Υ.Γ. Ο κυρ Νίκος ο έμπειρος λες άραγε να "κοίταζε"
16. Gojko Cimirot
Re: 16. Gojko Cimirot
Ωραίος ρε καρντασάκο και πάλι...Εμένα μου εμπνέεις μία σιγουριά στο 6 λες και παίζουμε με 3 σέντερ μπακ αλλά και με 2 οχτάρια ταυτόχρονα...Αν κρίνω μάλιστα απ αυτό που είχα δει μέσα στο Βεστφάλεν, στα δύσκολα και σκυλιάζεις περισσότερο και δεν μασάς και άντερα από ψυχραιμία...
και το δικό σου συμβόλαιο;

κραταει καποιες στιγμες παραπανω τη μπαλα απο οσο χρειαζεται (πχ στη φαση με το λαθος οφσαϊντ για την καλλονη στο α'), αλλά είναι ταλεντάρα και αυτό κανει μπαμ σε καθε επαφη του με τη μπαλα.
- john4serres
- Μπαρκαρούτσος
K_geo έγραψε:κραταει καποιες στιγμες παραπανω τη μπαλα απο οσο χρειαζεται (πχ στη φαση με το λαθος οφσαϊντ για την καλλονη στο α'), αλλά είναι ταλεντάρα και αυτό κανει μπαμ σε καθε επαφη του με τη μπαλα.
Το έσωσες στο τέλος....πρόσεχε τι λες, θα πέσει κράξιμο...
- Aigle_Noir
Πιστεύω οτι ο Γκόικο και ο Χαρίσης είναι ο λόγος της πολυ βελτιωμένης εικόνας μας στα δυο τελευταία ματς και όχι τόσο η αλλαγή του συστήματος.
- ΑποστόληςΑ
Πολύ καλός και πάλι! Δεν θα μπορούσε να είναι κατώτερος, γιατί θυμίζει έντονα Σώτο...
- thanos-xanthi
πραγματικος βοσνιος αλητης
οσο χαμογελουσε ο μουσλι, αυτος ακριβως το αντιθετο
παιχταρα μου
οσο χαμογελουσε ο μουσλι, αυτος ακριβως το αντιθετο
παιχταρα μου
Του "στυλ": "Ο Τζιώλης την κρατάει λιγότερο;" εννοείς;RoMaN έγραψε: Το έσωσες στο τέλος....πρόσεχε τι λες, θα πέσει κράξιμο...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Σάβ 16 Ιαν 2016, 13:55, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ΑποστόληςΑ έγραψε:Πολύ καλός και πάλι! Δεν θα μπορούσε να είναι κατώτερος, γιατί θυμίζει έντονα Σώτο...
Εκτός κι αν εννοείς τον Μπαλ...