Μεταγραφές Χειμώνα 2015-2016

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
goran 64

Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2015-2016

Δημοσίευση από goran 64 »

@Αurelliano Buendia παλικάρι μου, ακόμα και το "μακάρι να έχεις μνημονικό γιατί είναι πολύτιμο" και για "το ρίγος από δέος για την συγγνώμη μου ..." κ.τ.λ. που γράφεις στο τελευταίο σου ποστ πιθανά ειρωνεία εκφράζουν ρε φίλε μου... :( Μάλλον λοιπόν δεν είσαι ήρεμος ξανά... :( Τέσπα, μακάρι και να είσαι... 8-)

Σου θυμίζω λοιπόν ότι τότε είχες απευθυνθεί γενικά, γράφοντας για "αργόσχολους που όλη μέρα ακούνε ραδιόφωνα και σχολιάζουν μέσα στο forum" και για τις "στραβοστόμικες απόψεις τους" αλλά το έκανες σε απάντηση σου σε μένα για διαμάχη που είχαμε στο αν ήταν ή όχι το πέναλτι του Τζαβέλα με Πλατανιά... :roll: :roll: :roll: Άρα; :?

Ούτε "παρεξηγησιάρης" είμαι αλλά ούτε και παιδάκι είμαι φίλε μου, κάτι καταλαβαίνω κι εγώ και μάλιστα τότε έκατσα και έψαξα το "100 χρόνια μοναξιάς" του Γκαμπριέλ Γκαρσία Μαρκές γιατί με είχε φανεί τόσο "περίεργο" το τότε σχόλιο σου που θέλησα να δω (έστω κι απ το nickname σου) ποιου "είδους" άνθρωπος μπορεί να μου "την είπε" για "αργόσχολο" και "στραβοστόμικες απόψεις"... :ugeek:

Φαντάζομαι να το έχεις διαβάσει και να ξέρεις τι έλεγε η ίδια η μάνα του "ήρωα" του Μαρκές, του Aurelliano Buendia δηλαδή, για τον γιο της και τους λόγους που δεν το έπαιρνε απόφαση να "απεμπλακεί" από έναν "ατέρμονα" πόλεμο 20 και πλέον χρόνων, που είχε ξεκινήσει ο ίδιος κι ο οποίος τελικά δεν είχε και θετικό αποτέλεσμα, έτσι; :? :roll: ;)

Όταν το έμαθα λοιπόν κι εγώ αποφάσισα να μην σου απαντήσω (μην τυχόν και "μπούμε" σε μία ατέρμονη αντιπαράθεση, αφ ενός δίχως κανένα κέρδος και για τους δύο μας και αφ ετέρου πολύ κουραστική για τους υπόλοιπους συμφορουμίτες μας), όπως δεν έκανα ποτέ ξανά από τότε για να βρούμε όλοι την ησυχία μας, μέχρι που (αν και δεν απάντησα σε δικό σου ποστ, αλλά στου φίλου che4) βρέθηκα ξανά, χωρίς να το επιδιώξω, "αντιμέτωπος" σου και "όφειλα" να απαντήσω διευκρινίζοντας σου ότι δεν κατάλαβες καλά...Τώρα πάλι επανήλθες και δεν καταλαβαίνω (ή μήπως πλέον καταλαβαίνω;) τον λόγο... :roll: :roll: :roll:

Σε παρακαλώ λοιπόν ας μην το συνεχίσουμε κι ας κρατήσει ο καθένας μας δημοκρατικά τις οπαδικές αλλά και τις προσωπικές απόψεις του, όσο διαφορετικές κι αν είναι, αλλά κι όποτε αυτές συμφωνούν... 8-)

Να είσαι καλά... :pano: είμαστε κι οι δύο... :nairepaok: ...

Υ.Γ. Ζητάω για πολλοστή φορά ΣΥΓΓΝΩΜΗ απ τους υπόλοιπους συμφορουμίτες και τους moderators κι άλλη ΜΙΑ ΣΥΓΓΝΩΜΗ γιατί δεν τήρησα καν τον λόγο μου για το off topic, για "χάρη" σου όμως Aurelliano Buendia... :oops:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Κυρ 17 Ιαν 2016, 11:28, έχει επεξεργασθεί 9 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Δεν καταλαβα καλα,ο Αρνεσεν λεει στη συνεντευξη οτι θελουμε ΜΟΝΟ δεξι μπακ; Να το παθω το εμφραγμα τωρα?

Υ.Γ Aurelliano μην δωσεις συνεχεια plssssssss
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Μονο δ Μπακ άμα ειπε τι να πω....
Άβαταρ μέλους
goran 64

Σιγά να μην τους έλεγε "φόρα παρτίδα" ότι ψάχνουμε για όλες τις θέσεις για να αρχίσουν να αραδιάζουν ονόματα και (έστω και κατά τύχη) να του χαλάσουν καμιά καλή και "χυλομένη σούπα"...Είναι μεγάλη γάτα ο Δανός... ;)

RESPECT & TRUST to Mr. Frank Arnesen... :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Σάβ 16 Ιαν 2016, 21:53, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

MANIAKOS έγραψε:Μονο δ Μπακ άμα ειπε τι να πω....
Εσύ τι να πεις;;;;
Να ζητήσεις το λινκ της συνέντευξης!!!
Για να δεις και να μας πεις, αν ζήτησε μόνο αυτό
SM-G920F
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

Εντάξει ας περιμένουμε να δούμε τη συνέντευξη ολόκληρη, γιατί το απόσπασμα ήταν αρκετά ''κόψε-ράψε''.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δε νομιζω παντως ο τουντορ να ξανε τόση φασαρία για δ μπακ
Άβαταρ μέλους
goran 64

Λες; Η πρώτη "μεταγραφή" πάντως που πήγε να γίνει ήταν του Γκαλίτσιου, μην το ξεχνάτε... ;)

Σου λέει λοιπόν ο Φρανκ, αφού εκεί "φανερωθήκαμε" ξαναρίξ τους το για να έχουν να ασχολούνται και να μ αφήσουν ήσυχο να κάνω τη δουλίτσα μου όπως ξέρω...στα μουλωχτά... :P

Μην σας πω ότι έχει βάλει στο κόλπο και τον Τούντορα με τις :shock: :shock: :shock: "παπαδηλώσεις" του μετά από την ήττα από Καλλονή ότι χρειαζόμαστε 10άρι και το έχω πει εδώ και 2 μήνες... :o :o :o

Και στο τέλος πάρουμε μόνο στόπερ και τίποτε :shock: :shock: :shock: αριστερό μπακ, εξτρέμ και γρήγορο 2ο σέντερ φορ-γκολτζή που δεν έχουν ακουστεί ούτε κατά διάνοια.. :? :? :?

Βέβαια, όσο πλησιάζει ο χρόνος των υπογραφών, τόσο και θα τους ψιλομπερδεύει με τα γνωστά αλλά γενικόλογα "θα πάρουμε μόνο έτοιμους να μπουν αύριο" κ.τ.λ. κ.τ.λ. :D :opaokara:

Γάτα με πέταλα είναι σας λέω ο τύπος...Σκέτος :shock: :shock: :shock: "μαέστρος συμφωνικής ορχήστρας"... ;)

Είμαστε πολύ τυχεροί που δουλεύει για τον Π.Α.Ο.Κ. μας καρντάσια... ;)

Υ.Γ. Φυσικά, όλα όσα υποστηρίζω ίσως αποδειχτούν απλές "φλιτζανολογίες" και τίποτε παραπάνω :oops: , ειδικά αφού "έχει χαθεί" κι κυρ Νίκος ο έμπειρος που μπορεί να :shock: :shock: :shock: βλέπει βιντεάκια μέρα νύχτα από Brasil μεριά... :P :P :P
johnys999

Δημοσίευση από johnys999 »

"Ή έτοιμο παίχτη ή καθόλου", η ατάκα που γράφεται πολύ από τότε που ειπώθηκε από τον αντιπρόεδρο και αρμόδιο πλέον για τις μεταγραφές. Κι από τότε ξηρασία.
Κι από ό,τι καταλαβαίνω όλες οι προτάσεις που κατατέθηκαν τέλη Δεκέμβρη από τον ΤΔ απορρίφθηκαν ως " "στοιχήματα" και τώρα κοιτάζουν πάλι από την αρχή, σε άλλες ηλικίες, να βρουν ποιοι από τους παροπλισμένους, γιατί δεν αγοράζεις εύκολα μη παροπλισμένους το Γενάρη, είναι παλαίμαχοι ή έχουν κάτι να δώσουν.
Πιθανότατα, όπως γράφτηκε, κατά την άφιξη Σαββίδη έγινε και καθορισμός του μπάτζετ, να ξέρουν που θα ρωτήσουν και που όχι. Μέσα Γενάρη.
Κατά την άποψή μου: Μύλος. Για ποιο λόγο πληρώνεις έναν ΤΔ με ειδικότητα στο να βρίσκει ταλέντα πριν τα βρουν οι άλλοι όταν έχεις σκοπό να ψάξεις μόνο για έτοιμους? Γιατί αυτά δε μπορούν να συνδυαστούν? Αν προκύψει μια ευκαιρία να αρπάξεις κάποιο ταλέντο φτηνά πώς θα το κάνεις με όλες αυτές τις διαδικασίες που απαιτούνται στον ΠΑΟΚ?
Ακόμα κι αν παρθεί το περιβόητο δεκάρι, ακόμα και το στόπερ, δεν θα θεωρήσω εποικοδομητική αυτή τη μεταγραφική περίοδο αν δεν δω και το κερασάκι, ένα δείγμα της δουλειάς Άρνεσεν. Γιατί δε θέλω να πιστέψω ότι του έχουν βάλει τόσο χαλινάρι και θα ψωνίσουμε πάλι από Ρωσία και μάλιστα ακριβά, τα έχουμε δει τα αποτελέσματα.
Άβαταρ μέλους
Aureliano Buendia

Δημοσίευση από Aureliano Buendia »

goran 64 έγραψε:@Αurelliano Buendia παλικάρι μου, ακόμα και το "μακάρι να έχεις μνημονικό γιατί είναι πολύτιμο" και για "το ρίγος από δέος για την συγγνώμη μου ..." που γράφεις στο τελευταίο σου ποστ πιθανά ειρωνεία εκφράζουν ρε φίλε μου... :( Μάλλον λοιπόν δεν είσαι ήρεμος ξανά... :( Τέσπα, μακάρι και να είσαι... 8-)

Σου θυμίζω λοιπόν ότι τότε είχες απευθυνθεί γενικά, γράφοντας για "αργόσχολους που όλη μέρα σχολιάζουν μέσα στο forum" και για τις "στραβοστόμικες απόψεις τους" αλλά το έκανες σε απάντηση σου σε μένα για διαμάχη που είχαμε στο αν ήταν ή όχι το πέναλτι του Τζαβέλα με Πλατανιά... :roll: Άρα; :?

Ούτε "παρεξηγησιάρης" είμαι αλλά ούτε και παιδάκι είμαι φίλε μου, κάτι καταλαβαίνω κι εγώ και μάλιστα έκατσα και έψαξα το "100 χρόνια μοναξιάς" του Γκαμπριέλ Γκαρσία Μαρκές γιατί με είχε φανεί τόσο "περίεργο" το τότε σχόλιο σου που θέλησα να δω (έστω κι απ το nickname σου) ποιου "είδους" άνθρωπος μπορεί να μου "την είπε" για "αργόσχολο" και "στραβοστόμικες απόψεις"... :ugeek:

Φαντάζομαι να το έχεις διαβάσει και να ξέρεις τι έλεγε η ίδια η μάνα του "ήρωα" του Μαρκές, του Aurelliano Buendia δηλαδή για τον γιο της και τους λόγους που δεν το έπαιρνε απόφαση να "απεμπλακεί" από έναν "ατέρμονα" πόλεμο 20 και πλέον χρόνων που είχε ξεκινήσει ο ίδιος κι ο οποίος τελικά δεν είχε και θετικό αποτέλεσμα, έτσι; :roll:

Όταν το έμαθα λοιπόν κι εγώ αποφάσισα να μην σου απαντήσω, όπως δεν έκανα ποτέ ξανά από τότε για να βρω την ησυχία μου, μέχρι που (αν και δεν απάντησα σε δικό σου ποστ, αλλά στου φίλου che4) βρέθηκα ξανά, χωρίς να το επιδιώξω, "αντιμέτωπος" σου και "όφειλα" να απαντήσω διευκρινίζοντας σου ότι δεν κατάλαβες καλά...Τώρα πάλι επανήλθες, δεν καταλαβαίνω (ή μήπως πλέον καταλαβαίνω;) τον λόγο... :roll: :roll: :roll:

Σε παρακαλώ λοιπόν ας μην το συνεχίσουμε κι ας κρατήσει ο καθένας μας δημοκρατικά τις οπαδικές αλλά και τις προσωπικές απόψεις του, όσο διαφορετικές κι αν είναι, αλλά κι όποτε αυτές συμφωνούν... 8-)

Να είσαι καλά... :pano: είμαστε κι οι δύο... :nairepaok: ...

Υ.Γ. Ζητάω για πολλοστή φορά ΣΥΓΓΝΩΜΗ απ τους υπόλοιπους συμφορουμίτες και τους moderators κι άλλη ΜΙΑ ΣΥΓΓΝΩΜΗ γιατί δεν τήρησα καν τον λόγο μου για το off topic, για "χάρη" σου όμως Aurelliano Buendia... :oops:
Αλήθεια τώρα, επειδή θυμήθηκα το τόπικ και τι έγραψα, ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ότι αυτή η φράση πήγαινε στο κοινό των ραδιοφωνατζήδων και των αρδ και προφανώς όχι σε σένα;
Επίσης, είναι νομίζω η πρώτη φορά που ένα αριστούργημα της παγκόσμιας λογοτεχνίας λειτουργεί ως αρνητικό τεκμήριο.
giapas

Δημοσίευση από giapas »

joshua έγραψε: Υ.Γ Aurelliano μην δωσεις συνεχεια plssssssss
+100
Άβαταρ μέλους
Aureliano Buendia

Δημοσίευση από Aureliano Buendia »

Νταξ νταξ :)
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Σύμφωνα με πληροφορίες το μπαμ θε σκασει στη σελίδα 214
paok87

Δημοσίευση από paok87 »

Αρδοσυρμα για Μπουσουφα
Άβαταρ μέλους
goran 64

Κάτω απ το 200 η πρώτη, ίσως κι η δεύτερη... ;)
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”