Μεταγραφές Χειμώνα 2015-2016
- ΑποστόληςΑ
Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2015-2016
Συμφωνώ με τον Δημήτρη (joshua). Θα πρέπει ο ΠΑΟΚ να παίρνει παίκτες μικρούς που να ωριμάζουν σ' αυτόν και να πουλιούνται με προστιθέμενη αξία, όπως κάνει η Πόρτο πολλά χρόνια τώρα. Αυτό σημαίνει όμως ότι είδε έχουμε ώριμους παίκτες που θα παίζουν σ' εμάς ώστε να στοχεύουμε και σε νεώτερους που θα πουληθούν.
Ο Μίνος ανέφερε επίσης, για τη θέση 10, τις περιπτώσεις Boussoufa (31,5 ετών) και Ramirez
Ο Μίνος ανέφερε επίσης, για τη θέση 10, τις περιπτώσεις Boussoufa (31,5 ετών) και Ramirez
Συμφωνω αλλα οι περισσοτεροι εξ αυτων που αναφερεις ειναι μισθοφοροι οι οποιοι καθονται πανω στα παχυλα τους συμβολαια και στα @@ τους αν παιζουν οι οχι.joshua έγραψε:Τι μενει τελικα; Παικτες με συμβολαιο,παικτες με εμπειρια και γεματο βιογραφικο που για καποιο λογο η καριερα τους εχει κολησει,ειτε επιλεγωντας λαθος ομαδες,ειτε γιατι ανηκουν σε νεοπλουτες ομαδες που εχουν τεραστια ροστερ,ειτε ειτε ειτε.Εγω λεω πως αυτο ειναι το καλυτερο ταργκετ γκρουπ για το ειδος παικτη που ψαχνει ο ΠΑΟΚ και επισης λεω πως ο Γεναρης ειναι η καλυτερη περιοδος για τετοιο ειδος παικτη.
Οποτε μιλαμε για ακριβοπληρωμενα λαχεια,καποια απο αυτα εχουμε παρει στο παρελθον και εχουμε καει.
Καλα ειναι να μην παιξει συμφωνα με τις δυνατοτητες του καποιος αλλα αν σου κανει και την ομαδα μπουρδελο τοτε κλαφτα.
Δεν προλαβαινω να γραψω αλλα,φευγω.
Δεν εχεις ομως αλλη επιλογη bane αν θες παικτη επιπεδου,αλωστε για αυτον τον λογο εχω Αρνεσεν για να μου εξασφαλιζει οσο το δυνατον μικροτερο ρισκο και με τετοιους παικτες,δεν εχω τον Δανο για να μου φερει τον Βελλιδη ο οποιος επιμενω ΔΕΝ ειναι επιλογη του.
Συμφωνώ απόλυταAureliano Buendia έγραψε:Συμφωνώ. Μου αποπνέει πανικό αυτή η πρεμούρα για τερματοφύλακα και δεξιό μπακ.
Ολοκληρωτικό το άδειασμα Όλσεν, μου φαίνονται λίγο εμμονικά όλα αυτά.
Σέντερ μπακ και επιτελικό για πίσω από τον επιθετικό στο 4-2-3-1, αυτά θέλουμε
Κακός (και) ο ψυχολογικός χειρισμός του Τούντορ
Δεν τον "καις", με
Εκτός κι αν
Υ.Γ. Θέλω και "μεγάλο" δεξί μπακ-χαφ (ολόκληρη την πτέρυγα) αν βρούμε τώρα κι άλλα 2 C.B. το καλοκαίρι (απ τους 3 συνολικά που πιστεύω πλέον ότι χρειαζόμαστε, οι 2 πρέπει να είναι "top class" για τα ελληνικά δεδομένα) φυσικά...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Δευ 18 Ιαν 2016, 11:37, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Για μένα η μεταγραφή Βελλίδη είναι πολύ σωστή με τον τρόπο που γίνεται. Και εξηγούμαι. Σε βοηθάει να λύσεις ένα άμεσο πρόβλημα που έχεις αυτή τη στιγμή. Κανένας δεν θα ήταν πιο έτοιμος να μπει αμέσως σε 4 τόσο δύσκολα παιχνίδια όπως αυτά που έρχονται. Επίσης δεν σε δεσμεύει μία πιθανή αποτυχία. Αν δεν σου κάνει σε 6 μήνες πίσω. Αν σου κάνει όμως?? Τέλος, αχώνευτος ναι, πέρασε από το σκουλίκι ναι, αλλά ρε μάγκες κανένας δεν μπορεί να παραγνωρίσει ότι φέτος και πέρυσι κάνει παπάδες και γι αυτό έχει δέσει και τη θέση του στην Εθνική...
-
john4serres
Σοβαρες μεταγραφες πολυ δυσκολα να κανεις Ιανουαριο. Οχι οτι δεν γινεται αλλα δυσκολα.
Εμενα αυτο που με ενδιαφερει ειναι:
1. Μετα απο αυτη τη χρονια να ξερουμε ξεκαθαρα τι χρειαζομαστε και να το εχουμε ψαξει και να ειμαστε ετιμοι να το αποκτησουμε
2. Να εχουμε ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ βαλει τις βασεις μιας ομαδας ωστε να μπορουμε επιτελους να ΜΠΟΛΙΑΣΟΥΜΕ τους καλους αυτους παικτες σε ενα συνολο με βαση.
Ας φτασουμε επιτελους σε ενα καλοκαιρι οχι ως υπο διαλυση μπουρδελο αλλα ομαδα ετοιμη να κλισει τα κενα τις και να κανει το παραπανω βημα και χαλαλι ας μη παρω ουτε ενα παικτη τωρα. (να μη σου πω και στα παπαρια μου αν δε βγω και δευτερος αλλα εκει αλλοι θα κραζουν)
Εμενα αυτο που με ενδιαφερει ειναι:
1. Μετα απο αυτη τη χρονια να ξερουμε ξεκαθαρα τι χρειαζομαστε και να το εχουμε ψαξει και να ειμαστε ετιμοι να το αποκτησουμε
2. Να εχουμε ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ βαλει τις βασεις μιας ομαδας ωστε να μπορουμε επιτελους να ΜΠΟΛΙΑΣΟΥΜΕ τους καλους αυτους παικτες σε ενα συνολο με βαση.
Ας φτασουμε επιτελους σε ενα καλοκαιρι οχι ως υπο διαλυση μπουρδελο αλλα ομαδα ετοιμη να κλισει τα κενα τις και να κανει το παραπανω βημα και χαλαλι ας μη παρω ουτε ενα παικτη τωρα. (να μη σου πω και στα παπαρια μου αν δε βγω και δευτερος αλλα εκει αλλοι θα κραζουν)
Αυτο.CCCP έγραψε:Ας φτασουμε επιτελους σε ενα καλοκαιρι οχι ως υπο διαλυση μπουρδελο αλλα ομαδα ετοιμη να κλισει τα κενα τις και να κανει το παραπανω βημα και χαλαλι ας μη παρω ουτε ενα παικτη τωρα. (να μη σου πω και στα παπαρια μου αν δε βγω και δευτερος αλλα εκει αλλοι θα κραζουν)
1ον Ας ισχυσει πρωτα το σεναριο για 6μηνο δανεισμο και το ξανασυζηταμε.
2ον Ας θεωρησουμε οτι ισχυουν τα περι 6μηνου τεστ.Καταλαβενετε τι βαριδι θα αποτελει αυτο για τον ιδιο τον Βελιδη που θα τρεμει πως σε καθε κακη εμφανιση θα τιθεται εν αμφιβολω η παραμονη του;O Olsen με 3ετες και κριθηκε στο τριμηνο αυτος με 6μηνο δανεισμο;
3ον Παιδια απο που προκυπτει ακριβως οτι ο Βελλιδης χρειαζεται μικροτερο χρονο προσαρμογης απο καποιον ξενο,πιο εμπειρο,με καλυτερο βιογραφικο;
4ον Γιατι αυτη η πρεμουρα να παιξει με την Ξανθη; Τοσο κρισιμο για το μελλον της ομαδας ειναι αυτο το παιχνιδι και τοσο καθοριστικη η συμμετοχη του τερματοφυλακα; Τι εγιναν ξαφνικα τα πλει οφ χρονικο σημειο που για τους περισσοτερους θα κριθουν ολα;
2ον Ας θεωρησουμε οτι ισχυουν τα περι 6μηνου τεστ.Καταλαβενετε τι βαριδι θα αποτελει αυτο για τον ιδιο τον Βελιδη που θα τρεμει πως σε καθε κακη εμφανιση θα τιθεται εν αμφιβολω η παραμονη του;O Olsen με 3ετες και κριθηκε στο τριμηνο αυτος με 6μηνο δανεισμο;
3ον Παιδια απο που προκυπτει ακριβως οτι ο Βελλιδης χρειαζεται μικροτερο χρονο προσαρμογης απο καποιον ξενο,πιο εμπειρο,με καλυτερο βιογραφικο;
4ον Γιατι αυτη η πρεμουρα να παιξει με την Ξανθη; Τοσο κρισιμο για το μελλον της ομαδας ειναι αυτο το παιχνιδι και τοσο καθοριστικη η συμμετοχη του τερματοφυλακα; Τι εγιναν ξαφνικα τα πλει οφ χρονικο σημειο που για τους περισσοτερους θα κριθουν ολα;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος joshua την Δευ 18 Ιαν 2016, 11:50, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Kostas_Peraia4
Aυτος ο κυριος που ειναι ελευθερος μας κανει για δεκαρι?
http://www.transfermarkt.co.uk/robinho/ ... eler/15511
-
john4serres
- buffalobill4
Ουτε κατα διανοια. Θα θελει συμβολαιο κανα 2αρι 3αρι και δεν τα αξιζει κιολας. Τον θυμαμαι απο τη μιλαν που την παρακολουθω.Kostas_Peraia4 έγραψε:Aυτος ο κυριος που ειναι ελευθερος μας κανει για δεκαρι?
- GiorgosAtha
http://www.transfermarkt.com/michalis-s ... eler/16444
http://www.transfermarkt.co.uk/odisseas ... ler/124419
...by χαζέττα
ΥΣ. Δεν μας γ@μάς και εσύ ρε Φούρτουλα? Έλεος με τους παλαίμαχους... κάποιος πρέπει να τους βάλει χέρι!
http://www.transfermarkt.co.uk/odisseas ... ler/124419
...by χαζέττα
ΥΣ. Δεν μας γ@μάς και εσύ ρε Φούρτουλα? Έλεος με τους παλαίμαχους... κάποιος πρέπει να τους βάλει χέρι!
Αφού δεν έκλεισε ο Χαμαλιλάινεν και οι άλλος ο περίεργος που ήθελε ο Φρανκ οι περιπτώσεις στερεψαν.
Πάμε για Βελλίδη ( μπαμ παταγος ) και αν βρεθεί κανείς ελεύθερος από Ρωσία μεριά και γιαλίσει του Σαββίδη θα τον κλείσει να κάνει μάγκα τον Φρανκ και πάλι. Ετσι θα πάρουμε δεκάρι και φέτος.
Πάμε για Βελλίδη ( μπαμ παταγος ) και αν βρεθεί κανείς ελεύθερος από Ρωσία μεριά και γιαλίσει του Σαββίδη θα τον κλείσει να κάνει μάγκα τον Φρανκ και πάλι. Ετσι θα πάρουμε δεκάρι και φέτος.