Μεταγραφές Χειμώνα 2015-2016

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
agios

Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2015-2016

Δημοσίευση από agios »

Ρε αδέρφια τον Μπουσουφά από τον Αύγουστο προσπαθώ να τον φέρω....στο τοπικ ποιον θέλετε τον έχω καμιά 400φορές...Ξέρω καλά το story..Η Άντερλεχτ ήταν να τον πάρει τον Αύγουστο γιατί θα έφευγε ο Praet,δεν έφυγε και τους έμεινε τζατζίκι την Λοκομοτιβ...
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Δημοσίευση από buffalobill4 »

Παντως αν προσπαθησει καποιος να αποκωδικοποιησει τον ερχομο του Ιβαν χθες θα φτασει στο εξης συμπερασμα.

Λογικα εχουμε βρει τους στοχους, εχουν αναλυθει και περιμενανε ενα οκ απο την τσεπη. Πιστευω οτι μεχρι δευτερα-τριτη θα γινει μπασιμο.
Άβαταρ μέλους
ace79grpaok

Δημοσίευση από ace79grpaok »

Βιαστικός εισαι κάτσε να αποκλείσουμε τον νιονιο πρωτα :lol:
Άβαταρ μέλους
spyretto

Δημοσίευση από spyretto »

ABALAEA2 έγραψε:Διαβάζοντας τώρα ότι ο Καρέλης με 500 χιλ το χρόνο είναι το 3ο μεγαλύτερο συμβόλαιο τους μετά τον Ντε Καμάργκο και άλλον ένα που παίρνουν 600 χιλ (!!!), μήπως έχουν πάρει λίγο τα μυαλά μας αέρα με τα συμβόλαια? Εεε Μάκ και Κάτσε?? Μακάρι ο Δανός να φέρει μία ισορροπία στις αμοιβές των ποδοσφαιριστών σύντομα...

Τώρα που είπα Δανός, μάλλον βιάστηκαν να μας βγάλουν άχρηστη τη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού κάποιοι, κυρίως ΑΡΔ και κυρίως εδώ στην Αθήνα. Γιατί δυσκολεύομαι να βγάλω κάποια μεταγραφή εκ των Γκάρυ, Τσίμιροτ, Ζάιρο, Σάμπο, Λέοβατς, Αντόνις άχρηστη... To μόνο foul για εμένα ήταν ότι υποεκτιμήθηκε η ανάγκη για μεσοεπιθετικό και υπερφορτώθηκε η θέση του 6-8.

Από την αρχή είχαμε πει ότι θα χρειαστούν χρόνο προσαρμογής και από τους δέκα αν πιάσουν οι 4 θα είμαστε και ευχαριστημένοι.
Άβαταρ μέλους
Kostas_Peraia4

Δημοσίευση από Kostas_Peraia4 »

O Budescu που ειχε ακουστει μαλλον καταληγει στην Αλ Αχλι
Άβαταρ μέλους
spyretto

Και μην ξεχνάμε ότι τους πήραμε για να δημιουργηθεί ένας κορμός που στο εγγυς μέλλον θα κάνει πρωταθλητισμό. Ακόμα δεν έχουν αποδείξει απολύτως τίποτα λοιπόν.
Το μόνο που απέδειξαν είναι ότι είναι καλύτεροι από παίκτες που παίρνουν το 1/10 των δικών τους αμοιβών.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος spyretto την Παρ 15 Ιαν 2016, 16:42, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Jeremy4

Δημοσίευση από Jeremy4 »

Kostas_Peraia4 έγραψε:O Budescu που ειχε ακουστει μαλλον καταληγει στην Αλ Αχλι
26 χρονών, διεθνής με την εθνική Ρουμανίας, οπότε αν κληθεί θα παίξει και στο Euro 2016 και θα κλείσει τώρα στην Αλ Αχλί... Προσωπικές φιλοδοξίες δεν έχουν αυτά τα παιδιά; Ή μόνο το χρήμα μετράει;
Άβαταρ μέλους
nothu

Δημοσίευση από nothu »

Ρουμάνος είναι. ;)
giannistoumpa4

Δημοσίευση από giannistoumpa4 »

nothu έγραψε:Ρουμάνος είναι. ;)
Χαχαχαχαχ..σωστος..
Άβαταρ μέλους
Aureliano Buendia

Δημοσίευση από Aureliano Buendia »

Ελπίζω πως αυτό που ακούγονται περί ψαξίματος για γκολτζή να μην ισχύουν.
Όταν έχεις τον Αθανασιάδη και τον Μπερμπάτοφ, αλλά και τον Ζάιρο που μπορεί να παίξει τη θέση, είναι δυνατόν να ψάχνεις για σέντερ φορ;
Στις μεταγραφές άπαντες ζητούν δεκάρια, γκολτζήδες και τα ρέστα και το κατανοώ γιατί τέτοιου είδους παίκτες δημιουργούν προσδοκίες και εντυπωσιάζουν.
Εγώ θα συνεχίσω όμως τον μοναχικό μου αγώνα για σέντερ μπακ υψηλότατου επιπέδου.
Θεωρώ πως η αμυντική μας γραμμή είναι επιεικώς μέτρια, πιστεύω πως ο Κόστα θα πρέπει να φύγει άμεσα και το καλοκαίρι να μην ανανεωθεί ο Βίτορ (λήγει το συμβόλαιό του, σωστά;) Ένα κολονάτο σέντερ μπακ τώρα οπωσδήποτε κι έναν ακόμη το καλοκαίρι. Σε εντός έδρας με Βέροια και ΠΑΣ ίσως να μην φαίνεται τόσο η ανάγκη, αλλά στα πλέι οφ που θα παίξουμε 6 σερί ματς με ΠΑΟ, ΑΕΚ και (μάλλον) Αστέρα ενδέχεται να παραφανεί.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Aureliano Buendia την Παρ 15 Ιαν 2016, 17:05, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Dr.Feelgood

Δημοσίευση από Dr.Feelgood »

απο οτι καταλαβα εφυγε για το ροστοφ ο σαββιδης μιλησαν για τα μεταγραφηκα 1η επιλογη κ για μερικα αλλα θεματακια.. κατεληξαν σε 2-3 θεσεις που χρειαζομαστε ενισχυσει προτινε ο αρνεσεν κανα 5-6 ονοματα κ περιμενουν την τσεπη του ιβανποσα θα βγαλει.. ετσι το βλεπω εγω..

θα λειπει στο ματς με την βεροια αρα φψς βλεπω φιλοι μοθ απ δευτερα- τριτη κ μετα..
Άβαταρ μέλους
spyretto

Ο προπονητής ξέρει καλύτερα τι χρειάζεται η ομάδα από μας.
Άβαταρ μέλους
Aureliano Buendia

Δημοσίευση από Aureliano Buendia »

Και τι σύστημα να παίξουμε ήξερε ο προπονητής και το άλλαξε όταν είδε κι απόειδε ;)
Συν τοις άλλοις κιόλας, σόρρυ αλλά είναι λίγο άκαιρη, άστοχη και παντελώς αντιπαραγωγική αυτή η ατάκα σε μία συζήτηση φόρουμ οπαδών.
Στο αρμόδιο τόπικ, έγραψα τη δική μου γνώμη για το είναι καλύτερο για την ομάδα.
Με αυτή τη λογική όλοι οι υπεύθυνοι παντού ξέρουν καλύτερα, άρα εμείς να μην συζητάμε για τίποτα.
panpangr77

Δημοσίευση από panpangr77 »

Aureliano Buendia έγραψε:Ελπίζω πως αυτό που ακούγονται περί ψαξόματος για γκολτζή να μην ισχύουν.
Όταν έχεις τον Αθανασιάδη και τον Μπερμπάτοφ, αλλά και τον Ζάιρο που μπορεί να παίξει τη θέση, είναι δυνατόν να ψάχνεις για σέντερ φορ;
Στις μεταγραφές άπαντες ζητούν δεκάρια, γκολτζήδες και τα ρέστα και το κατανοώ γιατί τέτοιου είδους παίκτες δημιουργούν προσδοκίες και εντυπωσιάζουν.
Εγώ θα συνεχίσω όμως τον μοναχικό μου αγώνα για σέντερ μπακ υψηλότατου επιπέδου.
Θεωρώ πως η αμυντική μας γραμμή είναι επιεικώς μέτρια, πιστεύω πως ο Κόστα θα πρέπει να φύγει άμεσα και το καλοκαίρι να μην ανανεωθεί ο Βίτορ (λήγει το συμβόλαιό του, σωστά;) Ένα κολονάτο σέντερ μπακ οπωσδήποτε κι έναν το καλοκαίρι. Σε εντός έδρας με Βέροια και ΠΑΣ ίσως να μην φαίνεται τόσο η ανάγκη, αλλά στα πλέι οφ που θα παίξουμε 6 σερί ματς με ΠΑΟ, ΑΕΚ και (μάλλον) Αστέρα ενδέχεται να παραφανεί.
Πόσο συμφωνω μαζί σου. Θέλουμε 2 σεντερ μπακ αξίας .και ας μην παιρναμε δεκάρι . Τα γκολ που τρώμε ειναι απο λάθη ατομικα και κυρίως της αμυνας ,χαρισμένα.... Καμια μα καμία ομάδα δεν μας εχει κάνει γιο γιο ,δεν μας εχει βάλει γκολ με την αξία της ,σχεδον ολα τα γκολ ειναι απο λάθη της αμυνας μας.
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

Aureliano Buendia έγραψε:Και τι σύστημα να παίξουμε ήξερε ο προπονητής και το άλλαξε όταν είδε κι απόειδε ;)
Συν τοις άλλοις κιόλας, σόρρυ αλλά είναι λίγο άκαιρη, άστοχη και παντελώς αντιπαραγωγική αυτή η ατάκα σε μία συζήτηση φόρουμ οπαδών.
Στο αρμόδιο τόπικ, έγραψα τη δική μου γνώμη για το είναι καλύτερο για την ομάδα.
Με αυτή τη λογική όλοι οι υπεύθυνοι παντού ξέρουν καλύτερα, άρα εμείς να μην συζητάμε για τίποτα.

επιτελους ενας δικος μου

αυτο το ο φρανκ ξερει ο αα ξερει ο χουμπ ξερει ο ιγκορ ξερει και εμεις δεν ξερουμε τιποτα ποσο το βαρεθηκα να το διαβαζω δε λεγεται....λες και ολοι αυτοι μαζι ξερουν το 1 τοις εκατο απ αυτυα που ξερουμε εμεις διαχρονικα για την ομαδα μας που ποναμε και αγαπαμε τοσα χρονια
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”