Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
K_geo έγραψε:νταξ, μην το τερματιζουμε τωρα, ομαδα της καρδιας του κτλ κτλ γιατι αν δεν εχεις λινκ με συνεντευξη κτλ να το λεει τοτε αερολογουμε...
επειδη ειμαι απο καστορια και ειμαστε μικρη πολη και λιγο πολυ γνωριζομαστε ολοι μεταξυ μας ο βελλιδης ειναι
βαζελος
και εγω ετσι ξερω, βαζελος μου το ειπε, αλλα αυτό που λεει παραπάνω ο eorptol είναι το πιο σωστό. βασικά, είναι ΤΟ σωστό. τα υπόλοιπα για εμένα είναι κουταμάρες.
Spiros_S έγραψε:Ας τιμήσει τη φανέλα που θα φοράει(;) και ας είναι ότι θέλει.
Δε θα τον κάνω και γαμπρό για την κόρη μου (όπου το να είναι είναι ΠΑΟΚ είναι αναγκαία συνθήκη ).
ακριβώς αυτό. με την παρένθεση συμπεριλαμβανομένης. ασχετα αν ακόμα δεν έγινε 2 ετών.
Αυτο το πραγμα με το οτι ομαδα ειναι ο καθε Ελληνας ποδοσφαιριστης που ερχεται εχει καταντησει κουραστικο. Δεν γινεται ολοι οσοι ερχονται στον ΠΑΟΚ να ειναι ΠΑΟΚτσακια απο κουνια!!! Ειναι επαγγελματιες ποδοσφαιριστες που σε μικρη ηλικια σιγουρα θα ειχαν μια αγαπη για μια ομαδα! Ο κοσμος του ΠΑΟΚ μπορει με τον τροπο του ομως να κανει τον καθε ποδοσφαιριστη να αγαπησει τον ΠΑΟΚ και να ματωνει για την φανελα. Ο Μουσλιμοβιτς, ο Γκαρσια και πολλοι απο εκεινη την φουρνια δεν ηταν ΠΑΟΚτσακια απο κουνια...δεθηκαν με την ομαδα και τον κοσμο και εβαλαν λιγο ασπρομαυρο αιμα μεσα τους.
pgetsos έγραψε:Τον παίχτη τον κοροϊδεύω από τότε που τον θυμάμαι. Επειδή δε μπορώ να αλλάξω γνώμη αν τύχει και έρθει, απλά θα απέχω, είτε παίζει καλά είτε του φεύγει μέσα από τα χέρια
Κι εγώ ...ΑΝ ΕΡΘΕΙ...
Ρε παιδιά, πείτε μου πως μπορεί να παίζει συγκεντρωμένος μέσα στην Τούμπα, ειδικά στην εστία της "7", ενώ θα σκέφτεται συνέχεια εκείνο το τετράμπαλο που άρπαξε παίζοντας στην ομάδα της καρδιάς του , τότε που ό,τι πήγε μέσα "έγραψε"?????????
Εκτός κι ΑΝ ΤΟΝ ΠΑΡΟΥΜΕ μόνο για τα ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ...
Χαχαχαχα! Έλεος ρε παιδιά! Η υπερβολή είναι στο αίμα μας πια!
Δηλαδή αν έρθει και κατεβάσει ρολά και μας χαρίσει ένα σωρό πόντους, εσείς θα απέχετε επειδή παλιά τον κοροϊδεύατε;;; Επειδή όλοι εδώ μέσα είμαστε τρελαμένοι με τον ΠΑΟΚ, ε δε νομίζω να βάλει κανένας πιο πάνω τον εγωισμό του από την ομάδα!
pgetsos έγραψε:Τον παίχτη τον κοροϊδεύω από τότε που τον θυμάμαι. Επειδή δε μπορώ να αλλάξω γνώμη αν τύχει και έρθει, απλά θα απέχω, είτε παίζει καλά είτε του φεύγει μέσα από τα χέρια
Κι εγώ ...ΑΝ ΕΡΘΕΙ...
Ρε παιδιά, πείτε μου πως μπορεί να παίζει συγκεντρωμένος μέσα στην Τούμπα, ειδικά στην εστία της "7", ενώ θα σκέφτεται συνέχεια εκείνο το τετράμπαλο που άρπαξε παίζοντας στην ομάδα της καρδιάς του , τότε που ό,τι πήγε μέσα "έγραψε"?????????
Δηλαδή αν έρθει και κατεβάσει ρολά και μας χαρίσει ένα σωρό πόντους, εσείς θα απέχετε επειδή παλιά τον κοροϊδεύατε;;; Επειδή όλοι εδώ μέσα είμαστε τρελαμένοι με τον ΠΑΟΚ, ε δε νομίζω να βάλει κανένας πιο πάνω τον εγωισμό του από την ομάδα!
Εδώ έπαιζε μία χαρά ο βιτολο από τα μπαμπινι :)
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
καλα ρεφλεξ εχει, γρήγορα πόδια έχει, τσαμπουκαλής είναι και λογικά θα έχει εύκολη και γρήγορη προσαρμογή στην ομάδα.
αλλά, δεν μπλοκάρει/σβήνει τη μπάλα και δινει πολλα κορνερ, δεν ξερω για εξόδους κτλ και κυρίως, δεν πιστεύω ότι είναι καλύτερος απο αυτούς που έχουμε.
τώρα, αν ισχύσουν τα περι εξάμηνου δανεισμού με οψιόν ούτε ζέστη ούτε κρύο. θα κριθεί στο χορταράκι όπως όλοι.
και καλό θα είναι να μην είμαστε προκατειλημένοι απέναντι του για οποιονδήποτε λόγο αλλά και να στηρίξουμε όταν και αν έρθει μια στραβή.
Ντρίπλες Χριστοβασίλη για Βελλίδη
Δευτέρα, 18 Ιανουαρίου 2016 16:37 μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς Εκτύπωση E-mail Add new comment
Από arenafm.gr: Μπορεί το πρωί ο Μάρκος Βελλίδης να βρίσκονταν πολύ κοντά στο να συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα του ΠΑΟΚ, τα δεδομένα φαίνεται να διαφοροποιούνται.
Κι αυτό διότι αρχικά οι συζητήσεις που έγιναν είχαν να κάνουν για εξάμηνο δανεισμό του ποδοσφαιριστή. Η πλευρά του ΠΑΣ Γιάννενα πάντως έριξε στο τραπέζι την περίπτωση της μεταγραφής του ποδοσφαιριστή και όχι του δανεισμού με αποτέλεσμα να δεδομένα και πάλι να αλλάξουν.
Δεν αποκλείεται μέχρι το βράδυ να υπάρξει νέα προσέγγιση.
Εδώ έπαιζε μία χαρά ο βιτολο από τα μπαμπινι :)
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Από μπαμπίνι έπαιξε και ο Ίβιτς που τόσα χρόνια μνημονεύουμε και δεν έχουμε βρει ισάξιο...
Υπομονή, όποιος και να έρθει, θα φανεί στο γήπεδο τι απίδια πιάνει.