Μεταγραφές Χειμώνα 2015-2016

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Notorious4

Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2015-2016

Δημοσίευση από Notorious4 »

Δεν παίζει να τον δώσουν δανεικό για 6 μήνες , δεν τους συμφέρει σε καμία περίπτωση. Ίσα ίσα τώρα θα προσπαθήσουν να στον πουλήσουν όσο πιο ακριβά μπορούν γιατί τον έχεις άμεση ανάγκη. Το τρολ θα ήταν να τον πάρουμε δανεικό για 6 μήνες και μετά να έκλεινες άλλον. Είναι κρίμα αυτό που συμβαίνει με τους τερματάδες μας ......ο Γλύκος στην ουσία θα χάσει την σεζόν. Δεν νομίζω να του δώσει ρυθμο ενόψει πλέυ οφ. Καλύτερα να χρησιμοποιήσει Όλσεν δεν είναι και ΤΟΣΟ κακός.

ΥΓ. Πάντως ρε παιδιά πριν από 2 μέρες που ησύχασαν τα πράγματα κράζατε ασύστολα οτί δεν θα πραγματοποιηθούν μεταγραφές. Μόλις ξανα άρχισαν οι φήμες μιλούσατε για την ιδανική επιλογή κτλ.
Ανεξαρτήτως αν θα γίνουν ή οχι είμαστε τελικά τόσο κατευθυνόμενοι σαν λαός ;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Notorious4 την Δευ 18 Ιαν 2016, 02:25, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

K_geo έγραψε:μπα. πιο πιθανο μου φαινεται να τα εχουν μιλησει και συμφωνησει με μπερμπα οτι θα αναλαμβανει οποτε χρειαζεται αυτο το ρολο γιατι την ποιοτητα την εχει... :roll:

ο σάμπο δεν δειχνει να εχει κλειστή τρίπλα για να μπορέσει να αποδώσει σε άμυνες με 11 πισω απο τη μπάλα... :roll:
Εντός ο Μπέρμπα, εκτός ο Σάμπο...για τα τρεξίματα...Και ο Μπέρμπα μόνο με Χαρίση-Τσίμιροτ πίσω του...Ο Σάμπο εκτός μπορεί να "αντέξει" (λόγω αντοχών και μεγαλύτερης "agressivity") και με έναν εκ των Τζιώλη-Κάτσε κι έναν απ τους "πυραυλοκίνητους διόσκουρους" πλέον των χαφ μας... ;)

Υ.Γ. Che4 (για να μην "μου την λες") ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ :shock: :shock: :shock: ΤΟ 200ΑΡΙΣΑ... :o :o :o

Edit: Την ώρα που έγραψα το ποστ, ήταν :shock: :shock: :shock: το 1ο της 200ης σελίδας...Μετά από λίγες ώρες, "ως διά μαγείας" πήγε :shock: :shock: :shock: 2ο... :o :o :o
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Δευ 18 Ιαν 2016, 11:12, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
DimitrisS

Δημοσίευση από DimitrisS »

Εν τω μεταξυ θα φαγωθουμε για το οτι ο Βελλιδης του 1.85 ειναι κοντος για εμας....

Ικερ Κασιγιας 1.82
Βικτορ Βαλντες 1.83
Κειλορ Ναβας 1.85
Κλαουντιο Μπραβο 1.85
Libra
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Libra »

Δεν δημοσιευω συχνα.. εμφανιζομαι κυριος μετα απ τα μισα καθε μεταγραφικης περιοδου.. απλα έχω σαν παοκι κ γω τον λογαριασμο.. θα πω την αποψη μου γιατι τρωγομαστε μεταξυ μας.. ποαυ αυτά συμβαινουν μονο σε ομαδα δικη μας κ οχι αλλου..

Για μένα πρωτη μεταγραφη που πιστευω θα παρθει οταν βρεθει κατι καλο στην θεση 10 (εκει εχουμε το προβλημα σαν 1η επιλογη) ο πελκας δεν με πειθει προσ τ παρον για θεση βασικού που επειδι δεν υπαρχει άλλος στην θέση 10 την είδε καπως..(γνωμη μου) γιατι ειναι και η περιοδος τετοια ιανουαριου που δεν υπαρχον ποιοτικη κ καλη παιχτες παρα αυτοιι ποθ ηταν ανενεργοι κ αν βγουν. άρα αν βρεθεί έστω κ 30-31ιανουαρίου να μπει μέσα να παίξει θα παρθεί με προσιτο συμβόλαιο..

Τώρα όσο αφορά φάγαμε τον Ολσεν.. είναι 25 χρονών εχει καλα προσοντα για τερματοφύλακας κλλάσης οπιοι είδατε βιντεακια με την μάλμε το άτομο εβγαζε τα απιαστα κ με συμμετοχες στο cl. Εγω πιστευω οτι πρεπει να δοθει τωρα οπως εγιναν τωρα τα πραγματα δανεικος σε αλλο πρωταθλημα.. θα γυρισει ακομα καλυτερος..

Μιλαμε 9-10 σελιδες για τον Βελλιδη.. καποιοι λένε οχι σε τετοια μεταγραφη.. καθηστε ρε παιδια με οψιονα γορας θα τον παρουμε ενα 6μηνο αφου τραυματιστηκε ο γλυκοςκαλύτερος απ αυτους που έχουμε είναι βασικος παιζει τα τελευταια χρονια θελουμε λυση αμεση.. το καλοκαιρι αν αρπαξει την ευκαιρια ας πληρωσουμε την ρητρα ) αν οχι ας δουμε εναν καλυτερο απ αυτο που έχουμε..

Στο δεξι άκρο ο σκονδρας απο οτι καταλαβα το καλοκαιρι θα μας αποχαιρετησει.. μην πω κ τώρα.. αν βρεθει τιποτα να τον δώσουμε.. απο τ λεγομενα τουντορ.. κ με τον τραυματισμο του κων/νιδη κ τους συχνους του κιτσιου τραυματισμους θα παρουμε σιγουρα.. ελπιζω να βρεθει κανενα καλο..

με νικη τωρα την τεταρτη παμε 35 βαθμους... ο βαζελος εχει 28 παμε δηλαδη στους +6 κ εχουμε την κουλα μετα αν νικησουμε κ εκει απομακρυνομαστε πολυ.. τι καθομαστε τωρα τρωγομαστε θα παρουμε παιχτες... (απο οτι καταλαβα κοιτανε να πωληθουν κ αρκετοι ποθ δεν ειναιε υχαριστημενοι τουντορ&αρνεσεν να εχουν δώσει τα αναμενομενα) πχ γκολασα/σκονδρας/αθανασιαδης(αν βρεθει καμια προταση).. αλλα απο οτι καταλαβα οι 4 προτασεις ηταν του μακ τα 2,5χαρτια απ γαλατα το 1,2 απο την γκρονινγκεν της ολλανδιας για ζαιρο.. το 1,5χαρτι απο λατσιο για κατσε.. κ το 1,7 απο αραβια που ηταν δεν θυμαμαι για τον ροντριγκες.

Ας περιμενουμε λοιπον δεν απεχουμε πολυ απο τους στοχους.. οτι θα παρουμε ειμαι σιγουρος προσωπικημου αποψη θα απρουμε τους καταλληλους παιχτες..

3 παιχτες θελουμε οπως εγιναν τα πραγματα εχουμε 18ιαν δεξι μπακ
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

K_geo έγραψε: να πάτε στα φόρουμ της τσέλσυ που δεν μαλώνουν. :mrgreen:
Μακριά!

Είμαστε ήσυχα εκεί ρε, μακριά και αγαπημένοι! :P
Άβαταρ μέλους
spyretto

Δημοσίευση από spyretto »

DimitrisS έγραψε:Εν τω μεταξυ θα φαγωθουμε για το οτι ο Βελλιδης του 1.85 ειναι κοντος για εμας....

Ικερ Κασιγιας 1.82
Βικτορ Βαλντες 1.83
Κειλορ Ναβας 1.85
Κλαουντιο Μπραβο 1.85

1.82 ή 1.83 είναι

Για να πάρουμε παίκτη τωρα θα πρέπει να είναι ελεύθερος ή δανεικός. Αυτό μας έχει δείξει η τκτική Σαββίδη τόσα χρόνια.Αν είναι να έρθει πάλι κάποιος ανέτοιμος από Ρωσία ή Αραβία ή δεν ξέρω γω από που αλλού και να φέρει αναστάτωση στην ομάδα καλύτερα να μην έρθει.
Είναι ωραίο το σενάριο να έρθει κάποιος που θα μπει μέσα και θα βγάζει μάτια από το πρώτο λεπτό, θα συνεργάζεται άψογα με τον Μπερμπάτοφ και θα του βγάζει ασίστ. Εφ'όσον δεν διαθέτουμε 2-3 εκατομύρια γι'αυτόν τον παίκτη τουλάχιστον αυτό είναι μια ωραία ουτοπία.
Άβαταρ μέλους
stephanos

Δημοσίευση από stephanos »

anekfrastos έγραψε:
Αν εχεις μεγάλους στόχους θες κ μεγάλο τερματοφύλακα. Ο γαύρος τα έσκασε κ πήρε Ρομπερτο και τον έχει σώσει ουκ ολίγες φορές και σε Ελλάδα κ σε Ευρώπη.
Το πρώτο απολύτως σωστό. Το δεύτερο εν μέρει.
Ο γάβρος τα έσκασε και όσες μ@λ@κίες και να κάνει ο τερματάς του (που έχει κάνει), δεν εμφανίζονται στα σάιτ.
Αντιθέτως παρουσιαζόταν για την δική μας επένδυση, λάθη που μπορεί να μήν ήταν καν του τερματά. Αλλά γι' αυτό το παράξενο φαινόμενο δεν ξέρω αν τα σκάει ο γάβρος.
Άβαταρ μέλους
The_Stalker

Δημοσίευση από The_Stalker »

Ολόσωστος ο Στέφανος!

Ας ξεκαθαρίσουμε ότι ανάμεσα στις δουλειές του προπονητικού τιμ είναι και η βελτίωση του υπάρχοντος ρόστερ. Με την έννοια αυτή, είναι απαραίτητη η σωστή διαχείριση του Όλσεν, που κατά την ταπεινή μου γνώμη δεν ήταν η ενδεδειγμένη. Νομίζω οτι ενέδωσε στην πίεση ο Τούντορ, μια πίεση υπερβολική και όχι πάντα αιτιολογημένη, και λόγω ιδιοσυγκρασίας έκανε λάθος. Έναν τερματοφύλακα με τα χαρακτηριστικά και την ηλικία του Όλσεν, δεν τον πετάς στα αζήτητα. Και φυσικά δεν τον αφήνεις εκτός για να βάλεις τον άπειρο νεαρό σου τερματά. Και ο κάθε κόλκας που έχει λυσσάξει με τον Όλσεν να πα να γ@μηθεί.

Τώρα με τον τραυματισμό του Γλύκου είναι απαραίτητο να πάρουμε τερματοφύλακα. Ίσως οι υπεύθυνοι να προτιμούν από την ελληνική αγορά τον Βελλίδη λόγω μεγαλύτερης εμπειρίας σε σχέση με τους υπόλοιπους Έλληνες διαθέσιμους. Σε καμιά περίπτωση όμως (κι αυτό φαίνεται από την πρόταση για εξάμηνο + οψιόν αγοράς εφόσον ισχύει), δεν πιστεύουν ότι ο Βελλίδης θα είναι κάτι παραπάνω από μπάλωμα. Ο ΠΑΣ λεφτά χρειάζεται, μια τέτοια πρόταση ο Χριστοβασίλης θα τη δεχτεί μόνο αν είναι σίγουρος οτι δεν μπορεί να βγάλει περισσότερα πατώντας τον ΠΑΟΚ πάνω στο πρόβλημά του (ή δίνοντάς τον αλλού, κάτι που μάλλον είναι όνειρο χειμερινής νυκτός).

Εγώ δεν θέλω τον Βελλίδη και το έχω ήδη εκφράσει. Δεν θα αρχίσω τα ουρλιαχτά σε περίπτωση που έρθει. Απλώς θα παρακαλέσω να ανοίξει το τόπικ του κάποιος που έχει ανοίξει τόπικ παίκτη του οποίου χάλασε η μεταγραφή.. :mrgreen:
Libra
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Libra »

Καλημερα στην παρεα!

Εχω κανα μια ωρα που ξυπνησα διαβαζα ολα τα αθλητικα site.. ολα λένε για τον βελλιδη κ με οψιον αγορας..

Την είδηση την εβγαλε 1ος ο πετρωτος κ μετα τα γραφαν κ οι αλλοι...

θα πω μια λογικη.. ο χρυστοβασιλης πος σκατα τον λενε σιγα μην μας τον δοσει δανεικο νω δεν εχει αλλον τερματα.. εχει εναν απο οτι ξερω που δεν εχει καμια συμμετοχη φετος εναν περιστεριδη.. κ ειδικα στην περιοδο που θθελουμε οπωςσηποτε τερματα θα θελει μονο πωληση μ@λ@κας είναι? εδω δςσαμε 400χιλ στον χαριση που εκοβε κ εραβε περυσι κ τον ηθελαν κ αλλες ομαδες κ τν κοροβεση 300χιλιαρικα μας τον φουσκωσε αν δειτε κ transfermarkt.

Tον βελλιδη που νε μεν τον θελαμε που εληγε περθσι το συμβολαιο κ δεν εκανε να πω κ τιπτοα συγκλονιστικα φετος πραγματα απλος τερματας δν ειχε καμια προοδο εξελιξης.. κ να μεινουν αυτοι ενω δεν μπορουν να κανουν μεταγραφες με κανεναν τερματα? χλωμο το κοβω..+ασε που ο πετρωτος εχει να πιασει μεταγραφη απο οταν εφγε ο μπαλαφας απο τον ΠΑΟΚ.

Εγω εχω την αισθηση οτι πιο ευκολα θα παρουμε τον αθανασιαδη απο τον πανθραξ με 100χιλ που ληγει το καλοκαιρι τ συμβολαιο του κ να καλυψει ο πανθραξ κανενα συμβολαιο που πεφτει.. παρα τον βελλιδη που κ ο αθανασιαδης ειναι φετος ενω περυσι ηταν καλθτερος στ ιδια επιπεδα με βελλιδη..

Επεξεργάστηκε.. Ο ΠΑΟΚ με κεφαλαία παρακαλώ!
Roman
Libra
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Libra »

To καλοκαιρι επεσα μεσα σε 2 μεταγραφες του λεοβατς κ του σαμπο που εμαθα απο γνωστους μου σε συνδεσμους που ειχαν πληροφοριες.. οπως κ προπερσυ επεσα μεσα ειχα τ προφιλ BlackAngel κ ειπα για τον περευρα κ επεσα παλι μεσα κ το ειχα δημοσιευσει κ εδω ..

εχω μια πληροφορια ακομα απλα λεγατε σε ποσες σελιδες για τον βελλιδη δν μπορουσα να πεταχτω να πω .. τωρα αν ερθει αυτος δεν ξερω παντος το μονο που ξερω ειναι ακομα σε διαπραγματευσεις.. κ εννοω στην θεση 10.
Libra
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Libra »

οπως μπορω να πω κ για τ καλοκαιρι που θελει να κλεισουμε παιχτεσ 3 παιχτες απο τωρα δηλαδη μεχρι μαρτιο να εχουν παρθει.. .. (εκτος αν οι διαπραγματευσεις ναυαγησουν..) (αυτα κπου εχω μαθει..) μετα θα ξαναεμφανιστω καλοκαιρι..
Άβαταρ μέλους
zoomgr

Δημοσίευση από zoomgr »

ποιος Βελλίδης ρε παιδιά? τερματοφύλακας Βελλίδης δεν υπάρχει....
μην τρελαθούμε τώρα... επειδή ξεκωλώθηκε με μας και οι επιθετικοί μας ήταν φλύαροι
έγινε Σμάιχελ? μην τρελαθούμε τώρα, τι παραστάσεις έχει ο Βελλίδης? Είναι Διεθνής ?
ούτε τζάμπα τον θέλω... ας παίξω με τον Πιτσιρικά Βασικό μήπως και κερδίσω κάτι παρά με αυτόν...
ΕΛΕΟΣ θα φάω μεγάλη ξενέρα αν τον πάρουμε
Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

Αν τον παρουμε ας περιμενουμε καμιά γκέλα πριν τους κορνεδες.
Black_White_Heart

Δημοσίευση από Black_White_Heart »

1000 φορές ο Διούδης παρά ο Βελλιδης
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

zoomgr έγραψε:έγινε Σμάιχελ?

Εγώ έναν Schmeichel, Kasper, θα τον ήθελα πολύ πάντως... :mrgreen:
Όταν τον πρωτοανέφερα εδώ μέσα βέβαια, ήταν πιο εφικτός..τώρα θα ζητήσει η Leicester καμιά 10αριά μύρια..
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”