Π.Α.Ο.Κ. - Βέροια 2-1 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Superleague και όλων των παραλειπομένων...

MVP Π.Α.Ο.Κ. - Βέροια

Μελίσσας
1
1%
Σκόνδρας
2
2%
Μαλεζάς
2
2%
Vitor
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Κοροβέσης
3
3%
Τζιόλης
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Kace
1
1%
Jairo
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Berbatov
46
53%
Mak
11
13%
Αθανασιάδης
4
5%
Χαρίσης
7
8%
Μυστακίδης
10
11%
Πέλκας
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι

Σύνολο ψήφων: 87

Άβαταρ μέλους
Lacedaemonian

Re: Π.Α.Ο.Κ. - Βέροια 2-1 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Δημοσίευση από Lacedaemonian »

zarathustra79 έγραψε:Επιμένω εγώ, κανενα σχόλιο για τις περιττές ντρίμπλες του μυστακίδη κανείς;
Ισως επειδη οταν εισαι απειρος πιτσιρικας ,ερχεσαι απ τον παγκο, εχεις κανει καλα παιχνιδια,ολο το γηπεδο σε πιστευει και θελεις να δειξεις οτι αξιζεις τις ευκαιριες που παιρνεις (και ισως να παρεις και ευκαιριες βασικου) να τις κανεις και τις μ@λ@κιες σου ειδικα αν εχεις προσφερει σε θεσεις που δεν ειναι η φυσικη σου........Θεμιτο(οχι φυσικα σωστο).Προσωπικα δεν το βλεπω ως μεγαλο προβλημα. Μαλλον θα το ελεγα "η κ@υλ@ του πρωταρη" που "κοβεται μαχαιρι" απο προπονητες και εμπειρους συμπαικτες μετα απο κανα 2 φορες αν δημιουργει προβλημα(βλ χουνερι σε φιλικο....).
Άβαταρ μέλους
zarathustra79

Δημοσίευση από zarathustra79 »

Δεν έχω κανένα παράπονο από τον μυστακίδη, ίσα ίσα που ανέφερα οτι ανέβασε την ενέργεια κ την όρεξη της ομάδας στο επιθετικό κομμάτι, την αναφορά την έκανα σε αντιπαράθεση με το κράξιμο σε μακ, πέλκα (κυρίως) και ζάιρο για κατάχρηση ντρίμπλας και ατομικισμού κλπ κλπ. Που χωρίς να θέλω να μειώσω τον μυστακίδη οι τρεις συγκεκριμένοι είναι αρκετα πιο παραγωγικοί στην ανάπτυξη του παιχνιδιου. Δηλαδή επιτρέπεται η ντρίμπλα μόνο όταν είσαι πουλέν ας πούμε;;;
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

Και ημαρτον αν κραζουμε παίκτες για καποιες τριπλες π κάνουν για να ξεκλειδωσουν άμυνες..
Μην τα ισοπεδώνουμε ολα, τι θελουμε δλδ, σαλπιδες?
Θρασος και ψυχολογία χρειάζονται, μην τους κανουμε φοβικους..
Στο χερι του προπονητή ειναι να φροντισει να υπαρξει μετρο και να μη γίνονται με υπερβολη..

Ζαρα τωρα ειδα το νεο ποστ σου, μπερδεύεις την εκάστοτε ατομιστια (δε δινω πάσα ή τα κανω ολα μονος μ) με την τριπλα για να καταφερω να δωσω πασα..
Στα ειπα κ στο προηγούμενο... ;)
Άβαταρ μέλους
zarathustra79

Το ζήτημα μου εμένα είναι οτι πέλκας κ μακ τα ακούνε ενώ είναι οι παίκτες με τις περισσότερες επιτυχημένες ατομικές ενέργειες. Εκεί κάπου πρέπει να κάνεις ένα ισοζύγιο και να πεις οτι αφού κάνει κ τρια τεσσερα καλά πράγματα στο παιχνιδι, ε ας πανε στο διάολο κ οι τρεις κακες τους ενεργειες. Αν τους εβγαιναν ολες οι ενεργειες δε νομιζω να επαιζαν σε μας. Κ ομως, ο μακ ακομα κ χθες ή στο ματς του κυπελλου τα ακουσαν ασχημα. Ναι συμφωνω οτι ειναι τσαπατσουλης και οτι βαζει το κεφαλι συνεχεια κατω, αλλά είναι κ ο πιο επικινδυνος παικτης μας.
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

zarathustra79 έγραψε: Δηλαδή επιτρέπεται η ντρίμπλα μόνο όταν είσαι πουλέν ας πούμε;;;
Βασικά επιτρέπεται αν ξέρεις να την κάνεις.
Αυτοί όλοι που ανέφερες ξέρουν.
Απαγορεύεται σε τίποτα Σάλπι, Σκόνδρες, τέτοιους παίχτας.
Sfinas

Δημοσίευση από Sfinas »

όταν παίζεις σε κλειστές αμυνες, άμα δεν γίνουν προσωπικές ενεργιες με τριπλες κτλ δεν βάζεις goal ούτε το σε 200 λεπτά αγώνα. δείτε τους προηγούμενους αγώνες πως πήραμε τα mats, άμα δεν ήταν ο μακ με ζάιρο να τους κάνουν πτάνα τις πλευρές και να ανοίγουν τις αμυνες goal δεν θα βάζαμε, το πολύ πολύ κάνα από τύχη...
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

zarathustra79 έγραψε:Το ζήτημα μου εμένα είναι οτι πέλκας κ μακ τα ακούνε ενώ είναι οι παίκτες με τις περισσότερες επιτυχημένες ατομικές ενέργειες. Εκεί κάπου πρέπει να κάνεις ένα ισοζύγιο και να πεις οτι αφού κάνει κ τρια τεσσερα καλά πράγματα στο παιχνιδι, ε ας πανε στο διάολο κ οι τρεις κακες τους ενεργειες. Αν τους εβγαιναν ολες οι ενεργειες δε νομιζω να επαιζαν σε μας. Κ ομως, ο μακ ακομα κ χθες ή στο ματς του κυπελλου τα ακουσαν ασχημα. Ναι συμφωνω οτι ειναι τσαπατσουλης και οτι βαζει το κεφαλι συνεχεια κατω, αλλά είναι κ ο πιο επικινδυνος παικτης μας.
Αδερφε τα βάζεις ολα μαζι, και με απλοικες επαγωγες, τ μπερδεύεις...

Perspective θελει..Την παραπανισια τριπλα θα την κραξεις, το κανω σουτ σε κρισιμο σημειο οταν εχω επιλογή πασας θα το κραξεις, το κανω τριπλα για να ελευθερωθω ή να δημιουργήσω προϋποθέσεις για πασα δε θα το κραξεις, το κανω προσωπικη ενεργεια εκει π πρεπει οπως εκανε ο μακ χθες κ στα προηγουμενα 2 που ηταν πολυ καλος δε θα το κραξεις..

Ειναι ανάλογα τις συνθήκες, το σημειο στο οποιο γινονται και οχι το πρόσωπο οπως λανθασμένα πιστευεις (εκτος απο πελκα ισως π η πλειοψηφία οντως τον κραζει ακομα κ οταν ειναι καλος)

Ο μακ (οπως κ ο μυστα το καλοκαιρι, οπως κ ο γκαρι κ ο ζαιρο) θα φαει την κριτικη του εκει π πρεπει, οπως ταυτόχρονα θα επισημανθουν κ οι καλές ενέργειες- διαθεση του εκει π πρεπει..

;)
Άβαταρ μέλους
zarathustra79

Μα ακριβως αυτο λεω κ γω! Χθες ο μυστακιδης έχασε πολλες ντρίμπλες κ έκανε αρκετα λαθη. Κ ομως κανεις δεν το αναφερει, στεκονται ολοι μονο στις θετικες ενεργειες του. Και πολυ καλα κανουν λεω εγω, αλλα γιατι συμβαινει αυτο στον μυστακιδη κ οχι στους υπολοιπους παικτες που σημειωνω οτι ειναι κ πιο παραγωγικοι; Υπαρχει διαφορετικη αντιμετωπιση ή ειναι που δεν εχει κουρασει ακομα ο μυστακιδης (αλλα μοιραια θα συμβει κ αυτο);;

Για μενα η ουσια ειναι τον παραγωγικο σου παικτη να τον χειροκροτεις ακομη κ οταν κανει λαθος για να τον εμψυχωσεις. Και φυσικα ειναι εντελως διαφορετικο να γραψεις ενα σχολιο οτι δε μαρεσε που ο ταδε εκανε εκεινη την ενεργεια και εντελως διαφορετικο να τον γιουχαρεις στο γηπεδο την ωρα του αγωνα. Ή ακομη και η εντελως απαξιωτικη κριτικη που διαβαζω εδω στο φορουμ τυπου αμα δε μπορεις σηκω φυγε...
Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

Ο Μυστακιδης αντε να εχει παρει το 1/20 των ευκαιριων του Πελκινιο. Αν φτασει το ποσοστο του τοτε θα φαει κράξιμο. Προς το παρον οσο ξεκλειδώνει παιχνιδια ειναι στο απυρόβλητο.

Γνωμη μου παντα.
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

Κοιτα, νομιζω κανουμε κυκλους οσο τα γενικευεις ολα κ δε τα βλέπεις ανάλογα με τις συνθηκες κ τη φαση..

Ασε που δε θεωρω οτι ο μυστα εκανε χθες αυτα π παρουσιαζεις..
Και φυσικα έχει να κάνει και με το ισοζυγιο των προσπαθειων οπως λες..

Την ένσταση σου ομως δεν καταλαβαίνω οταν τον συγκρινεις με τους αλλους, ειδικα με μακ (γτ με πελκα οντως υπαρχει υπερβολή κ εμμονη)..
Εκτος και αν βασιζεται στα 2 τελευταία που λες, στις γιουχες στο γηπεδο κ τα κραξιματα εδω μεσα, που ουτως η αλλως ειναι γελοια π γινοται..
Αρα και αναξια στοιχεία για να αποτελεσουν κριτηριο συγκρισης,γτ στα πρωτα κακα ματς του μυστα,θα κανουν το ιδιο κ γι αυτον..
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Σημερα ξεπαγωσαμε... :( Τα ειπατε σχεδον ολα.Ουτως η αλλως δεν ειδαμε και πολλα γιατι παγωσαν και τα ματια μας.
Τζιολη και Κατσε μαζι δεν θελω να ξαναδω.Χαρισακος εξαιρετικος.
Άβαταρ μέλους
stephanos

Δημοσίευση από stephanos »

zarathustra79 έγραψε:Υπαρχει διαφορετικη αντιμετωπιση ή ειναι που δεν εχει κουρασει ακομα ο μυστακιδης (αλλα μοιραια θα συμβει κ αυτο);;
Ε, προφανώς και τα δύο φίλε μου! Υπάρχει διαφορετική αντιμετώπιση επειδή δεν έχει κουράσει ακόμα. Κάτι παρόμοιο με τον Χάρη και τα λάθη του στις πάσες, που συγχωρούνται γιατί αφενός τρέχει και μαρκάρει σε όλο το ματς και αφετέρου είναι «καινούριο καλαθάκι μου και πού να σε κρεμάσω».

Αλλά έχω εμπιστοσύνη στη μιζερούπολη, θα έρθει μία μέρα που θα πρέπει «να φύγουν όλοι, πλακάκια, καθαρίστριες κλπ», απλώς ελπίζω να αργήσει η μέρα τούτη! :lol:

Χθες ο άλλος έκανε επιβεβλημένο ροτέισον (έχουμε 10 ματς σε ένα μήνα) στο πιο λογικό για αυτό ματς (με απουσίες η Βέροια), δεν κινδυνεύσαμε καθόλου, βάλαμε δύο χαλαρά και χάσαμε και ένα άχαστο και σήμερα ασχολούμαστε με τον Βελλίδη. :twisted:
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

[youtube]3rh_YkckK94[/youtube]
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

εντωμεταξύ στα τελευταία 6 ματς πρωταθλήματος έχουμε 5 νίκες και μια ισοπαλία, αυτή μεσα στη Λιβαδειά με το %#%@ ακυρωθέν γκολ του Μπερμπάτοφ στις καθυστερήσεις του αγώνα.

Δλδ κανονικά έχουμε 6χ6.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Πόσες νίκες εκτός έδρας;
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”