Μεταγραφές Χειμώνα 2015-2016

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
K_geo

Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2015-2016

Δημοσίευση από K_geo »

μακάρι να μας κάτσει ο μπουσουφας θα βγαλουμε γουστα. συν οτι επειδή ειναι και στο σωματότυπο πελκα και δεν θα αλλάξει η λειτουργία της ομάδας αλλά και ο μικρός θα έχει τεράστια ευκαιρία να μαθει πράματα απο ένα μάγο της μπάλας. συν οτι θα μας λυσει και το θεμα με τιην εκτελεση των στημενων μπαλιων...

[youtube]jjSLPkEjOB0[/youtube]

στο 2,12 ολα,μα ολα τα λεφτα...

και μετα ας μου φέρουν και το βελλιδη και το βλαχοδημο και το διουδη και το δαυκο πακετο, δεν με νοιαζει. :lol:

υγ: georgedoulk εγώ όταν τον έβλεπα περυσι με το γαυρο ελεγα μακάρι να ειχαμε ενα τετοιο τέρμα... τεσπα... :roll:
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

georgedoulk2008 έγραψε:Έχουμε το κακό οτι υποτιμάμε κάποιους παίκτες, κυρίως Ελληνες, ενώ εντυπωσιαζόμαστε απο το όνομα κάποιων άλλων.
Ο Όλσεν είχε μόλις δυο χρονιές σε επαγγελματικό επίπεδο με την Μάλμε στο Σουηδικό Πρωτάθλημα και είναι 26 χρονών.
Ο Βελλίδης έχει επτά γεμάτες σαιζον στο Ελληνικό Πρωτάθλημα με Γιαννενα και αρη και είναι 28 χρονών.

Τον Ολσεν πριν ερθει στον ΠΑΟΚ δεν τον είχαμε δει. Δεν ξέρουμε αν έκανε καλές ή κακές εμφανίσεις. Στον ΠΑΟΚ όσο τον είδαμε ηταν απογοητευτικος. Αλλά παρολα αυτά λέμε "έχει μέλλον".
Τον Βελλίδη που τον έχουμε παίξει αντίπαλο και μας έχει κάνει κηδείες τον θεωρούμε "λίγο".

Αβυσσος η ψυχή του Παοκτσή.
Καταρχας ναι, 7 σεζόν. Τον ξέρουμε, ακριβώς, και άρα μπορούμε να κρίνουμε καλύτερα

Όσο για Όλσεν, επειδή τον έβλεπα σχετικά συχνά πέρσι, και αν θέλει ας επιβεβαιώσει ο Μανιακός, ήταν ένας πάρα πολύ καλός τερματοφύλακας. Και για αυτό βγήκε κιόλας τερματοφύλακας της χρονιάς
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

pgetsos έγραψε:Τον παίχτη τον κοροϊδεύω από τότε που τον θυμάμαι. Επειδή δε μπορώ να αλλάξω γνώμη αν τύχει και έρθει, απλά θα απέχω, είτε παίζει καλά είτε του φεύγει μέσα από τα χέρια
Κι εγώ :shock: ...ΑΝ ΕΡΘΕΙ... :oops:

Ρε παιδιά, πείτε μου πως μπορεί να παίζει συγκεντρωμένος μέσα στην Τούμπα, ειδικά στην εστία της "7", ενώ θα σκέφτεται συνέχεια εκείνο το τετράμπαλο που άρπαξε :oops: παίζοντας στην ομάδα :shock: της καρδιάς του :o , τότε που ό,τι πήγε μέσα "έγραψε"?????????

Εκτός κι :shock: ΑΝ ΤΟΝ ΠΑΡΟΥΜΕ μόνο για τα :shock: ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ... :o
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Δευ 18 Ιαν 2016, 16:05, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

νταξ, μην το τερματιζουμε τωρα, ομαδα της καρδιας του κτλ κτλ γιατι αν δεν εχεις λινκ με συνεντευξη κτλ να το λεει τοτε αερολογουμε...
Άβαταρ μέλους
goran 64

Και μόνο το "μένος" που έπαιζε εναντίον του :pano: ...φτάνει...Γνώμη μου... :(
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

γνωμη σου γνωμη σου αλλα σε τετοια θεματα καλο ειναι να προσεχουμε τι λεμε... πλζ./
Άβαταρ μέλους
paoktzis

Δημοσίευση από paoktzis »

K_geo έγραψε:νταξ, μην το τερματιζουμε τωρα, ομαδα της καρδιας του κτλ κτλ γιατι αν δεν εχεις λινκ με συνεντευξη κτλ να το λεει τοτε αερολογουμε...
επειδη ειμαι απο καστορια και ειμαστε μικρη πολη και λιγο πολυ γνωριζομαστε ολοι μεταξυ μας ο βελλιδης ειναι
βαζελος
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Τα βίντεο πάντως δεν τα βλέπω καν..Ακόμη θυμάμαι τα βίντεο του Μάρτενς πριν έρθει και λέγαμε όλοι οτι φέραμε τον Ολλανδό Κακά..Στο χορτάρι θα φανούν όλα..
Άβαταρ μέλους
alp920

Δημοσίευση από alp920 »

εμένα πάλι γιατί μου αρέσει ο Βελλίδης?
για κάθε γκέλα που κάνει του αντιστοιχούν και 4-5 πολύ καλές αποκρούσεις.
Θεωρώ ότι είναι λίγο καλύτερος του Γλύκου,και σίγουρα τώρα που μιλάμε πολύ σταθερότερος του Όλσεν.
Κρίμα πάντως γιατί με τον Όλσεν πίστεψα ότι βρήκαμε επιτέλους τέρμα για πολλά χρόνια
Άβαταρ μέλους
Kostas_Peraia4

Δημοσίευση από Kostas_Peraia4 »

Ο 29χρονος τερματοφύλακας του ΠΑΣ Γιάννινα, Μάρκος Βελλίδης, περιμένει το "πράσινο φως" για να πάει στη Θεσσαλονίκη με τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας της Ηπείρου, Δημήτρη Νιαρχάκο.

Το ζήτημα της απόκτησης τερματοφύλακα είναι το νούμερο 1 στην ιεράρχηση των θεμάτων που απασχολούν τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ μετά την επιβεβαίωση του σοβαρού τραυματισμού του Γλύκου και την ξεκάθαρη θέση του Τούντορ προς τον Φρανκ Άρνεσεν ότι χρειάζεται έναν ακόμη γκολκίπερ.

Οι συζητήσεις με τον ΠΑΣ Γιάννινα για την απόκτηση του Μάρκου Βελλίδη είναι προχωρημένες και σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr, το πρωί έγινε επαφή εκπροσώπων με τον ισχυρό άνδρα της ηπειρωτικής ομάδας, Γιώργο Χριστοβασίλη.

Από το περιβάλλον του μεγαλομετόχου του ΠΑΣ, προκύπτει ότι "η μεταγραφή προχωράει" και είναι χαρακτηριστικό ότι ο Μάρκος Βελλίδης δεν πήρε το πρωί μέρος στην προπόνηση της ομάδας, αφού περιμένει το "οκ" για να μεταβεί στη Θεσσαλονίκη με τον τεχνικό διευθυντή του συλλόγου, Δημήτρη Νιαρχάκο.

Από την πλευρά του ΠΑΟΚ, ωστόσο, προκύπτει ότι ακόμη δεν υπάρχει καμία εξέλιξη. Αξίζει να σημειωθεί ότι σε κρούσεις που δέχθηκε από διάφορους ατζέντηδες για να προτείνουν τερματοφύλακες, ο Φρανκ Άρνεσεν επεσήμανε ότι χρειάζονται μία-δύο μέρες για να παρθεί η οριστική απόφαση για τον γκολκίπερ που θα αποκτήσει ο ΠΑΟΚ.
SPORT24
Άβαταρ μέλους
DimitrisS

Δημοσίευση από DimitrisS »

Παντως οπως κλασικα συμβαινει, οπαδοι αλλων ομαδων και ειδικα του βαζελου που εχουν μεινει με 2ο τον Κοτσολη βλεπω οτι τους ξενιζει που ο ΠΑΟΚ θα παρει τον Βελλιδη τον οποιο θεωρουν εναν πολυ καλο και εξελιξιμο τερματοφυλακα.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

paoktzis έγραψε:
K_geo έγραψε:νταξ, μην το τερματιζουμε τωρα, ομαδα της καρδιας του κτλ κτλ γιατι αν δεν εχεις λινκ με συνεντευξη κτλ να το λεει τοτε αερολογουμε...
επειδη ειμαι απο καστορια και ειμαστε μικρη πολη και λιγο πολυ γνωριζομαστε ολοι μεταξυ μας ο βελλιδης ειναι
βαζελος
Επαγγελματίας είναι

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
goran 64

K_geo έγραψε:γνωμη σου γνωμη σου αλλα σε τετοια θεματα καλο ειναι να προσεχουμε τι λεμε... πλζ./
Δεν αποτελεί ακόμα μέλος του Π.Α.Ο.Κ. 8-) ΑΝ ΕΡΘΕΙ δήλωσα ότι θα "απέχω" από κάθε είδους κριτική... :shock:
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

λουξ, μπουσουφα και ξανα μεταγραφες καλοκαιρι.

ή εκτός αν θέλουμε να τα σκάσουμε και κάνουμε κινηση για τούτον τον γκιγιερμε της λοκομοτίβ αλλά πιστεύω θα θέλει μυριο και πάνω η ομάδα αλλά και ο ίδιος...
Spiros_S

Δημοσίευση από Spiros_S »

Ας τιμήσει τη φανέλα που θα φοράει(;) και ας είναι ότι θέλει.
Δε θα τον κάνω και γαμπρό για την κόρη μου (όπου το να είναι είναι ΠΑΟΚ είναι αναγκαία συνθήκη :D ).
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”