Μεταγραφές Χειμώνα 2015-2016
- Kostas_Peraia4
Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2015-2016
Ο Πετρωτος ειπε πως τον Βελλιδη τον εχουμε stand-by,πως δεν εχει ερθει ακομα στην Θεσσαλονικη και πως ερχονται συνεχεια προτασεις για τερματοφυλακες απο το εξωτερικο.Δεν μου φανηκε ομως τοσο σιγουρος οτι θα κλεισει τελικα
Ο γκαζεττα ποιος είναι ;paoktzis έγραψε:το gazetta λεει οτι δεν θα ερθει δανεικος, αλλα με μεταγραφη για 3,5 χρονια κοντα στα 150.000 θα παρει ο πας
gazzetta.gr
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- ΑποστόληςΑ
Η βικιπαιδεία αναφέρει ότι ο Παναγιώτης Γλύκος είναι 1,84.
Το wikipedia αναφέρει ότι το ύψος του είναι 1,87.
Νομίζω ότι είναι καιρός να πουληθεί.
pilotos έγραψε:Οι δυο πόντοι είναι πρόβλημα;mike έγραψε:τον Όλσεν δε νομίζω να τον δούμε ξανά με το δικέφαλο στο στήθος (απ' ότι φαίνεται ο Κροάτης τον πάει για τελείωμα)
από την άλλη ο Βελλίδης δεν παίζει καλά μόνο αντίπαλος με τον ΠΑΟΚ, έχει κλειθεί και στην (καημένη) Εθνική και νομίζω πιο άξια από το Γλύκο - μόνο του μειον για μένα το μπόι του
Να του βάλουμε τακούνια
SM-G920F
@kgeo
επειδη θα μαι κανα δυο ωρες οφλαιν αλλα σιγουρα ακριβως εκεινη τη στιγμη θα σκασει η ανακοινωση για μαρκο το ανοιγω κλειδωσε το και ξεκλειδωσε το μετα την ανακοινωση...ειναι σιγουρη δουλεια αφου ειπε ο πετρωτος οτι δεν ειναι σιγουρο τελικα
σορρυ που σε βαζω σε κοπο αλλα αν δεν το ανοιξω εγω θα φαει την καταρα του λουκα

επειδη θα μαι κανα δυο ωρες οφλαιν αλλα σιγουρα ακριβως εκεινη τη στιγμη θα σκασει η ανακοινωση για μαρκο το ανοιγω κλειδωσε το και ξεκλειδωσε το μετα την ανακοινωση...ειναι σιγουρη δουλεια αφου ειπε ο πετρωτος οτι δεν ειναι σιγουρο τελικα
σορρυ που σε βαζω σε κοπο αλλα αν δεν το ανοιξω εγω θα φαει την καταρα του λουκα
- thanos-xanthi
o ορισμός του "χαμένοι στη μετάφραση"ΑποστόληςΑ έγραψε:Η βικιπαιδεία αναφέρει ότι ο Παναγιώτης Γλύκος είναι 1,84.
αλλαζεις γλωσσα, και αλλαζει και υψος ο Παναγιωτης!!!!
-
john4serres
απο το σαιτ της παεΑποστόληςΑ έγραψε:Η βικιπαιδεία αναφέρει ότι ο Παναγιώτης Γλύκος είναι 1,84.
Γλυκος 1,87
Ολσεν 1,98
Μελίσσας 1,93
Σιαμπανης 1,87
παντως βλεπωντας τα hl απο το χθεσινο πας-αεκ, δεν τον θελω τον μαρκο. καλύτερα μελισσα. 
Εκανε καμια γκαφα; Δεν ρωταω ειρωνικα...απλως ειδα το παιχνιδι και δεν θυμαμαι κατι.K_geo έγραψε:παντως βλεπωντας τα hl απο το χθεσινο πας-αεκ, δεν τον θελω τον μαρκο. καλύτερα μελισσα.
john4serres έγραψε:απο το σαιτ της παεΑποστόληςΑ έγραψε:Η βικιπαιδεία αναφέρει ότι ο Παναγιώτης Γλύκος είναι 1,84.
Γλυκος 1,87
Ολσεν 1,98
Μελίσσας 1,93
Σιαμπανης 1,87
για να μην κανω παραθεση και λερωσω το τοπικ του μαρκου αυτο εδω ετσι κι αλλιως το χουμε γμησει το τοπικ τι γελας το πιστευω αληθεια οτι θα κανει πολλους να κολοτουμπιασουν εδω μεσα
και αποστολε ειπε ο πετρωτος οτι δεν ειναι σιγουρο αρα υπεγραψε ηδη
πας για κολοτουμπα θα δειςK_geo έγραψε:παντως βλεπωντας τα hl απο το χθεσινο πας-αεκ, δεν τον θελω τον μαρκο. καλύτερα μελισσα.
μονο εγω τον πιστευω τελικα
ωραιος ο οντι γιατι θα μου ειχαν γμησει το τοπικ του παιχταρα
αντε φευγω σε δυο ωρες ελπιζω να εχει ξεκλειδωσει
αντε φευγω σε δυο ωρες ελπιζω να εχει ξεκλειδωσει
Δεν διαψεύδουν για Μπουσουφά!
18. Ιανουαρίου 2016 15:09 Νίκος Τοσκίτσης
O Μπαρκ Μπουσουφά βρίσκεται μαζί με δύο ακόμη μεσοεπιθετικούς ψηλά στην λίστα του Δικεφάλου όπως σας ενημέρωσε το INPAOK και το θέμα δεν διαψεύδεται από καμία πλευρά, αφού η διαπραγμάτευση βρίσκεται σε εξέλιξη.
Από τον ΠΑΟΚ τηρούν σιγή ιχθύος, ενώ ο τεχνικός διευθυντής της Λοκομοτίβ Μόσχας, την στιγμή που διέψευσε σε ρωσικά ΜΜΕ, ότι ο Μπουσουφά πρόκειται να πουληθεί στην Αλ Ιτιχάντ, μιλώντας στο INPAOK δεν έκανε το ίδιο για τον Δικέφαλο.
Όταν λοιπόν ρωτήσαμε τον Κιρίλ Κοτόφ αν διαπραγματεύεται με τους ανθρώπους των «ασπρόμαυρων» για την μεταγραφή του Μαροκινού ποδοσφαιριστή μας είπε: «Δεν θέλω να κάνω κανένα σχόλιο. Πάντως ναι, ο παίκτης μας αναμένεται να αποχωρήσει σε αυτή την μεταγραφική περίοδο».
Εμείς να σημειώσουμε, πως η περίπτωση της μεταγραφής αυτής δεν είναι εύκολη ,καθώς όχι μόνο υπάρχει το εμπόδιο της Λοκομοτίβ Μόσχας αλλά και το ενδιαφέρον άλλων ομάδων για να αποκτήσουν τον ποδοσφαιριστή αλλά στον Δικέφαλο κάνουν σημαντική προσπάθεια την ώρα που και το προπονητικό τιμ έχει δώσει το πράσινο φως με τον βοηθό του Ίγκορ Τούντορ να μιλάει με τα καλύτερα λόγια για τον Μπουσουφά τον οποίος γνωρίζει πολύ καλά από την σπουδαία καριέρα του 31χρονου ποδοσφαιριστή στο Βέλγιo, με την φανέλα της Άντερλεχτ.
απο ινπαοκ
18. Ιανουαρίου 2016 15:09 Νίκος Τοσκίτσης
O Μπαρκ Μπουσουφά βρίσκεται μαζί με δύο ακόμη μεσοεπιθετικούς ψηλά στην λίστα του Δικεφάλου όπως σας ενημέρωσε το INPAOK και το θέμα δεν διαψεύδεται από καμία πλευρά, αφού η διαπραγμάτευση βρίσκεται σε εξέλιξη.
Από τον ΠΑΟΚ τηρούν σιγή ιχθύος, ενώ ο τεχνικός διευθυντής της Λοκομοτίβ Μόσχας, την στιγμή που διέψευσε σε ρωσικά ΜΜΕ, ότι ο Μπουσουφά πρόκειται να πουληθεί στην Αλ Ιτιχάντ, μιλώντας στο INPAOK δεν έκανε το ίδιο για τον Δικέφαλο.
Όταν λοιπόν ρωτήσαμε τον Κιρίλ Κοτόφ αν διαπραγματεύεται με τους ανθρώπους των «ασπρόμαυρων» για την μεταγραφή του Μαροκινού ποδοσφαιριστή μας είπε: «Δεν θέλω να κάνω κανένα σχόλιο. Πάντως ναι, ο παίκτης μας αναμένεται να αποχωρήσει σε αυτή την μεταγραφική περίοδο».
Εμείς να σημειώσουμε, πως η περίπτωση της μεταγραφής αυτής δεν είναι εύκολη ,καθώς όχι μόνο υπάρχει το εμπόδιο της Λοκομοτίβ Μόσχας αλλά και το ενδιαφέρον άλλων ομάδων για να αποκτήσουν τον ποδοσφαιριστή αλλά στον Δικέφαλο κάνουν σημαντική προσπάθεια την ώρα που και το προπονητικό τιμ έχει δώσει το πράσινο φως με τον βοηθό του Ίγκορ Τούντορ να μιλάει με τα καλύτερα λόγια για τον Μπουσουφά τον οποίος γνωρίζει πολύ καλά από την σπουδαία καριέρα του 31χρονου ποδοσφαιριστή στο Βέλγιo, με την φανέλα της Άντερλεχτ.
απο ινπαοκ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος che4 την Δευ 18 Ιαν 2016, 15:20, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
john4serres
πολυ ασταθης. αν τα εκανε αυτα κανας δικος μας θα τον ειχαμε για δανεισμο.DimitrisS έγραψε:Εκανε καμια γκαφα; Δεν ρωταω ειρωνικα...απλως ειδα το παιχνιδι και δεν θυμαμαι κατι.K_geo έγραψε:παντως βλεπωντας τα hl απο το χθεσινο πας-αεκ, δεν τον θελω τον μαρκο. καλύτερα μελισσα.
http://www.novasports.gr/web-tv/on-dema ... ek-0-2-hl/