Μεταγραφές Χειμώνα 2015-2016
Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2015-2016
Αν δεν πάρουμε 10άρι, είμαι περίεργος να δω 3άδα στο κέντρο Χαρίση, Κάτσε, Τσίμιροτ, με
Τσίμιροτ στη θέση 10. Για εκτός έδρας με γαυροβάζελους δεν θα με χαλούσε καθόλου.
Επισης Χαρίσης, Σάμπο, Τσίμιροτ είναι ενδιαφέρουσα τριπλέτα με τον Σαμπο στη θέση 10.
Τσίμιροτ στη θέση 10. Για εκτός έδρας με γαυροβάζελους δεν θα με χαλούσε καθόλου.
Επισης Χαρίσης, Σάμπο, Τσίμιροτ είναι ενδιαφέρουσα τριπλέτα με τον Σαμπο στη θέση 10.
Το αρνητικο του Μπουσουφα για μενα ειναι το υψος του,παικτες μινιατουρες στο συγχρονο ποδοσφαιρο δυσκολα βρισκουν θεση,δειτε το παραδειγμα του Μπουανανοτε στην αεκ,του φετφατζιδη και διαφορων δικων μας στρουμφ.Σε εναν αξονα με Χαριση και Τσιμιροτ που και αυτους χωρις φυσικα να ειναι κοντοι δεν τους λες και πρωτο μποι να προσθεσεις καποιον ακομα πιο light; Εμενα αυτος ηταν και ενας βασικος λογος που προτιμω τον Κρανιτσαρ.
Υ.Γ Ακαλυπτε και αλλοι φιλοι, για ονομα του θεου,χρονια με 4-2-3-1 και Πελκα με 50 παιχνιδια πολυ απλα ΔΕΝ βγαινει.Ο μετριος Πελκας και εινα καθοριστικος για την εφαρμογη του, ποσο μαλλον καποιος σε υψηλοτερο επιπεδο και μην παιρνουν τα μυαλια μας αερα και νομιζουμε πως τα επομενα παιχνιδια θα ειναι το ιδιο ευκολα με Καλονη και Γιαννενα.
Υ.Γ Ακαλυπτε και αλλοι φιλοι, για ονομα του θεου,χρονια με 4-2-3-1 και Πελκα με 50 παιχνιδια πολυ απλα ΔΕΝ βγαινει.Ο μετριος Πελκας και εινα καθοριστικος για την εφαρμογη του, ποσο μαλλον καποιος σε υψηλοτερο επιπεδο και μην παιρνουν τα μυαλια μας αερα και νομιζουμε πως τα επομενα παιχνιδια θα ειναι το ιδιο ευκολα με Καλονη και Γιαννενα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος joshua την Κυρ 17 Ιαν 2016, 10:12, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ρε ειναι μαμουνι δεν του παιρνεις τη μπαλα με τιποτα και ειναι πολυ πιο γρηγορος απο τον Μπουανανοτε.
Ας μαζευτω ομως λιγο γιατι και με τον Νομποα πεταγα απο τη χαρα μου αλλα ειδαμε την καταληξη του,ασε που τον Μαροκινο ακομα δεν τον πηραμε.
Κοντος ψαλμος 2 εβδομαδες εμειναν.
Ας μαζευτω ομως λιγο γιατι και με τον Νομποα πεταγα απο τη χαρα μου αλλα ειδαμε την καταληξη του,ασε που τον Μαροκινο ακομα δεν τον πηραμε.
Κοντος ψαλμος 2 εβδομαδες εμειναν.
Άν βρει ρυθμό κι έχει κέφια να είσαστε όλοι σίγουροι ότι θα ψάξετε πολύ στο παρελθόν για να θυμηθείτε τέτοιον παίκτη στον ΠΑΟΚ...Ούτε στην Άντερλεχτ είναι χαζοί που του είχαν έτοιμο συμβόλαιο σε περίπτωση που έφευγε ο Praet.Τώρα στον ξερόλα δεν σκαμπάζω πως το παίζεται αλλά αυτός είναι δικαιωματικά δικός μου!!!!Από τον Άυγουστο το ουρλιάζω ''αυτόν θα πάρουμε '' και ''φέρτε τον'' και τον έχω σε όλα τα τόπικ....
Οχι οτι δεν το θελω
Αλλα αφού έχουμε Μπερμπάτοφ
Αλλα ξέχασα δεν κανει του προπονητή και θέλει άλλον και γι αυτο επιμένει σε Πελκα....
Και ο Μπουσσουφα με τα μυαλά του Ιγκορ στον πάγκο θα ειναι....
Αλλα ξέχασα δεν κανει του προπονητή και θέλει άλλον και γι αυτο επιμένει σε Πελκα....
Χωρις να τον ξερω τον παιχτη και μονο απο καποια βιντεακια που ειδα γενικα φαινεται καλος παιχτης και πιστευω μπορει να βοηθησει. Τον προτιμαω σιγουρα απο αργους παιχτες σαν τον Κρανιτσαρ.joshua έγραψε:Το αρνητικο του Μπουσουφα για μενα ειναι το υψος του,παικτες μινιατουρες στο συγχρονο ποδοσφαιρο δυσκολα βρισκουν θεση,δειτε το παραδειγμα του Μπουανανοτε στην αεκ,του φετφατζιδη και διαφορων δικων μας στρουμφ.Σε εναν αξονα με Χαριση και Τσιμιροτ που και αυτους χωρις φυσικα να ειναι κοντοι δεν τους λες και πρωτο μποι να προσθεσεις καποιον ακομα πιο light; Εμενα αυτος ηταν και ενας βασικος λογος που προτιμω τον Κραμαριτς.
Το αρνητικο του σιγουρα ειναι το υψος σε συνδυασμο με την ηλικια του. Βασιζεται πολυ στην εκρηκτικοτητα που με την ηλικια χανεται..
Σε τι κατασταση θα ειναι τωρα πως το ξερουμε αφου δεν εχει αγωνες? Και γιατι τον διωχνουν απο την Λοκομοτιβ?
Ο Σαββιδης λεει απεριψε αλλες ακριβοτερες προτασεις που ηταν πιο ψηλα στην λιστα..
Συνηθως παντως οπου λυπασαι να δωσεις κατι παραπανω τα δινεις διπλα.
Αντε να δουμε τι θα γινει
Μαζί σου φιλε, θα έχουμε ομάδα Πόκεμον οχι ποδοσφαιρική με αυτόν!! Εγω πάντως θα την πω την αμαρτία μου, στόπερ ψηλό και περιφερειακό επιθετικό στυλ Λουκάς θέλω, οχι 8-10αρι!joshua έγραψε:Το αρνητικο του Μπουσουφα για μενα ειναι το υψος του,παικτες μινιατουρες στο συγχρονο ποδοσφαιρο δυσκολα βρισκουν θεση,δειτε το παραδειγμα του Μπουανανοτε στην αεκ,του φετφατζιδη και διαφορων δικων μας στρουμφ.Σε εναν αξονα με Χαριση και Τσιμιροτ που και αυτους χωρις φυσικα να ειναι κοντοι δεν τους λες και πρωτο μποι να προσθεσεις καποιον ακομα πιο light; Εμενα αυτος ηταν και ενας βασικος λογος που προτιμω τον Κρανιτσαρ.
Και κατι ψιλοοφτοπικ.Θεωρω μεγαλο λαθος την ανανεωση Τζιολη.Με 2 εξαιρετικα ταλαντουχους μεσους, τον Τσιμιροτ και τον Χαριση,2 παιδια που ψαχνουν τις ευκαιριες τους Σαμπο και Αντονις,τον Πελκα και οποιον παρουμε λιγο πιο μπροστα,αυτο που θα λειπει για μενα απο το ροστερ ειναι ενα αμυντικο χαφ σκυλι του πολεμου,εναν παικτη που θα εναλλασεται με εναν απο τους 2 πρωτους,αναλογα και με τον αντιπαλο και τετοιος δεν ειναι ο Τζιολης.
Υ.Γ Τι σχεση εχει ρε παλικαρια ο Μπερμπατοφ με τον Πελκα και το δεκαρι που θελουμε;
Υ.Γ Τι σχεση εχει ρε παλικαρια ο Μπερμπατοφ με τον Πελκα και το δεκαρι που θελουμε;
- painkiller4
Να πω και εγώ την δική μου άποψη που μπορεί να είναι και μαλακια. Έχω αρκετές ενστάσεις για αυτήν την περίπτωση αφού θα συμφωνήσω μαζί με το φίλο που λέει για το ύψος του, νομίζω ότι τα σωματικά προσόντα στο σύγχρονο ποδόσφαιρο παίζουν τεράστιο ρόλο, αλλά περισσότερο μου δημιουργεί ανασφάλεια ότι μιλάμε για Μαροκινό δηλαδή Αφρικανοί ούτε Ευρωπαίο,ή Λατίνο με ότι αυτό συνεπάγεται.Εντάξει το ότι είναι παροπλισμένος έξι μήνες είναι επίσης μείον για παίκτη που θα πρέπει να μπει κατευθείαν εντεκάδα, βέβαια επειδή το πρωτάθλημα εδώ είναι της πλάκας αν ξέρει το τόπι μπορεί να κάνει παπάδες και με λίγη προσπάθεια από το προπονητικό πρόγραμμα. Όπως και να χει αυτοί που πρέπει να πάρουν την απόφαση σαφώς και ξέρουν τι να κάνουν καλύτερα από μένα και θα στηριχθεί φανατικά 

- ace79grpaok
Che υπέγραψε κανένας?αν υπογράψει τότε πες ότι έχασα .Σιγ αμήν πάρουμε και τον μπουφασα απο το lion king ,έχετε μια πλάκα ρε αρδ .
Ηρεμήστε λίγο!!!! Γράφει εδώ ο άλλος ότι πήρε η αεκ τον παιχταρά μπαρμποζα και εμείς πέρα του Ροντρίγκες δεν έχουμε άλλον……….!!!!! Καλύτερα λέω να σκεφτόμαστε αυτά που γράφουμε κι να μην πετάμε αερολογίες μόνο για τις εντυπώσεις. Ο Π.Α.Ο.Κ. έχει 5 εξτρεμ ΜΑΚ , ΡΟΝΤΡΙΓΚΕΖ , ΖΑΙΡΟ , ΜΥΣΤΑΚΙΔΗΣ ΚΑΙ ΚΟΡΟΒΕΣΗΣ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΝΑ ΕΒΑΖΕΣ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗ αεκ ΘΑ ΗΤΑΝ ΒΑΣΙΚΟΣ!!! Στα των μεταγραφών τώρα επιτακτική ανάγκη είναι η απόκτηση ενός 10ριου, όσοι ζητάνε στοπερ ας κατανοήσουν ότι είμαστε Π.Α.Ο.Κ. και όχι κάποια ομάδα από προηγμένο πρωτάθλημα ώστε να έχουμε 5 στοπερ σχεδόν ισάξιους. Για να έρθει κάποιος πρέπει πρώτα να φύγει ένας από τους ήδη υπάρχοντες. Το καλοκαίρι θα γίνουν ριζικές αλλαγές στην άμυνα προς το παρόν βγαίνει η χρονιά και με αυτούς.ilovegame27 έγραψε:Γιατί όλους πρέπει βα τους βγάζουμε κουτσούς και άμπαλους?Το μόνο που με κάνει λίγο όχι και τόσο θετικό είναι οι νοοτροπία των παιχτών που έρχονται σε μας από Ρωσία μεριά!Το καλοκαίρι λέγαμε για τον κουτσό Μπαρμπόσα που θέλει ο ΠΑΟΚ και τον πήρε η ΑΕΚ και εσύ δεν έχεις εκτός από τον ΡΟντρίγκεζ άλλον
Τόσες φορές είπε ότι θέλει τέτοιου είδους παίκτη. ...αυτός το ζήτησε ο μπερμπατωφ ήρθε λόγω ιβανfwtis έγραψε:Οχι οτι δεν το θελω
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- Lacedaemonian
Σκάσε φράγκα και πάρε Sammir! Μόνο γι αυτόν δεν θα βρει κανείς να πει τίποτα...
http://www.transfermarkt.co.uk/sammir/p ... eler/45710
http://www.transfermarkt.co.uk/sammir/p ... eler/45710