Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες Ελληνικές ομάδες V
Re: Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες V
Μαλλον επρεπε να τονισω και το σωστη... Ε λοιπον αυτο στα ματια μου ΔΕΝ ειναι ΣΩΣΤΗ κριτικη.
Και προφανως δεν ειναι σωστη οταν λες τον Τουντορ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ και ξαφνικα η ομαδα μεταμορφωνεται. Ε μαλλον καααατι θα κανει και αυτος σωστα, του πουστη, δεν υπαρχουν μαγικα ραβδακια
Εχει τεραστια διαφορα το κανω λαθος με το ειμαι ανυπαρκτος
Και προφανως δεν ειναι σωστη οταν λες τον Τουντορ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ και ξαφνικα η ομαδα μεταμορφωνεται. Ε μαλλον καααατι θα κανει και αυτος σωστα, του πουστη, δεν υπαρχουν μαγικα ραβδακια
eorptol έγραψε:Τώρα μεταξύ μας όταν λες ότι παίρνουν γραμμή τους προσβάλεις πώς να το κάνουμε εκτός να έχεις στοιχεία γιαυτό που λες. ...
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
αλλο το παιρνουν γραμμη απο καπου και αλλο το εχουν γραμμη ... και οχι μονο μοντς .... και μη μου πεις οτι δεν ακολουθουσαν ... τη δικη τους γραμμη οχι υποκινουμενη μην παρεξηγηθω παλι δικη τους... τα ειπα και παραπανω και αρχιζω να νιωθω οτι σας κουραζω και δεν το θελω αληθεια
τελος παντων εγω νιωθω πολυ ομορφα που η ομαδα μου παιζει σωστα και ας ειναι στον παγκο οποιος θελει αρκει να βλεπω ωραια μπαλα αυτο εχει σημασια πιστευω για ολους
ας το κλεισουμε εδω και παμε να φερουμε κανα μαγο 10 να μπορει να συνενοηθει ο μπερμπα επιτελους με καποιον να γμηθει στα χατ τρικ ο παιχτουρ γμω την τρελα μου μεσα
@che4
ΞΕΚΟΛΛΑ λιγο απο το κεφάλι σου. ΞΕΚΟΛΛΑ.
Και στην τελική διάβασε τα ποστ ενός μελους για να δεις... τη γραμμή του...
Και κριτική θα κάνουμε ΟΤΑΝ ΠΡΕΠΕΙ αλλά και στήριξη θα προσφέρουμε απλόχερα όταν βλέπουμε ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ.
ξαναλέω για τελευταία φορά. ΞΕΚΟΛΛΑ.
Ελπίζω αυτή η ΑΝΟΥΣΙΑ συζήτηση να σταματήσει εδώ.
ΞΕΚΟΛΛΑ λιγο απο το κεφάλι σου. ΞΕΚΟΛΛΑ.
Και στην τελική διάβασε τα ποστ ενός μελους για να δεις... τη γραμμή του...
Και κριτική θα κάνουμε ΟΤΑΝ ΠΡΕΠΕΙ αλλά και στήριξη θα προσφέρουμε απλόχερα όταν βλέπουμε ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ.
ξαναλέω για τελευταία φορά. ΞΕΚΟΛΛΑ.
Ελπίζω αυτή η ΑΝΟΥΣΙΑ συζήτηση να σταματήσει εδώ.
ξερεις δεν κανει κανα θαυμα απλα κανει τα αυτονοητα και βλεπουμε 20 φασεις με τον τελευταιο και μπραβο του που καταλαβε τις μλκιες που εκανεpgetsos έγραψε:Μαλλον επρεπε να τονισω και το σωστη... Ε λοιπον αυτο στα ματια μου ΔΕΝ ειναι ΣΩΣΤΗ κριτικη.
απο κει και περα ας δεχτω το ανυπαρκτος ως λαθος τα αλλα ολα που βαρεθηκα να γραφω για το μακ τον τζιολη την αμυνα και τους τραχανοπλαγιαδες αντιπαλους κοουτς τι ειναι λαθος κριτικη
ΚΑι επιτέλους καταλαβετε ότι ΕΙΣΤΕ ΟΦ ΤΟΠΙΚ.
ΕΛΕΟΣ.
απο τούδε και στο εξής ότι δεν εχει να κανει με το τίτλο του τοπικ, διαγράφεται αυτομάτως.
ΕΛΕΟΣ.
απο τούδε και στο εξής ότι δεν εχει να κανει με το τίτλο του τοπικ, διαγράφεται αυτομάτως.
http://www.paokmania.gr/stiles/mme/9782 ... ya-balakia
αυτος ο βαζελος εχει καταντησει αηδια
ρε τουιτι στα παπρια μου που θα τον παιζω τον γκευ τον εχω μεσα εξω εντος εκτος και επι ταυτα και με διατητη κοντρα ρομπα τον κανω στο κυπελλο συνεχεια μηπως φοβασαι τιποτα αλλο και πας να μας τη φερεις παλι υπουλα
αυτος ο βαζελος εχει καταντησει αηδια
ρε τουιτι στα παπρια μου που θα τον παιζω τον γκευ τον εχω μεσα εξω εντος εκτος και επι ταυτα και με διατητη κοντρα ρομπα τον κανω στο κυπελλο συνεχεια μηπως φοβασαι τιποτα αλλο και πας να μας τη φερεις παλι υπουλα
το τελευται δεν επρπε να το διαγραψεις γιατι καταλαβες οτι ηταν τελευταιο αλλα αφου το διαβασες δε με πειραζει ετσι κια λλιως σε σενα απευθυνοταν μονο και ελπιζω να λυθηκε η οποια παρεξηγησηK_geo έγραψε:ετσι μπραβο.
απο κει και περα θα δεις οτι κατι ετοιμαζει παλι αυτη η υπουλη νυφιτσα ο τουιτι
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος K_geo την Παρ 15 Ιαν 2016, 01:01, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Λόγος: το διαβασα και εκανα αυτο που ειπα. οτι τα οφ τοπικ θα διαγραφονται.
Λόγος: το διαβασα και εκανα αυτο που ειπα. οτι τα οφ τοπικ θα διαγραφονται.
εγω παντως δεν προκειται να ξεχασω ποτε εκεινο το μειον 3 απ τα πλει οφ με πονεσε πιο πολυ και απο αδικιες γαυρου
και το εκανε με το αλλοθι του χοντρου ο ψευτοεπαναστατης κατα του συστηματος
και το εκανε με το αλλοθι του χοντρου ο ψευτοεπαναστατης κατα του συστηματος
Κάπου σε κάποιο τοπικ διάβασα για την ομαδουλα τον πας που κλαιν τι κερδίσαμε.
Χθες αν δεν υπήρχε η σφαγή στο πρώτο ματς θα απεκλειε τη ζελα με διπλό...
Μάλιστα...
Χθες αν δεν υπήρχε η σφαγή στο πρώτο ματς θα απεκλειε τη ζελα με διπλό...
Μάλιστα...
Ο βλακας ο πετρωτος το ειπε
Φιλικό ήτανε, έκαναν δημόσιες σχέσεις μήπως αγοράσουμε κανα παίκτη τους και την βγάλουν και φέτος...το είπαν όλοι οι αρδ οπότε πρέπει να ισχύει.