αρνητικα μετα απο πολλες ασχημες εμφανισεις.
αυτο που δενμπορεις να καταλαβεις ειναι οτι μια ομαδα σαν τον ΠΑΟΚ στον μονο παικτη που δενμπορει να κανει υπομονη ειναι αυτος με το Νο 1 στην φανελα (παλια) γιατι ειναι ο μονος που μπορει να ακυρωσει μια πολυ καλη δουλεια στην ομαδα.
πχ εχθες λογο ελλειψης τερματα φαγαμε γκολ χωρις καν να απειλησει ο αντιπαλος.
ειναι αμαρτια να πηγαινει ολη η ομαδα καλα και να κρεμιεται εξαιτιας ενος παικτη, γι αυτο και ολες οι μεγαλες ομαδες θελουν ετοιμους τερματαδες και οχι στοιχηματα

η λεξη που χρησιμοποιεις (ξεσκισμα) μου δειχνει πολλα για το πως σκεφτεσαι.δεν εχεις να κανεις με κανεναν κομπλεξικο
σεβομαι ολους του παικτες και αυτους που μου αρεσουν και αυτους που δεν μου αρεσουν.
αλλα πιο πολυ σεβομαι και αγαπω τον ΠΑΟΚ
χειροκροτητης δεν θα γινω κανενος
αν αισθανομαι οτι καποιος παικτης δεν επαιξε καλα ή δεν κανει για την ομαδα θα το λεω γιατι εχω αποψη.
αν αυτη η αποψη δεν σου αρεσει μην την διαβαζεις
αλλα ελπιζω να ειναι η τελευταια φοραπου γραφεις για μενα οτι ξεσκισα παικτη
μπορεις να εχεις οτι προσωπικα θες μαζι μου επειδη σου ειπα οτι εχεις νοοτροπια γαυρου (και το πιστευω ακομα) και οτι εισαι πολυ μακρια απο αυτη του ΠΑΟΚ
γι αυτο μπορεις να κανεις οτι επιθεση θελεις αλλα δεν θα ξανα βαφτησεις ποδοσφαιρικη κριτικη ... ξεσκισμα
Άβαταρ μέλους
PaokPatraG4

Δημοσίευση από PaokPatraG4 »

Τι έγινε ρε παιδιά...ναυάγησε του Μαρκου λένε τώρα οι ΑΡΔ;;;; Αντε πάλι έβαλε το χερακι του ο ΝΒ και τη γλυτωσαμε;;;; Όπως με Γκαλίτσιο;;;;Τελικά άβυσσος το ποδοσφαιρικό τμήμα του Π.Α.Ο.Κ μας έχει γίνει....
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

εγω ντεσπε, για να κλείνω με αυτό το θέμα, το μόνο που ξερω είναι ότι η Σεβίλλη φέτος έχει κατω απο τα γκολπόστ ένα παλικαράκι ονόματι Sergio Rico που μπήκε απο στην 11αδα απο το παραθυράκι λόγω τραυματισμού του 33χρονου Beto στο γόνατο. 22-23 ετών απο τις ακαδημίες της Σεβίλλης.

Έχει κάνει του κόσμου τις μλκιες. Του κόσμου. Ούτε ο Ρομπέρτο στη Μπενφίκα τέτοιο πράμα, μη πω για τον Όλσεν του ΠΑΟΚ.

ΑΛΛΆ, προχθές (που λεει ο λόγος) που έκανε Άλλη μια, έπαθα πλάκα όταν είδα τους οπαδούς της Σεβίλλης πίσω απο την εστία του να τον χειροκροτούν και να τον εμψυχώνουν.

Αυτός για εμένα, μια μέρα θα πάει σε μεγάλη ομάδα.

Τα ίδια και ο Burki, 25 ετών που πήγε φέτος στη Ντόρτμουντ. Του κόσμου τις μλκιες. Αλλά προχθές (που λέει ο λόγος) όταν έκανε άλλη μια, είδα τους οπαδούς της Ντόρτμουντ πίσω απο την εστία του να τον εμψυχώνουν.

Και το κλείνω εδω γιατί δεν θελω να ξαναπαραθέσω το τι άκουγα για τον Όλσεν στη Βέροια και τη γιούχα που έτρωγε. Άλλωστε, συμφωνούμε απο ότι κατάλαβα ότι είναι σημαντική η ψυχολογία στο τέρμα. Σωστά;

Ελπίζω, όποιος και να έρθει αύριο μεθαύριο είτε τον λένε Βελλίδη είτε Οτσόα είτε Νόϊερ, να μην έχουμε τα ίδια. Και η "πίεση" της Τούμπας και της φανέλας του ΠΑΟΚ για εμένα δεν είναι δικαιολογία. Εμείς δημιουργούμε πίεση, Εμείς δίνουμε στήριξη, Εμείς επιλέγουμε πως θα συμπεριφερθούμε.
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

joshua έγραψε:

Ο.Κ.
Δεν χρειαζεται να τον ξερεις εσυ,ο Αρνεσεν χρειαζεται,τωρα αν ο Δανος ξερει καλυτερα τον Βελιδη απο τερματοφυλακες που ανηκουν σε ροστερ ομαδων εξωτερικου,τσαμπα τον πληρωνουμε ενα σκασμο λεφτα.
ρε συ josh, ο ιβάν τον πληρώνει... προς τι το πρώτο πληθυντικό?
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

K_geo έγραψε:εγω ντεσπε, για να κλείνω με αυτό το θέμα, το μόνο που ξερω είναι ότι η Σεβίλλη φέτος έχει κατω απο τα γκολπόστ ένα παλικαράκι ονόματι Sergio Rico που μπήκε απο στην 11αδα απο το παραθυράκι λόγω τραυματισμού του 33χρονου Beto στο γόνατο. 22-23 ετών απο τις ακαδημίες της Σεβίλλης.

Έχει κάνει του κόσμου τις μλκιες. Του κόσμου. Ούτε ο Ρομπέρτο στη Μπενφίκα τέτοιο πράμα, μη πω για τον Όλσεν του ΠΑΟΚ.

ΑΛΛΆ, προχθές (που λεει ο λόγος) που έκανε Άλλη μια, έπαθα πλάκα όταν είδα τους οπαδούς της Σεβίλλης πίσω απο την εστία του να τον χειροκροτούν και να τον εμψυχώνουν.
E νταξει, οταν εχει τοσες επεμβασαρες (paradon)

https://www.youtube.com/user/laliga/sea ... ergio+rico

https://www.google.gr/search?q=sergio+r ... co&tbm=vid

και λαθη συγχωρουνται και τα παντα (ουτε καν ομως στον αριθμο που ανεφερες)

Αν και δεν καταλαβαινω την οποια ταυτιση της κριτικης σε φορουμ με αυτους που κραζουν στο γηπεδο..
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”