buffalobill4 έγραψε:ή μηπως ασσιστακιδηςnikolasf έγραψε:Μίστερ Μυστ από εδώ και πέρα για μένα!!!!!![]()
ΕΥΓΕ!!!!!!

buffalobill4 έγραψε:ή μηπως ασσιστακιδηςnikolasf έγραψε:Μίστερ Μυστ από εδώ και πέρα για μένα!!!!!![]()
ΕΥΓΕ!!!!!!
Σίγουραzarathustra79 έγραψε:Πάντως και ο 'φλύαρος΄ πέλκας δικαιούται μεγάλο ποσοστό από το δεύτερο γκολ, καθώς έβγαλε μαγική πάσα από την κλειδαρότρυπα κρατώντας δυο παίκτες επάνω του και ανοίγοντας όλο το διάδρομο για τον μυστακίδη.
Κ φτου σκορδα να χεις παληκαρι μου κ υγεια.Συνεχισε τη δουλεια σου.Ξερεις εσυ.sourmenetes έγραψε:Πολυ μου αρεσει..οπου και να παιξει το παλευει συν οτι ξερει μπαλα..
Συμφωνώ απόλυτα, έχω μάθει στην Γερμανία ο Μυστακίδης έπαιζε Δεκάρι .chrisg4 έγραψε:Ρε Tudor βάλτο το παλικάρι αυτό να παίξει μια φορα βασικός στη θέση του. Τι άλλο να κάνει δηλαδή για να παίξει με τη Βέροια βασικό δεκαρι? Όπου τον έβαλες έδωσε πασα πάρε βάλε. Και τερματοφύλακα να τον βάλεις θα βρει τρόπο να βγάλει assist. Πασα και με τα δυο πόδια έχει, σουτ καλο έχει με το κεφάλι ψηλά παίζει. Την αντίπαλη άμυνα την διαβάζει. Αργό δεν τον λες. Τι άλλο θέλεις από το δεκάρι?
zarathustra79 έγραψε:Μια διόρθωση μόνο, δεν προέρχεται από τις ακαδημίες μας. Νομίζω κάπου στη γερμανία έπαιζε, δοκιμάστηκε πέρσι το καλοκαίρι, αποκτήθηκε και δόθηκε δανεικός. Η είσοδος του ξεκλείδωσε το ματς. Μπορεί η αλλαγή να αποδείχθηκε αναγκαστική, αλλά ο πιο αμυντικογενής λέοβατς ήταν περιττός με τον τρόπο που αγωνίζονταν η καλλονή.
Πάντως και ο 'φλύαρος΄ πέλκας δικαιούται μεγάλο ποσοστό από το δεύτερο γκολ, καθώς έβγαλε μαγική πάσα από την κλειδαρότρυπα κρατώντας δυο παίκτες επάνω του και ανοίγοντας όλο το διάδρομο για τον μυστακίδη.