Frank Arnesen

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Asimos

Re: Frank Arnesen

Δημοσίευση από Asimos »

simba έγραψε:Δεν απαντησες ομως, σε μενα αναφεροσουν και αν ναι γιατι και γιατι μπηκαν οι γατες και οι next gen ως παραμετροι?
Αναφερομουν αοριστα στους κατα φαντασιαν υπερασπιστες του ΠΑΟΚ διαμορφωνοντας ή εστω προσπαθουσαν να διαμορφωσουν γνωμη.

Αν δεν με εκανες quote δεν θα μπλεκαμε ποτε λολ
Άβαταρ μέλους
spyretto

Δημοσίευση από spyretto »

alp920 έγραψε:έχει λυσσάξει με την πάρτη σου το ένδοξο παρελθόν μας....
έτσι είναι όμως.Ενώ μέχρι πρότινος που για να γίνει μια μεταγραφή περνούσε από δέκα διαφορετικά ταμεία το μοντέλο διοίκηση-μεταγραφές ΠΑΟΚ δούλευε καλά.
Συνέχισε να τους γράφεις στα τέτοια σου. Όσο σου επιτίθενται,τόσο περισσότερο ακυρώνουν το όνομα που χτίσανε κάποτε ως ποδοσφαιριστές.
Απλά δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να αναφερόμαστε ΕΔΩ σε "παλαιμάχους" με κάποιο παρελθόν που δεν τους τιμά ιδιαίτερα, που βγαίνουν επανελλημένα σε κατευθυνόμενα μέσα να πουν τα γνωστά που λένε καθε φορά... για να τους βρίζουμε και να χαριεντιζόμαστε μεταξύ μας;
Εχει καταντήσει κουραστικό, αντιαισθητικό και κυρίως κάνει κακό στην ομάδα.
Άβαταρ μέλους
alp920

Δημοσίευση από alp920 »

Μα στον αθλητικό διευθυντή γίνεται η επίθεση,η σημερινή τουλάχιστον.
Και παρεπιπτόντως δεν νομίζω ότι χαριεντιζόμαστε μεταξύ μας,στο κάτω κάτω ούτε καν γνωριζόμαστε οι περισσότεροι.Άλλοι χαριεντίζονται με τον κάθε ιδιοκτήτη ραδιοφώνου .
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Δηλώσεις κάνανε προσβλητικες για στέλεχος του ΠΑΟΚ θα σχολοιαστουν όπως όλοι οι αλλοι

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

εγώ το μονο που θα πω στον κο φορτουλα (που τον σέβομαι για την προσφορά του αλλά μέχρι εκεί) είναι να τρίψει λίγο καλύτερα τα μάτια του μπας και δεί, γιατί μάλλον η ηλικία έφερε και προβλήματα όρασης...
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

Asimos έγραψε:
simba έγραψε:Δεν απαντησες ομως, σε μενα αναφεροσουν και αν ναι γιατι και γιατι μπηκαν οι γατες και οι next gen ως παραμετροι?
Αναφερομουν αοριστα στους κατα φαντασιαν υπερασπιστες του ΠΑΟΚ διαμορφωνοντας ή εστω προσπαθουσαν να διαμορφωσουν γνωμη.

Εχω την εντυπωση οτι εξαρχης δε θα μπλεκαμε αν δε χρησιμοποιουσες χαρακτηρισμους και δεν εκανες αοριστες αναφορες αλλα με ξεκαθαρες μομφες σε γραφομενα αλλων λιγα ποστ πιο πανω...
I'll be damned αν με τις τελευταιες εξελιξεις και βάσει αυτου π λεει,
Έχω μάθει τώρα να του δίνω τις πληροφορίες που χρειάζεται με τον τρόπο που τις θέλει, αυτή είναι η δουλειά μου. Να του λέω: «Άκου, αυτούς τους παίκτες θέλουμε», να είμαι αποτελεσματικός και ευθύς και μπορεί να πει ένα «ναι» ή ένα «όχι» και αυτό δουλεύει όλο και καλύτερα. Είναι προφανώς μία νέα εμπειρία και για τους δύο μας
τελικα παει ν βρυζοποιηθει λογω του οποιου ευνουχισμου απο ιβαν..
Με αυτο που χεστηκαν οσοι διαβαζουν πισω απο τις λεξεις ειναι πως εμαθε να μιλαει με τον Σαββιδη οπως θελει ο Σαββίδης.
Δεν περιγραφω αλλο καθως μετα απο αυτήν τη συνεντευξη απορω με αυτους που πριν 15 μερες τον ειχανε τελειωμενο. Αλλα ναι, βγηκαν να τον τελειωσουν με πρωτοσελιδα γατας και ακόμη τους διαβαζουν καποιοι ως ΠΑΟΚτσακια και καλα...
Ποσο μαλλον οταν δε διευκρινιζεις τιποτα οταν σου ζητειται και παροτι ενω λες οτι ποτε δεν μιλησες αοριστα σε μελος του φορουμ, τωρα λες οτι αναφεροσουν αοριστα (και μαλιστα με αιχμες περι γατιων και νεξτ τζεν), ολως τυχαιως κατω απο καποια ποστς...

Καλυτερα ναμαστε πιο ντομπροι μεταξυ μας..
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος simba την Δευ 18 Ιαν 2016, 14:16, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

Δημοσίευση από theo-drama »

omerta76 έγραψε:Aφού μίλησε και ο Φορτούλα, τώρα βεβαιώθηκα για το πόσο σάπιο είναι το σύστημα που πολεμάει τον ΠΑΟΚ....απέτυχε ο Δανός γιατί δεν του βγήκε κανενας λέει. Μάλιστα, ουτε ο Γκαρυ, ουτε ο Τσιμιροτ. Ας μας βρει ο παλαίμαχος του ΠΑΟΚ έναν ΤΔ παγκοσμίως που του βγαίνουν πάνω από 50%.....ΕΝΑΝ ΟΜΩΣ!!
+Και τον ειχα σε καλυτερη θεση απο τους αλλους που ανεφερε ο The-Stalker.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Φέρε τον Ramirez ρε...
Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

simba έγραψε:
Asimos έγραψε:

Εχω την εντυπωση οτι εξαρχης δε θα μπλεκαμε αν δε χρησιμοποιουσες χαρακτηρισμους και δεν εκανες αοριστες αναφορες αλλα με ξεκαθαρες μομφες σε γραφομενα αλλων λιγα ποστ πιο πανω...
I'll be damned αν με τις τελευταιες εξελιξεις και βάσει αυτου π λεει,
Έχω μάθει τώρα να του δίνω τις πληροφορίες που χρειάζεται με τον τρόπο που τις θέλει, αυτή είναι η δουλειά μου. Να του λέω: «Άκου, αυτούς τους παίκτες θέλουμε», να είμαι αποτελεσματικός και ευθύς και μπορεί να πει ένα «ναι» ή ένα «όχι» και αυτό δουλεύει όλο και καλύτερα. Είναι προφανώς μία νέα εμπειρία και για τους δύο μας
τελικα παει ν βρυζοποιηθει λογω του οποιου ευνουχισμου απο ιβαν..
Με αυτο που χεστηκαν οσοι διαβαζουν πισω απο τις λεξεις ειναι πως εμαθε να μιλαει με τον Σαββιδη οπως θελει ο Σαββίδης.
Δεν περιγραφω αλλο καθως μετα απο αυτήν τη συνεντευξη απορω με αυτους που πριν 15 μερες τον ειχανε τελειωμενο. Αλλα ναι, βγηκαν να τον τελειωσουν με πρωτοσελιδα γατας και ακόμη τους διαβαζουν καποιοι ως ΠΑΟΚτσακια και καλα...
Ποσο μαλλον οταν δε διευκρινιζεις τιποτα οταν σου ζητειται και παροτι ενω λες οτι ποτε δεν μιλησες αοριστα σε μελος του φορουμ, τωρα λες οτι αναφεροσουν αοριστα (και μαλιστα με αιχμες περι γατιων και νεξτ τζεν), ολως τυχαιως κατω απο καποια ποστς...

Καλυτερα ναμαστε πιο ντομπροι μεταξυ μας..
Σου έχω ξαναμιλησει ποτέ; Προσωπικά μου εισαι τοσο αδιαφορος που δεν ξερω ουτε τι καπνο φουμαρεις φιλε για να σου πετάξω σποντες. Αν εσυ βλεπεις φαντασματα μην μπλεκεις αλλους.
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

Πω ρε φιλε τι ξεφτιλα ειναι αυτη, πραγματικα..

Πετας ξεκαθαρες σποντες σε γραφομενα απο πανω, με χαρακτηρισμους και νιξεις σε αλλα πραγματα,
και οταν ο αλλος σου λεει τι φαση, αρχιζεις τις υπεκφυγες, κανεις πιρουετες, λες οτι μιλας αοριστα και αναρωτιεσαι αν μας εχεις ξαναμιλησει..
Χεστηκαμε αν σου ειμαστε αδιαφοροι, φουστιες δε γουσταρουμε ομως..
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Ο Γιουσούφ αργεί;
Ο Σκαριόνε;
Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

Οριακος... 28η αγωνιστική δεν φτανεις. κι απο το πεζοδρομιο...
bizna4

Δημοσίευση από bizna4 »

Αυτό που γίνεται με τους παλαιμάχους έχει καταντήσει τελείως γραφικό.Ισοπεδωτικοί μονίμως ως εκεί που δεν πάει και το θέμα είναι πως δε συμβαίνει μόνο στον ΠΑΟΚ αυτό.Δεν ξέρω αν στον ΠΑΟΚ είναι συγκεκριμένο πλάνο από τους παλαιμάχους επειδή πρώτη φορά υπάρχει μαρούλι κι αυτοί είναι στην απ'έξω ή επειδή απλά έχει σπάσει το κοντέρ γραφικότητας.Οι ΑΡΔ κάνουν τη δουλειά τους,ξέρουν τι θα πουλήσει και πως θα φέρουν αναστάτωση,από αυτήν ζουν.Το θέμα είναι να μην τσιμπάμε εμείς σε κάτι Φορτούλες ή κάτι στρατηγούς.
Απλά για τους παλαιμάχους συγκεκριμένα νομίζω πως τους βγαίνει ένα απύθμενο κόμπλεξ επειδή στην εποχή τους δεν υπήρχε τόση δημοσιότητα,δεν υπήρχε διαδίκτυο να γίνουν γνωστοί έξω,δεν βγήκαν στο εξωτερικό και έπαιξαν μόνο στην ψωροκώσταινα,πιθανόν να βλέπουν τα ποσά που υπάρχουν τώρα και να φυτιλιάζονται.Και όλο αυτό τους έχει δημιουργήσει πολλά σύνδρομα πιστεύω,σε βαθμό να μην ξέρουν τι λένε,να θεωρούν την εποχή τους πολύ καλύτερη από την τωρινή,πως τότε υπήρχε μεγαλύτερο ταλέντο και διάφορες άλλες φίφες..
Αν δεν είναι στοχευμένη η επίθεση(δεν ξέρω τι συμβαίνει στον ΠΑΟΚ μας),μπορείτε απλά να απολαμβάνετε τις απόψεις τους με χιούμορ,οι περισσότεροι έχουν ξεκουτιάσει.Χαρακτηριστικό παράδειγμα τι λέει ο Νεστορίδης για Μέσι...

https://www.youtube.com/watch?v=4lvzbnTfd3A
Άβαταρ μέλους
stephanos

Δημοσίευση από stephanos »

bizna4 έγραψε:Οι ΑΡΔ κάνουν τη δουλειά τους,ξέρουν τι θα πουλήσει και πως θα φέρουν αναστάτωση,από αυτήν ζουν. Το θέμα είναι να μην τσιμπάμε εμείς σε κάτι Φορτούλες ή κάτι στρατηγούς.
Απλά για τους παλαιμάχους συγκεκριμένα νομίζω πως τους βγαίνει ένα απύθμενο κόμπλεξ επειδή στην εποχή τους δεν υπήρχε τόση δημοσιότητα, δεν υπήρχε διαδίκτυο να γίνουν γνωστοί έξω, δεν βγήκαν στο εξωτερικό και έπαιξαν μόνο στην ψωροκώσταινα, πιθανόν να βλέπουν τα ποσά που υπάρχουν τώρα και να φυτιλιάζονται. Και όλο αυτό τους έχει δημιουργήσει πολλά σύνδρομα πιστεύω, σε βαθμό να μην ξέρουν τι λένε, να θεωρούν την εποχή τους πολύ καλύτερη από την τωρινή, πως τότε υπήρχε μεγαλύτερο ταλέντο και διάφορες άλλες φίφες..
Άψογος.

Οφ-τόπικ.

Ξεκόλλα βρε Σίμπα, δεν το έγραψε για σένα ο Άσιμος από την αρχή.
Δεν το ξέρω το παιδί, αλλά νομίζω ότι τον αδικείς, ειδικά με βάση τη συμπεριφορά του εδώ μέσα.
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

Ρε στεφανε, αυτο τον ρωτησα για να ξεκαθαριστει γιατι στο σχολιο του υπηρχε ξεκαθαρη νιξη στο δικο μου και λογω θεσης.. Αντ'αυτου, απεφυγε να απαντησει, κανοντας λογο για αοριστες αναφορες σε καποιους, με ταυτοχρονες νιξεις σε γατες και next gen..Δε νομιζω οτι ηταν παραλογο! Καλυτερα να το ελεγε ξεκαθαρα και να το συζητουσαμε, παρα αυτο..
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”