25.Robin Olsen
Re: 25.Robin Olsen
Ήμουν σχεδόν βέβαιος ότι το παιχνίδι θα εξελιχτεί κάπως έτσι.
Χαρά μου όταν τα παίρνετε από τους μπουκ.
Χαρά μου όταν τα παίρνετε από τους μπουκ.
- john4serres
Θα σπάμε το κεφάλι μας σε 2-3 χρονια για τον Ολσεν που είχαμε με 4ετες και δεν τον χειριστηκαμε έτσι.
- Kostomanolis
Δεν νομιζω οτι προκειται να φυγει. Πολυ απλα με τον Γλυκο εκτος πλεον, εχει 2 ΤΦ που δεν τους πιστευει... Αν ημουν συνωμοσιολογος θα ελεγα οτι θελει το πατριωτακι του τον Πλετικοσα. Αληθεια, το κανει αυτη η ψυχη;
Στάλθηκε από το LG-P710 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το LG-P710 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- desperando
- Επικοινωνία:
το πιο σωστο ειναι να δωθει καπου δανεικος να ξαναβρει την χαμενη του αυτοπεποιθηση
Γενικά είναι και η Ελλάδα που δεν παράγει πραγματικά καλούς τερματοφύλακες.
Μετά την απόσυρση του Νικοπολίδη, το χάος.
Τι Τζόρβες, τι Καρνέζηδες..
desperando έγραψε:το πιο σωστο ειναι να δωθει καπου δανεικος να ξαναβρει την χαμενη του αυτοπεποιθηση
Στα Γιάννενα;
Ένα αυτό.spyretto έγραψε:Κι ο Χαλκιάς είχε πάει στην Πόρτσμουθ, έπαιξε τρία ματς και γελούσε όλο το γήπεδο μαζί του, του έβγαζαν οι αμυντικοί την μπάλα πάνω στη γραμμή.
Ηρθε στον ΠΑΟΚ και...εκανε καριέρα. Η ψυχολογία σε έναν τερματοφύλακα είναι πολύ σημαντικό. Προφανώς ο Ολσεν όσο καλός και να είναι δεν μπόρεσε να προσαρμοστεί. ( ακόμα )
Και ο Τούντορ δεν έχει την υπομονή να τον περιμένει άλλο απ΄΄οτι φαίνεται.
Και ένα αυτό.desperando έγραψε:το πιο σωστο ειναι να δωθει καπου δανεικος να ξαναβρει την χαμενη του αυτοπεποιθηση
Τα είπαν όλα.
συμφωνώ με τη λογική της πρώτης παράθεσης αλλά...
μπα. καμμένο χαρτί πιστεύω. όταν γυρίσει, στην πρώτη γκέλα (shit happens) θα αρχίσουμε παλι τις γιούχες, τα βίδεο κτλ κτλ.
ακόμα θυμάμαι που στο ματς μεσα στη βεροια και ενω καθομασταν σε μια θεση όπως πχ στην θ8 στη Τούμπα, "κράζαν" και "γιουχάραν" γιατί δεν εκανε έξοδο.
βέβαια μετά, το βράδυ στο ριπλεϋ των φάσεων έβλεπε κανείς ότι η σέντρα είχε γίνει ανάμεσα στο πεναλτι και τη γραμμή της περιοχής...
αλλά...λεπτομέρειες...
μπα. καμμένο χαρτί πιστεύω. όταν γυρίσει, στην πρώτη γκέλα (shit happens) θα αρχίσουμε παλι τις γιούχες, τα βίδεο κτλ κτλ.
ακόμα θυμάμαι που στο ματς μεσα στη βεροια και ενω καθομασταν σε μια θεση όπως πχ στην θ8 στη Τούμπα, "κράζαν" και "γιουχάραν" γιατί δεν εκανε έξοδο.
βέβαια μετά, το βράδυ στο ριπλεϋ των φάσεων έβλεπε κανείς ότι η σέντρα είχε γίνει ανάμεσα στο πεναλτι και τη γραμμή της περιοχής...
αλλά...λεπτομέρειες...

MANIAKOS έγραψε:desperando έγραψε:το πιο σωστο ειναι να δωθει καπου δανεικος να ξαναβρει την χαμενη του αυτοπεποιθηση
Στα Γιάννενα;
Σατανική σκέψη αλλά μου αρέσει και στέκει

Πολλά shit happen βέβαια με τον συγκεκριμένο
Τώρα αρχίσανε τα όργανα ήδη για το επόμενο Tudor Saga. "Ο Τούντορ καίει τερματοφύλακες,", έκαψε και τον Μελίσσα.
Ας τον δώσουν δανεικό κάπου να τον παρακολουθούν να δούμε αν τελικά έφταιγε η πίεση της Τούμπας ή κάτι άλλο.
Τώρα αρχίσανε τα όργανα ήδη για το επόμενο Tudor Saga. "Ο Τούντορ καίει τερματοφύλακες,", έκαψε και τον Μελίσσα.
Ας τον δώσουν δανεικό κάπου να τον παρακολουθούν να δούμε αν τελικά έφταιγε η πίεση της Τούμπας ή κάτι άλλο.
- Aureliano Buendia
Όσο και να τον έχει κράξει κατά τρόπο υπερβολικό ο κόσμος (που έχει συμβεί όντως), αυτή τη στιγμή είναι ο προπονητής της ομάδας που τον ακυρώνει με τρομερά άκομψο κι υπερβολικό τρόπο. Μου φαίνεται απίστευτο ότι τον καίμε με τέτοιο τρόπο, όντως θα ήταν καλό να δοθεί κάπου δανεικός ως το τέλος της σεζόν. Με τρελαίνει πάντως η ιδέα να μείνουμε το καλοκαίρι με τερματάδες Γλύκο και Βελίδη και να διώξουμε τον Όλσεν.
Και αν είναι ολσεν βελλιδης; γιατί ο γλυκος καλό πασχα θα επανέρθει και αν
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- Aureliano Buendia
- anekfrastos
Κι εγώ αυτό πιστεύω... Πρέπει να μείνει αλλά ελλείψει Γλύκου, μειναμε με 1,5 τερματοφύλακα. Ο Μελισσας δυστυχώς δε μπορεί (ακομη τουλαχιστον) να σηκώσει το βάρος ούτε του 2ου τερματοφύλακαjohn4serres έγραψε:Θα σπάμε το κεφάλι μας σε 2-3 χρονια για τον Ολσεν που είχαμε με 4ετες και δεν τον χειριστηκαμε έτσι.
- anekfrastos
Μην ξεχνάμε ότι και ο Νικοπολιδης στα 30 του έκανε όνομα και πάλι στις εξόδους του είχε συχνά θέμα. 10 χρόνια αναπληρωματικός του Βαντσικ ήταν.Ακάλυπτος έγραψε:Γενικά είναι και η Ελλάδα που δεν παράγει πραγματικά καλούς τερματοφύλακες.