Igor Tudor
- ΑποστόληςΑ
Re: Igor Tudor
Κι εγώ θεωρώ ότι είναι φάουλ η συμπεριφορά του Igor απέναντι στον Olsen ειδικά σε τούτη την κρίσιμη στιγμή. Κι ούτε θεωρώ ότι χάνουμε βαθμούς εξ αιτίας των τερματοφυλάκων μας. Υπάρχει πράγματι μια ασυνεννοησία μεταξύ αμυντικών και χαφ, όπως επίσης και με τον τερματοφύλακα που μας έχει στοιχίσει κάποια γκολ, αλλά, κατά την άποψή μου πάντα, αυτό δεν συνεπάγεται απαξίωση του Olsen, ενός τερματοφύλακα που έπαιξε με σαφή προβλήματα προσαρμογής στην ομάδα, αλλά όταν επέστρεψε φάνηκε αρκετά βελτιωμένος αν εξαιρέσουμε ένα γκολ στο 90΄σε έναν αγώνα που είχε κριθεί και που ολάκερη η ομάδα περίμενα το σφύριγμα της λήξης.
Εξακολουθώ επίσης να μην συμφωνώ με την χρησιμοποίηση Berba μαζί με Αθανασιάδη, καθώς και την μακρά αγωνιστική απραξία κάποιων παικτών, όπως πχ οι Kace, Sabo, Μαλεζά που όταν κληθούν να αγωνιστούν βασικοί θα είναι - φυσιολογικά - εκτός κλίματος ομάδας. Ειδικά όταν έχουμε συνεχείς αγώνες Τετάρτη - Κυριακή.
Εξακολουθώ επίσης να μην συμφωνώ με την χρησιμοποίηση Berba μαζί με Αθανασιάδη, καθώς και την μακρά αγωνιστική απραξία κάποιων παικτών, όπως πχ οι Kace, Sabo, Μαλεζά που όταν κληθούν να αγωνιστούν βασικοί θα είναι - φυσιολογικά - εκτός κλίματος ομάδας. Ειδικά όταν έχουμε συνεχείς αγώνες Τετάρτη - Κυριακή.
Πουθενα δεν εκανα δαιμονοποιηση ολης της κριτικης και δεν καταλαβαινω γιατι το περνεις προσωπικα. Η επιθεση που εγινε στον Ολσεν απο τα μιντια ηταν χωρις προηγουμενο και εδω μεσα υπηρχαν πολλοι που εφαγαν το σανο και επαναλαμβαναν οτι βλακεια λεγανε οι ΑΡΔ και φτασαν σε σημειο να κατηγορουν τον Ολσεν ακομα και για πραγματα τα οποια δεν ειχε καμια ευθηνη. Τι να σου πω, πανε και διαβασε τι λεγοτανε.simba έγραψε:Τι σχεση εχει τι σκ@τ@ ελεγε ο ολκας τοτε και το αν ειπε το προφανες τωρα οτι ηταν λαθος διαχειριση στο θεμα των τερματοφυλακων, με το αν καποιοι εδω μεσα καναμε κριτικη χωρις απαξιωση??CCCP έγραψε:Ο κολκας μολις πριν απο λιγο, εκανε κριτικη στον Τουντορ για την ακυρωση των τερματοφυλακων, ακομα και του Ολσεν. Ναι, του Ολσεν εναντιων του οποιου οριωταν ο κολκας...θα τρελαθουμε ρε πουστη.
Οταν λεγαμε μερικοι εδω μεσα μην απαξιωνετε τον Ολσεν δεν εχουμε να κερδισουμε τιποτα απο αυτο, μονο που δεν μας εβρισαν ακομα και εδω μεσα δυστηχως. Τωρα δυστηχως πεταξε το πουλι με τον Ολσεν και λουστητε τα.
Τι χαζες αναγωγες ειναι αυτες ρε παιδια, ελεος...
Και αυτο που κανατε μερικοι στο θεμα ολσεν δεν ηταν σε στυλ "μην απαξιωνετε" που ειναι και το λογικο, αλλα βιασμος της λογικης με δαιμονοποιηση της καθε κριτικης και μην καταλογιζοντας την παραμικρη ευθυνη στον παικτη..
Με τα "λουστητε τα", δειχνεις τη λαθος νοοτροπια σου, λες και φταιγανε οσοι τον κριτικαρανε..
Καλώς τον Sera4...Που είσαι εσύ ρε αλάνι;
Άσε να τον κρίνουμε στο τέλος ρε συ φίλε...εκ του αποτελέσματος στην χειρότερη περίπτωση, αν κι εγώ είμαι της άποψης ότι λόγω "προβλημάτων" την 1η χρονιά ήθελα να τον κρίνω μετά το τέλος της 2ης ως προς το αποτέλεσμα της δουλειάς του...Δεν είναι και καμιά αλάνθαστη προπονητάρα, κάνει αρκετά λάθη σε 2-3 τομείς, αλλά νομίζω ότι έχει αρκετά ελαφρυντικά έως τώρα για φέτος κι ότι δουλεύει πολύ...
Υ.Γ. Ευχαριστώ ξανά για τα
10-12-2015 από Γερμανία, μάλλον μέσα από Βεστφάλεν... 
Άσε να τον κρίνουμε στο τέλος ρε συ φίλε...εκ του αποτελέσματος στην χειρότερη περίπτωση, αν κι εγώ είμαι της άποψης ότι λόγω "προβλημάτων" την 1η χρονιά ήθελα να τον κρίνω μετά το τέλος της 2ης ως προς το αποτέλεσμα της δουλειάς του...Δεν είναι και καμιά αλάνθαστη προπονητάρα, κάνει αρκετά λάθη σε 2-3 τομείς, αλλά νομίζω ότι έχει αρκετά ελαφρυντικά έως τώρα για φέτος κι ότι δουλεύει πολύ...
Υ.Γ. Ευχαριστώ ξανά για τα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Δευ 18 Ιαν 2016, 17:01, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
τπτ φιλε μου
το ειχα πει οταν αισθανομαι την αναγκη να γραψω οπωσδηποτε κατι δεν θα διστασω να μπω και να το γραψω...ε καπως ετσι και τωρα ο γρηγορης με τη διαχειριση του με οδηγησε σε αυτη την αναγκη γιατι το πλοιο εγειρε επικινδυνα...το γραφω γιατι αισθανομαι κυριως οτι μετα τη δυσκολη σειρα αγωνων που ακολουθει (αρχης γενομενης απο την ξανθη) θα εχουμε σκοτωμους ετσι το αισθανομαι...και ξαναλεω παρακαλαω να διαψευστω πανηγυρικα αλλα ειναι αυτη η πουτ@να η αισθηση που με τρωει...
το ειχα πει οταν αισθανομαι την αναγκη να γραψω οπωσδηποτε κατι δεν θα διστασω να μπω και να το γραψω...ε καπως ετσι και τωρα ο γρηγορης με τη διαχειριση του με οδηγησε σε αυτη την αναγκη γιατι το πλοιο εγειρε επικινδυνα...το γραφω γιατι αισθανομαι κυριως οτι μετα τη δυσκολη σειρα αγωνων που ακολουθει (αρχης γενομενης απο την ξανθη) θα εχουμε σκοτωμους ετσι το αισθανομαι...και ξαναλεω παρακαλαω να διαψευστω πανηγυρικα αλλα ειναι αυτη η πουτ@να η αισθηση που με τρωει...
Ναι CCCP επειδη τα εχω διαβασει ολα και ξερω τι γινοτανε, και απ'την πλευρα σου, γι'αυτο το λεω..
Αλλα ο χαμος δε γινοταν για αυτους αλλα και στις κριτικες, οπου με την τοση τρελα που υπηρχε για τα οσα λεγανε οι αρδ, τις ταυτιζανε με τις βλακειες που γραφανε και λεγανε...
Τεσπα, ελπιζω ολοι να εχουμε αλλαξει και να να μην επαναληφθει κατι παρομοιο μπαινοντας σε αντιστοιχες χαζες αντιπαραθεσεις
Υ.Γ. Μεσες ακρες δε διαφωνω με τις αναφορες του Σερα στη διαχειριση του ιγκορ
Ωστοσο, η αναφορα στο 1ο με καλλονη ειναι λιγο λαθος γιατι οταν φευγεις δευτερα με επιστροφη αργα τριτη λογω γεννησης, δεν εχει να κανει μονο με 2-3 προπονησεις, αλλα τα ταξιδια η κουραση και η ψυχολογια..
Εκτος και αν μιλας για 2-3 που κραζουνε παντου και ανεξαρτητα περιπτωσης τον απαξιωνανε..Πουθενα δεν εκανα δαιμονοποιηση ολης της κριτικης ενω ταυτοχρονα λες
εδω μεσα υπηρχαν πολλοι που εφαγαν το σανο και επαναλαμβαναν οτι βλακεια λεγανε οι ΑΡΔ και φτασαν σε σημειο να κατηγορουν τον Ολσεν ακομα και για πραγματα τα οποια δεν ειχε καμια ευθυνη.
Αλλα ο χαμος δε γινοταν για αυτους αλλα και στις κριτικες, οπου με την τοση τρελα που υπηρχε για τα οσα λεγανε οι αρδ, τις ταυτιζανε με τις βλακειες που γραφανε και λεγανε...
Τεσπα, ελπιζω ολοι να εχουμε αλλαξει και να να μην επαναληφθει κατι παρομοιο μπαινοντας σε αντιστοιχες χαζες αντιπαραθεσεις
Υ.Γ. Μεσες ακρες δε διαφωνω με τις αναφορες του Σερα στη διαχειριση του ιγκορ
Ωστοσο, η αναφορα στο 1ο με καλλονη ειναι λιγο λαθος γιατι οταν φευγεις δευτερα με επιστροφη αργα τριτη λογω γεννησης, δεν εχει να κανει μονο με 2-3 προπονησεις, αλλα τα ταξιδια η κουραση και η ψυχολογια..
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος simba την Δευ 18 Ιαν 2016, 13:59, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ησύχασε φίλε...Αν τους αφήσουν (κυρίως οι από μέσα) να δουλέψουν με τον δικό τους (επαγγελματικό) τρόπο (μαζί με τον Φρανκ) πιστεύω ότι στο τέλος μόνο σφαγές θα μας οδηγήσουν σε αρνητικό τελικό αποτέλεσμα...Sera4 έγραψε:τπτ φιλε μου![]()
Τελος παντων, δεν υπαρχει νοημα να επαναλαβουμε την ιδια κουβεντα.
Με την κριτικη παντως δεν εχω κανενα προβλημα ουτε οποιοσδηποτε νοημων ανθρωπος εχει. Αρκει να βασιζεται στη λογικη φυσικα.
Με την κριτικη παντως δεν εχω κανενα προβλημα ουτε οποιοσδηποτε νοημων ανθρωπος εχει. Αρκει να βασιζεται στη λογικη φυσικα.
- zarathustra79
Αυτο που ο ολσεν εμφανιστηκε βελτιωμενος με την επανεμφανιση του δεν το ειδα. Το οτι δεν μας κοστισε βαθμους δε σημαινει οτι παει καλα. Το οτι δεχομαστε λιγοτερα γκολ δεν οφειλεται στον ολσεν, αλλα στο οτι εχει δεσει η αμυνα. Αντιθετως ο ολσεν χρειαζεται μιαδυο φορες σε ολο το ματς και παρολαυτα εχει καταφερει να εχει δεχθει αρκετα γκολ με δικη του ευθυνη.
Ο ίδιος ο Ολσεν ζήτησε από τον Τούντορ να πάει κάπου αλλού εφόσον δεν υπολογίζεται για βασικός, όπως είπε σήμερα ο ατζέντης του. Οπότε δεν είναι "φαουλ" η συμπεριφορά του Τούντορ, είναι η φυσιολογική εξέλιξη.
Mīngus έγραψε:Φήμες ότι φεύγει ο Γ.Χ. από τη Βέροια. Στη θέση σου Igor θα ανησυχούσα.
- ΑποστόληςΑ
Ρε μην το λέτε ούτε σαν αστείο
:(
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δεν μπορεί για το οτιδήποτε γίνεται στον ΠΑΟΚ και δεν μας αρέσει να φταίει μόνο ενας άνθρωπος. Υπάρχει όμως ένα αρνητικό κλίμα απέναντι στον προπονητή που τροφοδοτείται από τα μέσα και συνεχίζεται σε καφενειακού επιπέδου συζητήσεις. Το μπαλάκι πάει από τον Τούντορ, στον Αρνεσεν και πάλι πίσω στον Τούντορ.
Με το πες-πες όλο και κάτι θα γίνει.
Αντί λοιπόν να στηριχτεί νέα η προσπάθεια μάλλον κάνουμε τάματα μέχρι πόσο θα αντέξει.
Με το πες-πες όλο και κάτι θα γίνει.
Αντί λοιπόν να στηριχτεί νέα η προσπάθεια μάλλον κάνουμε τάματα μέχρι πόσο θα αντέξει.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος spyretto την Δευ 18 Ιαν 2016, 14:21, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- aisiodoksos
παντως με ΖΒ ειτε στον ΠΑΟΚ ειτε στην Βεροια , γεναρη-φλεβαρη παντα προπονητη θα ψαχνεις...
Που ξερεις ομως μπορει να διωξει τον γχ και να τον ξαναφερει ... οι συνηθειες βλεπεις δεν κοβονται ευκολα.
Που ξερεις ομως μπορει να διωξει τον γχ και να τον ξαναφερει ... οι συνηθειες βλεπεις δεν κοβονται ευκολα.