10.Dimitar Berbatov
Re: 10.Dimitar Berbatov
Μια χαρά το πάμε να υπάρχει μιρλα και να'ναι άδεια ή Τούμπα
Στάλθηκε από το SGP621 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το SGP621 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αν κρίνω από την επιμονή στον Πέλκα που μόνο αθλητικό δεν τον λες, πιστεύω πως ο Τούντορ προτιμά ένα καθαρότερο δεκάρι. Ένα Τσοροειδές να φτιάχνει παιχνίδι και να έχει προσωπική ενέργεια.Mīngus έγραψε:Έχω την αίσθηση ότι με βάση αυτό που θέλει να παίξει ο Τούντορ, το 10άρι θα πρέπει είναι αθλητικό. Μένει να φανεί.K_geo έγραψε:νομίζω ότι αν το 10αρι δεν είναι "αθλητικό" και δεν "πρεσσάρει" δύσκολα ο Τούντορ να ξεκινάει 2 παίχτες ανενεργούς αμυντικά στον άξονα...![]()
- Sick Bastard
2 στην κούλαMīngus έγραψε:Αν αποκτηθεί σοβαρό 10άρι και ξεκολλήσει το μυαλό του Τούντορ και τον ξεκινάει βασικό, προλαβαίνει να κάνει 10 γκολάκια μέχρι το τέλος της σεζόν.
2 στον βάζελο
3 στον γαύρο (το άλλο ο Κλάους)
και τα υπόλοιπα στον τελικό κυπέλλου
- Kostomanolis
Και ποιος μας λεει οτι ο Ιγκορ δεν εχει συνεννοηθει με τον Μιτκο σχετικα με την διαχειρηση και τους χρονους που θα παιζει και ο παοκτης να ειναι οκ με αυτο;
Στάλθηκε από το LG-P710 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- Kostomanolis
ο παικτης ηθελα να πω..,
Οι αρδ τα ξέρουν και όπως λέει ο μπουζος ήρθε από την Κροατία τον πληρωνουμε για να μας λέει πως θα κανουμε την δουλειά μας ; να λέμε ψέμματα;
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
στοιχημα οτι αν τον βαλει ολοκληρο ενενηνταλεπτο θα λενε καποιοι οτι τον βαζει ολοκληρο αγωνα για να τον καψει και δεν εχει καλους συμπαραστατες για να τον τροφοδοτησουν ,καλλιτερα να επαιζε ενα δεκαλεπτο
:) κλπ.κλπ.

Και πάλι ανεξήγητο,το γιατί δεν ξεκίνησες.
Ξεμπούκωσες όμως και αυτό μετράει..!!
Ξεμπούκωσες όμως και αυτό μετράει..!!
Διδασκεις σε καθε αγώνα οτι το ποδόσφαιρο ειναι απλό.
Οσα πιτσιρικια ξερουν το ποιος είσαι δείχνουν οτι μαθαίνουν απο σενα και σε καθε αγώνα βλέπουμε την βελτιωση τους(Τσιμιροτ-Χαρισακος).Οσα παλι πιτσιρικια νομιζουν οτι ειναι ελληνικοι κλωνοι του Μεσσι δεν βαζουν μυαλό και προσπαθουν να κανουν τις παραπανω ενεργειες και τριπλες και θα παραμεινουν πιτσιρικια και στα 30 τους ..... ο νοων νοειτω Δημητρακη(βαφτιζομενε απο τους αρδ Κουδα).
Θελω να σε δω βασικο την Κυριακη στο υπαρχον συστημα με Μακ και Ροντριγκεζ στα ακρα να σε ταιζουν.
Οσα πιτσιρικια ξερουν το ποιος είσαι δείχνουν οτι μαθαίνουν απο σενα και σε καθε αγώνα βλέπουμε την βελτιωση τους(Τσιμιροτ-Χαρισακος).Οσα παλι πιτσιρικια νομιζουν οτι ειναι ελληνικοι κλωνοι του Μεσσι δεν βαζουν μυαλό και προσπαθουν να κανουν τις παραπανω ενεργειες και τριπλες και θα παραμεινουν πιτσιρικια και στα 30 τους ..... ο νοων νοειτω Δημητρακη(βαφτιζομενε απο τους αρδ Κουδα).
Θελω να σε δω βασικο την Κυριακη στο υπαρχον συστημα με Μακ και Ροντριγκεζ στα ακρα να σε ταιζουν.
- john4serres
ο Ροντριγκεζ δεν νομιζω να ειναι ετοιμος.
ισως ως αλλαγη να παρει καποια λεπτα συμμετοχης γιατι τεταρτη παιζουμε μες την ξανθη.
ισως ως αλλαγη να παρει καποια λεπτα συμμετοχης γιατι τεταρτη παιζουμε μες την ξανθη.
Ρε παιχταρα νιωσε λιγο μην εισαι τοσο ψυχρος επαγγελματιας,καντε μια κουβεντα και βρειτε μια λυση να παρουμε ολους του μαμιοληδες σβαρνα.
- john4serres