Frank Arnesen
Re: Frank Arnesen
και αν κανείς απο αυτούς που πιστεύει ότι θα μπορέσουν να κάνουν άμεσα διαφορά δεν δέχτηκε;MANIAKOS έγραψε:Δ Μπακ μονο ρε συ φα;
Απογοητευσεν Αν δεν παρουμε δεκαρ
Ποιοι ειναι οι 4 που χουν ερθει προτάσεις ; Τους δυο τους ξερουμε
να πάρουμε για να πάρουμε;
και πριν μου πειτε τα γνωστά. δεν δικαιολογώ. απορώ.
δεν ειναι τούντορ να βγάζει παίχτες στο ντάκο.
αν σου λεει αν δεν κατσει τπτ καλο οπως υπολογίζουμε γιατί να φορτώσω το άγχος και βάρος στους υπάρχοντες οτι "δεν κάνουν" κτλ κτλ;
και ξαναλέω. δεν ειναι δικαιολογία, είναι απορία.

αν σου λεει αν δεν κατσει τπτ καλο οπως υπολογίζουμε γιατί να φορτώσω το άγχος και βάρος στους υπάρχοντες οτι "δεν κάνουν" κτλ κτλ;
και ξαναλέω. δεν ειναι δικαιολογία, είναι απορία.
Εχεις ομως ηδη παίκτη κιτσιου και σκονδρα εχεις
Ενώ για δεκάρι το πε ο προπονητης σου πριν μια δυο αγωνιστικές
Ενώ για δεκάρι το πε ο προπονητης σου πριν μια δυο αγωνιστικές
νομίζω μανιακε αυτή την απορία την απαντάει καλά στο τοπικ των μεταγραφών ενα παλικάρι.
Θα γίνω κακός λίγο αν πω ότι έδωσε συνέντευξη και μας είπε ότι δεν χρειαζόμαστε πάικτες γιατί έχουμε τον Μπερμπάτοφ, τον Μυστακίδη, τον Κωνσταντινίδη, τον Πέλκα και τον Μακ;
Ζηση Βρύζα, ζήτα πνευματικά δικαώματα.
Ζηση Βρύζα, ζήτα πνευματικά δικαώματα.

Όσο βγαίνουν στα ραδιόφωνα κάτι κοπριές παλαίμαχοι σαν τον Φούρτουλα και σε λοιδορούν, τόσο πιο πολύ σε γουστάρω και σε στηρίζω Δανέ...
Βγήκε ο γελοίος, όπως διαβάζω στο ρεπορτάζ στην κεντρική σελίδα και είπε ότι το 100% των μεταγραφών είναι αποτυχημένο. Ούτε μία ρε άχρηστε? Ούτε ο Γκάρυ? Ούτε ο Τσίμιροτ? Ζώα, μόνο να τρώτε έχετε μάθει...
Βγήκε ο γελοίος, όπως διαβάζω στο ρεπορτάζ στην κεντρική σελίδα και είπε ότι το 100% των μεταγραφών είναι αποτυχημένο. Ούτε μία ρε άχρηστε? Ούτε ο Γκάρυ? Ούτε ο Τσίμιροτ? Ζώα, μόνο να τρώτε έχετε μάθει...
Για μενα ειναι προφανες οτι υπαρχει προβλημα στον τροπο που λειτουργει η παε.Δυστυχως δεν ειναι το απολυτο αφεντικο ο Δανος και λεω δυστυχως εγω που τον εχω κρινει αυστηρα αλλα θελω να τον κρινω για τις επιλογες του οχι για επιλογες που του φορτωνουν αλλοι και τετοιες θεωρω και τον Μαλεζα το καλοκαιρι και τον Βελλιδη αν αποκτηθει τωρα ακομα και τον Μπερμπατοφ.Εγω θελω μια ομαδα Αρνεσεν μια ομαδα που θα εχει στηθει απο αυτον και θα μου δινει το δικαιωμα να κρινω πχ τον Σαμπο η τον Ολσεν για μετριες επιλογες αλλα και τον Ροντριγκεζ και τον Τσιμιροτ ως καλες,στον ΠΑΟΚ ομως δεν γινεται αυτο με βασικο υπευθυνο τον Σαββιδη και τα δικαιωματα που αυτος δινει για να εμφανιζεται δυσλειτουργια.
- sourmenetes
- Moderator
Κοπριες το παρελθον του ΠΑΟΚ;;;ειναι αλλο να διαφωνεις με οσα λεει,ακομη και στοχευμενα να ειναι,και αλλο να μιλας ετσι...
Ναι ρε φίλε. Κάποιοι από το παρελθόν του ΠΑΟΚ είναι κοπριές τέλος. Και μεταξύ αυτών και ο Φούρτουλα. Όπως και ο Γούναρης και ο Δημόπουλος και ο Ορφανός και και και... Εκτός αν δεν έχεις παρατηρήσει το ρόλο του από το 2001 μέχρι σήμερα...