Ακριβώς. Δηλαδή όσους θέλουμε να πουλήσουμε τους αφήνουμε εκτός αποστολής ώστε να πέσει η τιμή τους; Τώρα θα μου πεις ότι έχουμε δει και χειρότερα αυτογκόλ. Θα δείξει.ΑποστόληςΑ έγραψε:Για πώληση είναι όσοι παίζουν.
Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ με στόχο τον ΠΑΟΚ
Re: Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ με στόχο τον ΠΑΟΚ
Επικίδυνος ξεπικίνδυνος...αυτός είναι
Deal with It.
Δεν νομίζω να έχει και μεγάλη σημασία αν θα παίξει ο Ολσεν ή ο Μελίσσας, μικρή η διαφορά πλέον.
Deal with It.
Δεν νομίζω να έχει και μεγάλη σημασία αν θα παίξει ο Ολσεν ή ο Μελίσσας, μικρή η διαφορά πλέον.
Μα εννοείται ότι ο προπονητής του ΠΑΟΚ πρέπει να είναι επικίνδυνος. Και όσοι δεν μπορούν να σέβονται, πρέπει να τον φοβούνται.
σήμερα αμέσως μετά τον αγώνα έτυχε στο αυτοκίνητο να ακούσω αθλητικό ραδιόφωνο.
Έμαθα λοιπόν ότι για τη θέση του τραυματία Λέοβατς πιθανόν να προορίζεται ο έχων 7 κίτρινες Τζαβέλλας. Για
και για

Έμαθα λοιπόν ότι για τη θέση του τραυματία Λέοβατς πιθανόν να προορίζεται ο έχων 7 κίτρινες Τζαβέλλας. Για
εχω καλύτερο:
αγωνας ζελας - πας και ο σχολιαστης απο τον αγωνιστικο χωρο αναλυει το γιατι ο πας θα κινηθει για δανεισμο...χαριση...
μλκ, τους πληρωνουν αυτους. αληθεια.
αγωνας ζελας - πας και ο σχολιαστης απο τον αγωνιστικο χωρο αναλυει το γιατι ο πας θα κινηθει για δανεισμο...χαριση...
Πως και δεν ειπε οτι δινουμε 1.000.000€ συν Χαριση δανεικο για Τσαβεζ, που εκανε προσφυγη, παραξενο 
Μάλλον για τον Κοροβέση θα ήθελε να πει.K_geo έγραψε:εχω καλύτερο:
αγωνας ζελας - πας και ο σχολιαστης απο τον αγωνιστικο χωρο αναλυει το γιατι ο πας θα κινηθει για δανεισμο...χαριση...![]()
![]()
Δεν είναι λάθος, απλά είναι ένα εξόχως ιδιαίτερο προμοταρισμα, ενός παίκτη μας. Τον έχω αφήσει στην ησυχία του εδώ και μήνες, αλλά αφού συνεχίζει τις βλαχομαγκιες, τις άμυνες με χέρια, τα κεφαλοκλειδωματα κλπ κλπ, ήρθε η ώρα να τα ακούσει...
Θα λείψει δυο παιχνίδια μέ κάρτες. Στις θέσεις των μπακ έχεις ούτως ή άλλως θέμα,το ξέρουν ακόμα και οι γυναίκες στην Τούμπα, οπότε ο βλακογλου, εκτιμά και προβλέπει ότι κάπου θα εκτεθεί η ομάδα όταν θα λείπει ο δικός του και γράφει το εξής...
"""""""Ο Τζαβέλλας είναι αυτή την στιγμή ο καλύτερος Έλληνας αμυντικός που αγωνίζεται εντός συνόρων"""""""""
Αν η ομάδα εκτεθεί, θα λέει για την τεράστια απουσία του καλύτερου Έλληνα αμυντικου που στοίχισε... Αν δεν εκτεθεί, γυρίζει πίσω ο Γιώργος και τώρα θα είμαστε πιο σφιχτοι στα ντέρμπι... Προπαγάνδα για εμετό.
Υγ κανε καμία γιόμα ακόμα !!!
Υγ1 γιατί έβαλες τις φωνές στον Μυστακιδη μέ το που μπήκε το παιδί σήμερα; Τούντορ μπροστά σου έγινε, σου αρέσει; πρόσεχε θα σε καβαλησουν...
Υγ2 Δεν έχει ανάγκη κανένας τζαβελας, παίκτης του ΠΑΟΚ , τέτοιο γλύψιμο.
SM-G920F
Θα λείψει δυο παιχνίδια μέ κάρτες. Στις θέσεις των μπακ έχεις ούτως ή άλλως θέμα,το ξέρουν ακόμα και οι γυναίκες στην Τούμπα, οπότε ο βλακογλου, εκτιμά και προβλέπει ότι κάπου θα εκτεθεί η ομάδα όταν θα λείπει ο δικός του και γράφει το εξής...
"""""""Ο Τζαβέλλας είναι αυτή την στιγμή ο καλύτερος Έλληνας αμυντικός που αγωνίζεται εντός συνόρων"""""""""
Αν η ομάδα εκτεθεί, θα λέει για την τεράστια απουσία του καλύτερου Έλληνα αμυντικου που στοίχισε... Αν δεν εκτεθεί, γυρίζει πίσω ο Γιώργος και τώρα θα είμαστε πιο σφιχτοι στα ντέρμπι... Προπαγάνδα για εμετό.
Υγ κανε καμία γιόμα ακόμα !!!
Υγ1 γιατί έβαλες τις φωνές στον Μυστακιδη μέ το που μπήκε το παιδί σήμερα; Τούντορ μπροστά σου έγινε, σου αρέσει; πρόσεχε θα σε καβαλησουν...
Υγ2 Δεν έχει ανάγκη κανένας τζαβελας, παίκτης του ΠΑΟΚ , τέτοιο γλύψιμο.
SM-G920F
Δεν μασάει ο τουντορ
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ανέφερε και τον Κοροβέση αμέσως μετά,δεν τους μπέρδεψε..nothu έγραψε:Μάλλον για τον Κοροβέση θα ήθελε να πει.K_geo έγραψε:εχω καλύτερο:
αγωνας ζελας - πας και ο σχολιαστης απο τον αγωνιστικο χωρο αναλυει το γιατι ο πας θα κινηθει για δανεισμο...χαριση...![]()
![]()
- Kostomanolis
Μολις ο γλοιωδης καρπετοπουλος ειπε οτι του Πανιωνιου του εφεξε που επεσε με τον ΠΑΟΚ... Τι να πει κανεις... Εγω φταιω που ακουγα την κληρωση και ξεχασα το ραδιο ανοικτο
Στάλθηκε από το LG-P710 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το LG-P710 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- Sick Bastard
Πόσο μ@λ@κ@ς και αντιπαοκτσης
πιθανόν γιατί θα πάρει 5 φράγκα παραπάνω από την μεταγραφή του Χατζη(πως τον λένε)Sick Bastard έγραψε:Γιατί του έφεξε;