Igor Tudor
Re: Igor Tudor
όλα καλά Τούντορα, αλλά μια απορία/παρατήρηση.
αν είπες ότι θες τέρμα μετά τον τραυματισμό γλύκου τότε γιατί έβαλες τον όλσεν; και τώρα που ο μελισσάς έκανε ένα τεράστιο λάθος απειρίας, ποιον θα βάλεις; και με τι ψυχολογία; του αναλώσιμου;
λίγο διπλωματισμός δεν έβλαψε ποτέ.
κατα τα άλλα, μια χαρά σήμερα το πήγες το θέμα και ανάσες πήραν όσοι χρειαζόντουσαν και τη νίκη πήραμε.
αν είπες ότι θες τέρμα μετά τον τραυματισμό γλύκου τότε γιατί έβαλες τον όλσεν; και τώρα που ο μελισσάς έκανε ένα τεράστιο λάθος απειρίας, ποιον θα βάλεις; και με τι ψυχολογία; του αναλώσιμου;
λίγο διπλωματισμός δεν έβλαψε ποτέ.
κατα τα άλλα, μια χαρά σήμερα το πήγες το θέμα και ανάσες πήραν όσοι χρειαζόντουσαν και τη νίκη πήραμε.
- Μπαρκαρούτσος
Συμφωνώ με K_geo, μπράβο συνάδελφε, φαντάζομαι θα συμφωνούν Odi, Pgetsos, Sourme, Army, Dinos..
Περίεργο το ταυτόχρονο άδειασμα σε 3 άτομα...
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
- sourmenetes
- Moderator
- Μπαρκαρούτσος
sourmenetes έγραψε:Συναδελφε σε ποση ωρα σχολαμε????![]()
![]()
![]()
![]()
Σήμερα είναι Κυριακή, δεν έχει βάρδιες, είναι φρι..
Έχω κάτι μικρές διαφωνίες, αν αργήσει η επιταγή θα γίνουν μεγάλεςRoMaN έγραψε:Συμφωνώ με K_geo, μπράβο συνάδελφε, φαντάζομαι θα συμφωνούν Odi, Pgetsos, Sourme, Army, Dinos..
το θέμα αυτή τη φορά είναι να το έχουν δει πρώτα.Μαυρο Χιονι έγραψε:Μάλλον βρήκαν τέρμα γι'αυτό άρχισε να μιλά. Ειδάλλως έκανε μεγάλη πατάτα
- Μπαρκαρούτσος
pgetsos έγραψε:Έχω κάτι μικρές διαφωνίες, αν αργήσει η επιταγή θα γίνουν μεγάλεςRoMaN έγραψε:Συμφωνώ με K_geo, μπράβο συνάδελφε, φαντάζομαι θα συμφωνούν Odi, Pgetsos, Sourme, Army, Dinos..
Εγώ ακόμη περιμένω το δώρο Χριστουγέννων.. Αν έρθει μετά τις 20 του μηνός, ξεκινάω να κράζω Τσόχλα...μετά τις 01/02 θα κράξω μέχρι και Cimirot...
Ξεκίνα με όσους έχουν τατουάζ και σταδιακά ανέφερε οτι τους είδες στο Markiz..Πετυχημένα πράγματα,στα δίδαξα και χθες.RoMaN έγραψε:pgetsos έγραψε:Έχω κάτι μικρές διαφωνίες, αν αργήσει η επιταγή θα γίνουν μεγάλεςRoMaN έγραψε:Συμφωνώ με K_geo, μπράβο συνάδελφε, φαντάζομαι θα συμφωνούν Odi, Pgetsos, Sourme, Army, Dinos..
Εγώ ακόμη περιμένω το δώρο Χριστουγέννων.. Αν έρθει μετά τις 20 του μηνός, ξεκινάω να κράζω Τσόχλα...μετά τις 01/02 θα κράξω μέχρι και Cimirot...
Νομιζω παραχαρηκε και ειπε παραπανω απο όσα ήθελε - έπρεπε ιςως
Τεσπα αν χρειαστεί ο ολσεν και μπει υποχρεούται να παιξει στο μάξιμουμ του
Τεσπα αν χρειαστεί ο ολσεν και μπει υποχρεούται να παιξει στο μάξιμουμ του
- zarathustra79
Νομιζω οτι ο ολσεν ενα ταρακουνημα το θελει στην κατασταση που ειναι. Δεν ειναι μικρο παιδακι για να βαλει τα κλαμματα που δεν τον εβαλε ο προπονητης. Πρεπει να καταλαβει οτι στη θεση που βρισκεται ευθυνεται ο ιδιος με τις εμφανισεις του κ οχι ο τουντορ που δεν τον εμπιστευεται. Αν το καταλαβει αυτο και θελει να σωσει την καριερα του, θα καταλαβει κ οτι ο τουντορ δεν ειναι απαξιωτικος, απλως θελει το καλυτερο για την ομαδα. Οπως τοτε το καλοκαιρι που στο φιλικο εδιωξε τον μυστακιδη για παραδειγματισμο (κ οχι για να τον μειωσει)...