Αγαπητέ δεν εχω μιρλα απλά λέω την αποψη μου ότι δεν θα παρουμμε κανεναν και στο ποιο πάνω μου τοστ αναφέρω το σκεπτικό μου ποιο πάνω.Απλά πιστευω ότι οι τεκμηρίωμενες απόψεις που δεν βρίζουν έχουν θέση στο φόρουμ ,αν όχι πείτε με να το ξέρωMANIAKOS έγραψε:Ρε συ ασε φιλε μου , αρνητικό δεν ειναι μονο το βριςιμο ., αν επαναλαμβάνεις δίκης μιρλας τα ιδια κουράζει .αυτο σου λενε .. Προφανώς αν δεν κανουν θα χρις απόλυτο δίκιο
Απλα με τον τροπο σου χάνεις το δίκιο σου φιλικα
Μεταγραφές Χειμώνα 2015-2016
- ace79grpaok
Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2015-2016
Σου ειπα ειναι ο τρόπος και ο χρόνος που τα λες, αν δεν πάρουνε ο πιο λαιτ που κράζει θα σαι , χαμός θα γινει
Ψάχνουν στα χαμένα καμιά διακριτική και εμπιστευτική πληροφορία. Για να δούμε θα βρούν τίποτα ή θα μείνουν οι εντυπώσεις.paok87 έγραψε:Αρδοσυρμα για Μπουσουφα

Έτσι όπως το πάμε (έχουμε κι αυτούς τους "μπλε" που "κλέβουν" αλλάζοντας πιο γρήγορα τις σελίδεςgoran 64 έγραψε:Κάτω απ το 200 η πρώτη, ίσως κι η δεύτερη...
Υ.Γ. Τώρα εσείς πάλι δίκαιο θά χετε αν μου θυμίσετε ότι: "ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙΣ...ΕΠΙΒΑΛΕΤΑΙ ΝΑ ΣΗΚΩΘΕΙΣ..."
Υ.Γ. 2...Α ρε Παυλάρα, με "έσωσες" πάλι...
- sourmenetes
- Moderator
Εδω και 1 βδομαδα κανεις παρτυ μιρλας...δε σου κανουμε παρατηρηση και συνεχιζεις...ace79grpaok έγραψε:Αγαπητέ δεν εχω μιρλα απλά λέω την αποψη μου ότι δεν θα παρουμμε κανεναν και στο ποιο πάνω μου τοστ αναφέρω το σκεπτικό μου ποιο πάνω.Απλά πιστευω ότι οι τεκμηρίωμενες απόψεις που δεν βρίζουν έχουν θέση στο φόρουμ ,αν όχι πείτε με να το ξέρωMANIAKOS έγραψε:Ρε συ ασε φιλε μου , αρνητικό δεν ειναι μονο το βριςιμο ., αν επαναλαμβάνεις δίκης μιρλας τα ιδια κουράζει .αυτο σου λενε .. Προφανώς αν δεν κανουν θα χρις απόλυτο δίκιο
Απλα με τον τροπο σου χάνεις το δίκιο σου φιλικα
Το να λες την αποψη σου δεν ενοχλει κανεναν.το να επαναλαμβανεις καθε μερα 7-8 φορες τα ιδια και τα ιδια κουραζει..σε παρακαλω διαχειρισου το λιγο καλυτερα.εχουμε κανει εξηγηαη νομιζω..
- ace79grpaok
Εντάξει αφου έγινα ενοχλητικός φευγω ,καλό σας μεσημέρι και καλή σας τύχη.
- paokovios1974
Νατα νατα,το δα το ονειρο,Μετα την αποχωρηση του ace θα σκασουν μεταγραφαρες λεμε.
Ace πλακα κανω αδερφε κοψε τα φευγω και τα αντιο,ολοι μια παρεα ειμαστε,αντε Μπραβο.
Ace πλακα κανω αδερφε κοψε τα φευγω και τα αντιο,ολοι μια παρεα ειμαστε,αντε Μπραβο.
- sourmenetes
- Moderator
Επισης..σαν μωρο κανεις που του πηραν την πιπιλα..ace79grpaok έγραψε:Εντάξει αφου έγινα ενοχλητικός φευγω ,καλό σας μεσημέρι και καλή σας τύχη.
Ειπα οτι δε χρειαζεται να επαναλαμβανεσαι..
- buffalobill4
Το καλοκαιρι κι εγω ειχα τρελαθει με την κριτικη σου για του παιχτες που δεν παιρναμε. Ειχα φτασει να γραψω και σχολιο στο sdna οταν ειχε αρχισει ηδη το πανηγυρι με τον Μπερμπατοφ "μα ο ace ειπε οτι δε θα παρουμε παιχτη".ace79grpaok έγραψε:Εντάξει αφου έγινα ενοχλητικός φευγω ,καλό σας μεσημέρι και καλή σας τύχη.
Αλλα οι αποψεις σου ολη την υπολοιπη περιοδο μεχρι και τωρα δειχνουν οτι τουλαχιστον δεν εισαι κολλημενος.
Ασε τα φευγω ερχομαι του Ζαγορακη και γραφε
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος buffalobill4 την Κυρ 17 Ιαν 2016, 14:07, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- ΑποστόληςΑ
Δεν έχουμε κολλημένους στο Paokmania ΕΛΕΟΣ! Δεν έχουμε κολλημένους στο Paokmania ΕΛΕΟΣ! Δεν έχουμε κολλημένους στο Paokmania ΕΛΕΟΣ! Δεν έχουμε κολλημένους στο Paokmania ΕΛΕΟΣ!
Δεν έχουμε κολλημένους στο Paokmania ΕΛΕΟΣ! Δεν έχουμε κολλημένους στο Paokmania ΕΛΕΟΣ! Δεν έχουμε κολλημένους στο Paokmania ΕΛΕΟΣ! Δεν έχουμε κολλημένους στο Paokmania ΕΛΕΟΣ! Δεν έχουμε κολλημένους στο Paokmania ΕΛΕΟΣ! Δεν έχουμε κολλημένους στο Paokmania ΕΛΕΟΣ!
Δεν έχουμε κολλημένους στο Paokmania ΕΛΕΟΣ! Δεν έχουμε κολλημένους στο Paokmania ΕΛΕΟΣ!
Δεν έχουμε κολλημένους στο Paokmania ΕΛΕΟΣ! Δεν έχουμε κολλημένους στο Paokmania ΕΛΕΟΣ! Δεν έχουμε κολλημένους στο Paokmania ΕΛΕΟΣ! Δεν έχουμε κολλημένους στο Paokmania ΕΛΕΟΣ! Δεν έχουμε κολλημένους στο Paokmania ΕΛΕΟΣ! Δεν έχουμε κολλημένους στο Paokmania ΕΛΕΟΣ!
Δεν έχουμε κολλημένους στο Paokmania ΕΛΕΟΣ! Δεν έχουμε κολλημένους στο Paokmania ΕΛΕΟΣ!
- ΑποστόληςΑ
Τωρα θυμήθηκα ρε μπιλ στο live Chat του sdna τι γελιο τότε είχε μαζευτεί όλο το φόρουμ και αυτοί είχαν χάσει τη μπαλα απ τα σχόλια
Εις ελα πισω ρε μια παρεα ειμαστε
Ρε Σουρμε δε γινεται να έχουμε ολοι την ίδια αποψη άστον να λεει τα δικά του χρειάζονται ολοι να ακούγονται
Η ίδια αποψη όλων δεν δημιουργεί πρόοδο
Εις ελα πισω ρε μια παρεα ειμαστε
Ρε Σουρμε δε γινεται να έχουμε ολοι την ίδια αποψη άστον να λεει τα δικά του χρειάζονται ολοι να ακούγονται
Η ίδια αποψη όλων δεν δημιουργεί πρόοδο
Βλέπεις να του είπε κάτι για την άποψη; Αλλά δες πόσα σχόλια έκανε με το ίδιο μήνυμα αυτές τις μέρες