Κύπελλο επαγγελματικών ομάδων 2015-6
- john4serres
Re: Κύπελλο επαγγελματικών ομάδων 2015-6
https://www.mixcloud.com/NovaSPORFM946/ ... %B1%CF%82/
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΘΑΡΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ !!!
Και ειναι ΠΑΟΚ Γ@ΜΩ ΤΟ Μ**ΝΙ ΤΗΣ ΜΑΝΑ ΣΟΥ!
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΘΑΡΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ !!!
Και ειναι ΠΑΟΚ Γ@ΜΩ ΤΟ Μ**ΝΙ ΤΗΣ ΜΑΝΑ ΣΟΥ!
- john4serres

στο pc μου , στον chrome ανοιγει κανονικα και ο ηχος δουλευει επισης.
Να δώσω μια ιδέα στους (και καλά) επιθυμούντες την εξυγίανση του ελληνικού ποδοσφαίρου?
Ας συνεννοηθούν λοιπόν οι δυο 'Πόντιοι' (Σαββίδης - Μελισσανίδης) κι όποιος άλλος θέλει ν' ακολουθήσει κι ας φτιάξουν έναν φορέα ο οποίος θα διοργανώσει μια διοργάνωση κάτι σαν το Λιγκ Καπ. Ο όρος θα είναι να μη συμμετέχει ο Gay (για βάζελο επιφυλάσσομαι, αν και διαχρονικά έχει φέρει περισσότερα δεινά στον ΠΑΟΚ μας απ' ότι ο 'άλλος'...)!
Όταν αυτό το εγχείρημα λοιπόν πάρει σάρκα και οστά και δοκιμαστεί στην πράξη για 2-3 χρόνια, να αναζητήσουν συμμάχους σε ομάδες που δεν γουστάρουν το νταβατζιλίκι απ' τον Πειnoorαιά και να φτιάξουν ένα δικό τους Πρωτάθλημα, ένα δικό τους Κύπελλο κι ένα δικό τους Λιγκ Καπ (γιατί αλήθεια δεν υπάρχει τέτοια διοργάνωση?). Ε, θέλουν δε θέλουν μετά εκεί στον ΟΣΦΠ και στον ΠΑΟ, θα μάθουν (έστω και λίγο) ότι υπάρχουν κι άλλοι που πρέπει όταν το αξίζουν να κερδίζουν τους αγώνες και τα τρόπαια...!
Ας συνεννοηθούν λοιπόν οι δυο 'Πόντιοι' (Σαββίδης - Μελισσανίδης) κι όποιος άλλος θέλει ν' ακολουθήσει κι ας φτιάξουν έναν φορέα ο οποίος θα διοργανώσει μια διοργάνωση κάτι σαν το Λιγκ Καπ. Ο όρος θα είναι να μη συμμετέχει ο Gay (για βάζελο επιφυλάσσομαι, αν και διαχρονικά έχει φέρει περισσότερα δεινά στον ΠΑΟΚ μας απ' ότι ο 'άλλος'...)!
Όταν αυτό το εγχείρημα λοιπόν πάρει σάρκα και οστά και δοκιμαστεί στην πράξη για 2-3 χρόνια, να αναζητήσουν συμμάχους σε ομάδες που δεν γουστάρουν το νταβατζιλίκι απ' τον Πειnoorαιά και να φτιάξουν ένα δικό τους Πρωτάθλημα, ένα δικό τους Κύπελλο κι ένα δικό τους Λιγκ Καπ (γιατί αλήθεια δεν υπάρχει τέτοια διοργάνωση?). Ε, θέλουν δε θέλουν μετά εκεί στον ΟΣΦΠ και στον ΠΑΟ, θα μάθουν (έστω και λίγο) ότι υπάρχουν κι άλλοι που πρέπει όταν το αξίζουν να κερδίζουν τους αγώνες και τα τρόπαια...!
- Μπαρκαρούτσος
- john4serres
ΠΑΟΚ-πανιωνιος
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ας γράψουμε μια πρόβλεψη:
1) Τρίπολη-Π.Α.Ο.Κ
2) Πανιώνιος-γριά
3) Χανούμι-Ατρόμητος
4) Κόκκινοι βρομιάρηδες- Πράσινοι βρομιάρηδες.....
Για να δούμε.....
1) Τρίπολη-Π.Α.Ο.Κ
2) Πανιώνιος-γριά
3) Χανούμι-Ατρόμητος
4) Κόκκινοι βρομιάρηδες- Πράσινοι βρομιάρηδες.....
Για να δούμε.....
- painkiller4
ε να μην δωσω και εγω τη προβλεψη μου;
ΠΑΟΚ - γριες
νιονιος - γαυρος
ατρομητος - βαζελος
αεκ - τριπολη
ΠΑΟΚ - γριες
νιονιος - γαυρος
ατρομητος - βαζελος
αεκ - τριπολη
- Μπαρκαρούτσος
- PAOK_Antarctica
Η γριά είναι το ιδανικότερο νομίζω, οπότε δεν πρόκειται γιατί ΠΑΟΚ είσαι. Προβλέπω Τρίπολη γιατί... ΠΑΟΚ είσαι 

- Μπαρκαρούτσος
Προέβλεψα Π.Α.Ο.Κ. - Γριακλή, αλλά θέλω Π.Α.Ο.Κ. - γαύρο και μετά Π.Α.Ο.Κ. - βάζελο, ώστε μετά να πάμε τελικό με κανέναν Πανιώνιο και να χάσουμε! Π.Α.Ο.Κ. είσαι αφού!
Ο Φάρος Κερατσινίου ευτυχώς δεν παίζει...

Ο Φάρος Κερατσινίου ευτυχώς δεν παίζει...